حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

مشخصات اسنپدراگون ۷۶۵ منتشر شد: مودم 5G داخلی اسنپدراگون X52 و ادرنو ۶۲۰

نوشته

4 سال قبل | 33 دیدگاه | کوالکام

درست است که چیپست بالای اسنپدراگون ۸۶۵ در همایش سالانه کوالکام توجه همه را به خود جلب کرده اما جالب است بدانید که این پردازنده قدرتمند اولین چیپست جدید کوالکام نیست که از مودم 5G داخلی استفاده می کند. در واقع، این افتخار نصیب یک تراشه میان رده لوکس به نام اسنپدراگون ۷۶۵ شده است. دیروز کوالکام اسنپدراگون ۷۶۵ و اسنپدراگون ۷۶۵ جی با ادرنو ۶۲۰ و Snapdragon X52 رسما معرفی شد و حالا امروز مشخصات اسنپدراگون ۷۶۵ منتشر شده و با مودم 5G داخلی اسنپدراگون X52 و ادرنو ۶۲۰ ارایه می شود. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره اسنپدراگون ۷۶۵ صحبت کنیم.

مشخصات اسنپدراگون ۷۶۵

اسنپدراگون ۷۶۵

اسنپدراگون ۷۶۵

اسنپدراگون ۷۶۵ که در واقع جایگزین اسنپدراگون ۷۳۰ خواهد شد، با اینکه از لحاظ مشخصات و قدرت پردازشی پایین تر از اسنپدراگون ۸۶۵ قرار می گیرد، اما یکی از تولیدات رده بالای کوالکام محسوب می شود. چیپ گرافیکی این مدل که از نوع ادرنو ۶۲۰ است، در مقایسه با ادرنو ۶۲۰ در اسنپدراگون ۷۳۰ حدود ۲۰ درصد عملکرد بهتری خواهد داشت و البته این بهبود عملکرد در مدل اسنپدراگون ۷۶۵ جی بسیار بیشتر و در حدود ۳۸ درصد خواهد بود.

ساختار و پیکربندی اسنپدراگون ۷۶۵ نسبت به نسل فعلی تاحدودی تغییر کرده اما همچنان از هسته های Cortex-A76 برای فعالیت های پردازشی سنگین استفاده می کند. در واقع، برخلاف اسنپدراگون ۸۶۵ اینجا خبری از هست های A77 نیست. در مجموع دو هسته Cortex-A76 در تراشه جدید کوالکام به کار گرفته شده که البته فرکانس متفاوتی دارند.

یکی از این هسته ها که در واقع هسته اصلی تراشه محسوب می شود، دارای حداکثر فرکانس 2.3 گیگاهرتز در اسنپدراگون 765 و 2.4 گیگاهرتز در اسنپدراگون ۷۶۵ جی می باشد و هسته دیگر هم که به عنوان هسته با عملکرد بالا تعبیه شده، در هر دو مدل اسنپدراگون ۷۶۵ دارای فرکانس پردازشی 2.2 گیگاهرتز است. برای مقایسه بد نیست بدانید که در اسنپدراگون 730 هر دو هسته سریع دارای فرکانس 2.2 گیگاهرتزی بودند. شش هسته دیگر اسنپدراگون 765 نیز بر پایه Cortex-A55 طراحی شده اند و با فرکانس 1.8 گیگاهرتزی مخصوص کارهای روزمره بوده و می توانند در مصرف انرژی صرفه جویی کنند.

اسنپدراگون ۷۶۵

اسنپدراگون ۷۶۵

اسنپدراگون ۷۶۵ و ۷۶۵ جی از حافظه های رم LPDDR4X با سرعت 2133 مگاهرتز پشتیبانی می کنند. پردازنده سیگنال تصویری هم در این تراشه ها از نوع Spectra 355 و 14 بیتی دوگانه بوده و قادر است از یک دوربین اصلی 192 مگاپیکسلی یا یک دوربین 36 مگاپیکسلی بدون تأخیر شاتر و یا دوربین دوگانه 22 مگاپیکسلی بدون تأخیر شاتر، پشتیبانی کند. این تراشه های جدید کوالکام در زمینه ضبط ویدیو هم قابلیت ضبط در وضوح 4K و با نرخ 30 فریم در ثانیه را دارند و اگر وضوح تصویری به 1080p تقلیل پیدا کند، نرخ فریم به 120 هم می تواند برسد. حداکثر رزلوشن نمایشگر مورد پستیبانی در این تراشه میان رده کوالکام برابر QHD+ با رفرش ریت ۶۰ هرتز است.

مودم 5G کوالکام اسنپدراگون ایکس ۵۲

مودم 5G کوالکام اسنپدراگون ایکس ۵۲ که در اسنپدراگون 765 به کار گرفته شده، به صورت تئوری امکان دستیابی به سرعت دانلود 1.2 گیگابیت بر ثانیه در شبکه های 4G و 3.7 گیگابیت بر ثانیه در شبکه های 5G را دارد، در حالی که سرعت آپلود به ترتیب تا 210 مگابیت بر ثانیه و 1.6 گیگابیت بر ثانیه خواهد بود. همچنین این مودم از هر دو نوع شبکه فایو جی زیر 6 گیگاهرتزی و موج میلی متری (mmWave) پشتیبانی می کند.

اسنپدراگون ۷۶۵ بر پایه معماری 7 نانومتری EUV سامسونگ تولید شده و اولین گوشی های مجهز به این تراشه در سه ماهه اول سال آینده میلادی روانه بازار خواهند شد. اسنپدراگون ۷۶۵ با قدرت بالا، پشتیبانی از شبکه های فایو جی و قیمت نسبتاً پایین‌تری که نسبت به اسنپدراگون ۸۶۵ دارد می تواند به عرضه گوشی های فایو جی مقرون به صرفه تر و فراگیر شدن نسل جدید شبکه های مخابراتی کمک شایانی کند.

نظر شما چیست؟ اسنپدراگون ۷۶۵ را می پسندید؟

اشتراک در
اطلاع از
33 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
hamid reza

بنظر من cpu میان رده میان ردست و هیچ وقت به cpu های پرچمدار دو سه سال پیش نمیرسن و عملکردشون در مقایسه با پردازنده های پرچمدار اصلا جالب نیست g90t به گفته سایت همسایه هم ارز 845 اسنپه ولی تو عملکرد اسنپ پادشاهه هلیو سرباز بماند همین g90t هفتاد درصد cpu های میانرده حال حاضر رو میخوره(میان رده های اگزینوس اسنپ ها تا 730)
بماند میگن اسنپ 665 هم ارز اسنپ 835که من خیلی خندم میگیره این cpu خودشو بکشه تازه به اسنپ 820 میرسه کاش اصلا هیچ وقت cpu میانرده تولید نمیشد یا بهتره بگم کاش هیچ میان رده ای تولید نمیشد و گوشی های یه شرکت تا 3 سال تو رده های قیمتی پایین رده میان رده و پرچمدار عرضه میشدن

The Destroyer

دقیقا…
الان بنچمارک اسنپ ۸۴۵ حدود ۳۴۰۰۰۰ هست با آنتوتو ورژن ۸ و کایرین ۸۱۰ به عنوان بهترین پردازنده میانرده ۳۰۰۰۰۰. اما احتمالا بنچمارک پردازنده‌های میانرده سال بعد دیگه این عددو رد میکنن… پس در واقع حدود ۲ سال زمان میبره تا بهترین چیپ‌های میانرده به پرچمدارهای ۲ نسل قبلشون برسن

Mahdi

حرفت درست شاید پردازنده میانرده بعدی کایرین یا اگزینوس به اسنپ ۸۴۵ برسن ، درکل پردازنده اسنپ نیازی به اثبات ندارن

عـــلـــۍ

جالب نیست

Alireza1995

چرا جالب نیست آقا علی
میتونی تلگرام بیایی کارت دارم و بهت بگم که چرا این چیپ فوق‌العاده است

✔ TVKade

کوالکوم با همون فرمون قبلی و افزایش اپسیلونی قدرت پردازنده های میان رده داره جلو میره. این در حد اسنپدراگون 845 هم نیست. حتی میانرده اگزینوس 980 از این بهتره.
مزیت این پردازنده صرفا 5g و 7 نانومتری بودنشه که اولی در حال حاضر کاربردی نداره و دومی باتری لایف خوبی به ارمغان میاره.
نمیدونم کی درخواست 5g کرد که اینا دارن اجباری روی پردارنده تحمیل میکنن!
تا رقیب جدی پیدا نشه، از این کوالکوم آبی گرم نمیشه.

The Destroyer

اول این که به نظرم برخلاف چیزی که شما فکر میکنی 5g به سرعت در حال همه‌گیر شدنه و کوالکام هم قرار نیست برای بازار ایران چیپ تولید کنه پس این که 5g داشته باشه یه آپشن خوب محسوب میشه که حداکثر تا یه سال دیگه خیلی به کار میاد…
دوم این که هواوی هم تو کایرین ۹۹۰ با استفاده از همون معماری cortex a76 بهتر از اسنپ ۸۵۵ عادی در بنچمارک‌ها ظاهر شد پس تو پردازنده‌ها صرفا همه چیز عدد و رقم نیست و چندین مورد دیگه هم به جز فقط فرکانس پردازنده تاثیر داره…
مورد سوم این که در حال حاضر هیچ شرکتی ناگهانی قدرت پردازنده رو افزایش نداده که حالا شما داری از کوالکام گله میکنی…
نمیدونم بنچمارک اسنپ ۸۶۵ رو دیدی یا نه ولی با همون به قول شما افزایش اپسیلونی قدرت واقعا حدود ۲۵ درصد عملکرد بهتری نسبت به ۸۵۵ داره همونطور که خود شرکت گفته بود…
و مورد آخر هم این که کلا تمرکز کوالکام در این دو پردازنده (۸۶۵ و ۷۶۵) روی هوش مصنوعی بوده و به زودی مشخص خواهد شد که چند مرده حلاجه…

✔ TVKade

نقل قول “افزایش اپسیلونی قدرت پردازنده های میان رده”
من در مورد افزایش اپسیلونی قدرت پردازنده های میان رده صحبتم کردم نه پرچمدار همونطور که این پست موضوعش در مورد پردازنده میان رده است.
در حال حاضر هر شرکتی چیپ میان رده داده بیرون از میان رده های کوالکام بهتر بوده حتی گرافیک بهتری هم دارن و کوالکام فقط روی پرچمدارش گرافیک قوی میذاره. اون شش ماه پیش کرین 810 و الانم چیپ های اخیر مثل میان رده اگزینوس 980 که بازم از این پردازنده های جدید اسنپدراگون بهترن حتی مدیاتک هم الان میان رده معرفی کنه قطعا از این پردازنده های میان رده کوالکوم بهتره که قبلا با g90t و 5g 1000 اینو ثابت کرده که همه نشون دهنده کم کاری کوالکام در ارائه پردازنده قوی بدلیل نداشتن رقیبه.
شما فهمیدی کاربرد هوش مصنوعی چیه و 5g کی به ایران میاد به ما هم خبر بده!

The Destroyer

خوبه که دقیقا گفتم کوالکام برای ایران پردازنده نمیزنه…
الان 5g در حال همه‌گیر شدن هست…
در ضمن من برخلاف شما از روی هوا حرف نمیزنم…
اگه بخوام یه توضیح مختصر در مورد هوش مصنوعی یا واحد پردازش عصبی چیپ‌ها بدم در واقع میشه گفت بخشی از چیپ هست که پردازش تصویر،صدا و… رو راحت‌تر میکنه و در واقع باعث میشه پردازش‌های سنگین خیلی راحت‌تر انجام بشه یا از پردازش یه سری اطلاعات تکراری که در طول روز بارها انجام میشن جلوگیری کنه که این کار باعث کاهش مصرف باتری میشه…
در ضمن هنوز هیچ آزمایش عملی از اسنپ ۷۶۵ منتشر نشده پس فکر میکنم بهتره احتمال این رو بدی که ممکنه چیپ بسیار خوبی باشه و مهملات جنابعالی رو با خاک یکسان کنه…
شب خوش هموطن…👍👌

The Destroyer

در ضمن هر وقت فهمیدی مدیاتک dimensity 1000 در چه رده ای قرار میگیره به من هم خبر بده حداقل بدونم برای در و دیوار مطلب نمیگم…

✔ TVKade

اره شما منتظر تست ها و بنچمارک ها باشید همونطور که برای کرین 810، باتری ردمی نوت 8 پرو و… هم منتظر نتایج بودید. 😊

The Destroyer

آره همچنان هم منتظر نتیجه بنچمارک کایرین ۸۱۰ بدون پرفورمنس هستم…
در مورد باتری نوت ۸ پرو هم استثنائا درست گفته بودی و واقعا جالب نبود…

android 10

به امید خدا انشالله 7 ماه دیگه یه گوشی با این چیپست دارم این g90t به شدت گرم میکنه مصرف باتریشم بالاست

✔ TVKade

پردازنده 12 نانومتریه دیگه این چیزا عادیه.

m.b

ریست نکردی؟
گفتم که ریست کن…
ای بابا خوبه ما تو سایت همیشه راهنمایی میکنیم…
هر چیزی تو گوشی داری رو بریز تو گوشی و ریست فکتوری کن تا مصرفت تنظیم شه…

m.b

‌*بریز تو کامپیوتر

The Destroyer

منم از وقتی آپدیت کرده بودم به miui 11 مصرف باتری بالا رفته بود…
امروز ریست فکتوری کردم به نظر خیلی منطقی‌تر و بهتر شده مصرف باتری گوشیم…

hamid reza

حتما ریست فکتوری کن خیلی خیلی دما میاد پایین می9 اس ای من دماش تا حد انفجار میرفت اول آپدیت کردم بعد دیدم هنگ میکنه ریست فکتوری و وایپ کش کردم اوکی شد گوشی شما هم به یه ریست فکتوری نیاز داره

عـــلـــۍ

من ترجیح میدم یه یازده پرو مکس بخرم بجای این آشغالا..

The Destroyer

همه که نمیتونن پرچمدار بخرن…

عـــلـــۍ

من به همه کار ندارم خودمو گفتم…حالا بقیه آزادن برن اشغال بخرن ،به من ربطی نداره..

The Destroyer

یعنی به نظر شما هر چی غیر از پرچمدار آشغاله؟
اونم پرچمدار ۱۰۰۰ دلاری؟
دمت گرم حاجی…
مرفه بی‌درد که میگن شمایی… خیلی‌ها حقوق ماهیانشون کمتر از ۲ میلیون تومن هست بعد اون وقت باید برن ۲۰ میلیون پول گوشی بدن که به اصطلاح شما آشغال نخرن؟
اصلا مقایسه جالبی نبود…

عـــلـــۍ

بازم میگم من به بقیه کاری ندارم..آزادن هر تصمیمی بگیرند…
من به قشر زحمت کش جامعه هم توهینی نکردم،
فقط گفتم از نظر من آشغاله…

Mahdi

اگه از طبقه بالای جامعه هستی بگیر ولی اگه نه بنظرم وایسا آیفون ۵جی بگیر

✔ TVKade

یا گوشی اسنپدراگون 855

Mahdi

آیفون به نظرم بهترینه ولی من صرف نظر از قیمتش با سیستم عاملش کنار نمیام و اندروید رو بیشتر می پسندم الان اسنپ ۸۴۵ دارم مثل روز اول سرعتش بالاست و فکر کنم تا اسنپ ۹۰۰ گوشی عوض نکنم

✔ TVKade

855 نسبت به 845 پیشرفت قابل توجهی داشت ولی 865 به غیر از lpddr5 تغییر خاصی نمیبینم. بنظرم گوشی های اندرویدی با اسنپدراگون 855 یا پلاسش انتخاب عالی الان برای خرید هستن.

Mahdi

چرا ، خیلی هم قویتر شده هم پردازش هم گرافیک و هم هوش مصنوعی

hamid reza

من ترجیح میدم بجای خریدن گوشی 18 میلیونی
یا یه لپتاپ9 تومنی با یه ps4 و یه گوشی 5 میلیونی بخرم
یا هم میشه یه سیستم کیس و مانیتور 8 تومنی (مینی کیس اچ پی 5 تومن (با گرافیک) 2 تومن مانیتور 1 تومن هم ماوس و هدفون کیبرد و اسپیکر) با یه دوربین dslr پنج تومنی ترجیحا دست دوم درحد نو نیکون یا کنون و یه گوشی پنج تومنی بخرم
کلا توصیه میکنم آدم هر چیزی که بهش نیاز داره رو تا سطحی که از اون کار میخواد رو تهیه کنه
بعدا که سرمایش زیاد شد اونارو یکی یکی بر حسب نیاز ارتقا بده
فکر کن یکی هم لپتاپ میخواد و هم گوشی و هم دوربین یه گوشی میخره 18 تومن بعد میگه نیاز های دیگمو بعدا تهیه میکنم
بعد هم میخواد باهاش عکاسی حرفه ای کنه هم بهترین بازی هارو با نهایت کیفیت و بدون داغ و هنگ اجرا کنه
حالا فردا گوشیش یدونه داغ میکنه یا تو بازی ها لگ میزنه یا دوربینش یکم تو ذوقش میخوره از زندگی ناامید میشه برندی که ازش گوشی خریده رو تخریب میکنه چون انتظار داشته با 18 میلیون یه دستگاهی بهش بدن که همه جوره راضیش کنه اما اینطور نیست
موفق باشید اینا برحسب تجربه بود اگه هم اشتباه بود به بزرگی خودتون ببخشید

hamid reza

ریپلای آقا علی رو زده بودم متاسفانه از ریپلای دراومده اخیرا هم یه بار دچار این باگ شدم

عـــلـــۍ

کسی که گوشی رو واسه گیم میخواد، بهتره بره یه گوشی بخره که اصلا تو هیچ زمینه ای کم نیاره…
اگر هم خیلی نیاز به گیم داشته باشه میره یه کیس فول گیمینگ اسمبل میکنه چه کاریه که گوشی بخره…
بعضی وقتا یه چیزی رو فقط واسه امکاناتش نمیخرن واسه ،برند بودنش یا لاکچری بودنش میخرن .برا همین یازده پرو مکس رو ترجیح میدم

Amir galaxy

این پردازنده کاملا برای من کافیه
از همین ۷۳۰ هم راضی ام هیچ مشکلی تا الان نداشتم

Milad7

برای میانرده ها عالیه

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)