حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

اپل می‌گوید نمایشگر iPad Mini 6 و حرکت ژله‌ای آن، مشکلی ندارد

نوشته

2 سال قبل | 34 دیدگاه | اپل، اخبار، تبلت، مشکلات

آیپد Mini 6 در هنگامی که رونمایی شد، بسیاری از طرفداران اپل را به وجد آورد. اما یک مشکل از نظر کاربران آن وجود دارد. گزارشات زیادی نشان می‌دهند که کاربران از مشکل نمایشگر iPad Mini 6 شکایت دارند. اما اپل می‌گوید که نمایشگر این آیپد، در واقع مشکلی ندارد و کارکرد آن صحیح است!

اپل اظهار دارد که نمایشگر iPad Mini 6 و به هم ریختگی فریم‌های آن، مشکل تلقی نمی‌شوند

چند روز از انتشار گزارش نمایشگر ژله‌ای iPad Mini 6 می‌گذرد. این مشکل، در تجربه کاربری برخی از افراد تأثیر گذاشته است.

 

نمایشگر آیپد Mini 6، مانند ژله می‌لرزد و این آزار دهنده است!

 

امروز Gizmochina می‌گوید از زمانی که آیپد مینی ۶ به صورت عمومی عرضه شد و به دست کاربران رشید، یک مشکل بزرگ در آن به چشم می‌خورد. این مشکل، از حرکت ژله‌ای فریم‌های نمایشگر نشأت می‌گیرد. این مشکل در پیمایش صفحات، سبب می‌شود تا یک قسمت از نمایشگر، سریع‌تر از دیگری حرکت کند. در نتیجه، تجربه کاربری منفی ایجاد می‌شود. اما همان طور که پیداست، این مسئله ظاهراً یک ایراد تلقی نمی‌شود! اپل می‌گوید که هیچ مشکلی در نمایشگر iPad Mini 6 وجود ندارد. کوپرتینویی‌ها ادعا می‌کنند این رفتار مورد انتظاری است که در نمایشگرهای LCD وجود دارد!

گزارشات زیادی از مشکل نمایشگر ژله‌ای آیپد Mini 6 منتشر شده‌اند و کاربران ابراز نارضایتی کرده‌اند. بسیاری تصور می‌کردند که این ایراد، در واقع نرم افزاری است. اما اپل مشکل نمایشگر ژله‌ای را مربوط به ذات پنل LCD می‌داند! اپل در محصولات خود، فریم‌ها را به صورت خط به خط به روز می‌کند. این اتفاق، سبب تأخیر بین خطوط مختلف می‌شود. ما پیش از این، یک ویدئو را از این مشکل در ترنجی با شما به اشتراک گذاشته بودیم. اما اکنون می‌توانید مجدداً آن را تماشا کنید.

بر خلاف آنچه که اپل می‌گوید، اثر پیمایش ژله‌ای نمایشگر در تبلت‌هایی مانند iPad Air 4 به طور قابل توجهی کم‌تر است. به طوری که به سختی می‌توان آن را مشاهده کرد. اما از آن جایی که اپل این پدیده را یک مشکل محسوب نمی‌کند، کاربران نمی‌توانند انتظار درست شدن مشکل نمایشگر ژله‌ای را داشته باشند. بنابراین، آن‌ها مجبور به تحمل نمایشگر ژله‌ای آیپد مینی خود هستند. در حال حاضر، اگر با این اتفاق در iPad Mini 6 مشکل دارید، گزینه بازگردانی تبلت تا ١۴ روز پس از خریداری، عاقلانه‌ترین روش است.

نظر شما در مورد این اتفاق چیست؟ آیا شما با اپل موافق هستید؟ اگر جای مشتریان iPad Mini 6 بودید، چه می‌کردید؟

اشتراک در
اطلاع از
34 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Farcry

اپل حرف بیخود میزنه
پس چرا توی تست های یوتوب که این مشکل jelly scrolling رو مقایسه کردن توی آیپد پرو M1 آیپد ایر ۲۰۲۰ و حتی آیپد ۱۰ (۲۰۲۱) وجود نداره؟؟؟؟؟ فقط توی آیپد مینی هست اگر ویژگی صفحه LCD بود باید توی اینها هم پیدا میشد
البته این مشکل توی بعضی از تبلت های دیگه هم وجود داره مثل تب S5 se یا حتی وان پلاس ۵ هم همین مشکل رو داشت که توی یوتوب هست

s.h

اپل این موارد رو قابلیت به حساب میاره
هر بار بازخوردشون به اینجور مشکلات همینطور بوده
……
باز خوبه این سایت چهارتا خبر منفی دریاره اپل بیاد هم میزاره ، سایت همسایه که یکنفر مسعول اخبار اپل هست و ماشالا ۹۹ درصد اوقات فقط اخبار مثبت رو اونم با سرعت زیاد پوشش میدن ، این چند وقت چندین خبر اومد که هیچکدومو نزاشتن ولی کوچکترین خبر مثبتی تا منتشر میشه در عرض چند ساعت خبرشو کار میکنن.(قصد توهین به نویسنده محترم رو نداشتم و دمشون هم گرم که انقدر زحمت میکشن ولی انتخاب اخبارشون کمی تعصبیه)

mostafa3

مشکل از ایپد نیست مشکل از چشم ماست ما کور هستیم
جالبه همشون عینکی هستن

AŁɪ

خخخخ

m.b

این موضوع در ریشه به همون مبحث کند‌تر بودن رفرش صفحه های lcd نسبت به آمولد مشابه هم مربوطه که هر دو نشات گرفته از ماهیت lcd ها هستن که دوستمون بهش طوفان معده! میگفت اما نمیدونم چرا وقتی نیما اومد گفت اشتباه میکنه رفت دیگه پیداش نشد!… خلاصه رفت تا معرفی بعدی بیاد باز تخریب… بعد بهش میگیم ترول بهش بر میخوره… معرفی بعدی فکر کنم دو‌سه ماه دیگه‌ست… مطالب بسیار مفیدتو اماده کن به موقع برسی🤦‍♂️😂
عزیز من، هموطن و همینطور کاربرای عزیز یه چیزایی از جمله موضوع این پست ماهیت lcd هاست…تا حد زیادی نمیشه حلش کرد… مثل همون مشکل روح سیاه نمایشگر های اولد که هنوزم وجود داره کم و بیش…یا حتی سایه برش lcd ها… فکر کن پرچمدار گرفتی بعد سایه داره تو حاشیه‌هاش!… والا من خودمم پرچمدار دارم اما با اینکه اولد بوده و راضی بودم لااقل ایراداتش رو انکار نکردم… اینا موضوعاتی هست که غیرقابل انکاره واقعاً…

Mohammadr

m.b
دو تا سوال برام بوجود اومد
یک اینکه 120 هرتز lcd نرخ بروزرسانیش کمتر از 120 هرتز آمولده؟ “مبحث کند‌تر بودن رفرش صفحه های lcd نسبت به آمولد مشابه”
و دو اینکه
“یه چیزایی از جمله موضوع این پست ماهیت lcd هاست”
خب اگه ماهیت هست پس چرا برای بقیه اتفاق نیفتاده؟ شانسیه؟

m.b

برای سوال اول:
من موقع نوشتن کامنت دومم ندیدم این کامنتت رو اما بخشی رو اونجا جواب دادم…
120 هرتز اولد و lcd سرعتاشون یکیه اما به صورت تئوری در چند پیکسل… وقتی از یک تصویر کامل و یک صفحه کامل حرف میزنیم lcd میافته عقب… مثل همین مشکل اپل…
برای سوال دوم:
اینم تو کامنتم تقریبا گفتم یه بخشیشو… در بخش اول خب دلیل میتونه سایز صفحه کوچیکتر باشه که این موضوع کمتر اتفاق میافته… شبیه گوشی هایی که lcd هستن… و در بخش دوم اینکه شرکت از چه الگوریتم رفرش و چه پردازنده‌ و چه lcd‌ای هم استفاده کرده‌باشه مهمه… مثل روح سیاه آمولد ها هم با همین موضوعات درگیره… هم سایز صفحه مهمه هم نوع اولد و هم پردازنده… مثلاً گوشی من تو نور کم قشنگ صفحه سیاه رو کش میاره… بارها دیدم… اما تو نور زیاد خیلی کمتره و خیلی اوقات دیده نمیشه اصلاً… تو گوشی های جدید این مورد خیلی کمتر شده باز…

AŁɪ

من تجربه جفتشونو دارم اصلا اینطور نیست ، ۱۴۴ ال سی دی بصورت خیلی کم از ۱۲۰ هرتز امولد سریع تره . تجربه کاربری مهم تر از هر چیزه.
من با امولد ۱۴۴ (راگ فون ۵)هم کارکردم که برابر بود با ۱۴۴ ال سی دی .
مخصوصا وقتی تو تنظیمات خود گوشی اسکرول کنی

m.b

“اپل در محصولات خود، فریم‌ها را به صورت خط به خط به روز می‌کند. این اتفاق، سبب تأخیر بین خطوط مختلف می‌شود.”
حتی در محصولاتی که به صورت بهتری هماهنگی رو انجام میده باز این مورد گ به صورت کمتر وجود داره که دیگه با چشم غیرمسلح دیده نمیشه یا خیلی سختگیری میخواد…
این دقیقا میره تو همون مبحث رفرش های بالا که اونا هم به صورت لگاریتمی هرچقدر که رفرش بره بالاتر صفحات lcd از آمولد در رفرش یک صفحه کامل فاصله بیشتری میگیرن… مثلاً lcd اگر 90 هرتز باشه از آمولد 60 هرتز سریعتره… اما همین اعداد رو تبدیل کنید به دو برابر بیشتر یعنی lcd که 180 باشه و آمولد 120… اینجا ماجرا برعکس میشه! و این تاثیر لگاریتمه… در این حالت شما باید یه صفحه lcd با رفرش 240 هرتزی! بیارید تا تازه سرعت رفرش یک صفحه‌ش برسه به آمولد 120 هرتزی!
هرچقدر برید بالاتر این اختلاف بیشتر و بیشتر میشه…
تو بزرگتر شدن سایز صفحه هم همین اتفاق میافته که الان اپل باهاش درگیره که سر و ته صفحه باهم یک تصویر رو رفرش نمیکنن و خط اول تا برسه به خط آخر یه موج تو صفحه دیده میشه…

AL1K1NG

اگه ناراحت نمیشی دستم بنده به پروپوزال و وقت نمیکنم بیام اراجیف شما دوست عزیز رو پاسخ بدم
اون تصویری هم که نیما لطف کرد و فرستاد صحبت از response time کمتر صفحات اولد هست نسبت به lcd
یعنی توی حرکت های سریع اولد سریع تر میتونه از تصویر قبلی جدا بشه کامل و تصویر جدید رو نشون بده (تغییرات سریع تره) و ما شبح اون جسم رو نمی‌بینیم
و این جفنگی که گفتی «کند‌تر بودن رفرش صفحه های lcd نسبت به آمولد مشابه» اصن باید تو گینس ثبت بشه
حرفت مثه اینه بگی یکی قلبش ۱۰۰ بار تو دقیقه میتپه فرق داره مرد باشه یا زن! ۱۰۰ بار تو زن ها بیشتر مرد هاست😂
۱۲۰ هرتز ۱۴۴ هرتز فرقی نداره هرجا باشه یعنی تعداد دفعات نوسازی تو یک ثانیه
اون تصویر هم مثه جای پا روی شن و گل میمونه
روی شن راحت جای پا محو میشه و روی گل میمونه تا یه مدت
دیگه اگه نفهمیدی مشکلی نیس مغزت کوچیکه ولی ناموسا بیا پایین سرمون درد گرفت😑
پ.ن: response time صفحات اولد تئوری و اغلب از lcd ها کمتره «کمتر به معنی بهتر هست» و ممکنه تو مواردی lcd بهتر باشه و این قابل تعمیم به همه نیست
#ذات_واقعی_صفحات_دژاوو_واقعی

m.b

بله بله نیاز به گفتن نداره خیلی وقته همه میدونن که شما وقتت فقط واسه روزای معرفی و ترول بازیاش خالیه و بقیه روزا تو غار فقط سین میزنی… چه جالب همیشه هم هستی… آره منم بودم دائم ترول نمیکردم تا آبا از آسیاب بیافته…

و جالبتر اینکه عکسی که من اولین بار منتشر کردم و ادعایی که من اولین بار مطرح کردم اینجا و سرش با همه بحث کردم و شما بهش گفتی طوفان معده، وقتی نیما اومد همونو برات فرستاد لال شدی! الان پاتو پیش هم گذاشتی خودت مدعی‌شی؟! خیلی وقاحت میخواد!
عین این میمونه که محاسبات سنسورا رو من خودم یادتون دادم بیاید طوری سیس بردارید که انگار من ازتون یاد گرفتم!!!🤣❤️
دیدی طوفان معده واقعی کجاست! خودت اومدی مدعیش شدی؟🤣
شبح و هاله؟!
عزیز من داریم میگیم در صفحه 120 هرتز اولد نیاز به یک 240 هرتز lcd هست! یعنی دو برابر اختلاف! بعد یه شبح؟!!!! 😂 رسما عقب افتاده…
ایکاش لااقل همونجا با خود نیما جمعش میکردی چون امروز و اونم اینطوری خیلی ضایع‌ست…
باز رویکرد علی بهتر بود… از اول اونم رکب تو رو خورد و فکر کرد چون اعداده لابد 120 همون 120 هست و تا الان داره همینطور ادامه میده که نه! صفحات lcd کندتر نیستن…
فرق تو اینه که که به نصف سرعت کمتر! میگی شبح! 😂

بخشی متن شما:
“و این جفنگی که گفتی «کند‌تر بودن رفرش صفحه های lcd نسبت به آمولد مشابه» اصن باید تو گینس ثبت بشه”

“یعنی توی حرکت های سریع اولد سریع تر میتونه از تصویر قبلی جدا بشه کامل و تصویر جدید رو نشون بده (تغییرات سریع تره) و ما شبح اون جسم رو نمی‌بینیم”

والا نیما یه بار یه اینفویی از رفتار های ترول ها فرستاده بود که خیلی برای شناختشون مفید بود… یجا توش نوشته بود ترول ها عادت دارن به اینکه خودشون بزنن به اون راه و حرفای خودتونو به طور دیگه به خودتون بزنن…

پس اما حرف من قبل حرف شما:
“120 هرتز اولد و lcd سرعتاشون یکیه اما به صورت تئوری در چند پیکسل… وقتی از یک تصویر کامل و یک صفحه کامل حرف میزنیم lcd میافته عقب…”
مشق شبت به نظرم هزار بار نوشتن این باشه که خودمگفتم 120 هرتز اولد و lcd سرعتاشون یکیه پس حرف منو دیگه نمیخواد تغییر بدی… فرقش اینه شما تازه فهمیدی که این سرعت برابر روی چند پیکسل محدود هست… تو یه تصویر کامل lcd عقب میافته چه جورم عقب میافته… تا جایی که باید دو برابر کنی سرعتشو تا تازه برسه به 120 هرتز اولد!
حالا شما حرف خودمو که دفعات پیش هم گفتم تغییر میدی به خودم میزنی میگی ادعام گینس میخواد؟😂
اعتماد به نفس تو گینس میخواد گرامی… 🤣
تویی که به همین ادعا میگفتی طوفان معده تا نیما اومد عکس رو فرستاد و خفت کرد الان داعی همون شدی؟!🤣
لابد پس‌فردا میای میگی محاسبات سنسورا رو هم تو به ما یاد دادی گرام!!😂
بد رکب خوردی میدونم… علی هم رکب خورد ولی لااقل وقتی خورد زمین تا امروز سینه‌خیز داره میره… تو خیلی پر رویی که 180 درجه به همین سرعت داعی ادعایی که خودت ردش کردی شدی😂
رمب علی این پست بود:
https://toranji.ir/?p=1081043
یادمه بهش گفته بودم یه ضرب‌المثل هست که دقیقا وضع الانته
یارو نداره اِشکنه، گوزش درخت و مِشکنه😂
حکایت حال شماست…
در کدوم پست؟ اینجا:
https://toranji.ir/?p=1114502
وقتی که من گفتم 144 هرتز lcd فقط رو کاغذه و در عمل از اولد 120 هرتز کندتره چون ما با چند تا پیکسل سر و کار نداریم و ماجرا ماجرای یه صفحه‌ست که این lcd رو به شدتعقب میندازه شما گفتی طوفان معده! و بالافاصله نیما اومد با اون عکس و زد تو صورتت! و ساکت شدی… این ماجرا تا جاییه که اپل داری میخونی که تاخیر صفحه‌ش با چشم هم حتی دیده میشه! اینه lcd!
حالا گُل برا منی که اولین نفر اون عکس که هیچی حتی اکانت منبع اون عکسم اولین نفر تو این سایت آوردم لازم نیست درخت بشکنی که ثابت کنی اینکه من میگفتم رفرش چند تا دونه پیکسل با رفرش یه صفحه فرق داره رو تازه الان فهمیدی!…
لطفا عوض شو…بهت نمیاد…

AL1K1NG

اگه سرچ واسه response time میزدی قبل حماسه سازی با همچین مقالات خوبی روبرو میشدی:
“پاسخ مانیتور درواقع مدت زمانی است که طول می‌کشد تا مانیتور شما از یک رنگ روی رنگ دیگر سوییچ کند. در اصل این خصوصیت به واسطه اندازه‌گیری زمان سوییچ کردن رنگ مانیتور از سفید به مشکی و دوباره به سفید اندازه‌گیری می‌شود که در حد چند میلی‌ثانیه است. سرعت پاسخ یک LCD معمولی معمولا زیر ده میلی‌ثانیه است که در این بین محصولاتی هستند که سرعتشان حتی به یک میلی‌ثانیه نیز می‌رسد.

البته تمام برندهای دنیا با چنین معیاری برای سنجش سرعت پاسخ مانیتور موافق نیستند. برخی آن را سرعت سوییچ کردن تمام صفحه پنل LCD از مشکی به سفید، برخی از مشکی به سفید به مشکی و درنهایت برخی دیگر آن را از خاکستری به خاکستری توصیف می‌کنند. درهرصورت، هرچه مدت پاسخ‌دهی مانیتور کمتر باشد بهتر است. به این خاطر که این مسئله موجب کاهش اثراتی مانند Blurring یا Ghosting در تصویر می‌شود.”

علی الخصوص این قسمتش:
“درهرصورت، هرچه مدت پاسخ‌دهی مانیتور کمتر باشد بهتر است. به این خاطر که این مسئله موجب کاهش اثراتی مانند Blurring یا Ghosting در تصویر می‌شود.”

به عکس آیس یونیورس یه نگا بنداز حالا . . .

ادامه مقاله میگه :
“”””توجه داشته باشید که مدت پاسخ‌دهی مانیتور نباید با میزان رفرش ریت تصویر اشتباه گرفته شود. شاید مشابه به نظر برسند، اما رفرش ریت (نرخ به روز رسانی) به معنی تعداد دفعاتی است که صفحه نمایش طی یک ثانیه تصویری جدید را نشان می‌دهد و با واحد هرتز (Hertz) سنجیده می‌شود. بیشتر مانیتورها رفرش ریتی بالغ بر ۶۰ هرتز دارند، درحالی که برخی بسیار بالاترند و در این مورد به خصوص، عدد بالاتر بهتر است. البته همانطور که پیش‌تر گفتیم، درخصوص مدت پاسخ‌دهی مانیتور هرچه این زمان کمتر باشد بهتر است.””””

این عکس رو هم نگاه کن و با عکس آیس یونیورس مقایسه کن:
comment image

مقایسه پنل هل(غیر از اولد):
پنل TN یا Twisted Nematic: گران قیمت نیست، اما به صورت کلی طیف رنگی ضعیفی دارد. LCDهای مجهز به این پنل سریع‌ترین مدت‌های پاسخ‌دهی را در بازار دارند. به همین خاطر مانیتورهای گیمینگ نوع کم‌رنگ‌تر پنل‌های TN را برای رسیدن به مدت پاسخ‌دهی کمتر انتخاب می‌کنند.

پنل IPS یا In-Plane Switching: کمی گران‌تر و البته با دقت رنگی بالاتر، مانیتورهای IPS به درد کاربرانی می‌خورند که کارهایی مشابه طراحی گرافیکی، ویرایش ویدیو، عکاسی و به صورت کلی هر کاری که نیازمند دقت بالای رنگی است انجام می‌دهند. این دسته از پنل‌ها مدت پاسخ‌دهی بالاتری نسبت به پنل‌های TN دارند و به ندرت برچسب گیمینگ به آن‌ها زده می‌شود.

پنل VA یا Vertical Alignment: پنل‌های جدیدی که تلاش می‌کنند مدت پاسخ‌دهی سریع پنل‌های TN را با دقت رنگی مناسب پنل‌های IPS ادغام کند. درواقع چیزی بینابین این دو پنل. امروزه بسیاری از مانیتورهای گیمینگ با این پنل ساخته می‌شوند و رفرش ریتی بالغ بر یک میلی‌ثانیه دارند.

m.b

خوبه خودتم جواب خودتو با این عکس دادی!😂

“https://vigiato.net/wp-content/uploads/2019/12/response-time-w650.jpg”

ببین میگم این بحثو من اینجا باز کردم دیگه به من که یاد نمیدی… خودت یاد میگیری(اونم ماشاالله از منابع بسیار حرفه‌ای ایرانی!😂)…
عکس خودت داره میگه یه چیزی داریم به اسم response time بالا در lcd ها یعنی شما بین هر دو فریم های درست آشغال میبینی مثل تصویر سمت چپ… که چطور باید جبران شه و تعداد تصاویر درست بره بالا که برسه به آمولد که شبیه سمت راسته؟ بله اونطوری که من گفتم… یعنی رفرش باید بیاد بالا مثلاً 240 هرتز شه تا شما رو صفحه lcd یه تصویر به وضوح 120 هرتز اولد که شبیه نیمه سمت راست تصویرته ببینی…ثابت کنم؟ پس بیا تو تمام تصاویری که راجب حرف منه نگاه بنداز یه چیزی میبینی به اسم فلان mm حرکت در زمان ثابت… که همون میزان حرکت در response time برابر هست… یعنی مثلاً در یک دهم ثانیه شما چقدر حرکت داری و من چقدر که نتیجتاً ارتباط تصویر شما از سرچ توی گوگل! قربون منابعت برم🤣با تصویر منه… اون جابه‌جایی در مقیاس mm که نوشته شده در تصاویر من همون میزان جابه‌جایی در تایم فریم response time شماست…
اگر باز نفهمیدی یعنی شما رو 120 فریمت که رو lcd هست بین هر فریم درست تا فریم درست بعدی میزانی آشغال میبینی شبیه تصویر سمت چپی که فرستادی و درمانش اینه که تعداد فریم هاتو زیاد کنی تا شانس نمایش فریم های درست تر تو همون زمان بره بالاتر… پس میرسونی 240 هرتز تا تازه تاثیر response time بالا از بین بره و نهایتاً شما یه تصویر با کیفیت تصویر سمت راست داشته‌باشی که به طور مثال یه آمولد 120 هست… که این مطلب جایی سخت‌تر هم میشه که بهت بگم جبران اون تاخیر lcd ها با بالاتر رفتن رفرش ریت یه تاثیر خطی نیست و لگاریتمیه… یعنی شما هرچقدر رفرش رو ببری بالاتر کار برای جبران عقب‌ماندگی lcd ها در تایم پاسخگویی و ساخت فریم های درست‌تر سخت تر میشه…
دیگه واقعا اگر نفهمیدی دلیلش همون عقده‌ایه که میگم… چون به سه شیوه تو سه کامنت توضیح دادم از سه منبع! هم منبع خودت و هم منابع خودم…

آدما رو از اطرافیانش میشه شناخت… جمع علی و علی کوچولو و سینا خودش به اندازه کافی سمی هست پس جمعتونو بهم نمیزنم😂… اما چون باز تو از اون دو open mind تری همین یه کامنت رو برا تو مینویسم…چون گویا واقعاً نفهمیدی چی شده یا شاید من خیلی ساده‌ام که فرض کردم تو واقعا نفهمیدی…
یا حق✖️

m.b

باز چون دلم سوخت…
این عکس رو تا حالا هیچکس تو این سایت نفرستاده… کامل همون عکسیه که اولین بار فرستادم اینجا و نیما چند وقت پیش برات دوباره فرستاد…

comment image

این عکس دیگه فهمیدنش راحت تره چون رسماً انیمیشنی داره توضیح میده ماجرا چیه… همونطور که میبینی پایینشم نوشته در تایم برابر تیر صفحه lcd و 120 هرتزی همون ماله 0.9 میلیمتری رو بجا میذاره که 90 هرتز اولد طی کرده…

و راجب مشکل response time بالا در lcd ها یادت هست تو تصویرت سمت چپ تار بود و تو سمت راست بهتر شده بود؟ حالا از همین عکس خودم که برات توضیح دادم رفرش بالاتر درمان اون تاری هست برات اسکرین میفرستم:

comment image

90 هرتز اولد و 90 هرتز lcd و 120 هرتز lcd رو میبینی؟
حالا به تاری 90 هرتز lcd دقت کن(هاله پشتش) و با تاری 120 هرتز lcd مقایسه کن… دیدی رفرش بالا همونطور که گفتم چطور میزان تاری رو کاهش داد؟
پس یکی از درمان های اون response time بالایی که شما گفتی افزایش رفرش‌ریته که اون مشکل تاری تو تصویر سمت چپی که فرستاده بودی رو کاهش میده و تصویر lcd رو میرسونه به تصویر اولد… در واقع فریم های درست رو در بین آشغال ها افزایش میده…
همونطور که قبلاً گفتم سرعت در 120 هرتز اولد و lcd برابره “اما در چند پیکسل”… در یک تصویر lcd تاخیر پیدا میکنه به دلیل همین مشکلی که اپلم باهاش درگیره(تردد بین پیکسل ها تاخیر داره در lcd) و برای حل این تاخیر و دیدن فریم های واضح‌تر باید رفرش رو برد بالا تا مشکل response time بالا حل بشه…

دیگه واقعاً بسته… کاملتر از این نمیشد

m.b

به نظرم این رویکردای شبهه منطقی به شبهه ترولی که کارش رفتن تو سایه و تو روزای معرفی از سر عقده برا تخریب ظاهر شدن هستش نمیاد(mi 10u، mi11u، mi 11t pro)… یا منطقی باش و بازی با خودت و کاربرا رو بذار کنار و یا رسماً ترول باش… لااقل از این خوددرگیری بین شخصیت های دوگانه خودت درمیای… گاهی به دیگران میگی مسخره‌بازی شان‌شونو پایین میاره بعد روزای معرفی خودت میای مسخره‌بازی میکنی و جفنگیات میگی تا پست بره حاشیه(آدرسم دادم بهت)…گاهی هم میخوای منطقی باشی اما عقده‌ های گذشته‌ت نمیذاره… من جای تو بودم اگر از خودم خجالت میکشیدم یه اکانت جدید میزدم و خیلی منطقی اینبار با تغییر رویکرد میومدم سایت(نمونه موفق اینکار هم موجوده)… اطلاعاتت و ذوقت خیلی خوب بود و همچنان هست…
شب بخیر✖️

“کند‌تر بودن رفرش صفحه های lcd نسبت به آمولد مشابه”
این دیگه چه سرطانی بود دیدم؟
طرف از نزدیک جز موبایل چیز دیگه ای فکر نکنم بالای ۶۰ هرتز دیده باشه
جالبیش اینه حالا ادعا دانش و منطقشم میشه بعد ما میشیم ترول
الانم میگه ترولا باهم متحد شدن منو بکوبن زمین و از سوراخ موششون اومدن بیرون و…

فرق بین response time‌ و با رفرش صفحه رو نمیتونه تشخیص بده

“شما باید یه صفحه lcd با رفرش 240 هرتزی! بیارید تا تازه سرعت رفرش یک صفحه‌ش برسه به آمولد 120 هرتزی!”
😂😂😂😂ساقی هستم نمونه کارم 👆😂😂😂😂😂😂😂😂😂
اول بره کامل بیسیک صفحه نمایش هارو بخونه بعد بیاد اینجا اظهار نظر کنه به نظرم بهتره
یه جمله تاریخی گفته که باید هروقت شاخ بازی خواست در بیاره یادش بیاریم حد خودشو بدونه
فکر کرده فن یه شرکت چینیه خیلی بارشه

اها فهمیدم حرفش از کجا در اومده
درواقع تاخیر سوییچ پیکسل که آیس یونیورس یه بار دربارش حرف زد و گفت ۹۰ هرتز امولدای جدید سامسونگ در حد ۱۲۰ هرتز IPS ئه

که دانشمند بزرگمون به اشتباه اینطور برداشت کردن روونی صفحه تو رفرش ۹۰ هرتز اولد در حد ۱۲۰ هرتز هست🤣🤣🤣
یه توییت که اونم به چیزایی که ذهنشه جایگزین کرده
عالی بود 😂

ینی میگی سوییچ پیکسل با ریسپانس تایم متفاوته؟🤔
یا فقط تفاوت اسمه و ماهیتشون یکیه؟

«الانم میگه ترولا باهم متحد شدن منو بکوبن زمین و از سوراخ موششون اومدن بیرون و…»
😂😂😂😂👌
والا ما کامنت میدیم میشیم ترول
کامنت ندیم رفتیم تو غار
«جالبیش اینه حالا ادعا دانش و منطقشم میشه بعد ما میشیم ترول»
😑👌
دست رو دلم نزار که خونه

اینجاش جالبه که با یه لحن دکتر سلام اومد وسط :
(این موضوع در ریشه به همون مبحث کند‌تر بودن رفرش صفحه های lcd نسبت به آمولد مشابه هم مربوطه که هر دو نشات گرفته از ماهیت lcd ها هستن)
خدایا توبه استغفرالله 🤣 یاد این مجریه افتادم
comment image

زنده باد حاشیه ، تو مغزش چیاست یارو
آدم حساب کار دستش میاد
کار درستو میکنی میگن قصدش ریاست
کاری هم نکنی میگن قلبش سیاست
« سلطان یاس »

سیـــنا اگه اینجارو نخوندی توجه ت رو به این جلب میکنم:
“”مشق شبت به نظرم هزار بار نوشتن این باشه که خودمگفتم 120 هرتز اولد و lcd سرعتاشون یکیه پس حرف منو دیگه نمیخواد تغییر بدی… فرقش اینه شما تازه فهمیدی که این سرعت برابر روی چند پیکسل محدود هست… تو یه تصویر کامل lcd عقب میافته چه جورم عقب میافته… تا جایی که باید دو برابر کنی سرعتشو تا تازه برسه به 120 هرتز اولد!””

وات؟؟!!

“فرقش اینه شما تازه فهمیدی که این سرعت برابر روی چند پیکسل محدود هست…”

والا این برا سامسونگ که پادشاه صفحه سازی هست هم قفله😂😂😂😂🤞
یه جاهای صفحه 60 هرتزه یه جاهایی 120 یه جاهایی 78 هر جا یجور😅👌

ناظر جنسات طلاس برا منم کنار بزار!!!

جواب سوال خودمو خودم بدم با اجازه:
“ینی میگی سوییچ پیکسل با ریسپانس تایم متفاوته؟🤔”

سوییچ پیکسل چیزیه که فرکانس رو به ساب پیکسل ها میرسونه و هرچی لگ کمتری داشته باشه سریعتر و تمیز ر فرکانس رو به ساب پیکسل میرسونه که از یه حالت رنگ و روشنایی تغییر بده(سیم کشی صفحه نمایش به عبارت ساده)
تاخیر توی این بخش باعث به وجود اومدن ریسپانس لگ میشه(البته به غیر از این ریسپانس لگ به نوع پنل هم بستگی داره ولی بهبودش توی یک نوع پنل یکی از شروطش بهبود سوییچ هاست)

“ینی میگی سوییچ پیکسل با ریسپانس تایم متفاوته؟🤔
یا فقط تفاوت اسمه و ماهیتشون یکیه؟”

آره علی جان ماهیتشون یکیه و تعریف ریسپانس تایم دقیقا اشاره به تاخیر تو سوییچ پیکسلا داره و هیچ ارتباطی با رفرش صفحه نمایش نداره همونطور که خودت گفتی
ولی خوب پروفسور افتخاری دانشگاه هارواردمون میگه سوییچ پیکسلا و رفرش ریت هم معنی هستن

اره علی هنوز دارم میخندم
کل کامنتش سرطان بود 🤣🤣
نرخ به روزرسانی یکی باشه سرعتا یکیه
چرا باید دیرتر از امولد با رفرش مشابه انیمیشن دیرتر به مقصد برسه؟ امولد فقط اثر گوستینگش کمتره
چرا اینقدر به اشتباش اسرار داره؟ مثلا بگه نه تنها کم اطلاعه بلکه بالا خونه هم داده اجاره؟

AŁɪ

این اتفاق کاملا به کالیبراسیون صفحه نمایش اپل برای این آیپد بستگی داره ولی اپل زیر بار نمیره و اتفاق رو بسط میده به ذات ال سی دی که واقعا چرنده این اظهارات چون بارها از ال سی دی های مختلف استفاده شده و این مشکل رو نداشتن و حتی آیپد پرو ۲۰۱۸ هم از ال سی دی استفاده شده بود و سایز بزرگتری داشت ولی همچین مشکلی رو نداشت .
در کل تمام معایب و مشکلات صفحه های ال سی دی رو کنار هم بگذاری خیلی کمتر از صفحه های امولد هست .

AL1K1NG

البته علی بهتری بگیم بستگی به نیاز مصرف کننده داره
یه گیمر حرفه ای(در حد مسابقات) خب سرعت بازخورد پنل مهمتره براش تا دقت رنگی
ولی یه طراح گرافیک دقت رنگ براش ارجح هست و از سایه افتادن صفحه واقعا بیزاره
(البته صفحات اولد تو ابعاد بالا و رفرش ریت بالا فوق العاده سخته ساختنش)

AŁɪ

جالبه نه 😊 این همه حماقت جالبه ، رفیقمون تا حالا با گوشی بالاتر از ۶۰ هرتز به اندازه ۱ ماه سر و کله نزده بفهمه جریان چیه اصلا .
ولی با درایت تمام در مورد مسائل صحبت می‌کنه آخه بشر من میگم با ۱۴۴ امولد هم حداقل یک هفته کارکردم وقتی میزاری رو ۹۰ هرتز قضیه کاملا متفاوته و ۱۴۴ ال سی دی به شدت سریعتره ولی وقتی میزاری روی ۱۴۴ یعنی جفتشون رو توی اصلی ترین بخش یعنی اسکرول توی بخش تنظیمات گوشی کاملا برابریش به چشم میاد .
یارو اینقدر احمقه نمی‌فهمه ما هم میدونیم بین این دو تکنولوجی الگوریتمی وجود داره ولی اون الگوریتم وقتی شیب معکوس پیدا می‌کنه که جفت صفحه ها رفرش شون از ۱۴۴ بزنه بالاتر .
مطالعه چهار تا مبحث تئوری که، کاریه که یه بچه ۱۰ ساله هم می‌تونه انجام بده و سریع فکت صادر کنه 🙂

mehpsa

قبلا هم گفتم عیب از اپل نیست عیب از چشم های ماست که تصویر رو خراب میبینیم، متاسفانه کینه و دشمنی ما با اپل به حدی رسیده که چشمان ما تصویر صاف رو بی لرزش اپل را مرتعش و لرزان نشون میده

Faez

خود خدا میداند چه احمقی هستی

Farcry

به نظر من مشکل اصلی از خودته نمیدونم کجا از اپل سوختی سر پست های اپل میای نظرات گوهر بار میدی!
اما در مورد این مشکل.کلا مشکل تاچ یا اسکرول مشکلات خیلی رایجی هستن که توی خیلی از گوشی های میان رده دیده یا پرچمدار دیده میشن.
مثل مشکل کندی مولتی تاچ که خودم هانر پلی داشتم کاملا حس کردم یا مشکل Ghoating scrool که باز الان که پوکو x3 دارم وجود داره.معمولا هم گوشی هایی که صفحه LCD دارن این مشکلات درشون ایجاد میشه
ولی خب از اپل بعید بود این مشکل توی یه محصول بالارده در کلاس خودش یعنی ipad mini 6ایجاد بشه
حتی realms 7 خود تو هم کلی گزارش کندی یا لگ توی اسکرول داشته که البته توی بروزرسانی حل شده.خواستی لینک ویدیو های این مشکل رو همینجا میزارم

AŁɪ

چقدر حقیری تو بشر از رو هم نمیری حالا فهمیدی قضیه کاملا متفاوته ، ولی بازم مثل زمانی که با من و نیما بحث میکردی (گذشته) سفسطه کردن رو خوب بلدی ….
ببین موسی ترول کوچولو ، که لقب خودت هست قربونت بشم ، تا وقتی چیزی رو لمس نکردی دربارش قضاوت نکن و چهار تا بیننده سایت رو فریب نده . این همه آدم ال سی دی بالاتر از ۹۰ هرتز داشتن و همچین مشکلی نبوده و فقط چون این آیپد این مشکل که کاملا برمیگرده به خود اپل رو میخوای بلد کنی ….واقعا برای طرز تفکر بچگانه و بخش تفکرات حسی زنانه ات 😆🤣 متاسفم.

Farcry

الان کی رو داری میگی؟!

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
نیما جلالی
رو نوک قله ☝️