آیفونهای امسال، عمر باتری بیشتری را به ارمغان آوردهاند. این موضوع، به دلیل استفاده از پکیج سخت افزاری بهینهتر و همچنین ظرفیت باتری بیشتر بوده است. آیفون ١٣ پرو، یکی از محبوبترین آیفونهای جدید است. حال، عمر باتری آیفون ١٣ پرو مشخص شده است که در ادامه نگاهی به جزئیات آن داریم.
چندی پیش، عمر باتری iPhone 13 Pro Max مشخص شد. این گوشی توانست بیشترین بازدهی را در میان پرچمداران امسال ثبت کند.
عمر باتری آیفون ١٣ پرو مکس مشخص شد: بهترین پرچمدار امسال از نظر بازدهی باتری!
پس از بررسی آیفون ١٣ و آیفون ١٣ پرو مکس، Gsmarena به سراغ بررسی گوشی iPhone 13 Pro رفته است. به همین ترتیب، تستهای بازدهی باتری و سرعت شارژ این گوشی منتشر شدهاند. عمر باتری آیفون ١٣ پرو، حاکی از جزئیات مهمی است. اما بهتر است مروری بر مشخصات این گوشی نیز داشته باشیم:
– نمایشگر ۶.١ اینچی از نوع Super Retina XDR OLED با وضوح ٢,۵٣٢×١,١٧٠
– رفرش ریت ١٢٠ هرتزی متغیر
– تراشه Apple A15 Bionic
– سیستم عامل iOS 15 پیش فرض
– باتری ٣,۰٩۵ میلی آمپر ساعتی
– پشتیبانی از شارژر ٢٠ واتی
همان طور که احتمالاً میدانید، ظرفیت باتری آیفون ١٣ پرو حتی از آیفون ١٣ نیز کمتر است. بنابراین، نمیتوان از این گوشی انتظار بازدهی باتری در حد و اندازه آیفون ١٣ پرو مکس داشت. این دستگاه، دارای نمایشگری با فناوری ProMotion است. به لطف این قابلیت، رفرش ریت نمایشگر بسته به استفادهای که کاربر دارد، به صورت خودکار تنظیم میشود. اما سؤال مهم این جاست که آیا ProMotion و تراشه بهینهتر نسبت به نسل قبل، میتواند نوید بخش عمر باتری بالای این دستگاه باشد؟
خب، اجازه بدهید نگاهی به تستهای بازدهی باتری این گوشی داشته باشیم. در بخش استفاده ترکیبی، آیفون ١٣ پرو توانسته است بازدهی ٨۵ ساعته را به ثبت برساند. این میزان، کمی از نسل قبل بیشتر است. بنابراین، عمر باتری آیفون ١٣ پرو در بازه “خوب” قرار میگیرد. اما این گوشی در حالت استفاده ترکیبی، همچنان بازدهی کمتری نسبت به آیفون ١٣ داشته است. پس از آن، آیفون ١٣ پرو حدود ١٧:٣٠ ساعت در تست تماس 3G روشن مانده است که رقم چندان درخشانی نیست.
در بخش وب گردی با رفرش ریت ١٢٠ هرتز نیز ١۶:۴۵ ساعت بازدهی به ثبت رسیده است که رضایت بخش است. این گوشی میتواند تا حدود ١٨:٣٠ ساعت به پخش ویدئو بپردازد. آیفون ١٣ پرو پیشرفت قابل توجهی نسبت به نسل قبلی داشته است. در تصویر زیر، مقایسهای از عمر باتری iPhone 13 Pro با برخی از رقبا موجود است:
مانند نسل قبل، در جعبه آیفون ١٣ پرو خبری از شارژر نیست. این گوشی، از شارژر سیمی با توان ٢٠ وات پشتیبانی میکند. البته بر اساس تستها، این شارژر میتواند فراتر از حد خود برود و حداکثر توان ٢٣ واتی را ارائه دهد. این اتفاق را در آیفون ١٣ پرو مکس نیز شاهد بودیم. اما دقیقاً این گوشی در چه مدت زمانی به طور کامل شارژ میشود؟
در نیم ساعت اولیه اتصال شارژر به این دستگاه، ۶٠ درصد از ظرفیت باتری ٣,۰٩۵ میلی آمپر ساعتی آن شارژ میشود. چنین سرعت شارژی برای یک آیفون، جذاب است. پس از آن اگر بخواهید منتظر فول شارژ شدن آیفون ١٣ پرو باشید، میبایست تا ٩٨ دقیقه منتظر بمانید تا این دستگاه کاملاً شارژ شود.
نظر شما در مورد میزان بازدهی باتری این دستگاه چیست؟ سرعت شارژ آن چطور است؟ آیا این گوشی میتواند پاسخگوی کارهای روزمره شما باشد؟
این چشمگیر است؟
عزیزم ریز انمتیازات رو ببین 😊 قبلا هم گفتم توی gsmarena سه بخش مکالمه و ویدیو و وبگردی چقدر در امتیاز کلی تاثیر دارن
الان طبق این بررسی gsmarena آیفون ۱۳ پرو توی وبگردی و پخش ویدیو هر کدوم ۴ ساعت شارژدهی ش نسبت به ۱۲ پرو بیشتر شده درحالی که صفحش ۱۲۰ هرتز شده و ظرفیتش نسبت به قبل ۳۵۰ میلی آمپر بیشتر شده
الان ریز امتیازات اس ۲۱ الترا با iphone 13 pro رو مقایسه کنیم اس ۲۱ الترا توی پخش ویدیو ۱۷:۵۳ و پخش ویدیو ۱۵:۰۴ و توی مکالمه ۳۵:۳۲ ساعت دووم آورده و امتیاز کلیش شده ۱۱۴
درحالی که ۱۳ پرو در پخش ویدیو و وبگردی نسبت به اس ۲۱ الترا بیشتر شارژدهی داده : آیفون ۱۳ پرو پخش ویدیو ۱۸:۲۰ و پخش ویدیو ۱۶:۴۴ و توی مکالمه ۱۷:۲۳ ساعت شارژدهی داده که ۱۸ ساعت مکالمه بیشتر اس ۲۱ الترا نسبت به آیفون ۱۳ پرو با وجود شارژدهی کمتر در وبگردی ومکالمه باعث شده امتیاز کلی اس ۲۱ الترا بشه ۱۱۴ و آیفون ۱۳ پرو بشه ۸۵ که ۱۹ امتیاز فاصلس
بازم بگو چشمگیر آیفون ۱۲ پرو هم چیزی نبود که این بخواد بشه ، برو با سری ۱۱ مقایسه کن بهتره
من به امتیاز کلی زیاد نگاه نمیکنم…
الان وب گردی و پخش ویدیوش واقعا خوبه..
با این حجم باتری خیلی خوب دووم میاره.
.
ولی انتقادم نسبت به باتری آیفون ها، یکی سرعت شارژ شدنشونه…
یکیم میزان شارژدهیشون تو گیم.
البته پرومکس امسال ظرفیتش خیلی بهتر شده.
.
پن: سر پرومکسم اینو پرسیدم، تست میگه که دیوایس رو 120 هرتز بوده… بعد واقعا تو وبگردی 120 هرتز بوده یا خودش کم کرده؟ نفهمیدم آخرش این تطبیق پذیریش چجوریه… ینی میگ تو 120 هرتز گذاشتی ولی وب نیازی نیس 120 هرتز باشه میارم پایینتر؟ یا چی؟ اگه کسی میدونه ممنون میشم…
ببین توی اسکرول کردن در وبگردی تا ۱۲۰ هرتز رفرش ریت صفحش میرسه (توی ویدیو ها دیدم بسته به سرعت اسکرول کردن شخص از ۹۰ تا ۱۲۰ هرتز در وبگردی صفحش رفرش میشه و از گوشی های ۶۰ هرتزی رفرش ریتش بیشتره بین ۹۰ تا ۱۲۰ هرتز بر اساس سرعت اسکرول)
ولی اگر صفحه ثابت باشه یا یه عکس رو توی وب دید رقرش صفحه به ۱۰ هرتز کاهش پیدا میکنه (یه چیز شبیه اپل واچ در حالت always on که توی اپل واچ رفرش صفحه به ۱ هرتز میرسه) درواقع همین رسیدن رفرش صفحه به ۱۰ هرتز وقتی که تصویر ثابت باشه یا اسکرول صورتن نمیگیره باعث شده شارژدهی ۱۳ پرو و پرو مکس خیلی بالاتر بره
سامسونگ هم از صفحه LTPO روی اس ۲۱ الترا استفاده کرده ولی گستردگی مکانیسم تغییر رفرش اون به اندازه آیفون ۱۳ پرو و ۱۳ پرو مکس نیست و عموما بین ۶۰ تا ۱۲۰ هرتز تغییر پیدا میکنه (درواقع هم شامسونگ و هم اپل از صفحه LTPO که بین ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز رفرش تغییر پیدا میکنه استفاده کرده ولی مکانیسم نرم افزاری برای اس ۲۱ الترا بین ۶۰ و ۱۲۰ هرتز تنظیم شده)
این جماه بررسی زومیت از تغییر رفرش ریت اس ۲۱ الترا هست :
«« براساس بررسیهای ما، قانون کلی در پرچمدار سامسونگ، نمایش محتوا با نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی در عموم بخشهای رابط کاربری و اپلیکیشنها است؛ اما با لمس نمایشگر، نرخ نوسازی بلافاصله به ۱۲۰ هرتز میرسد. در اپلیکیشنهای پخش ویدئو نظیر MX Player نرخ نوسازی روی ۴۸ هرتز قرار میگیرد؛ درحالیکه ویدئوهای عادی یوتیوب با نرخ نوسازی ۶۰ هرتز و ویدئوهای HDR با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی پخش میشوند. اپلیکیشن گالری نیز حین مشاهدهی عکسها با نرخ ۶۰ هرتز و حین تماشای ویدئو با نرخ ۴۸ هرتز بهنمایش درمیآیند. چنین حالت متغیری میتواند به شارژدهی بهتر باتری در حالت Adaptive درمقایسهبا حالت ثابت ۶۰ هرتز بیانجامد»»
چقدر غلط تایپی !!!
شامسونگ : سامسونگ انمتیازات: امتیازات صورتن میگیره: صورت میگیره
این جماه: این جمله
اها خب اینو که میدونم…
همین می 10 تی دستمم اگه اسکرول نکنی رو 30،48،50،60،90 و 144 جابجا میشه… تو اینستا مثلا دارم کلیپ میبینم میاد رو 30 و با کم یا زیاد کردن صدا حتی، میره رو 144 یا 90(هرچی تنظیم کردم) البته خب نرم افزاریه و ltpo نیس…
.
منظورم درباره یه پستی بود که اپل کلا ی سری اپ ها رو رو ی فریم مشخص میاره یا همون گشتن تو خود سیستم عامل… ک مثلا بزاری رو 120 ولی تو تنظیمات گوشی بگردی، 120 نیس… یه همچین چیزی شنیده بودم حالا پیداشم نمیکنم که دقیق بگم
درواقع به خاطر تاثیر بالای صفحه ۱۲۰ هرتزی در شارژدهی یک گوشی در آینده تقریبا همه گوشی های ۱۲۰ هرتزی به صفحه LTPO مجهز میشن چون تاثیر خیلی بالایی در کاهش مصرف شارژ داره
میانگین ۱۷ ساعت در هر سه بخش خوبه