وان پلاس از جمله شرکتهایی است که همواره شگفتیهای خاصی به همراه داشته است. از ابتدای حضور این برند در بازار، به محصولات این شرکت لقب قاتلین پرچمدارها اعطا میکردند. پس از آن نیز با عرضه گوشیهای هوشمندی با مشخصات فوقالعاده و قیمت پایین، این شرکت سر زبانها افتاد. به تازگی خبری مبنی بر عرضه یک گوشی اندرویدی توسط شرکت بنیانگذار وان پلاس یعنی Nothing منتشر شده است. در ادامه با ترنجی همراه باشید.
چند مدت پیش بود که بنیانگذار OnePlus کارل پی (Carl Pei) اعلام کرد که در حال توسعه یک برند جدید به نام Nothing است. کاربران وقتی که متوجه شدند اولین دستگاه این شرکت به جای یک گوشی جدید، یک جفت هدفون استریو بیسیم است، بسیار نا امید و ناراحت شدند. این هدفون جدید دارای قابلیت حذف نویز فعال بود. همچنین هدفون مذکور، قابلیتی به نام حالت شفاف را نیز در خود جای داده بود. این قابلیت برای به شنیدن آنچه که در اطراف شما اتفاق میافتاد کاربرد داشت. از سوی دیگر این هدفون مجهز به شارژر بی سیم نیز بود. نکته جالب ماجرا آن است که قیمت این گجت فقط ۹۹ دلار است.
حالا شایعاتی نیز از سوی شخصی به نام موکول شارما (Mukul Sharma) درباره محصول بعدی این شرکت منتشر شده است. در این خبر آمده است که گویا کارل پی، بنیانگذار OnePlus چنان هم بیکار ننشسته است. زیرا هماکنون بر روی طراحی و توسعه یک گوشی هوشمند جدید کار میکند. این محصول قرار است که اوایل سال آینده معرفی شود. با این وجود، قرار است ابتدا این شرکت یک پاوربانک معرفی کند. شاید این نظر ما باشد اما هیچ شرکتی معمولا چنین کاری انجام نمیدهد. بلکه باید ابتدا گوشی هوشمندی را معرفی کند. سپس به سراغ پاوربانک و هدفونهای استریو بی سیم رفته و آنها را معرفی کند.
ناتینگ (Nothing) و کوالکام همکاری خود در بستر پلتفرم اسنپدراگون را رسما اعلام کردند
اخیراً Nothing اعلام کرده است که با شرکت آمریکایی کوالکام در خط تولید چیپستهای اسنپدراگون همکاری میکند. هدف این شرکت آن است که فناوری مورد نیاز برای محصولات آینده خودرا تأمین کند. کاملا مشخص و واضح است که این قضیه مرتبط با معرفی یک گوشی هوشمند جدید از این شرکت است. در صورتي كه گوشی هوشمند برند Nothing در حال طراحی و توسعه باشد. اطلاعاتی درباره آن میداینم. مثلا اینکه ميدانيم كه كدام شرکت قر است تراشه این دستگاهها را تامین كند. اگر به یاد داشته باشید، مدتی پیش بود که شرکت Nothing، اقدام به خرید شرکت و نام تجاری اندی رابین (Andy Rubin) کرد. اندری رابین در ۱۷ آگوست سال ۲۰۱۷ اقدام به معرفی و عرضه یک گوشی هوشمند به نام اسنشال فون (Essential Phone) کرد.
این نام تجاری جدید میتواند در نهایت به عرضه یک گوشی جدید به نام Essentially Nothing یا Nothing Essential منجر شود. همچنین از مدتها پیش گمانه زنیهایی مبنی بر تمایل کارل پی برای در اختیار گرفتن کتابخانه ثبت اختراع اسنشال وجود داشت. کتابخانه ثبت اختراع اسنشال، شامل IP مربوط به دستورالعملهای صوتی جهت تنظیم صدا و راهاندازی سیستم خانگی میباشد.
در صورت وجود اطلاعات یا مشخصاتی از این دستگاه، مایل بودیم همه چیز را در مورد این گوشی جدید شایعه شده بگوییم. مواردی از جمله مشخصات، طراحی، قیمت و تاریخ و محدوده در دسترس بودن آن. اما تا به این جا، هنوز اطلاعات موثقی درباره این دستگاه منتشر نشده است. با این وجود، هماطنور که میدانید، کارل پی اقدام به ایجاد برندی کرد که میلیونها نفر آن را می شناسند و عاشق آن هستند. بنابراین خیلی دور از انتظار نیست که اگر تصور کنیم او میتواند دوباره همین کار را انجام دهد. قطعا در اینجا با یک مسئله مهم روبرو می شویم. اگر شرکت Nothing قصد داشته باشد تا تلفن هوشمند جدیدی را عرضه کند، این شرکت بی شک از خریداران میخواهد که ابتدا آن را پیش خرید کنند.
قاعدتا ثبت تقاضای خریداران برای خرید گوشیهای جدید Nothing راه حلی عالی برای مطابقت تقاضا و عرضه بایکدیگر است. به این دلیل که منابع مالی اضافه برای ساخت گوشیهایی که خریداری نمیشوند خرج نمیشود. این سیستم توسط وان پلاس تا زمانی که وان پلاس ۳ را منتشر کرد، مورد استفاده قرار میگرفت. وب سایت خبری phonearena میگوید که این شرکت در آن زمان، دارای ثبات و استحکام بسیار بیشتری بود و پیش خریدها دیگر ضروری نبودند.
به صورت کلی انتظار نمیرود که کارل پای و Nothing بخواهند همان کاری که وان پلاس در اوایل ظهور خود کرد را دوباره انجام دهند. بنابراین اولین گوشی برند Nothing ممکن است همانند اولین گوشی وان پلاس، لقب “قاتل پرچمدار” را یدک نکشد. زیرا وان پلاس از همان ابتدا محصولات خود را به شکل مناسبی برندسازی کرده بود. یکی از مسائلی که میتوانیم به وضوح شاهد آن باشیم همین موضوع است. یعنی این که انتظارات بسیار بالایی از اولین گوشی برند Nothing وجود دارد. دقیقا مشابه انتظاراتی که از اسنشال فون داشتیم. پس این شرکت باید با این مسئله کنار بیاید. به هرحال، اندی رابین به عنوان پدر اندروید در میان کل کاربران جهان شناخته شده است. پس انتظار میرود که این عناوین و القاب، در دید طرفداران این شرکت، رنگ حقیقت به خود بگیرند. یعنی اینکه لیاقت و شایستگی خود را به همه نشان دهند.
پایان اسنشیال فون و شکست اندی رابین در دنیای سخت افزار موبایل های هوشمند
از برخی جهات، اسنشال فون در دست تکان نمیخورد و از چیزی از اعتبارش را از دست نمیداد. این گوشی دارای حاشیههای کوچک و شکافی بود که به آن اجازه میداد تا از صفحه نمایش Edge یا لبهدار استفاده کند. برخی افراد ممکن است به شما بگویند که اسنشال فون اولین گوشی دارای ناچ بود. اما این افتخار در واقع به گوشی Sharp Aquos S2 تعلق دارد. نسل دوم گوشیهای سری Aquos شرکت شارپ در ۱۴ آگوست سال ۲۰۱۷ میلادی عرضه شد. در حالی که Essential Phone سه روز بعد راه اندازی شد.
نکته جالب ماجرا اینجاست که وقتی در سال ۲۰۱۸ نظرسنجیهایی انجام شد، ۶۳.۷ درصد شرکت کنندگان معتقد بودند که Essential Phone اولین گوشی دارای بریدگی بود. این در حالی بود که بیش از ۲۴ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی، به درستی Sharp Aquos S2 را انتخاب کرده بودند. ۶.۹۳ درصد نیز به آیفون X اپل رای دادند. آیفون X اپل در واقع اولین گوشی مجهز به iOS بود که از بریدگی نمایش برخوردار بود. شاید تا سال آینده آیفون ۱۴ پرو مکس دیگری دارای چنین بریدگیهایی نباشد. زیرا به احتمال بسیار زیاد، اپل ناچ را با یک سوراخ دوربین بر روی صفحه نمایش این دستگاه جایگزین خواهد کرد.
نظر شما کاربران عزیز در این مورد چیست؟ به نظر شما گوشی هوشمند Nothing میتواند یک گوشی خاص و فوقالعاده باشد؟ به نظر شما Nothing برای اولین گوشی هوشمند خود باید روی چه معیارها یا فاکتورهایی تمرکز کند؟
کار جالبی میکنه ، به نظرم اگه بتونه همون عملکردی که در گوشی تلفن داشته رو در دیگر محصولاتش داشته باشه خیلی خوب میشه ، آفرین وان پلاس که نون کیفیت و کارآیی محصولاتت رو میخوری نه نون مارک وبرندت