لپتاپ های 5G مشخصا یکی از مواردی خواهند بود که در آینده خیلی طبیعی درباره آن ها صحبت می کنیم اما در حال حاضر موضوع جدیدی هستند. امروز خبر می رسد که اینتل و مدیاتک برای تولید لپتاپ 5G همکاری می کنند. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.
همکاری تراشه سازان بزرگ در صنعت فناوری اتفاق جالبی است اما هرگز عجیب نیست چرا که پیش از این رقبای مطرحی مانند اینتل و AMD با یکدیگر همکاری داشتهاند و این اتفاق یا موارد مشابه در آینده نیز تکرار خواهد شد. در جدیدترین همکاری دو کمپانی بزرگ، اینتل و مدیاتک قصد همکاری با یکدیگر را دارند.
با اینکه اینتل در فروش مودم های 5G به اپل عملکرد خوبی داشت اما هنوز کار این کمپانی با فناوری 5G به پایان نرسیده است. تراشه ساز امریکایی امروز اعلام کرده است که برای توسعه تراشههای 5G برای لپ تاپها با کمپانی تایوانی مدیاتک همکاری خواهد کرد. انتظار میرود نتیجه این همکاری در سال 2021 با معرفی اولین لپ تاپهای 5G به بار بنشیند. در این همکاری اینتل مشخصات را تعیین خواهد کرد و مدیاتک وظیفه ساخت مودمها را به دوش خواهد کشید تا در نهایت اینتل تراشههای ساخته شده را در اختیار سازندگان دستگاه ها قرار دهد.
با زمان عرضه احتمالی میتوان انتظار داشت که کوالکام اولین تامین کننده مودمهای 5G برای لپ تاپ ها لقب خواهد گرفت. این کمپانی لپ تاپ Project Limitless را با همکاری لنوو در نمایشگاه کامپیوتکس که در ماه می برگزار میشود به نمایش خواهد گذاشت.
بنچمارک چیپست اسنپدراگون 8cx قدرت بیشتر از اینتل Core i5 را نشان می دهد
این دستگاه مجهز به پردازنده کوالکام اسنپدراگون 8cx و مودم x55 5G می باشد. همچنین دو کمپانی اینتل و مدیاتک در حال همکاری با شرکت Fibocom هستند تا ماژول های M.2 را برای پلتفرم مشتریان اینتل آماده کنند. ضمن اینکه مدیاتک امروز عرضه سیستم بر روی چیپ 5G سری Dimensity را نیز آغاز کرده است. خوشبختانه گستره شبکه 5G در زمان معرفی لپ تاپهای سازگار با اینکه شبکه برای بهرهمندی از این شبکه پر سرعت مناسب خواهد بود.
نظر شما چیست؟ منتظر لپتاپ های 5G هستید؟ همکاری مدیاتک و اینتل همکاری موفقی خواهد شد؟
آینده مدیاتک و کایرین درخشان است…👏👏👏
کپی از سایت همسایه
( برخی از مسئولان کشور بر این باور هستند که نیاز کاربران در شبکهی داخلی و بدون نیاز به اتصال به شبکهی جهانی رفع میشود و بهدنبال قطع همیشگی اتصال به شبکهی جهانی هستند.)
یعنی چی این حرف🤣یعنی دیگه اینترنت بین المللی به فنا رفت؟
هرچی هست قضیه همونیه که تو پست( عملکرد ضعیف پیام رسان های داخلی در زمان قطع اینترنت)نوشتم هست.
من که اگه اینطوری بخواد پیش بره میرم ارمنستان یا باکو زندگی میکنم.
مدیا تک بنجول سازه