در نمایشگاه Computex 2021 که در ماه ژوئن سال جاری برگزار شد، AMD از ورود فناوری گرافیکی RDNA 2 به نسل بعدی پردازندههای Exynos سامسونگ خبر داد. درست مانند شایعات، اولین چیپست مجهز به فناوری رهگیری پرتو نوری (ری تریسینگ) در گرافیک AMD، اگزینوس ۲۲۰۰ سامسونگ خواهد بود.
اخیراً گلکسی +S22 سامسونگ با پردازنده Exynos 2200 در بنچمارک Geekbench ظاهر شد. اگرچه گفته میشود که گرافیک AMD در تراشه اگزینوس آینده غول کرهای، فناوری رهگیری سایه را ارائه میدهد، اما بهتازگی و توسط سامسونگ مشخص شده است که آنها بر روی ارائه فناوری رهگیری پرتو نوری به پردازندههای گرافیکی جدید Exynos نیز کار میکنند. پست Weibo جدیدی که توسط سامسونگ منتشر شده بود، این موضوع را تایید میکرد که البته پس از مدتی حذف شد.
فناوری Ray Tracing درواقع، رفتار فیزیکی نور را شبیهسازی کرده و بر اساس محاسبه موقعیت نور و ناحیه بازتاب، تصویر را شکل میدهد. سامسونگ به بازیهای موبایلی نیز اشاره کرده بنابراین ممکن است بهزودی بازیهایی که از رهگیری پرتو در تلفنهای هوشمند مدرن پشتیبانی میکنند نیز موجود شوند.
Exynos 2200 که اخیراً در Geekbench ظاهر شد دارای یک پردازنده هشت هستهای با هسته اصلی CPU با فرکانس 2.59 گیگاهرتز، سه هسته پردازندشی با عملکرد بالا با سرعت 2.5 گیگاهرتز و چهار هسته با عملکرد پایینتر و با سرعت 1.73 گیگاهرتز میباشد. اگرچه تصور میشد که Exynos 2200 میتواند بر اساس معماری ARM v9 دارای CPU Cortex-X2 ،Cortex-A710 و Cortex-A510 باشد، اما لیست بنچمارک، هستههای CPU ARM v8 را نشان میدهد. این چیپست همچنین دارای مودم 5G یکپارچه و GPU Mobile Radeon مبتنی بر AMD RDNA2 است.
برخی از بنچمارکهای پیشین این تراشه نشان دادهاند که ازنظر عملکرد گرافیکی، بهتر از A14 Bionic اپل بوده، اما آخرین نتایج بنچمارک در Geekbench، عملکرد بسیار متوسطی را از اگزینوس ۲۲۰۰ نشان میدهد.
درحالحاضر، هنوز مشخص نیست که چرا یک نوع تراشه، دو نوع نتیجه کاملاً متضاد را نشان میدهد، اما یک منبع ادعا کرده است که ممکن است به دلیل قرار گرفتن +Galaxy S22 در حالت صرفهجویی در مصرف انرژی درحین انجام آزمایش، این اتفاق روی داده باشد. دلیل آن هر چه است، اکنون تأیید شده که همکاری نزدیکی بین سامسونگ و AMD در حال انجام است تا فناوری ری تریسینگ به دستگاههای همراه بیشتری انتقال یافته و تلفنهای هوشمند میانرده نیز، از همان قدرت گرافیکی نمونههای پرچمدار برخوردار شوند.
پردازنده گرافیکی RDNA 2 تراشه اگزینوس بعدی، تا ۳٠ درصد از نسل فعلی پردازنده گرافیکی Mali بهتر است
نظر شما راجعبه ارائه فناوری ری تریسینگ در گوشیهای موبایل سامسونگ مجهز به گرافیک توسعه داده شده توسط AMD چیست؟
تو سال اول ازش انتظار زیادی نیست
اما مطمئن هستم به مرور زمان میتونه پیشرفت چشمگیری داشته باشه.
واتس آپ و اینستاگرام و فیس بوک قطع شدن
سلام، پس بگو چ ا واسه منم قطعه، خب دیگه اینترنت ملی ایران میخوایین بهتر از نت بین الملل باشه، اونوقت اون وزیر ارتباطات میگه نه فکر نکنید اینترنت ملی ما یجور محدودیته، اره اربا عمت، با پشت کوهی بنانسبت داری صحبت نمکنی که، شما اگه نمیخواستین محدودیت درست کنید خب همون اینترنت بین الملل رو میزاشتید وصل باشه نه این اینترنت افتصاح خودتونو، والا بخدا خجالت داره همین امارات متحده ازلحاظ سرعت، کیفیت تو جهان دومه، هرچی بگی بیشتر خودمون اصابمون خورد میشه
سلام، امیدوارم تراشه بهتری نسبت به 2100 باشه البته 2100 هم خوب بود ولی این بایدقاعدتأ بهتراز2100 باشه نه اینکه پسرفت کنه، تو این خبر که سرعت هسته هاش نسبت به2100 کمتر شده، هرچندکه سرعت زیاد ملاچ نیست ولس خب بازم تأثیر داره، از یکطرفم بازم تو همین خیر نوشته اطلاعاتی که ازCPU هستش armv8 هستش درصورتی که بایدARMv9 باشه، حالا باید بینیم با گوشیs22 بیادو ببینیم این تراشه چی هستش، چقدر پیشرفت کرده و خیلی چیزهای دیگه، جوفق باشید
دوستان عزیز هم اکنون اینیستا و واتساپ و فیسبوک 💩💩
علیرغم اینکه اکثر خبرهای درز پیدا کرده ازش حکایت از انقلاب چیپست های اگزینوس داره ؛ حس میکنم از نظر پیشرفت و ارتقاء و عملکرد کلی نقطه قوتش این باشه که بعد از سال ها دوباره خاطرات ۷۴۲۰ رو تداعی کنه اما از لحاظ پایداری و اتلاف انرژی و کنترل دما نتونه روند مثبت ۲۱۰۰ رو ادامه بده و شاید از این حیث نقطه ضعفش این باشه که ما بین ۹۸۲۰/۹۸۲۵ و ۹۹۰ قرار بگیره… ۹۸۲۰/۹۸۲۵ > ۲۲۰۰ > ۹۹۰.
یعنی میخوام بگم تا جایی که یادمه چیپست های اگزینوس تو بحث این سه مقوله؛ روند بهره وری ، بازده و راندمان برخلاف اصلی ترین رقیبش یعنی کوالکام همواره سِیرِش ناپایدار و به اصطلاح سینوسی بوده. به عبارت دیگه ؛ پایداری و بهینگیش در نسل های نزدیک به هم استمرار و تداوم نداشته، اما این قضیه در خصوص کوالکام هر چند نسل یکبار اتفاق میوفته که امیدوارم اگزینوس ۲۲۰۰ از این قاعده مستثنی باشه و سامسونگ بتونه تابوی خودشو بشکنه و در سطح رضـایت بخش تری نسبت به ۲۱۰۰ ظاهر بشه یا لااقل هم تراز باهاش باشه.✅☑️ توجه بشه که منظورم توان حرارتی، و قدرت خام پردازشی نیست و چگونگی عملکرد و لِوِلِ استبیل بودنشه…
✔️حالا سؤالی که مطرح میشه اینه؛
از چیپست پرچمدار جدید کایرین که خبری نیست🤦♂️ ولی اگه لیتوگرافی Bionic A15 رو +5 nm tsmc بدونیم ، براساس گمانه زنی ها و شایعات ؛ اگزینوس ۲۲۰۰ که طبق انتظار بدیهی و سنت همیشگی بر پایه ی لیتوگرافی ۵+nm سامسونگ توسعه پیدا میکنه و اما سؤال اینجاست؛ اسنپدراگون ۸۹۸ مشترکاً با همون فناوری +5 nm در نیمه ی اول ۲۰۲۲ تو خط تولید سامسونگ و در نیمه ی دوم تو خط تولید tsmc تولید میشه یا اینکه تمام ظرفیت تولید ۸۹۸ رو سامسونگ به عهده میگیره و به جاش نسخه ی پلاس ۸۹۸ در کنار دایمنسیتی ۲۰۰۰ بر پایه ی لیتوگرافی ۴nm tsmc توسعه پیدا میکنه؟؟🤔
پیرو این مسئله ممکنه سامسونگ برای عقب نیوفتادن ؛ نیمه ی دوم بخواد لیتوگرافیش رو به ۴nm ارتقاء بده یا حداقل اورکلاکی در کار باشه(سال ۲۰۱۹ اگزینوس 9820 سری s10 هشت نانومتری بود و تابستون همون سال اگزینوس ۹۸۲۵ سری نوت ۱۰ شد ۷ نانومتری با ارتقاء جزئی) ، البته این مهم مستلزم اینه که تابستون سال دیگه سری نوت ۲۲ ای وجود خارجی داشته باشه🤙…
چرا سایت این همه کنده؟