حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

حسگر اثرانگشت اولتراسونیک گلکسی اس ۱۰ را بیشتر بشناسید

نوشته

5 سال قبل | 15 دیدگاه | سامسونگ

تلفن‌های هوشمند امروزی تقریبا به طور کامل حاشیه اطراف نمایشگر را حذف کرده‌اند و اگرچه همه ما عاشق این شکل از طراحی جدید هستیم، ولی همچنان باید روشی برای قفل‌گشایی بیومتری داشته باشیم. آنطور که گفته می شود سامسونگ با گلکسی اس ۸ به حسگر اثرانگشت یکپارچه با نمایشگر اپتیکال فکر می کرده اما به دلیل عملکرد پایین از آن مصرف شده است. حالا دو سال بعد در گلکسی اس ۱۰ کره ای ها به حسگر اثرانگشت یکپارچه با نمایشگر اولتراسونیک روی آورده اند. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا حسگر اثرانگشت اولتراسونیک گلکسی اس ۱۰ را بیشتر بشناسید.

دراین دوره و زمانه دیگر کسی به دنبال استفاده از رمزعبور نمی‌رود. شرکت‌ها هم از این مسئله آگاه‌اند و به همین خاطر در دستگاه‌هایی مثل گلکسی اس ۹ یا پیکسل ۳ اسکنر اثرانگشت را به پشت دستگاه منتقل کردند، یا به استفاده از سیستم تشخیص چهره و اسکنر عنبیه روی آوردند. ولی با وجود همه این سیستم‌های جدید هنوز هیچ چیزی به اندازه استفاده از اثر انگشت راحت و ساده نیست.

اکنون ظهور تلفن‌های بدون حاشیه باعث شده اگر شرکتی بخواهد سنسور اثر انگشت را در سمت روبرویی دستگاه قرار دهد مجبور باشد این حسگر را به زیر شیشه نمایشگر ببرد. تاکنون شرکت‌هایی مثل Vivo و وان پلاس با استفاده از سنسورهای اپتیکال به این سیستم دست یافته‌اند، اما به‌کارگیری روش اپتیکال نقاط ضعفی مثل کُندی، قابل جعل بودن و عدم کارکرد صحیح در هوای سرد، مرطوب و پرنور دارد. در نتیجه شرکت‌ها باید به سراغ فناوری‌های دیگری می‌رفتند.

کوآلکام و سامسونگ با همکاری یکدیگر در گلکسی اس ۱۰ به سیستم جدیدی برای قراردهی سنسور اثر انگشت در زیر صفحه نمایش دست یافته‌اند که اولتراسونیک نام دارد. در این روش اثر انگشت شما با استفاده از امواج فشار صوتی نقشه‌ای از شکل بازگشت موج‌ها به سنسور ساخته می‌شود.

اثر انگشت ما صاف نیست چرا که خون در آن جریان دارد و رگ‌ها به سطح پوست خیلی نزدیک‌اند. به همین خاطر است که هیچ اثر انگشت مشابه‌ای در دنیا پیدا نمی‌شود. در حسگر اثرانگشت یکپارچه با نمایشگر اولتراسونیک گلکسی اس ۱۰ از این نقشه توکنی ایمن ساخته می‌شود و هنگامی که می‌خواهید قفل موبایل خود را باز کنید، اثر انگشت شما با نقشه‌ای که قبلا تهیه شده مقایسه می‌شود.

این روش نسبت به سنسور اپتیکال درون صفحه‌ای امنیت بسیار بالاتری دارد، چرا که سیستم اپتیکال را با کمک یک تصویر باکیفیت یا اسکنی که از نوک انگشت فرد تهیه شده باشد می‌توان فریب داد.

به‌علاوه، این سیستم خیلی سریع‌تر از روش اپتیکال است و می‌تواند با سرعت سنسورهای استاندارد فیزیکی رقابت کند. گفتنی است که بازگشت امواج صوتی با وجود کثیفی یا چربی تفاوت چندانی نمی‌کند، بنابراین عملکرد نهایی این روش حتی از سنسورهای فیزیکی نیز بهتر خواهد بود.

نظر شما چیست؟ به حسگر اثرانگشت اعتقاد دارید یا تشخیص چهره ۳ یعدی؟

اشتراک در
اطلاع از
15 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Pouya

اقای ع طا یی

اما به دلیل عملکرد پایین از آن مصرف شده است.

فکر کنم منصرف بوده نه مصرف😁

کهکشان

حالا هی بگین اپتیکال بهتر از التراسونیکه !

اینم تست باتری اس 10 پلاس ! با اختلاف بهتر از بقیه
https://www.youtube.com/watch?v=QgqinnFGqmQ

Pouya

در بهتر بودن الترا سونیک هیچ شکی نیست ادم عاقل و متطقی هم باید بپذیره

✔ TVKade

احتمال زیاد با گلس کار نمیکنه.
دقت بالایی داره ولی سریعتر از سنسورهای اپتیکال نیست.
حالا تصور کنید صفحه نمایش گوشی میشکنه دیگه این سنسور کار نمیکنه چون قسمتی از صفحه نمایشه. علاوه بر هزینه صفحه نمایش باید یه هزینه ای هم برای این سنسور پیاده شد. از اونور هیچ اپشن امنیتی دیگه ای برای این گوشی در نظر گرفته نشده و باید سراغ پین کد عهد بوق رفت. کمپانی های دیگه حداقل حسگر تشخیص چهره (سخت افزاری) دارن که سریعتر از این سنسورم هست.

Sajad_k

وقتی با امواج کار کنه قائدتا با گلس هم باید کار کنه
سامسونگی که اینقد صبر کرده تا سنسور اثرانگشت ایمن تر بسازه نمیاد آبروی خودشو بخاطر یه گلس نمیبره.
قسمت دوم حرفتم یعنی چی؟ الان اپل تشخیص چهره به اون خوبی داره از اثر انگشتم استفاده میکنه؟
گاو صندوق بانک سوئیسه؟؟

m.b

اتفاقاً چون با امواج صوتی کار میکنه، گلس در کارش اختلال ایجاد میکنه…
پایین گفتم چرا…

Ainaz

اما به‌کارگیری روش اپتیکال نقاط ضعفی مثل کُندی، قابل جعل بودن و عدم کارکرد صحیح در هوای سرد، مرطوب و پرنور دارد. در نتیجه شرکت‌ها باید به سراغ فناوری‌های دیگری می‌رفتند اما نکته دگ نوشتید ک تو هوای سرد اگ مراسم شیاومی می 9 و نگاه میکردید متوجه میشدید ک اشتباه میکنید …..چون راهکار کاملا عالی واسه این مشکل عمل کرده

واقعا حسگرای دگ رو مشاهده کردین؟ اگر نگاه کنید سریع ترین حسگر گوشی الان متعلق به وویو و می 9 هست لینکش رو میدم مشاهده کنید
https://www.youtube.com/watch?v=vKnS5dn2QGY
این تست می 9.
اینم تست گلگسی اس 10
https://www.youtube.com/watch?v=qX75puTIiRU
به صورت قاطع می9 برنده این تسته ..

به‌علاوه، این سیستم خیلی سریع‌تر از روش اپتیکال است و می‌تواند با سرعت سنسورهای استاندارد فیزیکی رقابت کند
در مورد این مطلب هم اصلا اینطور نیست اگه میخواید متوجه حرف من بشید ی سر به یوتیوب بزنید و کلیپ های حسگر اثر انگشتو میبینید …

m.b

والا سعی میکنم یه بار توضیح بدم کامل این دو تا سنسور mi 9 و s10 رو…
واسه s10 نسل سوم التراسونیک و زیر صفحه هست…
واسه mi 9 هم نسل پنجم اپتیکال زیر صفحه…
در سرعت التراسونیک از نسل چهارم اپتیکال (نمونه وانپلاس اگر اشتباه نکنم) یکم سریعتره…
اما سرعتش با سرعت حسگر mi 9 برابر هست‌ (در ویدئو ها دیده میشه که mi 9 سریعتر باز میشه؛ اما انصاف رو اگر بخوایم رعایت کنیم این رو هم باید گفت که انیمیشن باز شدن سامسونگ یکم آرام تره و بنابراین فقط به نظر میرسه که داره دیر تر از mi 9 باز میشه، شایدم واقعاً mi 9 سریعتره(ولی من فکر میکنم اینطور نیست))
اما در مبحث مساحتی که پوشش میدن، میگفتن که سنسور التراسونیک قراره بازه بزرگتری از صفحه نمایش رو پوشش بده و از این نظر از اپتیکال ها بهتر باشه که اینطور نشد…
حسگر التراسونیک هم برای باز شدن، همون محوطه‌ای که به صورت گرافیکی طراحی کردن رو پوشش میده مثل سنسور اپتیکال…
اما در نهایت مبحث دقت…
اول باید بگم که نسل های قبلی سنسور های اپتیکال، دست های خیس ، خیلی سرد و کثیف رو شناسایی نمیکردن، اما نسل پنجم این مسائل رو نداره و از همه حالت هایی که گفته شد، پشتیبانی میکنه…
در نهایت اما در مبحث دقت قطعاً سنسور التراسونیک دقت بالاتری داره…
اما در اون سمت این رو هم باید راجب حسگر التراسونیک گفت که گلس های معمولی در کارش اختلال ایجاد میکنن…
(توضیح اگر بخوام بدم اینطور هستش که چون این حسگر ها از امواج صوتی استفاده میکنن، شیشه و گلس های معمولی این امواج رو دو بار تضعیف میکنن (در رفت و برگشت صوت) که این باعث میشه این سنسور نتونه دقیق عمل کنه و خیلی ساده بگم، دقیقاً مثل موقعی میمونه که شما بخواید از پشت دو لایه شیشه با دوستتون حرف بزنید؛ شاید صدا بهش درست برسه و شایدم نه؛ اما چیزی که واضحه اینه که صدای شما تا بهش برسه، دو بار ضعیف و ضعیف تر میشه…)
امیدوارم بحث هارو راجب این دو تا حسگر تا حدودی برطرف کرده باشم…

Pouya

احسنت👌

چه قدر خوبه که کاربرایی مثل شما تو سایت فعالن

موفق باشید🙏

Pouya

البته در مورد گلسم حرف شما منطقی ، ولی همونطور که سجاد جان هم گفتن منم بعید میدونم سامسونگ بیاد با اینکار خودشو خراب کنه مثلا مدتی بعد تیتر خبرا شه که (اثر انگشت گلکسی اس ۱۰ با گلس به مشکل مواجه خواهد شد) قطعا ابروش میره مخصوصا اینکه انقدر گفته شد ده سالگی سری اس هست و توقع ها ازش رفت بالا در کل حس میکنم سامسونگ یه فکری برای این قضیه کرده باشه

m.b

درسته پویا جان…
درجا طراحی کردن…
جنسشم انعطاف پذیره…
ولی متاسفانه گرونه…
والا یه شرکت فعلاً خبر ساختش اومد که 60 دلار قیمتش بود (البته شنیدم)…
احتمالاً ولی شرکت های دیگر هم وارد کار میشن و گلس های مناسب با قیمت پایین تر هم تولید میکنن…

m.b

شاید دوستان بگن مثالی که زدم راجب تضعیف صدا، مربوط به صوت انسان که محدوده 20 تا 20k هرتز رو داره، میشه و حسگر التراسونیک از امواج بالای 20k هرتز استفاده میکنه…
این حرف درسته اما شیشه تمامی امواج صوتی رو تضعیف میکنه… (البته نه به یک میزان)

HM-Royal

به نظر من کارکرد FaceID و تشخیص سه بعدی چهره برای آنلاک گوشی بهتر و راحتتره کافیه گوشی رو سمت صورت بگیری و راحت باز میشه احتمالا” سامسونگ بخاطر انحصاری بودن تکنولوژی و سخت افزار سنسورها و تهیه این سنسورها به میزان کافی و روی نیاوردن به ناچ یا سوراخهای بیشتر در بالای گوشی برای تعبیه سنسورها نتونسته از سنسور تشخیص چهره بهره ببره وگرنه امسال صد در صد از سیستم تشخیص چهره استفاده میکرد

Milad7

خیلی هم عالی 🙂

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)