امروز عصر ما در ترنجی دیدیم که احتمالا حجم باتری گلکسی اس ۱۰ لایت حدود ۳۰۰۰ میلی آمپر خواهد بود. سوالی که در این بین به وجود می آید درباره هم باتری دو عضو بزرگتر خانواده گلکسی اس ۱۰ است. گفته می شود که حجم باتری گلکسی اس ۱۰ و گلکسی اس ۱۰ پلاس ۵۰۰ میلی آمپر بیشتر از نسل قبل خواهد بود و در ادامه آن هم درباره آن بیشتر صحبت خواهیم کرد، با ترنجی همراه باشید.
آن طور که در تصویر اصلی مطلب می بینید، سه قاب منتسب به گلکسی اس ۱۰ لایت، گلکسی اس ۱۰ و گلکسی اس ۱۰ پلاس دیده میشود. این قاب ها همان اطلاعاتی که ما از قبل میدانستیم را به ما میدهند. برای مثال اینکه دو مدل پایین دوربین دوگانه و گلکسی اس ۱۰ پلاس دوربین سه گانه خواهد داشت.
موضوع دیگری که از روی این قاب ها مشخص می شود، چیزیست که مستقیما به خود قاب مربوط نیست اما روی آن نوشته شده است. حجم باتری اعضای خانواده گلکسی اس ۱۰ روی قاب آنها در این تصویر دیده میشود. همانطور که می بینید حجم باتری گلکسی اس ۱۰ لایت ۳۱۰۰ میلی آمپر عنوان شده است. این ظرفیت اسمی همان باتری ۳۰۰۰ میلی آمپری است که در شایعه قبلی برای این دستگاه دیدیم.
برای باتری گلکسی اس ۱۰ و گلکسی اس ۱۰ پلاس نیز هرکدام شاهد ۵۰۰ میلی آمپر افزایش حجم نسبت به گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۹ پلاس هستیم. به این ترتیب حجم باتری گلکسی اس ۱۰ پلاس با گلکسی نوت ۹ برابر میشود و ۴۰۰۰ میلی آمپر خواهد بود. حجم باتری گلکسی اس ۱۰ نیز با حجم باتری گلکسی اس ۹ پلاس برابر می شود.
امیدواریم که این افزایش حجم به همراه چیپست کم مصرف تر و نسل جدید پنل های اولد یک افزایش طول عمر باتری قابل توجه به پرچمدار های ۲۰۱۹ سامسونگ اضافه کند. نظر شما چیست؟
منتظر این غول کره ای دنیای موبایل هستیم که همیشه دنیای تکنولوژی بهش مدیونه.
جاسوسان صنعتی چینی در نمایشگاه های بزرگ صنعت_خودرو جهان در پوشش خبرنگار سعی می کنند آخرین اطلاعات خودرو های رونمایی شده را بدست آورده و این اطلاعات را در قالب بولتن هایی به مراکز بازاریابی و تحقیق_توسعه شرکت های مختلف در چین برسانند اما چرا ؟
شاید این سوال مطرح شود که این شرکت ها می توانند این خودروها را بخرند و آن را مورد تحلیل دقیق تر قرار دهند پس چرا به خود چنین زحمتی می دهند ؟
خودروهای رونمایی شده در نمایشگاه های جهانی، چندین ماه طول می کشد تا وارد بازار شوند. برخی از این خودرو ها حتی تحقیقاتی یا کانسپت هستند و چندین سال بعد وارد بازار خواهند شد. به همین دلیل شرکت های مختلف نیاز دارند تا هرچه زود تر به اطلاعات این خودروها پیش از ورود آن ها به بازار دسترسی داشته باشند. این زمان به این شرکت ها امکان افزایش سرعت در کپی برداری را می دهد.
پس از آنکه این خودرو ها وارد بازار شدند هم، شرکت های مختلف خودروهای رقیبانشان را می خرند و در مراکز تحقیقاتی خود به آنالیز دقیق آنها می پردازند. اما تا زمانی که خودروها بدست آنها برسند؛ شرکت های چینی نمی خواهند فرصت را از دست بدهند .
حضور در روز خبرنگاران در نمایشگاه های بزرگ ،تنها مختص خبرنگاران مطرح صنعت خودرو است .ولی شرکت های جاسوسی صنعتی در چین با همکاری برخی رسانه های چینی، نیروهای خود را با نام خبرنگار به این نمایشگاه ها می فرستند.
هواوی هم دقیقا در دنیای موبایل همین روال رو داره پیش میبره و با سرقت اطلاعات و کپی و تقلید از برندهایی مثل سامسونگ،گوشی هاش رو تولید میکنه.البته همیشه ثابت شده که چینی ها ظاهر دارن و هیچ علمی تو گوشی هاشون نیست.
این حجم باتری رو باید از زمان اس ۸ انتخاب میکرد.
الان دیگه میشه از سری اس ۱۰ یه شارژ دهی عالی انتظار داشت
خیلیم خوب 👌 انتظار زیادی از باتریش دارم
تازه اس ۹ گرفتیم حالا اینم با این باتریش ی کاری میکنه ادم دلش اس ۱۰ بخواد😑 ولی با شرایط بازار موبایل فکر خریدشم از مغزم خطور نمیکنه
عالی