حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

فعالیت تلگرام های فارسی در حوزه تصمیمات وزارت ارتباطات نبوده است

نوشته

5 سال قبل | 3 دیدگاه | اخبار داخلی، شبکه‌های اجتماعی

یک هفته پیش در ترنجی خواندیم تلگرام اینجاست که بماند! یکی از دلایل محبوبیت و دسترسی فعلی به تلگرام را می توان تلگرام های فارسی دانست که با وجود فیلتر بودن نسخه اصلی اما این ها می توانند به شما دسترسی به تلگرام بدهند. حالا وزارت ارتباطات می گوید فعالیت تلگرام های فارسی در حوزه تصمیمات آن ها نیست. در ادامه با ترنجی همراه باشید.

وزارت ارتباطات به تکرار سعی کرده است به مردم هشدار بدهد از تلگرام های ایرانی یا اصطلاحا تلگرام های فارسی استفاده نکنند. پنج ماه پیش بود که در ترنجی خواندیم نسخه فیلترشکن تلگرام و نسخه های غیر رسمی را نصب نکنید و این هشدار وزارت ارتباطات بود.

بیشتر بخوانید: تلگرام طلایی چیست؟ چرا تلگرام بدون فیلتر iOS و اندروید با آن میسر بوده و به چه نهادی وابسته است؟

همچنین دوماه پیش قرار بود که تلگرام طلایی و هاتگرام 15 شهریور فیلتر شوند اما هنوز هیچ خبر نیست. حمید فتاحی درباره وضعیت پیام‌رسان‌های داخلی و میزان استقبال مردم از این پیام‌رسان‌ها، با بیان این‌که نحوه حضور کاربران ایرانی در پیام‌رسان‌های داخلی باید از جنبه‌های مختلف بررسی شود، گفت: مباحث فنی، اعتماد کاربران و میزان قابلیت ابزارهای ارائه شده، از عوامل میزان استقبال از شبکه‌های اجتماعی داخلی هستند و مهمترین عامل نیز اقناع کاربر برای استفاده از این شبکه‌ها است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که در یک برنامه رادیویی سخن می‌گفت، تصریح کرد: در صورتی‌که کاربران برای استفاده از شبکه‌های داخلی اقناع شوند نیاز به انسداد و فیلترینگ وجود ندارد چرا که اقدامات سلبی نتیجه‌ای ندارد. وی به اظهارنظر کاربران درباره کیفیت خوب برخی از پیام‌رسان‌های خارجی اشاره کرد و افزود: استفاده‌کنندگان از پیام‌رسان‌های داخلی که از طیف‌های مختلف مردم هستند نسبت به کیفیت پایین برخی از این پیام‌رسان‌ها اعتراض دارند.

رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت به تجربه هشت ساله پیام‌رسان‌های خارجی در این حوزه اشاره کرد و گفت: پیام‌رسان‌های داخلی در این حوزه تجربه یک سال تا یک سال و نیمه دارند و طبیعی است که با این تجربه اندک، امکان رقابت وجود ندارد و از طرف دیگر کاربر هم به دنبال اقناع شدن در این حوزه است.

بیشتر بخوانید: به عنوان نسخه تلگرام بدون فیلتر هر فایل apk را دانلود نکنید!

فتاحی در پاسخ به چرایی فراگیر شدن استفاده از تلگرام در کشور نیز، اظهار کرد: صدا و سیما یکی از عوامل فراگیری استفاده از پیام‌رسان تلگرام در کشور بود به طوری‌که تمام برنامه‌های پرمخاطب صدا و سیما با حضور در کانال‌های تلگرامی ارتباط دوسویه با مخاطبین خود برقرار کردند در صورتی‌که قبل از این، از طریق وب‌سایت، تلفن و ایمیل با مخاطبان خود ارتباط داشتند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره فعالیت هاتگرام و تلگرام طلایی تاکید کرد: وزارت ارتباطات درباره فعالیت این دو پیام‌رسان تصمیم‌گیر نبوده و حمایتی از فعالیت آنها نداشته است و در این موضوع تابع تصمیمات شورای عالی فضای مجازی هستیم.

تاکنون از پیام‌رسان‌های داخلی بیشتر از برنامه هم حمایت شده است

وی درباره حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی نیز افزود: حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی بر اساس مصوبات و تکالیف بوده و البته تاکنون از پیام‌رسان‌های داخلی بیشتر از آن هم حمایت شده است.

فتاحی در پاسخ به موضوع کسب درآمد شرکت ارتباطات زیرساخت از فروش اینترنت نیز گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یک شرکت دولتی تابع سیاست‌های دولت است و تمام درآمد خود را به خزانه دولت واریز می‌کند و نفع شخصی در این کار وجود ندارد.

اگرچه استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی پس از فیلتر شدن برخی پیام‌رسان‌های خارجی بیشتر شده، اما همچنان برخی با استفاده از فیلترشکن از پیام‌رسان‌های فیلترشده استفاده می‌کنند و برخی هم از کیفیت پیام‌رسان‌های داخلی ناراضی هستند. این در حالی است که با توجه به تجربه و سابقه‌ کم پیام‌رسان‌های داخلی، آنها نیاز به زمان و کاربر دارند تا بتوانند خود را بهبود ببخشند.

نظر شما چیست؟ شما از چه پیام رسانی استفاده می کنید؟

اشتراک در
اطلاع از
3 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
BeFair

تلگرام جمع شدنی نیست به خدا، بیاید واقع بین باشیم

تلگرام از دور به در نمیشه، این از ما

Amir Hossein

تلگرام هر روز قدرتمند تر میشه و پیام رسان های داخلی هم کپی کار تر.با این وضعیت پیام رسان های داخلی شکست خورده می مانند

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)