شرکت گوگل، بهتازگی جدول آمار استفاده استفاده از نسخههای متفاوت سیستمعامل اندروید خود را در ماه دسامبر منتشر کرده است که سهم هرنسخه را نشان میدهد. مهمترین نکاتی که از این جدول بهدست میآید، یکهتازی نسخه کیتکت (اندروید ۴٫۴) و سهم قابلقبول نسخه لالیپاپ (اندروید ۵٫۰ و ۵٫۱) در بین دستگاههای اندرویدی است. همراه ترنجی باشید.
نسخه ۶٫۰ سیستمعامل اندروید گوگل در ۰٫۵ درصد از دستگاههای اندرویدی استفاده میشود که نسبت به ماهگذشته، پیشرفت ۰٫۲ درصدی را تجربه میکند. در همینحال، نسخه لالیپاپ سیستمعامل اندروید گوگل با ۴ درصد افزایش سهم، حدوداً ۲۹٫۵ درصد از گوشیهایهوشمند و تبلتهای اندرویدی را در اختیار دارد.
سهم کیتکت از محصولات اندرویدی با کمی نزول به ۳۶٫۶ درصد رسیده است؛ هر سهنسخه جیلیبین، ۲۶٫۹ درصد در این بین سهم دارند. البته طیشدن روند نزولی با عرضه نسخه جدید سیستمعامل اندروید گوگل، برای نسخههای قدیمیتر نظیر Ice Cream Sandwich و Gingerbread امری عادی بهحساب میآید. اندروید Froyo نیز ۰٫۲ درصد در این بازار سهیم است.
میتوان مطمئن بود که سهم اندروید مارشمالو با عرضه این نسخه برای دستگاههای بیشتر در نیمهاول سال آینده میلادی، افزایش یابد.
[su_button url=”http://www.gsmarena.com/android_in_december_marshmallow_is_on_05_of_devices_lollipop_reaches_295_-news-15409.php” target=”blank” background=”#04c571″]Gsmarena[/su_button]
تا یکی دو ماه آینده note 5…note 4…s6…s6 edge…s6 edge+…G4…G3…V10…G flex ..M9…M8…Butterfly 3…Z5p…Z5…Z5v…Z3+…Z..
و برخی محصولات هواوی ایسوس و شرکتای چینی و خیلی از محصولات میانرده ۶ رو دیافت میکنن.
چند ماه صبر کردن برا یه سیستم عامل کامل ارزششو داره…نه اون اندروید خامی که ابتدایی ترین امکانات رو داره.
والا ما همون استفاده ای که با اندروید پر امکانات سامسونگ داشتیم ، روی اندروید خام هم داشتیم ! فرقش فقط این بود که اندروید پر امکانات سامسونگ تا خرتناقش با برنامه های بلا استفاده پر شده بود که در تمام عمر دیوایس مربوطه یک بار هم ازشون استفاده نکردم و تنها کارکردشون کم کردن استوریج قابل استفادهٔ دیوایس سامسونگ مربوطه و کشیدن پروسس اضافه از پردازنده و پر کردن رم دستگاه بوده . اما اون اندروید خام ، خالی از این نرم افزارهای رنگ و وارنگ به درد نخور بود و استوریج و پروسس و رمش کمتر حروم شده بود .
دیگه اینکه اون اندروید خام چندین و چند آپدیت بیشتر از اندروید پر امکانات سامسونگ میگیره و اگر آپدیتی مشکل داشت ، بلافاصله براش آپدیت جدید ارائه میشد ، اما آپدیت سامسونگ مشکل داشته باشه یا کلا دیگه آپدیتی نمیده ، یا ماهها بعدش آپدیت جدید میده! بسوز و بساز!!! آپدیت های اون اندروید خام همیشه بلافاصله پس از عرضهٔ نسخهٔ مربوطه بوده ، نه اینکه پنج ماه بعد بشینه مورچه وار و قطره چکونی آپدیت بده . (هر هفته یک کشور!)
من نت ۴ دارم و کاملا با حرف jahandar موافقم :negative: :yahoo: :unsure:
عزیزان ترنجی ، این مطلب رو ذیل پستی دیگه گذاشتم . اینجا هم میذارم و پیشنهاد میکنم یک مطلب بنویسید و پشتیبانی نرم افزاری شرکت ها از محصولات هایندشون رو با هم مقایسه کنید . (ایسوس و هواوی و اپل و مایکروسافت و سامسونگ و گوگل و …)
[ تفاوت پشتیبانی گوگل و سامسونگ
لیست رام های رسمی تبلت نکسوس هفت ۲۰۱۲ :
http://forum.xda-developers.com/wiki/ASUS_Nexus_7/ME370T#Official
رامهایی که گرفته :
(چون در جی اس ام آرنا زده از ابتدا روی تبلت رام ۴.۱.۲ قرار داشته ، رامهای قبل از ۴.۲ رو ذکر نمیکنم.)
۴.۲
۴.۲.۱
۴.۲.۲
۴.۳
۴.۴
۴.۴.۲
۴.۴.۳
۴.۴.۴
۵.۰
۵.۰.۲
۵.۱
۵.۱.۱
نکتهٔ مهم اینکه تمام این رامها بلافاصله پس از عرضه (یا حداکثر در عرض یک هفته) ، روی تبلت مذکور بصورت ota دریافت میشده .
نکتهٔ دیگه اینکه پانزدهم ماه قبل میلادی ، یکی از دولوپرهای گوگل ، اندروید ۶.۰ aosp هم به این تبلت پورت کرد و بنده دانلودش کردم و در اولین فرصت فلشش میزنم روی تبلتم . (حالا تبلت گلکسی تبم یه آپدیت رسمی بیشتر نگرفته و دومی که همین ۶.۰ باشه هم اصلا معلوم نیست براش ارائه بشه !!!! اینم از پشتیبانی بی نظیر از تبلت های اند سامسونگ …)
اما حالا نگاهی به رامهای نوت ۳ بندازیم :
http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N900
(طبق جی اس ام آرنا ، رام ۴.۳ رامیه که روی خود گوشی از ابتدا بوده.)
۴.۴.۲
۵.۰
همین و خلاص !!!! سامسونگ جان خیلی خودتو توی زحمت انداختی . به خدا راضی به این همه زحمت و دربدری و پشتیبانی از این خریدارای بی چشم و رو و پرتوقعت نبودیم !!!
و نکتهٔ مهم اینکه سامسونگ همین دو آپدیت هم با ماهها تاخیر داده . عین همهٔ آپدیتهای دیگهش … تازه این گوشی هایندش بود !!!! وای به حال سایر گوشی هاش . یا آپدیتشون نمیکنه ، یا فوق فوقش خیلی منت بذاره یه آپدیت میده و خلاص …
من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم
تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال … ]
اشتباه سامسونگ این بوده که یه گوشی مثل نوت۳ رو تو شونصد مدل داده بیرون. ولی تو ۲۰۱۵ برا هر گوشی یه رام گذاشته و فرقی بین تک سیمکارت و دو سیم و فلان کشور و فلان پردازنده نیس…همه یه جورن
من هم نمیفهمم که مثلا چرا اول برا نوت ۵ اندروید ۶ میاد یه ماه بعد برا اس۶ یه ماه بعد نوت ۴ یه ماه بعد نوت ۳ و یه ماه بعد میان رده ها
اینکه با دو سه ماه تاخیر آپدیت ها رو بده عادیه چون اندروید خام کجا و این اندروید کجا…بسیار زیباتر و کامل تر ولی اینکه چرا همزمان رو همه محصولات کار نمیکنه عجیبه
ادعا هم داره غوووول تکنولوژیه
همه شرکت مثله اپل نیست که برای محصولاتشون ارزش قایل باشن آپدیت هم بده همه باهم فرقی هم نداره چه سالی تولید شده باشه . احترام به مشتری یعنی این
iOS 9.2 build 13C75 download links:
iPad 2 (Wi-Fi) (iPad2,1) — Download
iPad 2 (GSM) (iPad2,2) — Download
iPad 2 (CDMA) (iPad2,3) — Download
iPhone 4s (iPhone4,1) — Download
iPad 2 (Wi-Fi, 2012) (iPad2,4) — Download
iPad 3 (Wi-Fi) (iPad3,1) — Download
iPad 3 (CDMA) (iPad3,2) — Download
iPad 3 (GSM) (iPad3,3) — Download
iPhone 5 (GSM) (iPhone5,1) — Download
iPhone 5 (CDMA) (iPhone5,2) — Download
iPod touch 5G (iPod5,1) — Download
iPad mini (Wi-Fi) (iPad2,5) — Download
iPad mini (GSM) (iPad2,6) — Download
iPad mini (CDMA) (iPad2,7) — Download
iPad 4 (Wi-Fi) (iPad3,4) — Download
iPad 4 (GSM) (iPad3,5) — Download
iPad 4 (CDMA) (iPad3,6) — Download
iPad Air (Wi-Fi) (iPad4,1) — Download
iPad Air (Cellular) (iPad4,2) — Download
iPad Air (China) (iPad4,3) — Download
iPad mini 2 (Wi-Fi) (iPad4,4) — Download
iPad mini 2 (Cellular) (iPad4,5) — Download
iPad mini 2 (China) (iPad4,6) — Download
iPad mini 3 (Wi-Fi) (iPad4,7) — Download
iPad mini 3 (Cellular) (iPad4,8) — Download
iPad mini 3 (China) (iPad4,9) — Download
iPad mini 4 (Wi-Fi) (iPad5,1) — Download
iPad mini 4 (Cellular) (iPad5,2) — Download
iPad Air 2 (Wi-Fi) (iPad5,3) — Download
iPad Air 2 (Cellular) (iPad5,4) — Download
iPhone 5c (GSM) (iPhone5,3) — Download
iPhone 5c (CDMA) (iPhone5,4) — Download
iPhone 5s (GSM) (iPhone6,1) — Download
iPhone 5s (CDMA) (iPhone6,2) — Download
iPhone 6 Plus (iPhone7,1) — Download
iPhone 6 (iPhone7,2) — Download
iPhone 6s (iPhone8,1) — Download
iPhone 6s Plus (iPhone8,2) — Download
iPod touch 6G (iPod7,1) — Download
iPad Pro (iPad6,7) — Download
iPad Pro (Cellular) (iPad6,8) — Download
As you can see
آقا سجاد حرفتون منطقیه.اما خود من هردفعه خواستم برم سمت نکسوز ی جای کارش اینقدر بدجور لنگ میزده که بیخیالش شدم.مثلا خود من زیر فبلت دست نمیگیرم.صفحه باید ۵٫۵ اینچ به بالا باشه.حالا گوگل کلا ۲ تا انتخاب برای من گذاشته.یکی موتورولا ۶ اینچ که دیگه خیلی بزرگه!!!و ی سری مشکلات صفحه و البته گرونی بیش از اندازه توی ایران رو داره.یکی هم مدل جدید هوآوی که فکر نمیکنم کسی بره بخره با این گند کاری هایی که هواوی توش انجام داده.نخوردن رم و مشکلات باتری و …هم از خرید بقیه مدلها جلوگیری کرده.اما سامسونگ و باقی شرکتها درسته که اپدیتهاشون کمه اما واقعا تمام سلیقه هارو دربر گرفتن و به راحتی چندین انتخاب برات دارن.مشکل بزرگ گوگل اینه طراحی و ساخت رو میندازه گردن ی شرکت خارج از بدنه خودش و هرسال هم میده به یکی!!اونها هم هیچوقت نمیان کل قدرت و تمرکزشون رو بذارن برای گوشی رقیب.توو این همه سال دیگه الجی میبایست حداقل طراحی گوشی ها رو بدست میگرفت و مثل اپل میداد ی شرکت توی چین براش تولید کنه.
بله…کاملا مشخصه که گوگل در زمینه نکسوس ها خودشم نمیدنه داره چکار میکنه و فقط یجورایی میخواد نکسوس باشه.