حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

با ۶ ویژگی مورد انتظار اندروید ۶٫۰ آشنا شوید!

نوشته

9 سال قبل | 17 دیدگاه | ترنجی

به پاییز سال ۲۰۱۵ نزدیک‌تر می‌شویم و این یعنی گوگل خود را برای ارائه نسخه جدید اندروید آماده می‌کند. در ماه ژوئن سال میلادی جاری، گوگل از چندین ویژگی جدید اندروید ۶٫۰ پرده برداشت و نسخه پیش‌نمایش آن نیز برای توسعه‌دهندگان عرضه شد. اما همیشه در نسخه‌ی جدید یک سیستم عامل، تنها تعداد خاصی از ویژگی‌ها هستند که آن سیستم عامل را خاص‌تر از قبل جلوه می‌دهند. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا با ۶ ویژگی مورد انتظار نسل بعدی اندروید (که با نام Marshmallow شناخته می‌شود)، بیشتر آشنا شویم.

به سال ۲۰۱۴ که بازگردیم، گوگل اندروید ۵ را معرفی کرد. اندروید ۵، یک آپدیت اصلی برای دستگاه هوشمندتان به حساب می‌آید. این نسخه از اندروید دارای ویژگی‌های بسیار جدیدی بود که در پاییز سال میلادی گذشته به صورت رسمی در دسترس قرار گرفت. اصلی‌ترین ویژگی افزوده شده به سری اندروید، طراحی متریال دیزاین است که بالاخره اندروید را از نظر ظاهری، وارد میدان زقابت کرد و توانست طرفداران زیادی را جمع کند. این طراحی از نسخه ۵ به بعد، در سری اندروید وجود خواهد داشت تا ببینیم گوگل چه نقشه‌ای برای طراحی و یا بازنگری متریال دیزاین در سر می‌پروراند. اندروید ام یا مارشملو که چندی پیش، به صورت رسمی از نام و نسخه آن پرده‌برداری شد، با طراحی متریال دیزاین عرضه خواهد شد و این یعنی، شما تغییر خاصی در طراحی اندروید مشاهده نخواهید کرد. اندروید ام، قرار است باعث پیشرفت درونی این سیستم عامل شود و آن را به ویژگی‌هایی مزین کند که موجب پیشرفت بیش از پیش آن شود.

۱٫ سیستم پرداخت رسمی اندروید با نام Android Pay

android_pay.0.0

اندروید ام، در واقع دومین نسخه از اندروید است که از سیستم پرداخت پشتیبانی می‌کند. اولین سیستم پرداختی که گوگل در سال ۲۰۱۰ و در اندروید Gingerbread به کار گرفت، Google Wallet نام داشت که البته از سیستم پرداخت‌های کنونی، بسیار عقب‌تر است. مسلما گوگل باید در مقابل رقیبانی همچون اپل و سامسونگ که سیستم پرداخت مختص به خود را داشته که تنها در دستگاه‌های هوشمند خودشان قابل استفاده هستند، جوابی داشته باشد. اندروید پی این جواب است که به همه‌ی دستگاه‌های اندرویدی داده می‌شود! مهم نیست که شما از دستگاه‌هوشمند سامسونگ یا الجی و… استفاده می‌کنید، مهم این است که شما زیر چتر اندروید، از یک سیستم پرداخت واحد بهره می‌برید.

 

۲٫ قابلیت کنترل دسترسی نرم‌افزارهای مختلف به بخش‌های مختلف دستگاه شما

Individual-App-permissions

نقطه جراحت پذیر اندروید، دسترسی نرم‌افزارهای مختلف به تمام قابلیت‌های دستگاه بعد از نصبشان بود. در اندروید ام، کاربر قادر خواهد بود تا نرم‌افزار را با تنظیمات فردی در مجوز، نصب کرده و از آن استفاده کند. برای مثال اگر نرم‌افزای درخواست ارتباط با لوکیشن یا حتی دوربین شما را داشته باشد، شما می‌توانید این دسترسی را چه بعد از نصب و چه قبل از آن، لغو کنید.

 ۳٫ پشتیبانی رسمی از اثرانگشت

Standardized-Fingerprint-Support (1)

بیشتر شرکت‌های ساخت دستگاه‌های هوشمند، قصد اضافه کردن حسگر اثر انشگت را به دستگاه‌های خود دارند. بسیاری از دستگاه‌های اندرویدی در حال حاضر دارای این تکنولوژی هستند ولی خود سیستم عامل مورد استفاده آن‌ها، در هسته خود چنین قابلتی را به صورت رسمی ندارد. این ویژگی قرار است به صورت یک لایه امنیتی دیگر، به صورت رسمی به اندروید اضافه شده و رابط کاربری بهتری با حسگر اثر انگشت داشته باشد.

 ۴٫ قابلیت چرت زدن یا Doze !

Doze

در اندروید ۵ با قابلیت Power-Saving روبرو بودیم که میزان مصرف باتری توسط فعالیت‌های پسزمینه را کاهش می‌داد. اما در اندروید مارشملو علاوه بر این ویژگی، قابلیت جدیدی به‌نام Doze افزوده شده است که با تشخیص دادن فعالیت‌های پس‌زمینه طولانی مدت در زمان استراحت دستگاه و غیرقعال کردن آن‌ها، میزان مصرف باتری را تا حد بسیار زیادی کاهش می‌دهد. گوگل اعلام کرده است که این ویژگی در واقع برای تبلت‌ها طراحی شده است که بیشتر از تلفن‌های هوشمند، در چنین وضعیتی قرار می‌گیرند. با این ویژگی میزان باتری نکسوس ۹، حدود ۲ برابر افزایش پیدا می‌کند!

 ۵٫ ساده تر شدن کنترل صدا

Simplified-volume-controls

سیستم کنترل صدایی که در اندروید ۵٫۰ معرفی شد، بسیار گیج کننده و خسته‌کننده است؛ اما چرا ؟! چون هنگامی که شما قصد کم یا زیاد کردن صدای آلارم یا ویدئو یا آهنگ‌های خود را “به صورت کلی” داشته باشید، باید حتما از تنظیمات چنین کاری را انجام می‌دادید؛ در اندروید ام یا مارشملو، کنترل صدا تا حد زیادی ساده‌تر شده و تمام کارهایتان تنها در یک پنجره کوچک انجام خواهد شد!

۶٫ گوگل ناو؛ همیشه در صحنه! 

Google-Now-on-Tap

گوگل ناو دستیاری صوتی و مجازی است که دسته‌ای از اطلاعات را برای آمادگی (قبل از اینکه کاربر آن‌ را درخواست کند)، فراهم می‌کند. در اندروید ۶٫۰، گوگل ناو به حالت جدیدی که با “steroid mode” از آن یاد می‌شود، توانایی نشان دادن اطلاعات در هر کجا که بخواهید را به دست خواهد آورد.

نظر شما در رابطه با اندروید ۶٫۰ چیست؟ آیا به موفقیت بزرگی دست پیدا خواهد کرد؟ آیا ویژگی مهم‌تری از دید شما وجود دارد که از لیست جا افتاده باشد؟ در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

 [su_button url=”http://www.phonearena.com/news/These-are-the-best-6-Android-6.0-Marshmallow-features-to-look-forward-to_id73151″ target=”blank” background=”#159f84″]phonearena[/su_button]

 

اشتراک در
اطلاع از
17 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
nature

:yahoo: :yahoo: :: :yahoo:

احمد

امکانات جالبی داره ولی ای کاش رو روون بودن و استفاده بهتر از رم و مولتی تسکینگ و باتری بیشتر کار کنه نه اینا

Ari khan

خوب رو مولتی تسکینگ و باتری کار کرده دیگه…قابلیت دوز واسه باتری؛مولتی ویندو هم که فک میکنم یکی از قابلیتهاشه…روون بودنم خدایی نگیم از ایفون بهتره از اون کمتر نیس(حالا شاید مقدار کمی اونم با اما و اگری)…درمورد رم باهاتون موافقم 😉

احمد

منظورم اینه که مثل ایفون با ۱ گیگ رم هم بشه سنگینترین برنامه هارو اجرا کرد باتری هم منظورم برطرف کردن مشکل مصرف باتری تو اندروید ۵ بود اونم تو حالت کلی نه معرفی یه حالت مثل دوز

Behzad 1280

خیلی سایت ترنجی سخت بالا میاد …
اپ آندرویید که واقعا مزخرفه و الان مدتهاست که قول دادین ورژن جدید بزنین و بهبودش بدین اما اصن بیخیال ماجرا هستین ….
روزی چهل بار سر میزنم و به در بسته میخورم
خیلی بده
مجبورم به سایت های رقیبتون سر بزنم تا دو تا خبر جدید بخونم
خیلی ضعیف شده سایت

امین

درسته ترنجی چند روزه که بد باز میشه.
خیلی کند شده.
با ۳ تا اینترنت تست کردم همین مشکل وجود داره(adsl پارس انلاین… adsl مخابرات…رایتل)

ايليا زندى

ههه بیچاره اونایی که سونی دارن اگه گوشیشون زی تری به پایین باشه که اپدیت نمیگیرن اونایی هم که زی تری به بالا دارن باید تا اندروید ۷ وایسن البته اگه تا اونموقع سونی ورشکسته نشه

ali221488

نکن برادر من نکن این کار های مضحک رو
این پست شما اصلا منطقی درش نیست و صرفا واسه شرع بحث و دعواس اخه این پست چه ربطی یه سونی داره
از تمام فن های عزیز سونی خواهش دارم زیر این پست جواب ایشون رو ندن .چون باعث راه اندازی یه جر و بحث دیگه میشه و نیازی هم به دفاع از سونی نیست و هر عقل سلیمی میفهمه که این نظر از بیخ و بن اشتباست
صرفا واسه اطلاعتون میگم که گوشی های سونی حتی زد هم اندروید ۶ رو میگیره و بعضی از میانرده ها هم همینطور

Nfs

دوست عزیز به خاطر گل روی شما چیزی نمیگیم :rose: :rose:

حسین

فقط واسه گل روی علی اقا که دو دقیقه زودتر من پست زد مطلبمو ویرایش کردم !!!

HasanHoseinPoor

دوستان یه سوال میخوام گلکسی نوت ۴ بگیرم کدوم مدل رو بگیرم که هم آپدیت بهتر داشته باشه و هم ۴جی نسل چهرام رو؟
میخواستم بگیرم یه نسخه C,F,G بود و یه نسخه H فروشنده گفت بین G,F,C تحقیق کن هر کدوم فکر کردی بهتره برات کنار بزارم
میشه راهنماییم کنید؟ فوری فوری … ممنونم ازتون دوستای گلم :rose: :heart: :mail:

Ari khan

نسخه c رو بگیر دوست عزیز 😉

POONEL

سری C بگیر. ۴G داره. آپدیتش هم زودتر از بقیه نسخه ها میاد. سنسور دوربینش هم فکر میکنم سونی است.

احمد

بهترین نسخهfهست مال من cهست فقط hنگیر که ۴جی نداره fهم یکم گرونتره ولی cخوبه

md4956

پستتون نامرتبط بود

به لحاظ ساپورت مدل G و F کاملا بهترن، به طوری که اپدیت اندروید ۵ برای G و F و S حدود ۵۵ روز (نزدیک به دو ماه) زودتر از مدل C اومد .. و توی ساپورت دولوپرهای غیر رسمی هم سری اسنپ (G,F,S) کاملا بهتر هست
مدل H هم که ۴جی نداره.

mahdi007

قطعا مصرف باتری بهتر شده اما اندازه iosبهنیه نیس

mohsen happy

به هر حال هر سال که نمیشه توقع داشت سیستم عامل رو متحول کنه… همین که قابلیت سنسور اثر انگشت رو اضافه کرده نشون میده که اندروید رو به روز نگه داشته… البته دوست داشتم قابلیت مولتی ویندوز رو به صورت کامل شبیه تاچ ویز ارتقاء بده و همچنین امکان پاسخ گویی به مسنجر ها رو از نوتیفیکیشن سنتر فراهم کنه قابلیتی که همios. و هم ویندوز۱۰ بهش مجهز شدند… و همچنین با توجه به بهتر شدن سرعت حافظه های جانبی ، امکان نصب اپلیکیشن رو اس دی کارت رو به اندروید برگردونه… ویندوز ۱۰ این اجازه رو برای بعضی اپلیکیشن ها اضافه کرده که کاربردیه و می تونه نگرانی صاحبان گجت های با حافظه داخلی کمتر از۶۴ گیگ رو برطرف کنه… از سرعت اندروید پنج راضی ام… چیزی که از ابتدای آپدیت به اندروید پنج شاهدش هستم اینه که انگار این سیستم عامل هوشمند تر شده و با گذشت زمان بر خلاف نسخه های قبلی اندروید شاهد کند شدن نیستم و احساس میکنم که نسبت به روز های اولیه آپدیت به لالی پاپ، سرعت افزایش پیدا کرده… به هر حال اندروید سیستم عاملی کاملتر از ویندوز و IOS هست و افزودن قابلیت جدید به اون کار دشواریه…

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
صدرا مخملی
شروعی تازه ....