تراشه های گوشی های هوشمند پرچمدار فعلی بر اساس فرآیند ۷ نانومتری ساخته شده اند اما تولید کنندگان اکنون به سمت ۵ نانومتری و حتی ۳ نانومتری برای تراشه های نسل بعدی در حال پیشرفت هستند. خبر جالبی که امروز می شنویم این است که تراشه ۵ نانومتری ZTE سال بعد ارایه می شود. اگر این اتفاق رخ بدهد بازار باید شاهد رقابت شدیدی در این بین باشد.
شرکت ZTE در حال پیوستن به لیست آن شرکت هاست که به توانمندی تولید تراشه ۵ نانومتری دست پیدا کرده اند. این شرکت مجمع عمومی سالیانه سهامداران خود را در دفتر مرکزی خود در شنژن برگزار کرد و در آن شرکت برنامه خود را برای چیپست گوشی های هوشمند اعلام کرد.
زو زیانگ، رئیس شرکت ZTE اعلام كرد كه این شركت در حال حاضر روی یک چیپست ۷ نانومتری كار می كند كه وارد تولید انبوه شده است. وی همچنین اضافه كرد كه این شركت شروع به كار روی چیپست ۵ نانومتری كرده و گفت كه سال آینده راه اندازی می شود.
وی در ادامه می افزاید:
اگرچه ZTE طراحی از پایه و تمام و کمال را برای چیپست انجام داده است، اما برای تولید و ساخت باید به شرکای جهانی اعتماد کند.
این توسعه زمانی صورت می گیرد که ZTE سرمایه گذاری زیادی در بخش تحقیق و توسعه (R&D) خود، به ویژه برای توسعه تراشه ها انجام داده است. این شرکت حدود 12.1 میلیارد یوان (1.7 میلیارد دلار) هزینه کرده است.
ZTE تنها شرکت چینی نیست که روی چیپست نسل بعدی کار می کند. طبق گفته ها، هواوی که در حال حاضر برند برتر تلفن های هوشمند در سطح جهان است، روی چیپست های Kirin 1020 و Kirin 1000 خود کار می کند که گفته می شود بر اساس فرایند ۵ نانومتری ساخته شده اند.
با ادامه جنگ تجاری ایالات متحده و چین، شرکت های چینی اکنون در حال پیشرفت بازی خود در تجارت نیمه هادی هستند. پس از تحریم های اخیر آمریکا مبنی بر قطع عرضه تراشه از TSMC به هواوی، این غول چینی نیز به شدت در شرکت های نیمه هادی محلی سرمایه گذاری می کند.
ماه گذشته، سامسونگ از کارخانه جدید تولید تراشه ۵ نانومتری در کره جنوبی خبر داد که پیش بینی می شود تا سال آینده عملیاتی شود. از طرف دیگر TSMC تولید انبوه چیپست های 5 نانومتری Apple A14 را آغاز کرده است.
در اوایل ماه جاری TSMC به طور رسمی وجود یک فرایند تولید ۴ نانومتری را اعلام کرد که بین فرایند ۵ نانومتری و ۳ نانومتری بوده و در نقشه راه شرکت قرار دارد. گفته می شود که روند “N4” یک نسخه پیشرفته از روند “N5P” است و پیش بینی می شود تا سال 2023 وارد تولید انبوه شود.
نظر شما چیست؟ فکر می کنید تراشه های ۵ نانومتری ZTE برای چه برندهایی جذاب باشد؟
بررسی ردمی نوت ۹ هم منتشر شد توسط Gsmarena
با اختلاف میتونم بگم بدترین ردمی نوتی بود که تو این چند سال اومده
حالا این که اسنپ نداره هیچی
بدنشم پلاستیکیه و شیشهای نیست پنل پشتیش
صفحهنمایش مزخرفی داره
حتی 4K هم نمیگیره
واقعا ناامید شدم ازش
فک کنم این سری گل سر سبد سری ردمی نوت ۹ ردمی نوت ۹ اس باشه
قیمتش 5 میلیون شده با ریجیستر ! 500 دیگه بزاری نوت 9 است میدن یا a51
شیائومی هم بازی با اعداد میکنه که واقعا جای تاسف داره البته در این بین فقط سرعت شارژ شدن باتری هاش خوبه ، از۲۰۱۸ به یعد که دوربین میانرده هاش رفت رو ۴۸ و بالاتر و الانم که بخاطر بنچمارک بیشتر مدیاتک استفاده میکنه
@The destroyer
با معرفی نسخهٔ 9s و 9 پرو ، در حقیقت ردمی9 و نوت9 از این به بعد جزو گوشیهای ارزان و بسیار اقتصادی حساب میشن.
از طرفی نوت9 قیمتش از نسل قبل هم کمتر هست.
کار به بازار ایران ندارم، چون اینجا هیچی رو حساب کتاب نیست ولی نسخه 4/128 گیگ چین، فقط 140 دلار قیمت داره که بنظرم سخت میشه توی این محدودهی قیمتی، همچین گوشیای با این سخت افزار رو توی رقبا پیدا کرد.
تازه بعد از یه مدت هم تخفیفهای خیلی خوبی براش میزنه که هنوز هم باارزشتر میشه.
اینارو هم باید در نظر گرفت.
کیفیت و روشنایی و کنتراست صفحهنمایشش با اینکه قیمت پایینی داره ولی طبق بررسیهای Gsmarena در حد آنر9x هست.
با توجه به قیمتهایی که خانواده نوت9 داره ، من بیشتر نوت 9s رو نسل جدید نوت 8 و جایگزینش میدونم.
البته ناگفته نماند که نوت9 توی چین با نام Redmi 10x 4G معرفی شد.
نهایت زورش رو بزنه میشه مدیاتک۲ که فقط باید بنچمارک ها رو دستکاری کنه
شاید هواوی روش سرمایه گذاری کرده اگر خط تولیدش کامل بشه خیلی خوبه زد تی ای پشتوانه مالی خیلی خوبی داره
امیدوارم خط تولیدش مال خودش باشه
راه درازی در پیش داره تا بخواد نزدیک به بزرگان بشه 🙂