اگر یک شرکت باشد که بخواهد در زمینه عرضه موبایل با 10 گیگابایت حافظه رم روی دست شیائومی بلند شود، خود شیائومی است! گوشی مخصوص بازی شیائومی بلک شارک هِلو (Black Shark Helo) با 10 گیگابایت حافظه رم پیش از شیائومی می میکس 3 با 10 گیگابایت حافظه رم آن هم با قیمت 605 دلار معرفی شده است. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.
دقیقا شش ماه پیش بود که برند گوشی مخصوص بازی بلک شارک (Black Shark) شیائومی رسما معرفی شد و به نظر می رسد که شیائومی بازخوردهایی خوبی نسبت به این دستگاه داشته و اقدام به اصلاحات مناسب در آن کرده است. شیائومی بلک شارک هِلو (Black Shark Helo) که به نوعی دومین نسل شیائومی بلک شارک است، تفاوت هایی در طراحی و البته سخت افزار داشته است که در ادامه بیشتر با آن آشنا خواهیم شد.
نمایشگر شیائومی بلک شارک هلو (Black Shark Helo) پنل خود را به AMOLED ارتقا داده ولی رزلوشن و ابعاد همانند نسل پیش است. حاشیه نمایشگر با وجود بلندگوهای استریو روی لبه جلو کمتر هم شده است و این بار دیگر دکمه سخت افزار روی لبه جلو دستگاه وجود ندارد. این یک نمای به روزتر و بهتر را می دهد. مشخص AMOLED شدن نمایشگر یک پیشرفت خوب در تجربه کاربری کاربر ارایه می کند.
طراحی پشت شیائومی بلک شارک هلو دیگر آنقدر فانتزی نیست و همه چیز ساده تر است. قاب شیشه ای همه چیز را تخت کرده اما هنوز ظاهر کلی قاب پشتی آلومینیومی که تا روی آن ادامه پیدا کرده است، حفظ شده است. ظاهر دوربین دوگانه نیز عمودی و در مرکز دستگاه است. به نظر می رسد که دوربین اصلی همان 12+20 مگاپیکسلی و دوربین سلفی همان 20 مگاپیکسلی قبلی است و تغییر ویژه ای در سخت افزار دیده نمی شود. حسگر اثرانگشت روی قاب پشتی زیر این دوربین هاست و نکته مهم تر لوگو بلک شارک است که حالا همانند ریزرفون 2 به LED رنگی مجهز شده است.
همچنین همانطور که پیش از این در شایعه ای دیده بودیم، دو نوار LED روی لبه های شیائومی بلک شارک هلو قرار دارد که با لوگو پشتی همرنگ خواهد بود.
به سخت افزار می رسیم، جایی که چیپست اسنپدراگون 845 کماکان در قلب پرچمدارهای مخصوص بازی بلک شارک می تپد. انتخاب های 6-128 یا 8-128 گیگابایت حافظه رم و داخلی با قیمت 461 و 504 دلار ارایه می شوند. شما می توانید نسخه Sport Edition شیائومی بلک شارک هلو را با حافظه رم 10 گیگابایت و حافظه داخلی 256 گیگابایتی با قیمت تنها 605 دلار تهیه کنید!
روی لبه شیائومی بلک شارک هلو دکمه اسلایدری ویژه دارد و شما را به حالت Shark Space یا حالت مخصوص بازی می برد. باتری شیائومی بلک شارک هلو 4000 میلی آمپر است، رابط کاربری EMUI 10 است و بلوتوث نسخه 5 خواهد بود.
سیستم خنک کننده شیائومی بلک شارک هلو حالا قوی تر و بهتر خواهد بود که دو هیت سینک در آن دیده می شود. به صورت کلی تمام تلاش موبایل های مخصوص بازی را می تواند در عدم افت عملکرد در صورت داغ شدن دستگاه به دلیل فعالیت بیش از حد و طولانی در حین بازی دانست.
همچنین دو گیم پد جدید برای دو طرف شیائومی بلک شارک هلو معرفی شده است که می توانید در تصویر زیر آن را ببینید:
به هر حال یک موبایل مخصوص بازی خوب به شما باید راه ورودی بهتری جهت بازی کردن بدهد! نظر شما چیست؟ به نظر می رسد که صنعت نگاه ویژه ای به موبایل های مخصوص بازی دارد و کسی چه می داند آیا آینده کنسول های بازی هم مانند خیلی از وسایل دیگر با موبایل ها یکی می شود یا نه؟ نظر شما چیست؟
هنوز درک نمی کنم 10 گیگ رم رو!
گوشی جالبیه ، وسوسه میشه آدم تست کنه، بلندگوهاش برام جالبه
سلام
به نظرم گوشی واقعی گیم همون Xperia Play سونی اریکسون بود .
یک گوشی گیم باید تفاوت اساسی با گوشی های دیگر داشته باشد . الان با گوشی های پرچمدار هم می شود بهترین بازی ها را اجرا کرد
اما حس یک کنسول دستی را ابدا و اصلا نمیدهد .
به نظرم گوشی گیمینگ باید مشخصه های زیر را داشته باشد .
1. داشتن کنترل چسبیده به گوشی ، دقیقا مانند Xperia Play ، هر چند باعث ضخامت گوشی باشد .
به معنای کلمه = داشتن یک کنسول قابل حمل . و نه مالنند گوشی های امروزی Rog و بلک شارک و Razer که موقع حمل کلی لوازم جانبی کنترل و … رو همراه خودت داشته باشی.
به مفهوم بهتر = همراه داشتن یک کنسول دستی بدون نیاز به هیچ گونه لوازم جانبی برای بازی در هر مکان و زمان .
2. داشتن باتری فوق بسیار قوی (با افزایش ضخامت گوشی ممکن می شود)
3. داشتن چیپست اختصاصی گیم که موبایل های پرچمدار از آن محروم باشند .
4. داشتن بازی های اختصاصی (همانند بازی های انحصاری تگرا که به دلیل سیاست نادرست از گردونه حذف شد)
بازی هایی که نیاز به چیپست اختصاصی بازی برای اجرا داشته باشند . بازی هایی که روی هر گوشی اجرا نشود . بازی های حجیم .
5. صفحه نمایش با هرتز بالا و با کیفیت
6. اسپیکر استریو با کیفیت
7. استفاده از اخرین نخسه ارتباطی wifi و شبکه ای
یک نکته جالب :
Xperia Play رو یادتون بود مکانیزم کشویی برای نمایان شدن کنترل بازی داشت ؟
الان هم میشه همین سیستم رو اجرا کرد دقیقا مانند مکانیزم شیائومی Mi mix3 که از دو طرف جوی استیک رو کشویی پیاده سازی کرد .
درباره ضخامت ، ببینید کنسول های بازی دستی ، لپ تاپ های گیمینگ همگی ضخامت زیادی دارند با خاطر سخت افزار قوی و باتری قوی تر
متاسفانه شرکت هایی مانند Razer و شیائومی و ایسوس فکر کردن با گزاشتن چند LED و سخت افزار قوی برای یک گوشی گیمینگ کافیه .
در صورتی که اینطور نیست . همونطور که گفتم در حال حاضر هیچ فرقی بین پرچمدار ها با گوئشی گیمینک احساس نمیشه .
سنگین ترین بازی ها هم با نهایت فریم بر روی هر پرچمدار و گوشی گیمینگی اجرا می شوند .
داشتن یک فروشگاه اختصاصی بازی های کنسولی برای گوشی های گیمینگ هم چیز خوبیه .
بله بود واقعا و حیف که سونی مشخص نیست چرا اون رو ادامه نمیده، امیدواریم یک غافلگیری خوب برامون داشته باشه در آینده
درمورد ادامه ندادن صفحه نمایش led blacked lcd هم من متوجه نشدم الان اگه اشتباه نکنم خیلی از لپتاپ های ایسوس از این صفحه نمایش استفاده میکنن که کیفیت مناسبی هم داره
بله ولی خب چون هزینه نمایشگر OLED در اندازه لپتاپ گرون هست استفاده کمتر میشه در غیر این صورت اونجا هم استفاده می کنن
رابط کاربری EMUI 10 است و بلوتوث نسخه 5 خواهد بود.
تصحیح کنید miui10**
گوشی گیمینگ باید یه چیزی شبیه واقعیت افزوده اپل داشته باشه به نظرم