برند CMF که زیربرند Nothing محسوب میشود، دیروز رویداد خود را برگزار کرد. پیشتر با ساعت هوشمند CMF Watch Pro آشنا شدیم. این زیربرند اقتصادیتر ناتینگ که متمرکز بر لوازم جانبی است، محصولاتی دیگری به نام CMF Buds Pro و CMF Power 65W GaN را هم رونمایی کرده است. بیاید با ایربادز و شارژر CMF آشنا شویم.
با ایربادز شروع میکنیم. این ایربادز جدید سیاماف که پسوند پرو هم دارد به مجموعه محصولات صوتی ناتینگ میپیوندد. پیش از این ایربادزهای زیر را از برند ناتینگ دیده بودیم:
همچنین جالب است یادآور شویم که آغاز کار برند ناتینگ با همین Ear 1 بود.
برخلاف مجموعه محصولات صوتی برند Nothing، ایربادز CMF Buds Pro به عنوان مقرونبهصرفهترین ایربادز بازار عرضه می شود. به هر حال ۴۹ دلار برای یک ایربادز با قابلیت کاهش نویز میتواند جذاب باشد.
ایربادز CMF Buds Pro میتواند ANC هیبریدی را با کاهش نویز تا 45 دسیبل ارائه کند. همچنین با فناوری تماس واضح و گزینه تقویت بیس قدرتمند همراه است. هر گوشی دارای باتری 55 میلی آمپر ساعتی است که می تواند تا 11 ساعت پخش صدا را با ANC خاموش ارائه دهد.
مجموع عمر باتری Buds Pro با استفاده از کیس شارژ تا 39 ساعت (با ANC خاموش) میرسد.
به لطف فناوری شارژ شریع، تنها ۱۰ دقیقه شارژ میتواند تا 5 ساعت پخش موسیقی را ارائه دهد. کیس شارژ طراحی دایرهای دارد و خود گوشیها از طراحی ساقه بیرونگوش و سَریهای سیلیکونی استفاده می کنند.
ایربادز CMF Buds Pro را میتوان با برنامه Nothing X جفت کرد که به کاربران امکان میدهد به اکولایزر قابلتنظیم دسترسی داشته باشند و کنترل های لمسی را نیز شخصیسازی کنند.
رنگبندی آن به مانند تصویر بالا بوده و رنگهای خاکستری، سفید و نارنجی را ارائه میکند.
شارژر CMF Power 65W با قیمت معادل ۳۹ دلار عرضه خواهد شد که مشخصات جذابی هم دارد. این یک شارژر گالیوم نیترید و به کاربران کمک میکند تا گجتهای مختلف خود را به سرعت شارژ کنند.
این شارژر توسط گوشیهای هوشمند، هدفون، ساعت هوشمند و حتی اکثر نوت بوکها نیز پشتیبانی می شود. خوشبختانه دارای سه خروجی است که شامل دو پورت USB Type-C و یک پورت USB Type-A است.
این شارژر با سازگاری گسترده عرضه می شود و از ۹ پروتکل شارژ سریع زیر پشتیبانی خواهد کرد:
۱- PD3.0
مخفف Power Delivery – نسل ۳ این فناوری دارای حداکثر توان ۱۰۰ وات
۲- QC4.0+/3.0/2.0
مخفف Quick Charge – فناوری شارژ سریع کوالکام از نسل ۲ تا ۴ پلاس
۳- SCP
مخفف Super Charge Protocol – فناوری شارژ سریع تا توان ۴۰ وات با مشخصات ۱۰ ولت و ۴ آمپر یا ۵ وات و ۸ آمپر (برخی محصولات هواوی)
۴- FCP
مخفف Fast Charger Protocol – شارژ سریع بین ۲۰ تا ۲۵ وات
۵- PPS
مخفف Programmable Power Supply – دارای ولتاژ متغیر بین ۳.۳ تا ۲۱ ولت
۶- AFC
مخفف Adaptive Fast Charge – فناوری سامسونگ برای شارژ سریع ۱۵ وات (همزمان شارژ معمولی ۱۰ وات)
۷- سامسونگ 9V2A
شارژر سریع ۱۸ وات سامسونگ
۸- DCP
مخفف Dedicated Charging Port
۹- Apple 2.4A
شارژ سریع محصولات جدید اپل
این بدان معنی است که اکثر محصولات الکترونیکی محبوب توسط این شارژر 65 واتی پشتیبانی می شوند. به غیر از شارژ سریع 65 واتی، محدوده ولتاژ گسترده ای از 100 تا 240 ولت را پشتیبانی می کند. بنابراین اگر به سراسر جهان سفر میکنید، استفاده از آن در سراسر جهان بیخطر است.
رنگبندی نارنجی و خاکستری برای این شارژر CMF موجود است.
نظر شما درباره محصولات جانبی برند CMF چیست؟