مدیاتک به تازگی تراشه قدرتمند دیمنسیتی ۹۲۰۰ پلاس را برای گوشی های بالارده معرفی کرده است. اما به نظر میرسد که این شرکت قصد دارد تراشه جدیدی را برای گوشی های میان رده نیز عرضه کند. هم اکنون، یک نشت اطلاعاتی، مشخصات کلیدی مدیاتک دیمنسیتی ۸۳۰۰ را فاش کرده است.
افشاگر اطلاعات، به نام Revengus، با انتشار پستی در توییتر مشخصات تراشه مدیاتک دیمنسیتی ۸۳۰۰ را به اشتراک گذاشته است. وی ادعا میکند که این تراشه میان رده آینده مدیاتک از سه کلاستر ۳+۴+۱ برخوردار خواهد بود. به عبارت دیگر، پردازنده مرکزی این چیپست دارای یک هسته Cortex X3 با فرکانس ۲.۸ گیگاهرتز، به همراه ۳ هسته Cortex A714 با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز و ۴ هسته Cortex A510 با فرکانس ۱.۶ گیگاهرتز خواهد بود. این تراشه آینده مدیاتک همچنین از پردازنده گرافیکی ARM Mali G52 MC6 با فرکانس ۸۵۰ مگاهرتز بهره خواهد برد.
Dimensity 8200
گفته میشود که مدیاتک Dimensity 8300 در اواخر سال جاری میلادی معرفی خواهد شد. انتظار میرود که این تراشه از نظر عملکرد، یک پله پایین تر از دیمنسیتی ۹۳۰۰ قرار گیرد. تراشه Dimensity 9300، قدرتمندترین چیپست مدیاتک و پرچمدار این کمپانی خواهد بود. گفته میشود که این تراشه در نوامبر ۲۰۲۳ معرفی خواهد شد. بنابراین می توان انتظار داشت که Dimensity 8300 نیز در همین زمان معرفی شود.
همان طور که وب سایت Gizmochina در آخرین گزارش خود اشاره میکند، در دسامبر سال گذشته میلادی بود که کمپانی آیکو، تلفن هوشمند Neo 7 SE را معرفی کرد. این گوشی نیروی پردازشی مورد نیاز خود را از طریق تراشه مدیاتک دیمنسیتی ۸۲۰۰ تأمین می کرد. با توجه به این موضوع، احتمالا iQOO در مدل جانشین Neo 7 SE از تراشه Dimensity 8300 استفاده خواهد کرد. اطلاعات مذکور، تمام آن چیزی است که درباره این تراشه آینده مدیاتک میدانیم. برای آگاهی از اطلاعات بیشتر، همراه ترنجی بمانید.
مدیاتک دیمنسیتی ۹۳۰۰ با ۴ هسته Cortex-X4 و بدون هستههای کوچک معرفی میشود؟
نظر شما درباره Dimensity 8300 چیست؟
🔷 به احتمال بسیار بالا این مشخصات برای تراشهٔ مدیاتک Dimensity 8300 واقعیت ندارد ؛ به دو دلیل که الان عرض میکنم :
1️⃣ . دلیل اول اینکه اصلاً هستهای به نام Cortex-A714 نداریم و من استفاده از این هستهٔ CPU را در هیچ جایی ندیدم.
2️⃣ . دلیل دوم اینکه پردازندهٔ گرافیکی Mali G52 اصلاً برای تراشههای میانرده و قاتل پرچمدار استفاده نمیشود و این پردازندهٔ گرافیکی برای استفاده در تراشههای پایینرده است ؛ برای مثال پردازندهٔ گرافیکی Mali G52 در تراشهٔ مدیاتک Helio G85 و تراشهٔ سامسونگ Exynos 850 استفاده شده بود.
دلیل اولت منطقی نیست خب ممکنه قبل معرفی تراشه آرم هسته a714 رو معرفی کنه
🔷 اتفاقاً دلیل اول کاملاً منطقی است ؛ تا وقتی که هستههای Cortex-A710 ، Cortex-A715 و Cortex-A720 در این بخش حضور دارند ، آرم (ARM) چه دلیلی میتواند داشته باشد که از هستهٔ جدیدی (Cortex-A714) رونمایی کند ؟