ساعتهای هوشمند اپل همواره جزو محبوبترین محصولات این شرکت بوده و هستند. این شرکت قصد دارد در اول واچ سری ۸، تغییرات مثبت و کارآمدی در بخش سنسورها ایجاد کند و به همین دلیل، ویژگی های اپل واچ ۸ در بخش سلامتی احتمالا پیشرفت مناسبی خواهند داشت. با ترنجی همراه باشید.
اپل واچ سری ۷ نسبت به نسل قبلی خود ارتقای ناچیزی داشت، اما مدل بعدی، یعنی اپل واچ سری ۸، انتظار میرود ویژگیهای بیشتری را برای کاربران به همراه داشته باشد. مارک گورمن از بلومبرگ در آخرین نسخه خبرنامه Power On خود در مورد انتظارات کاربران از مدل جدید اپل واچ صحبت میکند. به گفته وی، اول واچ سری ۸ میتواند نسخه بهبودیافتهای از ویژگی تشخیص فیبریلاسیون دهلیزی را ارائه دهد.
این قابلیت میتواند تعداد دفعات ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی را در یک دوره مشخص محاسبه کند. این ویژگی با نام Afib Barden Detection، ممکن است در نسخه بعدی سیستم عامل ساعتهای هوشمند اپل watchOS 9 که در ماه ژوئن در جریان کنفرانس توسعه دهندگان در سراسر جهان (WWDC 2022) معرفی خواهد شد، ظاهر شود.
WatchOS 9 همچنین احتمالا دارای یک حالت کم مصرف جدید است که به برخی از برنامهها و ویژگیها اجازه میدهد با حجم انرژی کمتری نیز کار کنند و در نتیجه عمر باتری را افزایش دهند. در حال حاضر، این ساعت فقط زمان جاری را در حالت کم مصرف نمایش میدهد. همچنین قابلیت اتصال ماهوارهای نیز وجود دارد که ظاهرا در سری آیفون ۱۴ نیز گنجانده خواهد شد.
قابلیت ارتباطات ماهوارهای به دستگاههای جدید اپل این امکان را میدهد که در شرایطی که پوشش ارتباطی مناسبی وجود ندارد، پیامهای کوتاه و هشدارهای SOS را از طریق شبکههای ماهواره ای به اولین پاسخ دهندگان ارسال کنند.
اپل واچ سری ۸ همچنین به احتمال زیاد دارای سنسور دمای بدن است، اما در ابتدا فقط به برنامه ریزی باروری کمک میکند و نسخه بعدی آن میتواند به شما کمک کند تا تشخیص دهید که دمای بدن شما بالاتر از حد معمول است یا خیر. از سوی دیگر ممکن است این اندازه گیری، دمای واقعی را نشان ندهد. این ساعت هوشمند همچنین ممکن است با صفحههای ساعت جدید و انواع مدل تمرینات بیشتر و همچنین معیارهای مرتبط با دویدن عرضه شود.
اپل ۳۰ درصد از کل فروش ساعتهای هوشمند را در سال ۲۰۲۱ به خود اختصاص داده است. علیرغم این واقعیت که واچ ۷ نسبت به اول واچ ۶ آنقدرها هم ارتقا پیدا نکرد، بنابراین میتوان فرض کرد که ویژگیهای جدید و احتمالا طراحی کمی بهبود یافتهتر میتواند موفقیت گوشیهای سری ۸ را به بهترین شکل ممکن سازد و حتی آنها را به بهترین ساعت هوشمند سال ۲۰۲۲ تبدیل نماید.
به گفته PhoneArena، همچنین احتمالا بعید است قابلیت ردیابی و نظارت بر فشار خون و قند خون در اپل واچ سری ۸ ارائه شود. توسعه و تکمیل این ویژگیهای فوقالعاده مفید و کاربردی ممکن است چندین سال طول بکشد. مارک گورمن میگوید که ویژگی ردیابی فشار خون میتواند در سال ۲۰۲۴ یا ۲۰۲۵ ارائه شود. همچنین انتظار نمیرود ویژگی ردیابی قند خون تا اواخر این دهه توسعه یابد. اگرچه برخی از رقبا مانند سامسونگ ساعتهایی در خط تولید خود دارند که مانیتورینگ فشار خون را ارائه میدهند، اما باید هر ماه با کافهای سنتی فشار خون کالیبره شوند.
گفته میشود اپل در حال حاضر در حال آزمایش فناوری خود بر روی کارمندان است و ظاهرا ویژگی آن خوانش سیستولیک و دیاستولیک را به شما نمیگوید، اما اگر مشکوک به فشار خون بالا باشد به شما هشدار میدهد. کارمندان اپل ظاهرا از سرعت نوآوری تکنولوژیهای در حال توسعه خود هیجان زده نیستند و این شرکت در چند وقت اخیر بسیاری از اعضای کلیدی خود را از دست داده است. اول واچ سری ۸ احتمالا با یک مدل مقرون به صرفه SE و یک مدل مقاوم درجه یک همراه خواهد بود که برای ورزشکاران مناسب حرفهای مناسب است.