ما دیروز در ترنجی دیدیم که بنچمارک GeekBench تراشه Kirin 9000 روی هواوی Mate 40 منتشر شد. امروز بنچمارک Antutu تراشه هواوی Kirin 9000 دیده شده و این تراشه ۵ نانومتری پرچمدار هواوی را همرده تراشه بالارده (نه پرچمدار) ۵ نانومتری سامسوتگ اگزینوس ۱۰۸۰ قرار می دهد. همچنین به ما فرکانس ۳.۱۳ گیگاهرتز در CPU را نشان می دهد.
چند روز پیش بنچمارک Antutu اگزینوس ۱۰۸۰ را با هم دیدیم. عملکرد این تراشه بالارده (نه پرچمدار) ۵ نانومتری سامسونگ از اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس بنچمارک بهتری را ثبت کرده است و می تواند تا ۱۰٪ بهتر از تراشه پرچمدار ۷ نانومتری اسنپدراگون است.
نتیجه بنچمارک Antutu تراشه هواوی کایرین ۹۰۰۰ را می توانید اینجا ببینید:
در حالی که هواوی هنوز مایل نیست به طور رسمی از چیپست Kirin 9000 رونمایی کند، چیپستی که پرچمداران آینده آن را تأمین خواهد کرد، اما نتایج AnTuTu و Geekbench را در مقادیر کافی برای بررسی اولیه عملکردی که انتظار داریم درز کرده است.
بیایید با GPU آغاز کنیم، یک Mali-G78 (تعداد هسته مشخص نیست) ارایه می شود. این امتیاز 287،000+ امتیاز را به دست می آورد، بسیار بالاتر از قهرمان فعلی اندروید یعنی شیائومی ۱۰ اولترا با تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس که امتیاز 258،171 را به خود اختصاص داده است. با این حال، کمی از امتیاز گرافیکی Exynos 1080 عقب است.
هواوی مزیت اولین بودن را دارد زیرا Mate 40 امسال باید عرضه شود (و احتمالاً برخی از مدل های آنر نیز با فرض از سرگیری عرضه تراشه) تراشه های جدید اگزینوس ممکن است سال آینده وارد بازار شوند (به گفته Ice Universe به زمان عرضه X60 به vivo بستگی دارد).
این تلفن مدل NOH-NX9 است و از یک نمایشگر ۹۰ هرتزی بهره می برد و اندروید ۱۰ (با EMUI) را با ۸ گیگابایت رم LPDDR5 و 256 گیگابایت حافظه UFS 3.1 اجرا می کند. کاملا مشخص نیست که این دقیقا کدام تلفن است، اگرچه به احتمال زیاد هواوی میت ۴۰ یا مدل پرو باشد (زیرا این گوشی ها اولین گوشی Kirin 9000 خواهند بود).
در بخش CPU می بینیم که AnTuTu در گزارش خود جزئیات بیشتری نسبت به Geekbench دارد. این نشان می دهد که هسته های بزرگ Cortex-A77 با فرکانس 3.13 گیگاهرتز کار می کنند. این حتی بالاتر از اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس است که رهبر فعلی در کلاک موبایل است و هسته اصلی آن 3.09 گیگاهرتز است. این تا حدی به دلیل بهبود فرآیند 5 نانومتر است.
هسته های A77 نسل قدیمی تری است، با این وجود در برخی از چیپست های سال 2020 از آن استفاده شده است. این هنوز هم نسبت به Kirin 990 5G خروجی ارتقا یافته ای دارد و نوید 20٪ عملکرد بیشتر از هسته های A76 را می دهد.
نظر شما چیست؟ بنچمارک تراشه جدید هواوی را چطور می بینید؟
اگزینوس پایداری نداره ، پس میتوان گفت کیرین تجربه بهتری ارایه مبده
جفتشون مضخرفن
ثابت کرد که میشه بر اسم غلبه کرد💪
ای جان کرین با مدیریت گرمای عالیش و اینقدر قدرت 💦😍
عالی کار کرده ولی همیشه تو تک هسته اونی باید باشه نیست
البته دلایلی هم داره
تک هسته ای قوی درسته خیلی کمک میکنه اما اگه بهینه نباشه ب شدت تولید گرما و مصرف انرژی بالا میبره چیزی ک تو سری پردازنده سامسونگ دیدم سعی کرد تک هسته ای قوی کنه
قطعا با توجه ب سابقه و تجربه از این مشکل میگذره سامسونگ و همین طور هواوی ولی تا الان هواوی خیلی ریسک نکرده ک حالا باید رو این یکی پردازنده نتایج قوی تر بیاد
عالیه ، هنوز مشخص نیست اگزینوس امسال چیکار میکنه ولی بنظرم کایرین افت عملکرد کمتری داره ، یه سوال :
اسنپدراگون ۸۶۵پلاس یا اگزینوس ۱۰۸۰؟
خواهشا جواب بدید
کرین ۹۰۰۰ و اگزینوس ۱۰۸۰
کایرین رو نگفتم عزیزم اون که صددرصد بهتره ، از بین اسنپ۸۶۵پلاس و اگزینوس ۱۰۸۰ کدومو انتخاب میکنی
واضح گفتم دیگه دوران اسنپ به سر رسیده
اسنپ تو میانرده شاید خوب نباسه ولی تو پرچمدار حرفی واسه گفتن نمیزاره
فعلا که نمیشه رو اگزینوس ۱۰۸۰ حساب کنی
ولی بازم اسنپ ۸۶۵ پلاس گزینه بهتریه
نظر من اینه که اگزینوس ۲۱۰۰ هم به اسنپ ۸۶۵ نمیرسه ( شاید تو بنجمارک و… )
ولی تو دنیای واقعی بهش نمیرسه
منم اسنپ رو انتخاب میکنم ولی از ته دل دوست دارم اگزینوس بتونه پا به پای اسنپ بیاد
اسنپ۸۶۵ پلاس
🙂👌
این کلاک برای هسته های a77 زیاد هست شاید باعث افزایش دما بشه ؛ البته لیتوگرافی ۵ نانو این احتمالو پایین میاره
هنوز هیچ دلیل منطقی وجود نداره وقتی هواوی توانسته از هسته های گرافیکی جدید استفاده کنه چرا تو cpu از هسته های a78 استفاده نکرده
هسته های a78 طبق گفته ارم ۲۰ درصد عملکرد بهتر و ۵۰ درصد مصرف کمتری دارن و برای هسته x1 هم افزایش عملکرد ۳۰ درصدی و مصرف ۵۰ درصد کمتر رو عنوان کرده
The Cortex-X1 has a 30% higher peak performance than the Cortex-A77 and is 23% faster than the new Cortex-A78 at integer calculations. Additionally it has double the machine learning abilities.
شرکت آرم همچنین اعلام کرده نسل بعدی هسته ها دیگه معماری ۳۲ بیتی رو پشتیبانی نمیکنه
اینجوری فضای بیشتری برای هسته های جدید و سایر امکانات پردازنده در اختیار شرکتها قرار میگیره
و یه جهش قدرتی برای پردازنده های نسل بعد رو شاهد هستیم
اما فکر میکنم sd875 همشون رو جمع میکنه
در صورتی که اسنپ تا سال دیگه هیچ پردازنده ای معرفی نکنه، آره چیپست kirin خوبه ولی در صورتی که می دونم با فاصله ی کمی اسنپ بعدی معرفی میشه که دوباره اختلاف رو زیاد می کنه.
قبلا هم گفتم kirin تقریبا یه نسل افتاده عقب، پارسال که همه a77 داشتن، a76 استفاده کرده بود برا امسالم مثل این که از هسته های روز استفاده نکرده!!!
نکته ای که خیلی برام جالب بود ؛ با ۴ هسته ی A77 امتیاز بخش CPU بالاتر از اگزینوس ۱۰۸۰ ای شده که ۴ هسته ی A78 داره! هنوزم میگم در عجبم چرا با وجود استفاده از هسته های جدید گرافیک G78 ، از هسته های سی پی یو A78 استفاده نکرده🤔.
ظاهرا تا حدی برمیگرده به کلاک 3.13 گیگاهرتز کیرین ۹۰۰۰ در برابر 3 گیگاهرتز اگزینوس ۱۰۸۰.
حالا باید دید از نظر مصرف انرژی و مدیریت حرارت چه عملکردی داره. بالا بردن کلاک به شدت روی این دو پارامتر تاثیر داره.
جهش امتیازی خیلی خوبی براش بود از ۵۰۰٫۰۰۰ الی ۵۲۵٫۰۰۰ رسید به تقریبا ۷۰۰٫۰۰۰ 👌
865 پلاس استفاده بکن دیگه لجاجت نکن