حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

مشخصات نمایشگر گلکسی نوت ۲۰ و گلکسی نوت ۲۰ پلاس لو رفت

نوشته

3 سال قبل | 34 دیدگاه | سامسونگ، شایعات

مشخصاتی از خانواده گلکسی Note 20 منتشر شده است که می تواند خوشحال‌کننده باشد و در عین حال ناراحت کننده. یکی از بزرگترین معایب پرچمدارهای دو سال اخیر سامسونگ برطرف خواهد شد اما یکی از بهترین و جدیدترین‌های آن شاید در یکی از این اعضا غائب باشد. امروز مشخصات نمایشگر گلکسی نوت ۲۰ و گلکسی نوت ۲۰ پلاس لو رفته که می تواند قابل توجه باشد.

نمایشگر گلکسی نوت ۲۰

ویژگی های اصلی سری Galaxy S20 که سامسونگ برای پرچمداران آینده خود نیاز به بهبود دارد، چیست؟ ما دریافتیم که رفرش ریت ۱۲۰ هرتز صفحه نمایش به عنوان یک دشمن باتری است و اسکنر اثر انگشت اولتراسونیک در مقایسه با برخی از راه حل های نوری موجود در آنجا کمی در قسمت دست و پا گیر است. خب البته به نظر من شاید رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز باید در هر موبایل جدیدی که سال ۲۰۲۰ ارایه می شود وجود داشته باشد اما سامسونگ با من موافق نیست، حداقل در این شایعه.

خوب، راس رانگ تحلیلگر زنجیره تأمین است که این روزها اطلاعاتی را لو می دهد زیرا او امروز در مصاحبه ای با بیان اینکه سامسونگ ممکن است برای درست کردن همه اشتباهات گلکسی S20 ، S20 + و S20 Ultra اقدام به طراحی خانواده گلکسی نوت بکند. در حقیقت مراحل طراحی و توسعه مدت زیادی است که برای این دستگاه ها به پایان رسیده یا نزدیک پایان است اما اخبار آن را حالا ما از این‌سو و آن‌سو می شنویم.

این تغییرات در نمایشگر گلکسی نوت ۲۰ امشب موضوع بحث ماست و از قرار معلوم شاید با مشخصات زیر برای آن روبه‌رو شویم:

  1. ۱- نمایشگر گلکسی نوت ۲۰ با پنل ۶.۴۲ اینچی FHD+ و چگالی تصویر ۴۰۴ پیکسل در هر اینچ مربع، نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ شاید پنل LTPO با رفرش ریت ۱۲۰ هرتز و شاید پنل LTPS با رفرش‌ریت ۶۰ هرتز
  2. ۲- نمایشگر گلکسی نوت ۲۰ پلاس با پنل ۶.۸۷ اینچی QHD+ و چگالی تصویر ۴۹۷ پیکسل در هر اینچ مربع، نسبت تصویر ۱۹.۳:۹ پنل LTPO با رفرش ریت ۱۲۰ هرتز

به این ترتیب شاید سامسونگ تلاش کند تا نسخه پایه گلکسی نوت ۲۰ با قیمت به مراتب ارزان‌تر ارایه شود و فروش پایین گلکسی اس ۲۰ را جبران کند. به شخصه اما اگر نمایشگر ۶۰ هرتز به گلکسی نوت ۲۰ برسد آن را به عنوان گزینه خرید خوب اعلام نمی کنم.

حسگر اثرانگشت یکپارچه با نمایشگر بزرگتر

یکی دیگر از شایعاتی که امیدواریم واقعیت داشته باشد، حسگراثر انگشت زیر نمایشگر بزرگتر است که ممکن است در گلکسی نوت ۲۰ و نوت ۲۰ پلاس ارایه شود. به این ترتیب دیگر نیازی نیست که خیلی توجه کنید انگشت خود را کدام بخش نمایشگر می گذارید. حداقل امیدواریم این بار روی یک سوم پایین نمایشگر بتوان حساب کرد هرچند تحقق این انتظار ما کمی دور از انتظار است، حداقلر برای گلکسی Note 20.

نظر شما چیست؟ فکر می کنید سامسونگ بتواند گلکسی نوت ۲۰ را دستگاه جذابی کند؟

 

اشتراک در
اطلاع از
34 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
_V_

نمایشگر ۶۰ هرتزی به بهانه قیمت کمتر؟

الان رقبای بسیار ارزونتر از گلکسی اس۲۰ ها هم حداقل رفرش ریت ۹۰ هرتزی دارن!

m.b

به دیوار ساختمونش! مهم سوده…

eftekharifar

خخخخخخخ باحال بود!

Amir galaxy

میان‌رده ها هم شدن ۹۰ هرتز🤦
اگه سری نوت ۲۰ ریدمانی به اندازه سری اس۲۰ باشن رسما اسمم رو عوض میکنم!
این یه نامه تهدید آمیز به سامسونگ بود..

m.b

صرافتا و شرافتاً تهدیدت به…
اوه شرمنده کجا بودیم؟ 🤔

Amir galaxy

تو کلاس نقاشی من بودیم که دیگه بیهوش شدی…
یادت نیست؟!

m.b

چرا دقیقاً یادمه وقتی هشت بار تو یه روز از سنسور سینماییم علیه شما استفاده میکنم همین میشه دیگه…👌

Amir galaxy

مصطفی از جنسای ناظر میزنی؟!
تو کلاس نقاشی من شما فقط نقاشی یاد میگیرین…
خبری از سنسور سینمایی نیس…
اون حتما برای یه کلاس آموزشی دیگه بود😂🍒

Amir galaxy

مصطفی از جنسای ناظر میزنی؟!
تو کلاس نقاشی من شما فقط نقاشی یاد میگیرین…
خبری از سنسور سینمایی نیس…
اون حتما برای یه کلاس آموزشی دیگه بود😂🍒

persepolis

این پنل ltpo جایی خوندم 5 بود یا 15 بود حالا یکی از این عددا بود که درصد بهینه میکنه
یعنی یا 5 یا 15 پرصد بهینه…

Milad7

بعیده به نسبت اس 20 پلاس و اولترا تغییر خاصی داشته باشه

Stone

دوستان یک سوال درباره صفحه نمایش گوشی داشتم

Stone

بنظرتون بهترییین صفحه کدومه؟(سوپر امولد،ال سی دی آی پی اس،رتینا اپل و …)

Finch

به ترتیب از نظر من
داینامیک امولد
سوپر امولد
امولد
ریتانا
Pls tft
Ips lcd

Finch

»»» رتینا

Stone

ممنون از پاسخت

Alireza3000

پس فلوید آمولد چی

Fluid هم از نوع آمولده و نام تجاری وان پلاسه و تیون و مهندسی پنلش انحصاری مختص وان پلاسه اما به تنهایی ساخت پنل رو سامسونگ بر عهده داره یعنی وان پلاس براساس مهندسی ، آزمایشات و یکسری فاکتورهایی که برای پنلش مدنظر داره و لحاظ می‌کنه رو با پرداخت هزینه ای سفارش میده به سامسونگ و سامسونگ هم طبق همون موارد پنل رو تولید می‌کنه و با تجهیزات آزمایشگاهی که در اختیار داره نتایج پارامترهای خواسته شده ی وان پلاس رو ارزیابی می‌کنه و در نهایت اگه اعداد و ارقام با اون چیزی که وان پلاس در نظر داشت برابر بود، پنل نمایشگر رو به مشتریش تحویل میده .

Mahdi.L

بسته به نوع استفاده کاربر متفاوته
اگر برای گوشی موبایلی که نهایتا ۲ سال قراره استفاده بشه در نظر بگیریم، قطعا Oled ها برتری دارند
برای نمایشگر تلویزیون ها اگر برای طولانی مدت قرار به استفاده باشه (مثلا بیشتر از ۵ سال) به نظرم LCD یا LED ها مثل Qled ها مناسبند ، چون هم روشنایی فوق العاده ای دارند و هم مشکی عمیقی ارائه میکنند (البته نه اندازه Oled ها) و هم رد آرم شبکه ها و یا منو داخل بازی ها ممکنه روی Oled ها بمونه و باید کلا پنل رو عوض کرد
برای مانیتور کامپیوتر هم اولدها به خاطر همین مشکل رد انداختن زیاد مناسب نیست چون معمولا خیلی وقت ها پیش میاد که مانیتور روی یک صحنه خاص ثابت میمونه و احتمال رد افتادن زیاده و رتینا های اپل مثل i Mac ها در این زمینه از بهترین ها هستند
در کل بسته به شرایط میتونه انتخاب متفاوت باشه
ولی اگر در کل بدون احتساب اینکه هزینه چقدر میشه و قرار هم نباشه مدت طولانی از نمایشگر استفاده بشه ، Oled ها بهترند.

Stone

برای موبایل اگه بخواد بیشتر از دو سال کار کنه چی خوبه؟

بستگی به نوع استفاده و نگهداری کاربر داره…
اگه یکسری نکات مهم رعایت بشه پنل های Super AMOLED , AMOLED , OLED هم بدون بروز کوچکترین مشکلی بیشتر از ۲ سال و حتی ۳-۴ سال رو جواب میده .
شخصاً اعتقاد دارم پنل های IPS با وجود اینکه این اواخر خیلی پیشرفت کردن اما برای افرادی خوبه که زود به زود گوشی عوض میکنن و اِلا لذت بی حد و حصر تعامل با نمایشگرهای مذکور اصلی ترین دلیل تمایز و برتریشون به IPS ها هستش.

AMER 1

برای 2سال یا حتی 4سال به نظرم همین نمایشگرهای IPSیا LTPSکه دو تاشون نمایشگرهای LCDهستن یا حتی رتینا که باز نوع خاصی از LCDهستن به نظرم برای استفاده طولانی مدت از موبایل خیلی خیلی بهترن
من به شخصه فن اوری
نمایشگرهای LCDشرکت
pixle work
و فناوری LCDشرکت شارپ
IGZO SHARP
پایدارتر و با دوام تر و با کیفیت از هر نمایشگری میدونم
دوست عزیز هر کدوم مزایا و معایب خودشون دارن
فقط برای استفاده بلند مدت LCDبه طبع بهتره
چون مشکل سوختن پیکسل و سبزشدن نمایشگر و حتی برای تعویض صفحه ارزان برات تموم میشه

Mahdi.L

اگر شرایط ایمن استفاده رو رعایت بکنید، یعنی تا جای ممکن نذارید هیچ صفحه و آیکون و … ثابت به صورت طولانی مدت رو نمایشگر بمونه، زیاد از حالت حدکثر نور نمایشگر مخصوصا زیر نور خورشید که احتمال سایه انداختن زیاد میشه استفاده نکنید، زیاد نمایشگر رو به رنگ های سبز و مخصوصا آبی درنیارید چون عمر زیر پیکسل های آبی و بعد سبز خیلی کمتر از قرمز هستند و علت اصلی سایه افتادن هم همین کم نور شدن زیر پیکسلهای آبی و سبز به نسبت قرمز هست(از تم های مشکی و والپیرهای مشکی تا جای ممکن استفاده بشه تا کمترین استفاده از پیکسلها بشه) و یک سری کارهای دیگه، باز هم بهترین ها Oled اند که البته انجام این کارها شاید برای همه راحت نباشه و دوست نداشته باشند با محدودیت کار کنند
در کل بین نمایشگر های گوشی ای که دیدم به جز مدل های Oled، از نمایشگر 4K HDR گوشی های سونی مثل XZ Premium هم میشه لذت کافی برد
ولی خب اونا هم شاید بقیه مواردش مناسب نباشه و مدل های به روز هم دیگه ندارند

Dr.Nazer

.L
من هم دقیقاً تمام مواردی که گفتید رو همیشه رعایت کردم و می‌کنم و به همین سبب هم هیچوقت مشکلات نمایشگر اولد رو تجربه نکردم… اگه رعایت بشه و به خوبی از گوشی نگهداری بشه کار کردن با اولدها خیلی لذت‌بخش‌تر از پنل‌های ال‌سی‌دیه، مگر اینکه قصد انجام کارهای گرافیکی و حرفه‌ای رو داشته باشیم و نیاز به نمایشگر حرفه‌ای با دقت بالا مثل نمایشگر آیپد پرو داشته باشیم که اینجا ال‌سی‌دی‌ها بهتر عمل می‌کنن به‌نظرم؛ هرچند دقت اولدها هم اخیراً خیلی بالا رفته و قابلیت تنظیم حالت رنگ‌ها روی Natural هم وجود داره…

AMER 1

مهدی جان و جناب ناظر نظرات شما محترم، ولی بنده طبیعی بودن نمایشگرهای LCDبیشتر میپسندم

Mohammadr

داداش هر دو طرف ویژگی های خودشونو دارن…ال سی دی رنگ سفیدش عالیه اما تو عمق مشکی مشکل داره، امولد برعکس اینه، عمق مشکی عالی و رنگ سفید مایل به زرده… ال سی دی نیت روشناییش پایینتر از امولد هس اما چون به واقعیت بیشتر نزدیکه، برای گرافیست کارها و عکاس ها پیشنهاد میشه… اگه دارک مود استفاده میکنی باید بگم رو ال سی دی تاثیرش خیلی کمه از نظر کاهش باتری، اما تو امولد چون اون پیکسل خاموشه، مصرف انرژی به شدت پایین میاد…
من خودم همیشه ال سی دی بوده گوشی هام، تا یک هفته پیش که گوشی جدیدم امولده، واقعا شفافیت و کیفیتش خیلی بیشتر از ال سی دی هس اما تنها مشکلش همون سوختن پیکسل هاست که اونم اگه رعایت نکنی، احتمااالا تا دو سال هیچ اتفاقی براش نیفتاده، کما اینکه خیلی از امولد ها 6 هفت ساله دارن کار میکنن و سالمن،…. اما اگه یکسری از نکات رو رعایت کنی، طول عمرش به بالای دو سال میرسه…
البته همیشه استثنا وجود داشته…
حالا سلیقه و نیاز شماست که کدومو انتخاب کنی

Dr.Nazer

کلاً اولد رو به ال‌سی‌دی ترجیح میدم، اگه درست ازش نگهداری شه و با نور خیلی زیاد استفاده نشه و به مدت طولانی تو یه صحنه نمونه به‌نظرم احتمال برن‌ این و این جور مشکلا خیلی پایین‌تر میاد…
تو اطرافیان سامسونگ قدیمی زیاد هست از نوت ۴ و نوت اج و نوت ۵ تا اس ۴ و اس ۵ و اس ۸ و حتی همین اس ۱۰ خودم… هیچکدوم هیچ مشکلی ندارن و اس ۸ هم که خودم ۲ سال بدون مشکل ازش نگهداری کردم و بعدم پارسال دادمش به یکی از اقوام و هنوزم هیچ مشکلی از جمله برن این و مشکلات نمایشگر رو نداره…

m.b

بستگی به چیپست و نوع کار و تشخیص درست محیط های هدف داره… وگرنه tcl هم 30 تا 120 رو تست کرد اما موفق ظاهر نشد… وانپلاس و شیائومی هم نوعی از این عملکرد رو بین 60 و 120 بکار گرفتن…
ولی نمونه سامسونگ میگن 1 تا 120 هرتز هست… (بخاطر 1 تعجب نکنید… میتونه تو محیط‌هایی مثل aod بکار گرفته بشه)

Mohammadr

سلام، مصطفی می نوت 10 چند هرتزه، جایی پیدا نکردم

Dr.Nazer


رفرش‌ریتش رو اگه میگی ۶۰ هرتزه دیگه…

Mohammadr

ععع اره منظورم همون بود، پایینه که😐ممنون

m.b

60 هرتز… اونموقع خب این تب راه نیافتاده بود برای میانرده ها…

AMER 1

محمد جان LCDیه زمانی مشکل روشنایی داشتن ولی جدیدا دیگه این مشکل ندارن
اکسپریا Z3که چندسال پیش معرفی شده بود 860نیت روشنایی داشته
نوکیا 8.3نزدیک به 700نیت روشنایی داره
دیگه فناوری LCDمثل گذشته نیست و خیلی خیلی بهتر شده
اتفاقا نمایشگرهایLCDاگه همین طور راه مسیر پیشرفتش ادامه بده و بعضی اشکالات مصرف انرژی بهینه تر کنه برای نمایشگر موبایل خیلی مناسب هستن
مشکل رنگ مشکی و روشنایی فناوری LTPSو IGZOاین مشکل حل کردن
همان طور که فناوری اولد پیشرفت میکنه به طبع فناوری LCDپیشرفت میکنه
من LCDترجیح میدم

Milad7

دوستا ناگفته نماند من از نمایشگر lcd ایفون 11 خیلی راضی ام و کیفیت قابل قبولی داره! در حد عالی نیست ولی کاملا قابل قبول و رضایت بخش هست…

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)