امسال گوگل بسیاری از ویژگیهای پرچمدارانش را با ارسال توییتها و پستهایی در بلاگش و یا با انتشار ویدیو فاش کرده است. چند روز قبل نیز این شرکت در میدان تایمز نیویورک تیزری از نسخه نارنجی پیکسل ۴ را به نمایش گذاشت. حالا این رنگ نارنجی پیکسل ۴ را “اوه خیلی نارنجی” نامیده اند! در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.
پیش از این، تصاویر و اطلاعات افشا شده از انتخاب رنگهای متفاوتی برای پیکسلهای جدید حکایت داشتند، اما ۹to5Google در گزارش خود، با اتکا به چند منبع موثق، اعلام کرد که رنگهای رسمی گوگل برای خانواده پیکسل ۴ شامل:
است. یکی از منابع دیگر میگوید قابهای رسمی پیکسل ۴ در رنگهای آبی، گچی، مشکی و نارنجی تولید خواهند شد. سیاستهای نامگذاری نسخههای مختلف پیکسل در سالهای اخیر کمی عجیب و غریب بوده است و حتی اگر ترجمه آنها را در نظر نگیریم و به اصل نامها در زبان انگلیسی بنگریم، تصور میکنیم این نامها توصیف یک کودک است یا فردی برای شوخی آنها را اینطور خطاب میکند.
نظر شما درباره نام گذاری رنگ های پیکسل ۴ چیست؟ گوگل به این نمونه نام گذاری ها عادت دارد البته!
به کارمندای گوگل باید کافور بدن
😂😂😂😂
فاعک😂
من دوست داشتم تا رنگش میشد
فقط سامسونگ(برای فن بوی های سامسونگ و با طرح تایل(کاشی طور) لوگو سامسونگ)
به وضوح هواوی(ب مشابه بالا)
اوه خیلی اپل(و ب مشابه جفت بالایی ها)
اینطوری طرفداران ناراضی و راضی برند های دیگه هم جلب میشد
حتی میشد نسخه چالتون ادیشن(ک دور تا دور کادر پشتی با فح.ش مزین میشد و موقع بوت شدن صورت چالتون رو نشون بده ک از چشاش نور میاد و بگه “کیفیت اتفاقی نیست” با ی صدای کلفت و خشن ک البته از نکات بارز این نسخه ب عتیقه بودن دوربین و سوراخ بودن گوشی اشاره کرد) یا عرفانی دیزاینش(ک با تایپو گرافی کامنت های بلند قامت دکتر عرفانی دیزاین و عکس پس زمینه گوشی عکس پروفایل دکتر هست و این نسخه از پیکسل 4 از خدمات گوگل بی بهره باشه(!) ) رو هم ارائه کرد ک فروش خوبی رو توی ترنجی داشتن حتمن
تا نسخه های پرو واعظ و مصطفی دِ بیست و یا پیکسل ناظر مکس شمارو ب خدای بزرگ و منان میسپارم
یه Oh yes come on babe هم بزودی میسازن😂😐📿
من از مسؤلین خواهشمندم مانع ورود اینگونه تلفن های همراه به کشور بشوند زیرا موجبات تحریک جوانان را به همراه می آورد.😎😓
و من الله توفیق
اوممممم اره
I’m CuMing
💦💦💦💦
“تصور میکنیم این نامها توصیف یک کودک است”
تنها حرف بچه هاس که هیچکس رو دفع نمیکنه…
همه ما همون بچهگی مون هستیم که بزرگتر شده پس اینطور اسم ها برامون منشاء خارجی نداره که ارتباطی باهاش برقرار نکنیم و از قبل پذیرفته شدست سبک ارتباطش…
سادگی رفتار های گوگل خیلیا رو به اعتماد به این شرکت ترغیب میکنه…
روانشناسانه رفتار میکنن…
جالبه نامگذاریش.خوشمان آمد!
رنگ ساله 🙂