همچنان افشای اطلاعات جدید درباره گوشی پیکسل ۴ ادامه دارد حالا شرکت، بعد از توضیحاتی که درباره چگونگی باز کردن قفل پیکسل ۴ به کاربران داده بود، اعلام کرده است که گوشیهای پیکسل با یک قابلیت جدید نجات جان کاربر در اختیار مشتریان قرار خواهند گرفت. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.
ویژگی جدید به کاربران اجازه خواهد داد تا اطلاعات خود را درباره نوع کمکی که به آن نیاز دارند و همچنین موقعیت جغرافیاییشان را، بدون آنکه نیازی به صحبت کردن داشته باشد، در اختیار اورژانس قرار دهند. به گفته گوگل، این قابلیت بر روی گوشیهای پیکسل و چند دستگاه اندرویدی برگزیده، در دسترس خواهد بود. فعلا قرار است در طول چند ماه آینده، فقط کاربران آمریکایی قادر به استفاده از آن باشند.
روش کار با ویژگی جدید به اینصورت است که خیلی ساده بر روی دکمههای تماس با اورژانس، آتشنشانی یا پلیس فشار خواهید داد و تماس اضطراری شما از طریق یک سرویس صوتی خودکار به مراکز فوق ارسال خواهد شد. گوگل میگوید که این سرویس، بهطور مستقیم بر روی گوشی کار خواهد کرد و اطلاعات، بین کاربر و مرکز اورژانس باقی خواهد ماند. قابلیت جدید همچنین صرفنظر از اینکه اتصال دیتا شما برقرار باشد یا نه، کار خواهد کرد.
بهعلاوه، کاربر میتواند بهمحض فعال شدن سرویس، در هر لحظه از تماس مستقیما با اپراتور مرکز صحبت کند. روشن است که اطلاعات مربوط به موقعیت کاربر از طریق GPS استخراج خواهد شد، اما این دادهها به صورت صوتی در اختیار اورژانس قرار خواهند گرفت.
گوگل برای اطمینان از عملکرد خوب این قابلیت بر روی گوشی پیکسل ۴ سعی کرده تا بازخوردهای مربوط به آن را از سازمانهای سلامت عمومی مانند National Emergency Number Association جمعآوری کرده و مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد. نظر شما درباره این ویژگی گوگل پیکسل ۴ چیست؟
miui یه ورژن ساده تر از این قابلیت رو تجت عنوان emergency sos داره که 2 شماره رو به عنوان emergency contacts یا یه همچین چیزی انتخاب میکنی بعد هر وقت مشکلی پیش اومد با 5 بار فشار دادن دکمه پاور به وسیله sms از اون دو شماره تقاضای کمک میکنه و هم چنین مکان شما رو براشون میفرسته. تازه میشه براشون کل تاریخچه تماس ها رو هم بفرستی. البته فکر میکنم بقیه رابط کاربری ها هم یه همچین چیزی رو داشته باشن.
*تحت عنوان*
EMUI وقتی سه بار پشت سر هم دکمه ی پاور رو بزنی همچین اتفاقی رخ میده.
محققان امنیتی باگی در سرویس Airdrop اپل، سرویسی برای انتقال عکس و فایل در بین دستگاه های اپلی، کشف کردن که وقتی با این قابلیت چیزی ارسال میکنین، این سرویس میتونه شماره موبایل شما رو لو بده! فرض کنین با دوستتون در کافه یا مترو نشستین و برای اون چیزی با ایردراپ ارسال میکنین. اگر یک غریبه در اونجا باشه، با یه لپتاپ، یک دانگل وایرلس و اجرای یک اسکریپت پایتون، میتونه با تقریب بالایی شماره موبایل شما رو بفهمه. راه حل فعلی این مشکل این هست که بلوتوث و ایردراپ رو خاموش کنید.
اپل خدای امنیت
نه پس اندروید خدای امنیت😐