امروز خبری درباره تامینکننده باتری برای گلکسی نوت ۱۰ پلاس و گلکسی واچ اکتیو ۲ منتشر شده که پیرامون ظرفیت دقیق باتری این دو دستگاه است. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.
درباره بالاترین مدل نوت ۱۰ نشان میدادند که باتری این دستگاه نسبت به سایر نسخههای خود از ظرفیت بیشتری برخوردار خواهد بود و عددی در حدود ۴۳۰۰میلیآمپر در اختیار رسانهها قرار داشت.
اما اخبار جدید حاکی از آن هستند که ظرفیت باتری نوت ۱۰ پلاس بهطور دقیق، 4370 میلیآمپر بوده که نسبت به گلکسی نوت 9 افزایش ۱۰ درصدی داشته است. باوجود نسل دوم پردازندههای ۷ نانومتری برای چیپستهای اگزینوس ۹۸۲۵ و اسنپدراگون ۸۵۵ تامین انرژی تلفن نیازمند باتری قدرتمند و با ظرفیت بالا است. باید این موضوع را هم یادآور شد که کمپانی Samsung SDI که یکی از زیرمجموعههای سامسونگ است، وظیفه تولید باتریهای جدید را برعهده دارد.
احتمالا گلکسی واچ اکتیو 2 نیز در دو نسخه مختلف همراه با پرچمدار سری نوت در رویداد معرفی خواهد شد. ظرفیت باتری این ساعت نیز به ترتیب 240 و 330 میلیآمپر است که توسط کمپانی چینی (ATL (Amperex تولید میشود. طرفیت باتری این ساعت نیز نسبت به نسخه اول آن که 230 میلیآمپر بود، افزایش یافته است. همچنین طبق گزارشها، این ساعت مجهز به ویژگی جدید ECG برای نمایش ضربان قلب نیز هست.
نظر شما چیست؟ فکر می کنید این حجم باتری مناسب است؟
( باوجود نسل دوم پردازندههای ۷ نانومتری برای چیپستهای اگزینوس ۹۸۲۵ و اسنپدراگون ۸۵۵ تامین انرژی تلفن نیازمند باتری قدرتمند و با ظرفیت بالا است)
شما یا واقعا نمیدونید یا خودتونو زدین به اون راه یا اینکه تعمدی قصد القای اطلاعات غلط به کاربران رو دارید
اولا اسنپ 855 نیستو 855 پلاسه !
دوما پردازنده ها هر نسل کم مصرف تر میشن ! نه پر مصرف تر ! این یعنی نیاز کمتر و بالا رفتن توان باتری !
امیدوارم جوابتونم این نباشه که متن رو به درستی نخوندین !
درسته ولی اگه مصرف کمتر باشه و باتری بزرگتر میدونی چقد فردش بیشتری میتونن کسب کنن و کاربرا هم راضی باشند؟
این پردازنده ها فعلا در حد شایعه هستن.
شرکت هایی مثل کوالکوم هر سال اعلام میکنن با بهره وری از آخرین تراشه های پرچم دار Qualcomm عمر باتری بسیار بهتری انجام می شود. اگر طی 8 سال گذشته بررسی بشه `~500 درصد مصرف انرژی کمتر توسط این شرکت ها اعلام شده ولی در واقعیت میبینی گوشی 8 سال پیش با الان تفاوت خاصی از نظر باتری نداره و وسط روز باید دنبال پریز باشی. 😂 با اینکه سایز باتری ها افزایش پیدا کرده و پردازنده ها کم مصرف تر شدن با اینحال گوشی ها هم هر سال از طریق مختلف انرژی بیشتری هم مصرف میکنن. یکی از دلایلش به خود پردازنده برمیگرده. پردازنده قوی تر = مصرف انرژی بیشتر. به همین خاطره پردازنده ای مثل اسنپدراگون 625 مصرف باتری بهتری نسبت به پرچمدارها رقم میزنه.
طبیعیه هر چی قدرت پردازنده ها بیشتر میشه به انرژی بیشتری نیاز دارن
مثل این میمونه که شما تمام روز دوچرخه سواری کنی یا تموم روز وزنه برداری و شنا
شاید یه تغیراتی توی بهینگی انجام بشه اما خب
انگار هنوز هم کم میاد و همینطوره
بلید بدون افزایش ضخامت باتری ها رو ۱۰۰۰۰ میلی آمپری کنن که کار آدم راه بیوفته😁
شما اگه راهی بلدی بدون اینکه وزن و ضخامت افزایش پیدا کنه و گوشی آجر شه، ظرفیت باتریو افزایش بدی یه یکی از شرکت های گوشی ساز مراجعه کن و بیلیونر شو.