حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

لیگ ترنجی ۲۰۱۶: پیکسل یا گلکسی اس ۷

نوشته

9 سال قبل | 67 دیدگاه | ToranjiSL2016، حتما بخوانید، سامسونگ، گوگل

ضمن عذرخواهی از بابت تاخیر در ارایه این رای گیری، با آخرین مسابقه از دور دوم رقابت های لیگ ترنجی ۲۰۱۶ با شما هستیم، رقابتی بین مدعی بهترین دستگاه اندرویدی سال و بهترین تلاش گوگل برای همین سال! به نظر شما کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟ با ترنجی همراه باشید تا با رای شما این موضوع مشخص شود.

طراحی

toranjisl2015-24

از نظر طراحی می توان گفت هر دو یک دستگاه حدود ۵ اینچی هستند که عموم کاربران این اندازه را برای خود مناسب می دانند. به عبارت دقیق تر گلکسی اس ۷ با ۵٫۱ اینچ نمایشگر QHD سوپر امولد و پیکسل با ۵ اینچ نمایشگر FHD سوپر امولد در اختیار شما خواهند بود. با توجه به ابعاد نمایشگر جالب است که بدانید حتی نمونه سامسونگی ابعاد کاملا کوچکتر نسبت به نمون گوگلی دارد، به علاوه اینکه پشت آن نیز خمیده بوده و بهتر در دست می نشیند. گواهی IP68 گلکسی اس ۷ که سبب مقاومت آن تا عمق ۱٫۵ متری و مدت زمان ۳۰ دقیقه می شود در مقابل IP53 پیکسل نیز خود یک برتری کامل است.

در مجموع می توان گفت گلکسی اس ۷ یک طراحی کاملا ارگونومیک دارد و با ترکیبی از شیشه و فلز می تواند انتخاب خیلی از کاربران باشد. پیکسل در مقابل با غالب بودن فلز بر شیشه در طراحی خود نظر قشر دیگری از مخاطبان را به خود جلب کرده است. نظر شما چیست؟

[poll id=”72″]

نمایشگر

toranjisl2015-22

شاید بتوان از تفاوت اندازه ۰٫۱ اینچی دو دستگاه گذشت اما وقتی وارد یک برنامه می شوید در پیکسل شاهد دکمه های روی صفحه هستید، این در حالی است که در نمونه سامسونگ دکمه ها زیر نمایشگر تعبیه شده است و فضای نمایشگر را اشغال نمی کند. دین صورت است که فضای مورد استفاده در نمونه سامسونگی به شکل قابل توجه تری بیشتر از نمونه گوگلی است.

تراکم پیکسل مورد دومی است که در گلکسی اس ۷ بر پیکسل می چربد، علاوه بر آن میزان روشنایی در اس ۷ نیز بهتر است.

[poll id=”73″]

دوربین

toranjisl2015-25

دوربین جایی است که هر دو مدعی هستند. پیکسل و اس ۷ هر دو نمونه های قوی برای عکاسی و فیلم برداری بوده که پیکسل با امتیاز بیشتر در آزمایشگاه DxO و گلکسی اس ۷ با تنظیمات دستی بیشتر در رابط کاربری می توانند ضربه هایی به یکدیگر وارد کنند!

[poll id=”74″]

سخت افزار

toranjisl2015-23

از نظر سخت افزاری یک رقابت کاملا نزدیک را شاهد هستیم که البته رابط کاربری و سیستم عامل اندروید ۷.۱ خام در پیکسل می تواند کمی کم تاخیرتر نسبت به اندروید ۶ و تاچ ویز سامسونگ عمل کند! البته در استفاده روزمره و بازی ها تفاوت زیادی بین این دو دستگاه نیست تنها این مورد را به یاد داشته باشید که پیکسل های گوگل در خط مقدم دریافت به روزرسانی قرار دارند!

[poll id=”75″]

ارزش در برابر قیمت

toranjisl2015-21

پیکسل با حدود ۳ میلیون تومان و گلکسی اس ۷ با حدود ۲ میلیون تومان در بازار موجود هستند، با توجه موارد ذکر شده کدام یک برای شما بهتر است؟

[poll id=”76″]

به یاد داشته باشید که …

به یاد داشته باشید که این رای گیری همزمان در کانال تلگرام (@toranji) و صفحه اینستاگرام (Toranji) ترنجی نیز فعال بوده و مجموع آرا برای پیروزی هر دستگاه مد نظر است. مدت زمان رای گیری ۴۸ ساعت پس از انتشار مطلب خواهد بود. همچنین قابل ذکر است که در قرعه کشی هدیه ویژه لیگ ترنجی ۲۰۱۶ تنها کاربرانی که در بخش نظرات به بیان دیدگاه خود می پردازند، شرکت داده خواهند شد.

اشتراک در
اطلاع از
67 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
jamal9

اگه قیمت پیکسل ارزونتر بود پیکسل برمیداشتم بخاطر دوربین و بدنه فلزی و پشتیبانی نرم افزاریش …
دوربین و سخت افزار پیکسل،طراحی هم من پیکسلو بیشتر میپسندم بخاطر مقاومت بیشتر
ولی قیمت و صفحه نمایش سامی …

ali

پیکسل خیلی بهتر از s7 هستش از نظر نرم افزار و پشتیبانی گوگل و دوربین و سخت افزار

Ahaniham

باطری و نمایشگر وامکانات و قیمت و طراحی و حتی دوربین تو امکانات s7 بهتر و قوی تر عمل کرده

galaxy

جز سخت افزار و دوربین بقیه رو اس ۷ دادم
چون دوربین پیکسلو ندیدم به نمره دگزو اعتماد میکنم

iranian_mind00

به نظرم توی صفحه نمایش و طراحی اس۷ مشخصا بهتره.
توی دوربین هم پیکسل مشخصا بهتره
توی سخت افزار هم با وجود پردازنده جدیدتره پیکسل اما اس۷ سرعت بهتری داره ، اس دی میخوره و شارژ سریع و بیسیم داره . باتری ش هم بهتر هست پس اس۷ امتیاز سخت افزار رو هم میگیره
قیمت هم که خوب مشخصه

tohid mohammadi

۳—–۲ به نفع سامسونگ

mohammad.h

s7 همه چیش سره جز دوربین

hesam30

همه موارد s7

Reza b

S7 عالیه

Hamzeh

انتخاب منم اس٧.

AK_007

جفتشون عالین

BENI.chalton

توی صفحه نمایش و دوربین که سامسونگ کاملا سرتره و تو این هیچ شکی نیست،تو سخت افزار هم که سامسونگ بهتر هست،تو امکانات هم که سامسونگ با اختلاف خیلی زیاد از پیکسل جلوتر هست،تو قیمت هم که سامسونگ خیلی قیمتش پایین تر هست پس نتیجه میگیریم که سامسونگ برنده این رای گیری هست،البته اگه ترول های معروف ای سایت بزارن.

m0rt3za

سلام من به اس۷ رای دادم.

sako

خیلی سخت بود خدایی هردو خوبن فقط ی مقدار پیکسل قیمتش بالاس . کاش ی پیکسل داشتیم واقعا D:

Milad.tech

طراحی پیکسل رو با توجه به اینکه s7معمولی لبه های edge نداره بیشتر دوست دارم
دوربین با توجه به امتیاز dxo رای به پیکسل دادم
نمایشگر قطعا s7 بهتره
سخت افزار هم به خاطر ضدآب بودن و داشتن هندزفری و اسلات مموری کارت
ارزش در برابر قیمت s7 خیلی بهتره

Ehsan9675

همه موارد اس ۷

Fouzhan

کلا s7

mostafa67

بی شک تمامیه موارد s7

mega08

اصن طراحی پیکسل ها تو کتم نمیره. چقد ضاین آخه

Mosafer

به نظر من طراحی پیکسل اونقدر هم که باب شده، بد نیست. شیشه پشتش خاصش کرده. حداقل تنوعه ولی حاشیه هاش واقعا افتضاحه!!!
کاش سامسونگ برای اس ۸ رابط کاربری یکپارچه تری از لحاظ ظاهر ارائه بده

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
آینده روشن با انتخاب بهتر ✨ در ترنجی سعی دارم تا بهترین محتوا رو برای انتخاب صحیح‌ت ارائه کنم، ممنون از همراهی‌ت 🙌🏼❤️