تاکنون نسخههای مختلفی از ویندوزفون و ویندوزموبایل را تجربه کردهایم. از ویندوز موبایل ۶٫۱ که در نوع خود و در فصل انتشارش بینظیر بود٬ از ویندوز موبایل ۶٫۵ که آخرین نسخه از نسل قدیمی پاکت پیسیها شد و هماکنون آن را در موزهها میتوان یافت٬ از ویندوزفون ۷٫۵ و ۷٫۸ که به راستی یک تجربهی واقع متفاوت بودند و ویندوزفون ۸ و ۸٫۱ که لحظات خوش خاطرات نوجوانی و اوایل جوانی ما را رقم زدند. سالهای زیادی است که با ویندوزموبایل خو گرفتهام و صحبت کردن در رابطه با هیچ موضوعی همانند مایکروسافت و ویندوزموبایل برایم لذت بخش نیست.
امروز در ترنجی نگاه بسیار دقیق و موشکافانه به ویندوز ۱۰ موبایل خواهیم داشت
با ترنجی همراه باشید…
اطلاعات خوبی در خصوص سیستمعامل اندروید و دنیای آیدیوایسها دارم ولی همواره خودم را به عنوان یک مفسر و تحلیلگر ویندوزی معرفی کردهام. در واقع با اینکه در حال حاضر برای تلفن اصلیام از یک اسمارتفون ویندوزی استفاده نمیکنم اما سعی کردهام که از این وادی جدا نشوم. میگویند هیچجا خانهی آدم نمیشود و خانهی من ویندوز و مایکروسافت و محصولاتش است. امروز به عنوان یک نویسنده / تحلیلگر ویندوز نگاهی موشکافانه و بسیار دقیق به ویندوز ۱۰ رداستون خواهیم داشت. سرفصلهای اصلی این بررسی عبارت است از:
از بهمن ماه سال ۹۳ تاکنون که نخستین نسخهی ویندوز اینسایدر ویندوز ۱۰ موبایل منتشر شد عضو این پروژه بودهام و اگر یک حساب سرانگشتی کنیم چیزی در حدود یک سال و ۸ ماه است که عضو این پروژه هستم. تعداد زیادی فیدبک ارسال کردهام و پیشرفت ویندوز ۱۰ موبایل را به چشم دیدهام. ویندوزفون را قبلا همانند یک بت ستایش میکردم و مایکروسافت را از هر اشتباهی مبرا میدانستم اما در چند ماه اخیر اتفاقاتی افتاد که من را نسبت به ویندوز ۱۰ موبایل تا حدودی بدبین کرد. مثل پسری که دلش با خانوادهاش است اما از آنها بریده است.
ویندوز ۱۰ موبایل از نظر بصری و گرافیکی دو پله جلوتر از ویندوزفون ۸٫۱ قرار دارد. بسیاری از خواستههای پیش و پا افتادهای که کاربران آرزوی وجود آن را بر روی دستگاههای ویندوزیشان را داشتند هماکنون در دسترساند. پس در نتیجه حالا میتوان به ویندوز ۱۰ موبایل میتوان به چشم یک پلتفرمی نگاه کرد که میتواند حداقل خواستههای کاربر را برآورده کند. البته هنوز تا کلمهی متوسط نیز فاصله دارد اما برای نیازهای اولیه گزینهی خوبی است.
در ویندوزفون ۸٫۱ وایفای دایرکت وجود نداشت٬ ویندوزفون همانند یک خانهی دودی بود٬ استور به شدت بچگانه بود و نقصهای زیادی در این سیستمعامل دیده میشد اما یک چیز در این پلتفرم وجود داشت که باعث میشد قید همه چیز را بزنیم و به سراغ دیگر سیستمعاملها نرویم. سرعت عالی سیستمعامل و لگ نزدن در کارهای روزانه. متاسفانه ویندوز ۱۰ موبایل روی اکثر دستگاهها بهینه نیست و به طرز فاجعه باری دارای باگها و لگهای وحشتناک و عجیب و غریب است. گاهی اوقات با خودم میگویم که چرا مایکروسافت باید سیستمعاملی را منتشر کند که اینقدر ناقص الخلقه است. باگهای ویندوز اینسایدر را نمیگوییم بلکه منطورمان نسخهی رسمی است.
شاید اگر سیستمعامل دیگری جز ویندوزموبایل وجود نداشت در حال حاضر شاد و خندان بودم اما وقتی در حال حاضر در همین مدتی که مایکروسافت در حال ساخت ویندوز ۱۰ موبایل بود شرکتی مثل گوگل اندروید ۶ و اندروید ۷ را به بازار عرضه کرد٬ کاربران از آن استفاده کردند و حال آن را بردند چرا ردموندیها باید اینقدر درجا بزنند؟
در نگاه اول بعد از آنکه بروزرسانی یک گیگابایتی ویندوز ۱۰ موبایل را دریافت میکنید اگر با اروری مواجهه نشوید (دلایلی همانند شلوغی سرور٬ سرعت کم اینترنت (فکر میکنم سرعت دانلود ۱۵ مگابایت سرعت کمی نباشد!) و ارورهای عجیبی که شاید هیچکس با آنها روبرو نشده بود!) بعد از مدت ۳۰ دقیقه نسخهی جدید ویندوز ۱۰ موبایل برای شما نصب میشود. بعد از آن که عصر چرخ و دندهها را پشت سر گذاشتید به قسمت نصب درون سیستمعاملی میرسید که در واقع فایلهای جدید جایگزین فایلهای قدیمی سیستمی میشود.
ما قبل از دریافت بروزرسانی رداستون و بعد از دریافت آن عمل هارد ریست را انجام دادیم تا تجربهی بهتری از کار با لومیای خود داشته باشیم. قبل از آنکه به شرح کلی کار بپردازیم بهتر است به چند نکته اشاره کنیم:
۱- تلفنی که روی آن بررسی انجام گرفته است لومیا ۵۴۰ دو سیم کارته است که مشخصات سختافزاری آن کمترین حالت ممکن برای یک دیوایس ویندوزی است. ما انتظار یک جت پرسرعت را از لومیا ۵۴۰ نداریم و انتظار داریم که در حداقلها خوب ظاهر شود. در ادامه نگاهی به عملکرد ویندوز ۱۰ موبایل روی تلفنهای دیگر همانند لومیا ۷۳۰ ٬ ۱۵۲۰ ٬ ۸۳۰ و ۹۵۰ ایکسال نیز خواهیم داشت.
۲- ما ورژن رسمی را دریافت کردهایم و هیچکدام از بیلدهای ویندوز اینسایدر بر روی این تلفن امتحان نشده است. پس در نتیجه سخت افزار به هیچ وجه دچار مشکل نشده است و تلفن در بهترین حالت خود قرار دارد.
۳- براساس آزمایشات انجام شده باتری تقریبا همان بازدهی قبلی را دارد. این مورد را با ابزارهای سختافزاری چک کردهایم و باتری ظرفیتش تقریبا همانند قبل است و دچار اصطحلاک نشده است.
وقتی که تلفن بالا آمد انتظار تغییرات زیادی را نداشتیم. زیرا براساس چیزی که در تلفن دیگر ویندوزمان مشاهده کرده بودیم نسخهی ترشولد ۲ با رداستون ۱ از نظر بصری و در دیدگاه اول هیچ تفاوتی ندارند.
اکشن سنتر کمی با تاخیر عمل کرد و این موضوع ناراحت کننده بود. در هنگام بازکردن تنظیمات نیز با لودینگ مواجه شدیم. باز کردن نرم افزارهاعذاب آور بود و استور هنگ میکرد. این دیگر چه وضعی است؟ بعد از کلی درگیری بالاخره وارد استور شدم و دیدم که ای دل غافل! نزدیک ۷۰۰ مگابایت بروزرسانی برای دستگاه من موجود است. به تلفن فرصت دادم که بروزرسانیها را دریافت کند و بعد از آن به قضاوت پرداختیم. اوضاع کمی بهتر شد اما هنوز راضی کننده نیست.
این ویژگیها براساس کاوش کاربران و اعلامیههای رسمی مایکروسافت در ویندوز ۱۰ موبایل رد استون ۱ یافت میشوند:
برخی از ویژگیها بهقدری ریز و کوچک بودند که یا ما آنها را لمس نکردیم و یا در تلفن ما در دسترس نبودند. تقریبا تمامی ویژگیهایی که در بالا خواندید در تلفن ما نیز قابل مشاهده است.
تلفنهای ویندوز ۱۰ موبایل رسمی را دریافت کردهاند
ویندوز ۱۰ موبایل بستر فوقالعاده برای پیشرفت دارد اما مایکروسافت تاکنون آنطور که باید و شاید به این پلتفرم بها ندادهاند. در ویندوز ۱۰ موبایل ویژگیهای فوقالعادهای برای اهالی کسب و کار وجود دارد. برای مثال کوانتینوم. این ابزار خارق العاده و بینهایت جذاب است و در هنگام استفاده از آن در لومیا ۹۵۰ ایکسال انگار چیز جدیدی را کشف کرده بودم. در رد استون ۱ امکان پشتیبانی از مانیتورهای Full HD نیز فراهم شده است. متاسفانه کیبورد در حالت کوانتینوم از زبان فارسی به خوبی پشتیبانی نمیکند. اگر مایکروسافت همانند HP امکان اجرای نرمافزارهای X86 بر بستر سرورهای مجازی را فراهم کند عالی است. هر چقدرهم نرمافزارهای یونیورسال خوب باشند به گرد پای نرم افزارهای قدیمی X86 نخواهند رسید.
سرعت سیستمعامل بهتر از قبل شده است اما هنوز هم جای کار بسیار دارد. ویندوزفون ۸ و ویندوزفون ۸٫۱ به سرعتالعملشان معروف بودند اما در ویندوز ۱۰ موبایل تا دلتان بخواهد لگ و هنگ دیده میشود. تنها تلفنی که کمترین مقدار لگ را بر روی آن مشاهده کردیم لومیا ۹۵۰ ایکسال بود. لومیا ۵۴۰ افتضاحترین حس ممکن را به کاربر منتقل میکند و شما هنگام استفاده از اینستاگرام رسمی احتمالا به فکر خودکشی خواهید افتاد. پیغامها در تلگرام دیر سند میشوند (در حالی که در تلفن اندرویدیمان این مشکل وجود ندارد) و اعصاب شما را خورد میکنند. محیط کاربری فاجعه تلگرام هم میگذاریم به حساب طراحان بیذوق آن.
از فروشگاه نرمافزاری برایتان بگوییم که در روزهای اول بررسی بدجور اذیت کننده بود. اگر میخواستید نرمافزاری را دانلود کنید احتمالا از دانلود آن منصرف میشدید زیرا به صورت مداوم در لودینگ میماندید. باگی جالبی در نسخهی ابتدایی استور در ورژن ۱۴۳۹۳ وجود داشت که امکان دانلود نرمافزارهای پولی را به کاربر میداد. البته بعد از دانلود احتمالا تیرتان به سنگ میخورد و نمیتوانستید که آن اپلیکیشن را اجرا کنید. البته بسیاری از نرمافزارها از این طریق قابل دریافت و اجرا بودند. نسخهی جدید استور مایکروسافت چند روز پیش عرضه شد و همانند بارانی بسیاری از مشکلات را با خود شست و برد.
در هنگام اسکرولکردن سایتهای مبتنی بر وردپرس (همانند ترنجی) بگر کمی سرعتتان زیاد شود احتمالا با صفحهی سفید رو به رو شوید. یک باگ عحیب در مرورگر اج وجود دارد که کیبورد را نصفه و نیمه و در وسط صفحه نشان میدهد (تنها در لومیا ۵۴۰ مشاهده شده است) مشکلاتی هم در لومیا ۶۳۵ با رم یک گیگابایت و لومیا ۶۳۶ و ۶۳۸ نیز وجود دارد که صفحه نمایش به صورت نصفه و نیمه نمایش داده میشوند. احتمالا این مشکل نیز با عرضهی ریر بیلدها حل و فصل شود.
از نرمافزارهای پیشفرض برایتان بگوییم که عملکرد آنها از نظر سرعت لود کردن بهبود چشمگیری یافته است. نرمافزارهای یونیورسال نیز خیلی نرمتر اجرا میشوند و از کار با آنها در رد استون ۱ لذت خواهید برد. البته هنوز هم مایکروسافت می تواند روی بهینهسازی نرمافزارهای پیشفرض وقت بگذارد اما تا همینجا نیز از اهالی ردموند ممنونیم.
همواره سعی کردهام که با کاربران رو راست باشم و تعصبم روی محصولات مایکروسافت تاثیری بر روی مقالاتم نگذاشته باشد. بگذارید یک اعترافی را علنی کنم. ویندوز ۱۰ موبایل تقریبا هیچ حرفی در مقابل اندروید و iOS در در رداستون ۱ ندارد. بغیر از ویژگی خام کوانتینیوم و نرمافزارهای یونیورسال که تعداد آنها شاید چیزی در حدود ۱۰ هزار عدد باشد عملا کاربر اندرویدی و اپلی هیچ انگیزهای برای مهاجرت ندارد.
تنها شاید برای آنکه همهچیز را تجربه کرده باشد ویندوز موبایل را برای مدتی انتخاب کند اما این انتخاب مسلما دوام چندانی برای اکثر افراد نخواهد آورد. این سیستمعامل نه مثل قبل به صورت هماهنگ پشتیبانی میشود (مثل بروزرسانی تمام لومیاها از ویندوزفون ۸ به ۸٫۱ ) و نه دارای سرعت خوبی است. تلفنهای ویندوزی بسیار محدود هستند و در ایران پشتیبانی خوبی از نظر تعمیرات و ساپورت سختافزاری وجود ندارد. اگر بخواهید تلفن ویندوز دسته دومتان را بفروشید احتمالا در این امر ناکام خواهید بود زیرا اقبال کاربران نسبت به ویندوز ۱۰ موبایل خیلی کمتر از قبل شده است.
ویژگی کوانتینیوم بر روی لومیا ۸۳۰ ٬ ۹۳۰ ٬ ۷۳۰ ٬ ۱۵۲۰ و بسیاری از دیگر دستگاهها قابل اجرا است اما مایکروسافت از عرضهی آن برای تلفنهای قدیمی صرف نظر میکند. اگر شرکتی مثل سامسونگ این اقدام را انجام میداد به دلیل فروش خوب پرچمدارانش منطقی بود و میتوانستیم بگوییم که سیاستهای فروش این امر را موجب شده است ولی مایکروسافت چطور؟ فروش پرچمداران جدید تعریفی ندارد و سهم ویندوزفون به ۱ درصد رسیده است. آیا بهتر نیست که آنها برای آنکه حداقل دل کاربران را به دست آورند کمی سر کیسه را شل میکردند؟ آیا کاربرانی که این همه خیانت را از سوی مایکروسافت دیدهاند حاضر میشوند سرفیسفون بخرند؟ خیر!
بهتر است که در رابطه با ویژگی OTG نیز توضیحاتی ارایه دهیم. این ویژگی روی اکثر تلفنها در دسترس است اما مایکروسافت آن را به دلیل خودخواهی خود از کاربران مخفی کرده است. حتی دارندگان لومیا ۹۵۰ نیز تنها با داک کوانتینوم به این ویژگی دسترسی دارند. برای اولین بار در سطح جهان سایت ترنجی در خبری اختصاصی به این موضوع پرداخت و پس از آنکه مایکروسافت از عرضهی آن برای کاربران به صورت عمومی صرف نظر کرد بسیار ما را به دروغ پراکنی متهم کردند. حتی ما اشاراتی به امکان اجرای ویژگی کوانتینوم نیز داشتیم اما متاسفانه مایکروسافت نمیخواهد که ویندوز ۱۰ موبایل را به جلو ببرد.
مایکروسافت غول نرمافزاری جهان است. این شرکت واژهی نشد و نمیشود را نمیشناسد اما با کلمهی نمیخواهم عجیبن شده است. ردموندیها علنا نمیخواهند که فعلا در این بازار رشد کنند. اگر مایکروسافت روزی خواست که این پلتفرم بهترین شود باید کارهای زیر را انجام دهد.
خیر! به هیچ وجه. این سیستمعامل هنوز کامل نشده است و دارای مشکلات زیادی است. درست است که باگهای زیادی دیگر در این پلتفرم وجود ندارد اما هنوز هم مشکلات آزار دهندهای در این تلفن وجود دارد. تنها تلفنهایی که شاید بتوان بهترین تجربهی ویندوزموبایل را در آنها دید لومیا ۹۵۰ ایکسال ٬ لومیا ۹۵۰ ٬ لومیا ۷۳۵ ٬ لومیا ۶۵۰ و اچپی الیت X3 هستند. پس تلفنهای پایین رده و میان ردهی ویندوزی جز چند مورد خاص به هیچ وجه برای کارهای روزانه مناسب نیستند و بهتر است که قید آنها را بزنید.
مصرف باتری به طرز عجیبی در ویندوز ۱۰ موبایل زیاد است. در ویندوزفون ۸٫۱ لومیا ۵۴۰ تا یک روز کامل شما را همراهی میکرد اما در حال حاضر شاید با تلاش زیاد بتوانید ۳٫۵ ساعت از آن اسکرین بگیرید. در رداستون ۱ مصرف باتری نور علی نور شده است و ما را پاور بانک به دست کرده است. جالب است بدانید که در لومیا ۱۵۲۰ اوضاع کمی بهتر شده است و در لومیا ۹۵۰ ایکس ال باتری عمر بهتری دارد! لومیا ۷۳۵ نیز هیچ تغییری نسبت به قبل در این حوزه نکرده است.
قبل از خرید یک گوشی ویندوزی دقت کنید که آیا یک تلفن ویندوزی میتواند تمام نیازهای شما را پوشش دهد و یا خیر. همه چیز به شما بستگی دارد. اگر میخواهید لومیا بخرد از محصولات سالهای ۲۰۱۵ شرکت مایکروسافت استفاده کنید.
فردا صبح ساعت ۱۰ همانند تمام بررسیهای ترنجی پست پرسش و پاسخ خواهیم داشت. این بخش را از دست ندهید.
نگارش توسط عارف کمانی
بنده چند پاه که لومیا ۹۵۰ ایکس ال دارم و بسیار راضی هستم ۹۵٪ چیزاییکه می خوام رو داره و با سرعت عالی،بعد اپدیت سالیانه هم خیلی بهتر شده،اینم بگم که نهایت استفاده من از گوشی دو ماه بود ولی الان ۶ ماه که اینو نگهداشتم و اصلا دلم نمیاد بفروشمش
خوب درسته اونقدر پول دادی میبری ازت حتی قیمت نضف نصفشم نمیخوان حق داری دلت نخواد و راضی باشی
دوست عزیز چه تیکه ای، بنده ۹۵۰ ایکس ال داشتم داکشم داشتم درسته مشخصات ویژگی های خوبی داره ولی واقعا فعلا ارزششو نداره و قشنگ میدونیم کی ازت خواسته! مغازه دارا اصلا بغیر سامسونگ چیزی نمیخرن
اینجور هم که میگین نیستا ویندوز فون یک سیستمدعامل بسیار بزرگ و وسیع هست که سالیان سال کار داره شما بدون روت یا جیلبریک نمیتونید برنامه رو کاملا در اس دی کارت نصب کنید و فقط انتقال میتونید که چند بایتش باز میمونه ولی در ویندوزفون میتونید نصبش کنید و اگرم بخواهید میتونید برنامه های اندروایدو روش اجرا کنید(این ازادگی کامل رو بهتون نشون میده)
مایکروسافت فعلا پروژه های بزرگتری نسبت به وینفون داره که باید اونارو تکمیل تر بکنه و این باعث میشه بد ترین وقت برای خرید وینفون بشه که حتی تو خود کشورش خرید انچنانی نداره ولی از ویندوز me که مایکروسافتو میشناسم که میدونم وینفون نمیمیره
ویژگی نصب برنامه های اندروید از بیلد ۱۰۵۱۲ حذف شده
قابلیت نصب برنامه ها به صورت آزادانه فقط برای برخی از برنامه ها و به صورت محدود هست
اره بنظرم مایکروسافت برنامه های خیلی بزرگی داره که اتفاقا ویندوز فون هم جزوشه.ویندوز ده این برنامه رو پیش میبره ،الانم یکمی روی ویندوز فون شل کرده ولی فک کنم بعدا قوی کار کنه روش.نظرم اینه?
اقا واقعا اینجوره؟من تابحال با ویندوز فون کار نکردم،اخراش و دیگه نخوندنم!اخه چیزایی گفتین که فک نمیکردم در این حد باشه،البته گوشی هم قوی نبود ولی باگ های عجیبی بود،خیلی دوست دارم مایکروسافت موفق بشه واقعا دوست دارم 😥
اگر وینفون رو قبلا تجربه کرده بودید احتمالا الان موفقیتش براتون مهم نبود
متاسفانه مایکی به وین موبایل اهمیتی نمیده و چسبیده به اندروید و ios , یه جورایی متوجه شده که سودی در اکوسیستم موبایلش نیست ولی اگه بهش رسیدگی میکرد الان جایگاهش این نبود
شریکهای سخت افزاری از ساخت گوشی مبتنی بر ویندوز رو برگردوندن مثل خبر دیروزی چون میدونن سودی عایدیشون نمیشه
Hp بعد از این گوشی یا شاید دو گوشی دیگه ادامه همکاری رو متوقف کنه
مطمئن باشید سرفیس هم نمیتونه ویندوز موبایل رو نجات بده
ماکروسافت احتمالا دیگه پرچمداری معرفی نکنه تا زمان عرضه سرفیس فون
و بعد همچنان درصد بازارش کمتر میشه تا جایی که به بخش other میره
تنها ۱۴ درصد از لومیاها وین ۱۰ دارن این افتضاحه
سرفیس هرچقدر هم خوب باشه بازهم نمیتونه ضررهارو جبران کنه
کیفیت نرم افزارها بسیار پایینه
تفاوت خاصی بین تلگرام و واتس آپ از نظر ظاهری وجود نداره
تمام محیط وین موبایل بر اساس تم مشکیه و یعنی بی روحه
یه رنگ بندی تو این سیستم عامل دیده نمیشه همش مشکی و مشکی فقط رنگ آیکونا عوض میشه
نوار نوتیفیکیشن خیلی سادس و هیچ کاربرد خاصی نداره
کلا بی روحه این سیستم عامل و هیچ حرفی مقابل اندروید و ios نداره
من فک نکنم وین موبایل بتونه دوام بیاره و شکست میخوره چون چیز جدیدی واسه ارایه دادن نداره
تنها خود مایکی میتونه نجاتش بده
ممنون
ترنجی تنها سایتیه تو ایران که اینقدر دقیق و تخصصی یه مباحث مربوط به ویندوزفون میپردازه.
همچین مقاله جامع و کاملی راجب ویندوزفون فکر میکنم حتی در سایت های جهانی هم نباشه.
به شخصه هیچوقت دنبال ویندوز فون نبودم و رو حساب اپلی بودن ذهنیت خوبی نسبت به مایکروسافت ندارم اما این مقاله اطلاعات خوبی رو راجب ویندوز فون بهم داد.
به امید مقاله های این چنین تخصصی از ترنجی :rose:
بی سابقه بود :good: :good: :good:
اقا یکی از دوستام لومیا ۹۵۰ ایکس ال داره و میخوا د با نوت ۵ من عوض کنه
بنظر شما خوبه باهم عوض کنیم ؟؟؟؟؟ :unsure: :unsure:
نه
من با توجه به تجربه ی خودم میگم به هیچ وجه.اصلا و ابدا.اما تا خودتون ویندوز رو تست نکنید نباید تصمیم بگیرید.به حرف دیگران اصلا کاری نداشته باشید.حداقل یه هفته با ویندوز به عنوان گوشی اصلیتون کار کنید و بعد نتیجه گیری کنید(خیلی مهمه که گوشی اصلیتون باشه اگر به عنوان گوشی دوم استفاده کنید خیلی مشکلاتیش براتون مهم نخواهد بود و بهتون ضربه می زنه
ممنون ???
به نظر من اگه اندروید میخواد با نکسوس ۶ پی عوض کنه بهتره
سلام خدمت آقای کمانی نویسنده ی مقاله
به نظر من داشتن غلط املایی در مقالات سایت وزین وجذاب ترنجی اصلا شایسته و زیبا نیست لطفا در نگارش مقالات دقت کافی مبذول فرمایید. واژه ی «استهلاک» به معنای فرسایش وفرسودگی به اشتباه «اصطحلاک» درج گردیده است.
سلام
من از شما صمیمانه عذر میخوام
اصلاح شد مشکل
بسیااار عاااالی بود
منی که اصلا به ویندوز و ماکروسافت هیچ علاقه ای نداشتم با خوندن این مقاله نظرم عوض شد
شیوه نگارشتون بسیار عالی بود (شیوه نگارش روی خواننده خیلی اثر میذاره) من مقاله هایی در مورد ویندوز ۸ هم خونده بودم ولی چندان برام جالب نبود ولی این بررسی بسیار عالی بود
با تشکر از تیم ترنجی و مدیریت محترم سایت.
من در کنار اس هفت یه لومیا ۹۵۰ ایکس ال هم دارم خدایی گوشی بدی نیست خوبه ولی فقط برنامه هاش کمه که اونم هر روز داره بیشترمیشه،در کل ویندوز دنیای دیگه ای هست باحاله.
یاد یه مقاله که توسط یکی از مدیران سایت معرف و موسخ که اخبار همه پلتفرمها رو نشر میکنه افتادم مدیر قسمت ویندوز فونش در اوایل ویندوز ۱۰ فون اومد کاملا شخصی گوشی خودشو که ویندوزفون و لومیا ۱۳۲۰ بود مورد برسی قرار داد و عنوان مقاله گذاشت چرا من باید ویندوزفون داشته باشم! خب چیزی که از نظر من کاملا مشخصه این مقاله شما اگه با اون مقایسه کنم که این جفت پوچه چون اینجا فقط امکانات ویندوز فون گفته شده اصلا ربطی به نقد بررسی من ندیدم اگه جایی مربوط به نقد بررسی بگید من همون قسمت بخونم. و جالترین قسمت بقول خودتون نقد بررسی:جمع بندی: آیا ویندوز ۱۰ موبایل را میتوان به عنوان یک پلتفرم جامع برای کارهای روزمره مورد استفاده قرار داد؟
خیر! به هیچ وجه. انصافا خودت میدونی از یه سیستم عامل چی میخوای؟ من خودم بشخصه کمبود ندارم بله یعضی ها خیلی کمبود دارن حتی بعضی ها میگن کلش چرا نداره! و…. حرفای صد من یه غاز که ما زیاد میزنیم. نمیدونم واقعا اصلا درک نمیکنم آخه مشخصه شما کارشناس ویندوز فون نیستید چه اصراریه من نمیفهمم منم نیستم ولی شما هم نیستید. نمیگم همش بگید خوب خوب خوب خوب! ولی شما نمیتونید بگید به هیچ وجه حداکثر حرفی که میتونی از طرف خودت بزنی اینه که . از نظر من واسه کارای روزمره خوب نیست. نه اینکه کلی بگی حاجی یعنی تو الان از طرف منم گفتی ولی من و خیلی ها دیگه هستیم خیلی راحتیم باهاش! و داریم استفاده میکنیم و شاهد رشد هم هستیم . نه شما که لومیا ۵۴۰ داری و بری لومیا ۹۵۰ یکی امانت بگیری ببینی چی به چیه! به هرحال خسته نباشی همین که زحمت کشیدی با خوبه :good:
یه سوال تو رد استون ۱ چه قابلیتی تو سیستم عامل ویندوزفون نیست که اون پلتفرمهای دیگه هست؟! بعد شما فکر کنم هنوز متوجه نشدی ویندوز یه سرویسه یعنی چی؟! درسته؟ نظر من اینه هر سایتی در حد خبر و مطلب گذاشتن درباره مایکروسافت و یکی از شاخه هاش ویندوزفون نیست! بزار یه مثال بزنم روشن شی آقای کمانی. وقتی میری کفش فروشی کفش بگیری زمانی که لنگه پایه راستتو در میاری کفش دید میپوشی نا خدآگاه اون کفش جدیدو با اون کفش قبلیت مقایسه میکین جدیده بهترها ولی توجه نمیکنی حتی فروشنده هم بهت میگه ولی میکی اون واسه پول میگه و.. چون با اون مقایسه میکین اصلا اصل موضوع نمیگیری. حالا این مقالت وقتی اومدی ویندوز فون با ای او اس و اندروید مقایسه میکنی یعنی با احترام هیچی متوجه نشدی و باز نخواهی شد.! این ماجراش جداست
شما مثل اینکه قسمت کامنت ها رو با میدون جنگ اشتباه گرفتید
کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد
اما کسی که خودشو زده به خواب خیر
براتون آرزوی موفقیت و آگاهی روز افزون میکنم
کدوم کامنت؟
من لومیا ۱۰۲۰ دارم ولی فعلا که واسم وینفون ۱۰ نیمده…
اوایل کار از وینفون خیلی راضی بودم و به همه پیشنهاد می دادم اما الان دیگه اصلا راضی نیستم و احتمالا دوباره به اندروید کوچ کنم