مدیاتک Helio X20 دارای ۱۰ هسته و پردازندهی گرافیکی Mail-T880 MP4 میباشد که اخیرا بنچمارکهای آن در Geekbench بر روی گوشی HTC One A9 لو رفت. این پردازنده، توانست امتیاز بسیار بالایی را به دست بیاورد که نسبت به سری قبلی خود یعنی Helio X10 از قدرت بالاتری بهره میبرد. در این پست قصد داریم تا Helio X20 مدیاتک را با Helio X10، اگزینوس ۷۴۲۰ سامسونگ (پردازندهی موجود بر روی گلکسی اس ۶ و گلکسی اس ۶ اج) و اسنپدراگون ۸۱۰ کوالکام در بنچمارکها مقایسه کنیم. انتظار میرود که علاوه بر HTC One A9، مدلی از Meizu Pro 5 نیز با پردازندهی Helio X20 MT6797 مدیاتک عرضه شود. در ادامه همراه ترنجی باشید.
همانطور که در AnTuTu مشاهده میکنید، عملکرد Helio X20 مدیاتک، ۴۰ درصد بالاتر از Helio X10 میباشد اما در Geekbench3، عملکرد تک هستهای Helio X20 مدیاتک، ۷۰ درصد بالاتر از Helio X10 است. امتیاز چند هستهای پردازندهی جدید مدیاتک، ۱۵ درصد نسبت به مدل قبلی بهبود یافته است.
Helio X20 توانست در نتایج تک هستهای و چند هستهای، کوالکام اسنپدراگون ۸۱۰ را شکست دهد. همچنین پردازندهی معرفی نشدهی جدید سامسونگ یعنی اگزینوس ۸۸۹۰ توسط سامسونگ بر روی دستگاه Lucky-LTE (احتمالا این دستگاه، همان سامسونگ گلکسی اس ۷ باشد) تست شده که نتایج بنچمارکهای آن، پایینتر از Helio X20 میباشد. این پردازنده، موفق شده تا در آزمایش تک هستهای، امتیاز ۱۳۳۶ و در آزمایش چند هستهای، امتیاز ۴۸۲۴ را بدست بیاورد که در مقایسه با پردازندهی Helio X20 MT6797، امتیاز پایینتری دارد. Helio X20، موفق شد تا در Geekbench3، امتیاز ۱۸۳۵ را در آزمایش تک هستهای و ۵۸۸۴ را در آزمایش چند هستهای به دست بیاورد.
همچنین علاوه بر اگزینوس ۸۸۹۰، گوشی Lucky-LTE با پردازندهی اسنپدراگون ۸۲۰ در AnTuTu رویت شده است. این پردازندهی بالاردهی جدید کوالکام در سال آینده عرضه خواهد شد. این پردازنده، موفق شده است تا در بنچمارک AnTuTu، امتیاز ۷۲۳۵۵ را بدست بیاورد.
به نظر میرسد که در سال ۲۰۱۶، شاهد رقابتی داغ بین شرکتهای کوالکام، سامسونگ، مدیاتک و غیره هستیم و باید منتظر عرضهی گوشیهای جدید با پردازندههای جدید این شرکتها باشیم.
[su_button url=”http://www.phonearena.com/news/Benchmark-battle-MediaTeks-Helio-X20-vs.-Helio-X10-vs.-Exynos-7420-vs.-Snapdragon-810-and-more_id73695″ background=”#5ab28d”]PhoneArena[/su_button]
به نظر من که کلا پنج مارک چرته.
هیچ وقت قبولش نداشتم و نخواهم داشت
همشون که در برابر اپل سوسک شدن بدبختها
آیپد پرو ٢ برابر XBOX 360 قدرت برای بازی داره
آیپد ایر ٢ و آیفون ۶ اس و ۶ اس پلاس هم حدود XBOX 360 هستش
اپل TV هم نصف XBOX 360 هستش
اگر چیپ A9 apple بیاد روش به کنسولهای نسل قبل میرسه
|:
انگار بقیه رو s6 و z5 و g4 خودشون انگری بردز بازی میکنن 😐
چیزهایی که فرمودین درست اما کیفیت بازی های این کجا و آن کجا.
قربان متوجه هستین چی میگین؟ :scratch:
شما الان ۵ ۶ سال تحصیل توی رشته ی معماری کامپیوتر رو نابود کردی رفت. جالب برام اینجاست که بچه های این سایت این نظر رو خوندن و هیچ عکس العملی نداشتن.
به نظر من پردازنده فوق العاده ایه
جدای از بحت قدرت پردازشی (که در هر نسل تفاوتها خیلی کمه و تمام پردازنده ها و پردازنده های گرافیکی قدرتی مشابه با پردازنده مرجع معرفی شده توسط ARM رو دارن) امکانات معرفی شده این پردازنده واقعا شگفت انگیز هستن
مثل
قابلیت ضبط اسلوموشن باکیفیت ۱۰۸۰p و ۴۸۰fps !!
۴۸۰fps Super-Slow Motion
https://www.youtube.com/watch?v=8CPiZJYKFQQ
و امکان رفرش ریت ۱۲۰ هرتز صفحه نمایش که تفاوتش با ۶۰ هرتز(گوشی های فعلی) رو میتونید تو
ویدئو لینک پایین ببینید!!
۱۲۰MHz refresh rate
https://www.youtube.com/watch?v=mhkkfdp1poI
سلام داداش
ی ایراد داره از نظرم اونم سوییچ بین خوشه هایه ک سامسنگ تو هشت هسته ای هاش خیلی برای بهتر شدنش تلاش کرد
نظرت درباره سووییچ بین ۳ خوشه چیه؟؟؟
سلام
فعلا نمیشه گفت ایراد
مطمئنا در این زمینه سامسونگ تجربیات خوبی رو داره و کارایی پردازنده های سامسونگ از این نظر بهتر از دیگران خواهد بود.
در مورد کارایی روش مدیاتک فعلا نمیشه نظر قطعی داد و باید در عمل تست و مشخص بشه
http://www.anandtech.com/show/9227/mediatek-helio-x20
ممنون
باهات همنظرم
خدا کنه همینطور ک پردازنده هارو هر روز دارن گردن کلفت تر میکنن یکمم ب فکر باتری باشن چون داره از گشنگی میمیره 🙁
هر کدوم مصرف باتریش کمتر باشه بهتره، که تا امروز اگزینوس تو این زمینه بهتر عمل کرده، ببین این جدیدا چیکارن.
بنظرم S820 از همه کم مصرف تر بشه. چیپ های مدیاتک هم همیشه پر مصرفن
مدیا تک پردازنده های خوبی میزنه مخصوصا در بازار
میان رده ها….
بعد داغم نمیکنه اصلا
درود
قدرت بالای سی پیو در کنار مصرف بهینش خیلی خوبه و باعث با رفتن سرعت رابط کاربری و اجرای نرم افزارا میشه ولی چیزی که از اون مهمتر هست قدرت و پایداری گرافیک دستگاه هست در کنار مصرف بهینش که باعث نرمی و روون بودن گوشی چه تو محیط کاربری و چه تو بازیها و نرم افزارا میشه در اصل تعیین کننده ی اصلی بنچمارکهای گرافیکی هست نه قدرت بیشتر سی پیو و بالا بردن قدرت گرافیک دستگاه + پایداریه اون هنره سی پیوهای حال حاضر همشون از قدرت کافی برخوردارند ولی با وجود رزولوشنهای مسخره ای که باب شده گرافیکهای دستگاها کاملا مغلوب هست پس مقایسه سی پیو دستگاها با این وجود و نتیجه گیری کاملا بیهوده هست و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره برا شرکتا.
موفق باشید
با شما موافقم به نظرم یکی از ایرادات چیپ های مدیاتک GPU اونها در نسل های قبل بود که حالا از Mali T880 استفاده کرده که برای استفاده از صفحه نمایش،ضبط و پخش ۴K بهینه شده نمی دونم چرا فقط از چهار هسته استفاده کرده یعنی قدرتی که چهار هسته بهشون میده برای پرچمدارهای ۲۰۱۶ کفایت می کنه؟
درود
گرافیکهای مالی کلا قدرت و پایداریه خوبی ندارن و با بازیا و نرم افزارا اصلا خوب مچ نمیشن فکر میکنم با این وضعیتی که داره نهایتا در حد همون مالی t760 mp6 راندمان بده اگه ضعیفتر نباشه بهتر نیست در کل بهترین راندمان گرافیکی مال soc های اپل هست و بعد از اون adrenoها بقیه گرافیکها معمولی هستند و حتی تو سطوح بالا هم اون راندمان کافیو ندارن
خودمونیم. این مدیاتک کم کم داره شاخ میشه B-)
پردازنده بسیار خوبیه. خیلی قبولش دارم
پردازنده بسیار خوبیه آفرین ب مدیاتک ولی باید بیشتر رو بخش گرافیک کار کنه