مراسم ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ شیائومی یک غافلگیری خوب داشت. ما انتظار معرفی شیائومی Mi Mix 4 و شیائومی Mi Pad 5 را داشتیم. حتی تلویزیون ها و اسپیکر هوشمند آن را هم قابل انتظار بودند اما ربات سگ Xiaomi نه! امروز سگ رباتیک شیائومی CyberDog رسما معرفی شده است. رباتی که می تواند نگاه متفاوت این شرکت به آینده را نشان دهد.
شیائومی اولین ربات چهارپای خود را در قالب یک سگ مکانیکی معرفی کرد. CyberDog که نام جذابی هم برای آن است دارای مغز Nvidia، مجموعه ای از سنسورها و سرویس های ساخته شده توسط شیائومی است. همچنین از الگوریتم های منبع باز استفاده می کند. شیائومی ۱۰۰۰ نمونه از این روبات را در اختیار توسعه دهندگان، مهندسان و طرفداران قرار می دهد، اما هیچ صحبتی در مورد میزان دسترسی عمومی به آن نشده است.
شیائومی پس از مشخص کردن اعتبار خود در دنیای تلفن های هوشمند و اعلام پروژه های خودروهای الکتریکی این برند، ابتدا وارد فضای رباتیک می شود. به عنوان غافلگیری خاص این مراسم، Xiaomi از اضافه شدن محصول جدید شگفت انگیز به دسته دستگاه های خود خبر داد، یک ربات همراه چهارپای جدید به نام شیائومی سایبرداگ. سگ رباتیک سونی با نام Sony Aibo را به یاد دارید؟ نمونه شیائومی خیلی متفاوت تر است!
شیائومی CyberDog در واقع یک حیوان خانگی مکانیکی پیشرفته به همان شکل ربات Spot شرکت Boston Dynamics است، البته کمی ترسناک تر. با این حال، شیائومی معتقد است که این ربات گواهی بر “توانایی مهندسی” این شرکت است و به عنوان یک بستر آزمایشی برای علاقه مندان به رباتیک عمل می کند.
بیایید با قدرت پردازش شروع کنیم. مغز “CyberDog” متشکل از ماژول ان-ویدیا Jetson Xavier NX است که شامل 384 هسته CUDA و 48 هسته Tensor، شش هسته پردازنده Carmel و دو هسته یادگیری عمیق اختصاصی است. این ماژول اطلاعات ۱۱ سنسور CyberDog را که حرکت روبات را در سراسر جهان فعال و اطلاع رسانی می کند، ضبط و تجزیه و تحلیل می کند. این حرکت از سروهای سفارشی توسعه یافته توسط شیائومی برای انجام چرخش هایی مانند برگشت به عقب و سایر “حرکتهای با سرعت بالا” تا 3.2 متر بر ثانیه (11.5 کیلومتر در ساعت یا 7.15 مایل در ساعت) استفاده می کند.
شبکه حسگر سگ رباتیک شیائومی همچنین از چندین دوربین که روی بدنه ربات قرار گرفته اند استفاده می کند. این شامل یک سنسور عمق Intel RealSense D450 است که امکان ردیابی اجسام و جلوگیری از موانع را فراهم می کند. شیائومی توضیح می دهد که این به CyberDog اجازه می دهد تا از صاحب خود پیروی کند و از تله جلوگیری کند، درست مانند یک سگ واقعی.
صحبت از ارتباط با انسان شد و باید گفت که CyberDog همچنین به تماس های شفاهی پاسخ می دهد. این ربات را می توان با استفاده از یک کلمه بیدار فعال کرد یا توسط دیگران کنترل شود، در حالی که سایر دستورات صوتی و دستیاران نیز سازگار هستند. مقدار زیادی پورت نیز در دسترس است، از جمله سه درگاه USB-C و یک درگاه HDMI. این به توسعه دهندگان اجازه می دهد سخت افزار اضافه کرده یا تلاش های نرم افزاری خود را ادغام کنند.
بعید است که عموم کاربران در حال حاضر یک سگ روباتیک در خانه خود بخواهید، اما CyberDog شیائومی بیشتر از هر چیز، یک تلاش برای “اثبات مفهوم” به نظر می رسد. این شرکت هزار عدد CyberDog را برای مهندسان، علاقه مندان و طرفداران توزیع می کند تا جامعه خود را از توسعه دهندگان ربات منبع باز راه اندازی کند.
مشخص نیست که چه زمانی شیائومی CyberDog را برای عموم منتشر خواهد کرد. در حال حاضر، به نظر می رسد در دسترس بودن ربات محدود به این اولین عرضه محدود است
نظر شما در مورد CyberDog شیائومی چیست؟
#Dxomark
اسپم:
یه نکته حاشیه ای بریم!
فقط مونده بخش اسپیکر…
فعلاً تو سه شاخصه ، پی ۵۰ پرو رنک اولو داره😂 ترکیب دوربین اصلی ، سلفی و صفحه نمایش…🤷♂️
در صورت ادامه ی بررسی , امتیاز اسپیکرش چند میشه؟؟😂🤦
ای خدااااااا🤣
مطمئناً بی دلیل نیست که تایم معرفی آنر x20 و همینطور انتشار بررسی صفحه نمایش و ادامه ی اعلام نمرات پی ۵۰ پرو افتاد قبل و بعد از رویداد شیائومی🤔
پ ن: کاری به سیاست و اعتبار یا عدم اعتبار dxo و حتی ولخرجی های احتمالی هواوی ندارم .
هدف صرفاً فان و عوض شدن فضا بعد از بحبوحه ی مراسم شیائومی بود.
اسپیکر و صفحه نمایش بنظرم میشه قبولش کرد ولی دوربین رو هیچ جوره نمیتونم ، از هر نظر از پارسالی ها ضعیفترن سنسوراش
بعد از سال ۱۴۰۰(اگه اشتباه نکنم) به دلایلی تغییر رویه دادم و راجع به هیچ کدوم از گوشی هایی که امسال معرفی شد اظهار نظر نکردم و نسبت به کامنت های دوستان هم واکنش خاصی نشون ندادم…
همه ی کامنت ها موجوده و در صورت داشتن حوصله و اراده ی پولادین میتونین کامنت های نه چندان زیاد امسالم(نسبت به فعالیت های سابق) رو مشاهده کنید…
پیرو همین قضیه در رابطه با هواوی هم(با وجود شرایط متفاوتش) و نقاط عطف پی ۵۰ پرو و کلاً سری پی ۵۰ نظری نمیدم.(نه انتقاد نه تعریف و نه مقایسه با رقبا)
فعلاً تمام تمرکزم رو خروجی و نتایج بررسی هاست و اِلا بارها ثابت شده در تمام ابعاد علم و تکنولوژی ، همه چیز به اعداد و ارقام بستگی نداره…
حالا بذار یه کم زمان بگذره و بررسی های بیشتری تو یوتیوب بیاد ، اگه بگن نسخه اسنپدراگون این امتیاز و گرفته یه چیزی چون پردازش تصویرش نسبت به پارسال خیلی پیشرفت داشته ولی کایرین همون پارسالی هست
گفتم که کاری به جزئیات ندارم اما یه سؤال ؛ هوش مصنوعی رو فاکتور بگیریم، ISP کایرین ۹۰۰۰ همون ISP کایرین ۹۹۰ ۵جیه؟؟!🙂