حدودا ۵ ماه پیش بود که اولین مرتبه هواوی ویژگی شارژ وایرلس معکوس را به هواوی میت ۲۰ پرو آورد و این حسابی جذاب بود. سامسونگ نیز خانواده گلکسی اس ۱۰ را با این ویژگی مجهز کرده است که ما می دانیم روی کاغذ باید تقریبا ۲ برابر سریع تر از نمونه هواوی باشد. برای پاسخ به این پرسش در ادامه با ترنجی همراه باشید تا مقایسه سرعت شارژ وایرلس معکوس گلکسی اس ۱۰ پلاس با هواوی میت ۲۰ پرو را داشته باشیم.
همانطور که در این تست مقایسه سرعت شارژ وایرلس معکوس گلکسی اس ۱۰ پلاس با هواوی میت ۲۰ پرو می بینید، با تمام اینکه هر دو دستگاه واقعا بسیار کند می توانند یک موبایل دیگر را شارژ کننده اما سرعت شارژر وایرلس معکوس گلکسی اس ۱۰ پلاس تا بیش از ۲ برابر سریع تر هواوی میت ۲۰ پرو است.
این ویژگی شارژ وایرلس معکوس بیشتر از اینکه برای شارژ کردن موبایل باشد، برای شارژ کردن لوازم جانبی به کار خواهد آمد. برای مثال گلکسی اس ۱۰ پلاس توانست در مدت ۳۰ دقیقه تا ۱۳٪ از باتری ۳۵۰۰ میلی آمپری گلکسی اس ۹ پلاس را شارژ کند که معادل ۴۵۵ میلی آمپر که بیشتر از باتری یک ساعت هوشمند است. برای مقایسه هواوی میت ۲۰ پرو در مدت ۳۰ دقیقه تنها ۶٪ باتری گلکسی اس ۹ پلاس را شارژ می کند که معادل ۲۱۰ میلی آمپر است.
نظر شما درباره عملکرد گلکسی اس ۱۰ پلاس و هواوی میت ۲۰ پرو در این زمینه چیست؟ به نظر من ویژگی مثبتی است و بیشتر برای لوازم جانبی به کار می رود.
سلام جناب عطایی پیش فروش گوشیXPERIA 1در انگلیس شروع شده قیمت
849ponds=1104$ناقابل
قطعا سام تو این مقایسه خیلی بهتر بود
ولی سوالی پیش میاد
دلیلش سخت افزاری یا نرم افزاری
و یا بخاطر جنس بدنه پشت و نوع مواد ب کار برده شده
و یا قطر لایه پشتی گوشی
دلیلش برمیگرده به تصمیم و نظر شرکت سازنده و دلایل مختلفی که باعث میشد نمونه سامسونگ سرعت بیشتری داشته باشه.
هواوی برای اولین بار و چند ماه قبل از این ایده استفاده کرد و هیچ گوشی دیگری با این قابلیت وجود نداشت که بخواد باهاش مقایسه بشه یا رقابت کنه و از طرفی این تکنولوژی در مرحله ابتدایی قرار داشت نمیتونست برای سرعت بالاتر ریسک کنه چراکه بروز کوچک ترین مشکلی میتونست سرنوشت بدی برای هواوی و سری میت رقم بزنه و ممکنه در نسل های بعدی سرعت بالاتری درنظر بگیره.
ولی سامسونگ تازه استفاد کرده و با وجود عملکرد مطلوب و بدون مشکل این فناوری روی میت ۲۰ پرو، سامسونگ با خیال راحت تری تونسته استفاده کنه و همچنین فرصت بیشتری برای کار روی این قابلیت برای سامسونگ وجود داشت و در طول این مدت میتونست هر لحظه با میت ۲۰ پرو مقایسه کنه پس طبیعیه که نمونه سامسونگ سریع تر باشه.
پس سرعت شارژ هر دو دستگاه با اختیار و اطلاع کامل شرکت های سازنده تعیین شده و ربطی به جنس بدنه و این چیزا نداره.
بنابراین نمیشه گفت چون نمونه هواوی کند تره یک مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری داره
👌
ماهم به جمع سامسونگیا پیوستیم تجربه جدید از سام واقعا لذت بخش 🙂
یعنی گوشی جدید خریدی؟ چی هست؟
مرسی مدل اس 9 رو گرفتم آیفون گذاشتم کنار
ایفون مدلش چی بود؟
اگر گوشی جدید خریدید هر چی هست مبارکتون باشه😁🌹
ِاِا این یکی دیگست؟ فکر کردم شمایید! 😁
ن من ک سام فن بودم نزدیک ۵ ساله سام دارم ایشون همونی هستن که فن اپل بودن
مرسی ممنون
پویا جان نگفتی چه گوشی خریدی بگو دیگه تا یه فال گوشی برات بگیرم
بالاتر گفت که اس9 خریدم .
در کل بنظرم ویژگی انچنانی نیست چون خود گوشی ها همیشه محتاج شارژ هستند در ثانی احتمالا برای سلامت باتری مضر باشه چون فشار زیادی وارد میکنه
…..
اقای عطا.یی خبر شکستن رکورد اس ده توی چند کشور از جمله بریتانیا و چین منتشر شده چرا کار نمیکنید؟
نکته دیگه ای که تو این مقایسه بهش اشاره نشده و باید میشد اینه که با هر درصد شارژ کردن گوشی چند درصد از شارژ گوشی مادر کم میشه؟
چجوری میخواد متوجه ی این موضوع بشه؟ گوشیِ سرویس دهنده برعکس رو میز قرار گرفته و صفحه نمایش مشخص نیست و به نظرم موضوع زیاد مهمی نیست چون هردو گوشی از ظرفیت باطریِ بالا برخوردارن و هیچ کسی نیست که بخواد ۲ ساعت صبر کنه گوشیِ کلاینتش به این روش با درصد بالا شارژ بشه.
این قابلیت بیشتر زمانی کاربرد داره که مثلاً در یک نقطه ی دور مثل کوه یا بیابون باشید که به هیچ عنوان دسترسی به برق نباشه و از طرفی هم نیاز مُبرَم به موبایل داشته باشی یعنی برای تماس گرفتن ، در این صورت میتونی با گوشیِ دوستت یا کسی که کنارته ( البته اگه از شارژ معکوس پشتیبانی کنه) گوشیِ خودتو نیم ساعت باهاش شارژ کنی که کارت راه بیفته وگرنه اگه خودت دوتا گوشی داشته باشی که بخوای به این روش اون یکی گوشیتو شارژ کنی خب چه کاریه ، با همون گوشیت که شارژ داره کارت راه میفته.
کاربردِ دیگه ی این قابلیت همون طور که در متن بهش اشاره شده برای شارژ لوازم جانبی مِن جمله ساعت هوشمند و ایرباد هستش.
اما اگه خیلی کنجکاوی که بدونی از شارژ گوشیِ مادر چند درصد کم میشه ، به نظرم همون مقدار بر مقیاس زمان که گوشیِ کلاینت رو شارژ میکنه ، همون مقدار هم شارژ خودش خالی میشه البته باید عوامل دیگه هم در نظر گرفت که گوشیِ مادر به نت وصل نباشه ( داده سیم کارت) ، فعال نبودن GPS ، روشن نبودن بلوتوث و هرفعالیتی که شارژ گوشی رو بیشتر خالی کنه . یعنی در زمان شارژ معکوس باید گوشیِ سرویس دهنده رو رو حالت هواپیما قرار داد .
این نظر شخصیم بود و اگه جایی اشتباه میکنم دوستان میتونن اصلاح کنن.
اس تن متعادل ترین گوشی بازاره از نظر کلی . یا در همه چیز بهترینه یا یکی از بهترین ها
خدا خیرت بده، بنده هم همیشه میگم یک گوشی رو با بقیه رقباش مقایسه کنید نه اون توقعی که توی ذهنتون دارید
کی فکرشو میکرد یه روزی سامی از هوآوی هم کپی کنه
البته بد نیست ها به این تکثیر تکنولوژی اما سامسونگ روز اول که اومد تو بازار میگفتن همه خوبیهای سونی اریکسون و نوکیا و اپل رو کپی کرده و یه جا داره و خیلی خوبه اما امروز از هوآوی داره کپی میکنه
دم چینیا گرم
بخدا ما با فرهنگ 2500ساله با کل پادشاهامون باید جلوشون سجده کنیم
کلا قابلیت به درد بخوری نیست 🙂