برند realme یک برند چینی موبایل است. این برند رویدادی تحت عنوان “realme Magnetic Innovation Event” را برای ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ برنامه ریزی کرده است. این برند تایید کرده است که MagDart را در این مراسم رونمایی خواهد کرد. اما مگ دارت چیست؟ به صورت خلاصه راه حل شارژ بی سیم مغناطیسی برای طیف وسیعی از محصولات خواهد بود. امروز اما شما می توانید گوشی Realme Flash و فناوری شارژ وایرلس مغناطیسی MagDart را پیش از معرفی ببینید.
پیش از این، ما در مورد این فناوری اطلاعات بیشتری کسب کرده ایم. ویدئوی جدیدی در حال حاضر این فناوری شارژ را نشان می دهد. مثلا نام تجاری MagDart by realme اولین بار در ماه گذشته دیده شد. چند روز پس از آن، ما مطلبی درباره طراحی و ظاهر شارژرهای MagDart منتشر کردیم. امروز یکی از این شارژرها و اولین تلفن هوشمند اندرویدی با پشتیبانی از شارژ بی سیم مغناطیسی (realme Flash) در ویدئویی که توسط توسعه دهندگان XDA به اشتراک گذاشته شده است، دیده می شود.
این ویدئو شارژ Realme Flash را از طریق شارژر مگ دارت مکعبی شکل نشان می دهد که بسیار بزرگتر از نمون های MagSafe اپل است اما اندازه این شارژر بی دلیل نیست.
طبق ویدئو، به نظر می رسد که شارژر قادر به خروجی ۵۰ وات است. اما به نظر می رسد تنها توان ۳۵ وات را به خود گوشی منتقل می کند. در ویدئویی که دیدیم، Realme Flash حدود ۳ دقیقه طول می کشد تا از 18 تا 26 درصد شارژ شود. بنابراین، باید در کمتر از یک ساعت به طور کامل شارژ شود. خب البته اصلا ویدیو خوبی نیست ولی حدودی به ما مقیاس می دهد.
ریلمی Flash با اسنپدراگون ٨٨٨ و شارژر بیسیم مغناطیسی در راه است
بر اساس گزارش های قبلی، شارژرهای MagDart در اشکال و اندازه های مختلف عرضه خواهند شد. همچنین گفته می شود که آنها با محصولات دیگر مانند لپ تاپ، تبلت و سایر محصولات سازگار هستند.
با اینکه مشخص نیست ظرفیت باتری چقدره اما فکر میکنم حول و حوش ۵۰ دقیقه صفر تا صد فول شارژ کنه که اگه حجم باتری حدوداً 4۵۰۰ باشه، این سرعت شارژ بیسیم برای مکانیزم مغناطیسی که در نوع خودش بی نظیره عالیه. حتی اگه ظرفیت باتری تا ۴۰۰۰ هم تقلیل پیدا کنه بازم در سطح خوبی ارزیابی میشه.
به نظرم همینطور که آنر بعد از مستقل شدنش رقیب قدری برای شیائومی محسوب میشه ،انگار ریلمی هم تمام قد پتانسیل بدل شدن به اصلی ترین تهدید برای ردمی رو داره، حتی تو فاکتور قیمت گذاری اما ردمی ۳تا برتری جذاب تو سبد محصولاتش هست که جاش تو ریلمی خالیه؛ اسپیکر استریو و سنسور اینفرارد/مادون قرمز و گواهی ip…
هرچند که نمیتونیم منکر کیفیت#واقعی و بالاتره ریلمی به شیائومی بشیم😄😉
و اما حالا که صحبت از سرعت شارژ شد جا داره نکته ای رو بگم که البته میدونم جاش تو پست هواوی و آنره ولی خب اینجا هم در ادامه ی نظر مرتبط با موضوع مطلب ،شاید خالی از لطف نباشه که بیان بشه.
اگه قراره سری آنر مجیک ۳ با پشتیبانی از شارژ سیمی ۱۰۰ وات همراه شه و هواوی پی ۵۰ پرو پلاسی هم با این توان در کار باشه ، جداً امیدوارم همون نمونه ی استفاده شده رو آنر ۵۰ پرو اونم با باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ،اینبار روی پرچمداران پریمیوم به کار گرفته نشه و شاهد ارتقاء محسوس باشیم. گویا رد پای محتاطانه و مصلحت اندیشی هواوی در قبال ارائه ی سرعت شارژ پایین تر نسبت به نمونه های رقبای وطنیش با توان برابر به آنر هم رسیده! با رویکرد تعادل بین کیفیت و کمیت و حفظ امنیت با کاهش سرعت فرآیند شارژ حین طی کردن درصدهای انتهایی به منظور کنترل و توازن دما و پایداری باتری و آداپتور.
شارژر ۱۰۰ وات آنر ۵۰ پرو با باتری ۴۰۰۰ تازه رسیده به شارژر نسل دوم و بهبودیافته ی ۶۵ وات BBK و اوپو!!!
0-100% آنر ۵۰ پرو = ۳۰min(باتری ۴۰۰۰mAh , شارژر ۱۰۰w)
۰-۱۰۰% وان پلاس ۹ و ۹ پرو = ۳۰min(باتری ۴۵۰۰mAh , شارژر ۶۵w)
راستش من با توجه به اعداد و ارقام و نتایج شارژر ۱۲۰ وات ویوو ، شیائومی و ZTE ؛ تایم حدود ۲۰ دقیقه رو برای آنر تخمین زده بودم! زهی خیال باطل😏
الآنم کاری به بقیه سناریوها ندارم ، بحث فقط فلسفه و هدف بالابردن توان و اون عدد حک شده روی آداپتور شارژ هستش که اینجا با این مقایسه، عملکرد ضعیف رو از آنر شاهد بودم و اگه این خروجی رو بذارم کنار اختلاف ۵ دقیقه ای با بهترین عملکرد این حوزه در ابعاد مختلف صنعت موبایل(شیائومی) ، توصیف افتضاح رو به عملکرد شارژ ۱۰۰ وات آنر نسبت میدم…
۰-۱۰۰% آنر ۵۰ پرو = ۳۰min(باتری ۴۰۰۰mAh , شارژر ۱۰۰w)
۰-۱۰۰% شیائومی می ۱۱ پرو و اولترا =35min(باتری ۵۰۰۰mAh , شارژر ۶۷w).
تعداد گوشی های آنر و شیائومی در 2021…
رقیب به این معنا که هر کدام از نمایندگان آنر به طور اعجاب انگیزی 3 نماینده از شیائومی رو میزنن… مثلاً رقیب mi 11، آنر پرچمدار نساختیم هنوز پلاسه…خیلی هم قدره…
در مقایسهای دیگه خب پس بریم خود چین و آمار فروش همین نیمه دوم 2021 رو بررسی کنیم تا معنی رقیب قدر رو بفهمیم… اوه چه جالب شیائومی و انر هر دو حدوداً 46 درصد رشد داشتن، منتهی آنر به چپ!
(شیائومی بیشترین رشد چین تو این چارک با 47 درصد و آنر بعد از هوآوی بیشترین کاهش فروش چین با 46- درصد…)
باز از زاویه دیگه یعنی قیمتایی که حتی تاب رقابت با اوپو(تو هلدینگ bbk بالاترین نرخ سود رو داره) رو ندارن و امکاناتی که در بهترین حالت شبیه مقایسه همون شارژر میمونه و فروشی که به طعنه یر به یر با شیائومی داره پیش میره و ازش دور و دورتر میشه رقیب قدر رو معنا میدن…
حالا این آمار چین و همون مردمی بود که تا مدت کوتاهی حاضر بودن به هر قیمتی از هوآوی و آنر حمایت کنن… آمار جهانی که بماند…
خودمونیم… برخلافِ توهم، ما که بخیل نیستیم… در عاقلانه ترین حالت ممکن و خوشبینانه ترین ترسیم، رقیب قدر یه توصیف از آینده آنر شاید باشه…
اتفاقاً از نظر تکنیکی حتی، در گذشته بخاطر همراهی هوآوی، آنر میتونست مثل ردمی که شیائومی حمایتش میکنه، در سایه تامین قطعات و بودجه هوآوی رقیب قدری برای شیائومی باشه(که خودمم چندین بار گفته بودم) اما در حال حاضر دلیل قیمتای عجیب و غریبشم همینه که بخاطر جبران ضرر ها و پیدا کردن خودش به طور متوسط تولیدات آنر همگی قراره تا مدتی ارزش به قیمت رو در نظر نگیرند”دقت کنید”به طور متوسط”” یا کمتر از رقبا از این پارامتر برخوردار باشند…
تا اینکه آنر کم کم دست و پا بگیره و بتونه وارد گود رقابت شه…
مثل همیشه باید از بازار رقابتی استقبال کرد… چین با بردن هوآوی و آنر به جایگاه پنجم و ششم اونم تو این مدت کوتاه ثابت کرد که یه بازار رقابتیه و مردمش اکثراً درست فکر میکنند…
انر خودشو پیدا کنه باز رشد میکنه و احتمالا به زودی خودشو جز سه برند برتر چین میبینه…
اما در حال حاضر اگر میخواید پیشبینی کنید بهتره قبلش از واژه “پیشبینی میکنم” استفاده کنید…
✖️