تا به حال به این فکر کرده اید که بهترین گوشی برای پابجی در هر رده قیمتی چه دستگاهی می تواند باشد؟ در این مطلب بر اساس فریم ریت و کیفیت گرافیک PUBG روی گوشی های ارزان تا گران با تراشه های Mediatek یا Exynos و Snapdragon به این پرسش، پاسخ خواهیم داد.
استودیو Krafton ماه گذشته نسخه هندی پابجی را ارایه کرد. این بازی به نام Battlegrounds Mobile India یا BGMI شناخته می شود. BGMI درست پس از عرضه به قدری محبوب شد که فقط در ۲۴ ساعت از مرز ۱۰ میلیون دانلود عبور کرد. می توان گفت که این بازی از نظر فنی همان پابجی خودمان است و تست گرافیک آن برای تراشه های مختلف می تواند معتبر باشد.
این بازی تجربه های گیم پلی (از نظر کیفیت) مختلفی را در مدل های مختلف گوشی ها ارائه می دهد. با وجود بسیاری از تراشه های مختلف در تلفن های هوشمند، دشوار است که به شما بگوییم هر تراشه دقیقا از کدام تنظیمات گرافیکی پشتیبانی می کند. با این حال یک تست کلی روی گوشی های مختلف با تراشه های مختلف که شامل نمونه های اقتصادی، میان رده و پرچمدار می شود انجام شده است. این می تواند به شما بگوید که هر SoC می تواند چه کیفیت خروجی روی بازی PUBG به شما بدهد.
در این تست ۲ فاکتور در تنظمیات گرافیکی PUBG بررسی شده است:
اینجا تراشه ها که با عبارت صحیح تر SoC شناخته می شوند، تست شده اند. عموم کاربران که اطلاعات تخصصی تر ندارند آن ها را به عنوان CPU خطاب می کنند. جالب است بدانید که CPU یا پردازنده مرکزی، بخشی از SoC یا “سیستم روی یک چیپ” است.
شما می توانید با مرور مشخصات گوشی مورد نظر خود و دیدن تراشه آن، از این مطلب استفاده کرده و عملکرد گرافیکی آن برای بازی PUBG یا همان BGMI (نسخه هندی پابجی) را قبل از خرید بسنجید.
برای تراشه های ارزان قیمت، تلفن هایی را انتخاب کردیم که قیمت جهانی آنها زیر ۲۰۰ دلار (توجه داشته باشد که این تست توسط یک وب سایت هندی انجام شده است و قیمت ها مربوط به آن بازار است) بود. تراشه های زیادی بر اساس عملکرد آنها در این محدوده موجود است. در این تست تراشه های زیر بررسی شده اند:
تراشه های اسنپدراگون:
تراشه های مدیاتک:
تراشه های اگزینوس:
۱- اگزینوس ۸۵۰
عملکرد این تراشه ها برای اجرای بازی PUBG به قرار زیر است. بخش اول مربوط به کیفیت گرافیکی و بخش دوم مربوط به فریم ریت است. در این رده همه دستگاه ها از نظر گرافیکی بهتر است روی گرافیک پایین تنظیم شوند تا فریم ریت بهتری بدهند.
اگر نیاز دارید که تصویر هر دستگاه با تراشه مذکور و تنظیمات بازی را ببینید، تصاویر زیر برای شماست:
در این بخش بهترین گوشی های زیر ۳۳۵ دلار در نظر گرفته شده است. این دسته شامل ۵ چیپست متفاوت و از قرار زیر است:
در حالی که بیشتر محدوده اقتصادی توسط تراشه های Mediatek تسخیر شده بود، اما در میان رده ها امسال Snapdragonهای کوالکام مسلط هستند. ما همچنین اگزینوس ۹۸۲۵ سامسونگ را داریم. اما عملکرد این تراشه ها در اجرای بازی پابجی چطور است؟
بخش پرچمدار برای تمام گوشی هایی است که قیمت آنها بیش از ۳۳۵ دلار است. این دسته شامل پنج پردازنده زیر است:
این تراشه ها می توانند خروجی زیر را برای بازی PUBG ارایه کنند:
این تست اطلاعات زیادی در مورد کیفیت اجرای بازی در دستگاه های مختلف به ما می دهد. از سطح ابتدایی گرفته تا پرچمدار، اکنون ما می دانیم که با چه کیفیتی می توانید با گوشی خود بازی کنید. اگر ابتدا از تلفن های ارزان قیمت شروع کنیم، این فضا تحت سلطه Mediatek قرار دارد که عملکرد بهتری نسبت به تراشه های دیگر در این بخش دارد.
رقابت بین Helio G95 و Snapdragon 732G دیوانه کننده است. هر دو چیپست بهترین تجربه را در این رده ارائه می دهند. با این حال، برای بازی باید گفت که مدیاتک Helio G95 از Snapdragon 732G بهتر عمل می کند.
در رده میانه جای تعجب نیست که به لطف اسنپدراگون ۸۶۰ قدرتمند در POCO X3 Pro این دستگاه می تواند یک برنده ویژه باشد.
پوکو X3 Pro با اسنپدراگون ۸۶۰ و صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی رسما معرفی شد
در رده پرچمدار اسنپدراگون 870 و اسنپدراگون 888 خروجی بسیار خوبی در پردازش بازی انجام می دهند. با این حال، اسنپدراگون 888 پس از یک بازی طولانی مدت گرم می شود. در همین حال، چیپست قدرتمند مدیاتک Dimensity 1200 فقط می تواند کیفیت HDR را با 40FPS و کیفیت Smooth را با 60FPS ارایه کند.
به نظر شما کدام چیپست در سری اقتصادی بهترین انتخاب است، اسنپدراگون 732G یا مدیاتک هلیو G95؟ شما چه گوشی دارید؟ تراشه شما چیست و اگر پابجی بازی می کنید، چه خروجی گرافیکی دارد؟
لطفا توجه داشته باشید که فاکتوهای دیگری مانند کیفیت نمایشگر (شامل پنل و رفرش ریت، رزلوشن و …)، کیفیت صدا، عمر باتری، مدیریت دما و … در بازی اهمیت ویژه ای دارند.
چقدر جالبه اسنپدراگون ۸۶۰ در بین میانرده ها رده یندی شده و دایمنسیتی ۸۰۰یو در ببن پرچمدارا ، اصلا شوخیش هم جالب نیست با اسنپدراگون ۸۸۸ مقایسه بشه ، در ضمن واسم جالب شد گوشی من تو این رده بندی ها فقط نمیتونه مثل اسنپ۸۶۰ ، ۸۷۰ و ۸۸۸ کیفیت های بالاتر رو اجرا کنه ، اگزینوس ۲۱۰۰ هم احتمالا با این اپدیت hdr extreme رو پشتیبانی کنه
سلام
با توجه به پاراگراف اول هر دسته بندی، این وب سایت هندی رفته و بر اساس قیمت گوشی ها رو دسته بندی کرده.
خب با این حساب خیلی از گوشی های ضد ضربه که قیمت بالایی دارن و با تراشه پی۲۲ و … معرفی میشن پرچمدار حساب میشن
من ک اکانتمو فروختم 😌🙃…..شاید چند وقت دیگه قوی تر برگشتم با اکانتی بهتر شاید هم نه …
__________________________________
جالب اینجاست ۸۶۵ بهترین تراشه ساخته شده تا به امروز برای گیم توی این لیست نیست .
الترا اچ دی روی الترا. بدون ذره ای لگ یا دمای زیاد ،، یا نود اف پی اس روی اسموو از شاهکارهای این چیپه….
_______________________
در کل توی رنج قیمت poco F3 کسی که گیم و دوربین و باتری براش مهمه اگه می ده تی بخره برد کرده ….
_______________________
من اسنپ ۹۱۵ میخوام 🔥🔥🔥
آها اکانتتو فروختی اگه اکانت دیگه ساختی آیدی بده دمت گرم🌹
جی نود و پنج تا اکستریم باید بره ها🤔
یعنی تست های یوتیوبی گوشی مثل نوت تن اس رو که میبینم اکستریم میره
ولی جدا از اون نوت هشت پرو رو مطمئنم با جی نود تی هم باهاش اکستریم راحت میشد گرفت اگه گرافیک رو smooth بود
نوت۸پرو رو دیدم میره اکستریم رو
کلا نوت تن اس هم میره تا اکستریم مثل نوت هشت پرو اجرا میکنه
این تست مشکل داره جی نود تی 60 میگیره
دقیقا
اون که تو لیست نیست
چه قدر اینجا سر اسنپ 720 و 732 و 750g دعوا بود که چرا فلان شرکت این رو گذاشته اون یکی رو نذاشته!! حتی 678 هم با کیفیت مشابه اونا بازی رو اجرا کرده و
عملا تو یه سطحن
همون رده بندی کلی پایین رده و میان رده و بالارده صدق می کنه.
برا سخت افزار X3 pro و poco F3 تو رده های قیمتی خودشون یکه تازن. برا کسی که دوربین از صفحه نمایش براش مهم تر باشه، mi 10t گزینه ی خوبیه
جالبه کایرن ۹۸۰ و ۹۸۵ تو تست نیست.
گوشی من با کایرن ۹۸۰ در حد پرچمدارای امروز میکشه پابجی و.
بله دقیقا. جای کایرین ها خالیه.
گوشی من نوا 7i هست و پردازندش کایرین 810. واقعا فوق العادس. لامصب اصلا گرما حالیش نمیشه. بعد 1 ساعت پابجی بازی کردن دماش حداکثر میشه 37 درجه. قدرت پردازشی رو هم دیگه نگم براتون. از اسنپ 732 هم بهتره.
سلام منم میخوام نوا7i بگیرم
پابجی تا چند اف پی اس میگیره؟
با سلام
آقای عطایی لطفا مثل همین مقاله برای کالاف دیوتی هم بزنید
ممنون
سلام
حتما
ممنون از بازخوردتون
سلام، پس چیپهای کایرین چیشد، حالا درسته دیگه ساخته نمیشن البنه اونم فعلا ولی یکی دوسال اینده بازم به کار خودشون ادامه میدن،باید کایرین سری 800 و900 هم میزاشتن، هندی های کله پوک، والا بخدا