در DXOMARK سالانه تعداد زیادی از دوربین های هوشمند آزمایش می شود که بسیاری از برندها و مدلها را در رده های اقتصادی تا رده بالا پوشش می دهد. اگر می خواهید در مورد عملکرد کلی دوربین یک مدل خاص در مقایسه با رقابت اطلاعاتی کسب کنید، می توانید به سادگی رتبه بندی دوربین DXOMARK را بررسی کنید. امروز این مرجع نظر خود را درباره بهترین دوربین موبایل منتشر کرده است. بهترین دوربین موبایل از نگاه DxOMark می تواند اطلاعات جالبی را به ما بدهد. در ادامه با هم گزارش آن ها را مرور می کنیم.
برای کسانی که شرایط تصویربرداری خاصی دارند، بهتر است عمیق تر فرو رفته و نگاهی دقیق تر به زیر نمرات نیز داشته باشند. و این دقیقا همان کاری است که این مرجع در تهیه لیست زیر انجام داده است (که به طور مداوم به روز خواهد شد). بنابراین بدون بحث بیشتر، بهترین دوربینهای هوشمند در حال حاضر، بر اساس طبقه بندی به قرار زیر است:
با نمره عکس ۱۴۰ در بخش عکاسی هواوی پی ۴۰ پرو در حال حاضر دستگاه برتر برای عکاسی در پایگاه داده DxO است. نمره بر اساس عملکرد عکاسی سطح بالا در کلیه گروه های آزمون، بدون هیچ گونه ضعف واقعی دیده شده است. تصاویر ثبت شده در دوربین اصلی P40 Pro، دامنه پویای بسیار گسترده ای و تعادل بافت / نویز پیشرو کلاس را نشان می دهند. این بدان معناست که هواوی حتی در شرایط چالش برانگیز مانند صحنه های با کنتراست بالا یا نور بسیار کم گزینه عالی است.
قابلیت زوم دوربین هواوی P40 پرو نیز چشمگیر است و دوربین پریسکوپی با زوم ۵ برابر در کنار دوربین اصلی به همراه روش های نوین پردازش تصویر، به جزئیات برجسته و سطح نویز کم در تمام فاکتورهای بزرگنمایی آزمایش شده، دست پیدا می کند. در فاصله کانونی معادل ۱۸ میلی متر، دوربین فوق عریض هوآوی اجازه نمی دهد صحنه را به همان اندازه برخی رقبا در قاب بکشید اما کیفیت تصویر بسیار عالی است، با دامنه گسترده ای پویا، جزئیات بسیار خوب و نویز کم.
علاوه بر این، حالت بوکه عکس های پرتره با ظاهری طبیعی، با مرزبندی خوب سوژه، شکل بوکه دلپذیر و دامنه گسترده پویا را ثبت می کند. سیستم فوکوس اتوماتیک یکی از بهترین مواردی است که ما در یک تلفن هوشمند مشاهده کرده ایم و عملکرد بی عیب و نقصی در آزمایشگاه و شرایط واقعی دارد. در کل Huawei P40 در حال حاضر وسیله ای برای کاربران موبایل است که تمرکز آن بر عکاسی ثابت است.
رقبا:
آنر ۳۰ پرو پلاس
هواوی Mate 30 Pro 5G
هر دو آنر ۳۰ پرو پلاس و هواوی Mate 30 Pro 5G تقریبا به P40 Pro در طیف وسیعی از دسته های آزمایشی نزدیک هستند، اما برای عکاسی زوم و شب کمی از آن عقب مانده اند. با این وجود، هر دو دستگاه گزینه های عالی برای عکاسان موبایل هستند.
هواوی P40 Pro تنها بهترین موبایلی نیست که ما برای عکاسی آزمایش کرده ایم، بلکه با امتیاز ۱۰۵ در صدر رتبه فیلم برداری قرار دارد. مانند بخش عکاسی، دوربین هیچکدام از نقاط ضعف را در هیچ یک از گروه های آزمای شده نشان نمی دهد و در بین همه آنها بهترین یا بهترین است. فیلم ها با نوردهی خوب و دامنه گسترده پویا است و تنها برخی از جزییات جزئی در صحنه های با کنتراست بالا به چالش می کشند و تا زمانی که شما در زیر نور تنگستن کم فیلم ضبط نمی کنید، تراز سفید و رندر رنگ اکثرا دقیق است.
هواوی P40 Pro جزئیات را بسیار خوب نشان می دهد، اما گاهی اوقات شاهد از بین رفتن بافت های ریز بودیم. در نور مناسب، نویز بسیار خوب کنترل می شود، اما در اثر روشنایی کم تنگستن، نویز موقتی قابل مشاهده می شود. فوکوس خودکار فیلم به همان اندازه برای عکسها کار می کند، فوکوس سریع و قابل اعتماد را با ردیابی خوب انجام می دهد و سیستم تثبیت به طور موثری هنگام راه رفتن یا نگه داشتن دوربین در دست، ثابت نگه می دارد و باعث می شود P40 Pro به یک منبع قدرتمند فیلم برداری موبایل تبدیل شود.
رقبا:
آنر ۳۰ پرو پلاس
شیائومی می ۱۰ پرو
رقابت در صدر رتبه بندی فیلم برداری شدید است و تفاوت بین دستگاه ها بسیار ناچیز است. هر دو رقیب یعنی آنر ۳۰ پرو پلاس و شیائومی می ۱۰ پرو تقریبا در همان سطح هواوی P40 Pro قرار دارند و مطمئناً برای هر یک از سینماگرهای جوان با آن ها نگاه دقیق تری دارند.
با امتیاز ۴۷ سامسونگ گلکسی اس ۲۰ اولترا به لطف یک دوربین فوق عریض که در اکسپوژر و رنگ و همچنین تصحیح اعوجاج هندسی بسیار مؤثری را دارد، در رده بالای گروه ما قرار دارد. اگرچه مشخصات یک لنز ۱۳ میلی متر را نشان می دهد، ما آن را نزدیک به ۱۴ میلی متر اندازه گیری کردیم، اما با این وجود S20 Ultra زاویه دید بسیار گسترده ای را ارائه می دهد و به شما امکان می دهد صحنه های بیشتری را در این قاب نسبت به بسیاری از رقبا جا دهید.
ایتجا artifacts که معمولا با عکسهای فوق العاده گسترده مانند رنگ آمیزی و زنگ زدن همراه هستند کمی قابل رویت هستند، اما خیلی مشکل ساز نیستند. تصحیح اعوجاج تصویر یا کشش عناصر به سمت لبه های قاب، گاهی اوقات اندکی قابل توجه است، اما سامسونگ با خطوط محکم تر و تحریف بشکه ای، تحریف هندسی را بهتر از بسیاری از رقبای خود کنترل می کند.
با دور شدن از سوژه، جزئیات به زودی کاهش می یابد به طرز چشمگیری خراب می شود، بنابراین بهتر است هنگام عکسبرداری با دوربین فوق العاده گسترده Galaxy S20 Ultra به فاصله کانونی بچسبید.
بررسی دوربین گلکسی اس ۲۰ اولترا در DxO
رقبا:
گلکسی اس ۲۰ پلاس
گلکسی نوت ۱۰ پلاس
به نظر می رسد که دوربین های فوق عریض یکی از ویژگی های سامسونگ هستند، و باید گفت که گلکسی اس ۲۰ پلاس و گلکسی نوت ۱۰ پلاس پایین تر از گلکسی اس ۲۰ اولترا قرار دارند و گستره دید به همان اندازه و کیفیت کلی تصویری را ارائه می دهند که خیلی دور از دسترس نیست. دوربین ۱۸ میلی متری فوق عریض هواوی پی ۴۰ پرو به شکل مشخصی زاویه دید کمتری نسبت به نمونههای سامسونگ ارایه می کند. با این حال، این بهترین دوربین و دامنه دینامیکی و جزئیات و نویز را از کلیه دوربینهای فوق العاده گسترده ای که آزمایش کرده ایم ارائه می دهد. بنابراین اگر بتوانید با لنزهای کمی زاویه دید کمتر زندگی کنید، هواوی یک گزینه فوق عرض خوب نیز است.
و بار دیگر هواوی P40 Pro را شاهدیم. این بار در عکاسی کم نور عملکرد بسیار خوبی دارد. امتیاز ۷۰ در این گروه مبتنی بر عملکرد برجسته در کلیه تست های فرعی: فلش ، فلش خودکار ، فلش خاموش و شب است.
با استفاده از فلاش، تصاویر از تعادل نویز بسیار مناسبی برخوردار هستند، نوردهی خوبی دارند و تراز سفیدی دقیقی در اختیار شما قرار می دهد و باعث می شود دستگاه هوآوی گزینه خوبی برای پرتره های فلش در تنظیمات تاریک باشد. هر دو فاکتور اکسپوژر و تعادل رنگ سفید نیز در یک سری تصاویر بسیار سازگار است.
هنگام عکسبرداری در حالت فلاش خودکار، فلاش معمولا برای پرتره ها استفاده می شود و تصاویر با اکسپوژر خوب و گستره دینامیکی ثبت می شوند. اکسپوژر نه تنها در چهره سوژه بلکه برای پس زمینه نیز مناسب است، که نشان می دهد هواوی ممکن است از الگوریتم ادغام فریم با عکس های فلش استفاده کند.
با خاموش شدن فلاش، عکس های شبانه نوردهی دقیق و دامنه وسیعی را نشان می دهند و در نتیجه جزئیات برجسته خوبی وجود دارد، حتی در مناظر دشوار شب. علاوه بر این، هنوز هم در نور کم بافت های زیبایی را به خوبی نشان می دهد و نویز تصویر را به خوبی کنترل می کند. P40 Pro هنگام استفاده از حالت اختصاصی Night خود، قادر است در مقایسه با بیشتر رقبا در معرض نور و رنگ بهتری قرار بگیرد، اما از نظر بافت و نویز جایی برای بهبود وجود دارد.
رقبا:
دقیقاً همانطور که دوربین های زاویه دید عریض سامسونگ گستره دینامیکی جذابی را دارا هستند، هواوی هم از نظر عملکرد عکاسی شب از این برند جلوتر است. در رتبه بندی ما، P40 Pro با دو مدل از زیربرند هوآوی یعنی آنر وی ۳۰ پرو و آنر ۳۰ پرو پلاس می تواند رقابت کند. هر دو به پرچمدار هواوی نزدیک هستند اما کاملا نمی توانند با آن مطابقت داشته باشند، در حالی که P40 Pro در تمام آزمایشهای زیر دارای مزیت کوچکی است.
از نظر دوربین هواوی پی ۴۰ پرو یک قدم جلوتر از رقبای خود است و این مخصوصا برای دسته زوم کاملا واضح است، جایی که پرچمدار هواوی به لطف دوربین پریسکوپی 5 برابر بقیه رقابت را از دور خارج می کند. پردازش و نرم افزار نسبت به P30 Pro سال گذشته بهبود داشته است.
هنگام بزرگنمایی، دوربین هواوی قادر به ضبط جزئیات بالاتر از دستگاه های رقیب در تمام بزرگنماییها در حالی است که نویز تصویر را به خوبی کنترل می کند. این مزیت در فواصل زوم طولانی تر قابل مشاهده است، جایی که دوربین هواوی قادر به حفظ جزئیات خوب در بافت های ریز است، در حالی که بیشتر رقبا از دست دادن شدید جزئیات را نشان می دهند.
در عکس های با برد متوسط، هواوی همچنین جزئیات بسیار خوبی را در مرکز قاب ثبت می کند، اما از دست دادن قابل توجه جزئیات به سمت لبه ها، ناشی از الگوریتم فیوژن تصویر است. به طور کلی، اگر به طور مکرر به عملکرد بزرگنمایی تلفن هوشمند خود اعتماد کنید، هیچ راهی برای Huawei P40 Pro گذشته نیست.
رقبا:
شیائومی می ۱۰ پرو نه تنها با یک لنز تله بلکه با دو لنز برای کیفیت بهینه تصویر در محدوده زوم ارائه می شود. این امکان را برای نتایج بزرگنمایی عالی فراهم می کند که تقریبا به P40 Pro نزدیک هستند ، به خصوص در دامنه متوسط.
دستگاه های سامسونگ همیشه گزینه ای عالی برای عکاسی پرتره با یک اثر شبیه سازی بوکه هستند و دستگاه برتر فعلی این دسته یعنی سامسونگ گلکسی نوت ۱۰ 5G سامسونگ است. نتایج بوکه برجسته، با انزوا موضوعی عالی، ارائه نور مصنوعی و شیب بوکه است. بافت روی صورت بسیار مناسب است. همچنین نویز نیز به خوبی کنترل می شود و به سامسونگ نسبت به رقابت در عکس های داخلی بوکه مزیت دارد.
علاوه بر این، پردازش HDR در حالت بوکه بسیار خوب در صحنه های با کنتراست بالا کار می کند و در صورت داشتن پس زمینه بسیار روشن تر، روشنایی خوبی را در چهره ها حفظ می کند. لکه های موجود در پس زمینه نیز از نظر شکل و کنتراست مناسبی هستند.
همانطور که در مورد تقریبا همه دستگاه ها، تخمین عمق کامل نیست و با برخی از خطاهای نقاب جزئی و مصنوعات گهگاه قابل مشاهده است، اما اثر عمق میدان به طور مداوم برای پرتره ها و اشیاء استاتیک اعمال می شود. جلوه کلی دلپذیر است و جابجایی های تاری طبیعی به نظر می رسند.
تنها نکته منفی در شبیه سازی بوکه نوت ۱۰ پلاس 5G ، عدم وجود کنتراست جزئی است که می تواند تصاویر را در سایه ها کمی صاف به نظر برساند، اما در کل، نوت 10+ 5G وسیله ای است که در صدر رده بوکه قرار می گیرد.
رقبا:
آنر وی ۳۰ پرو
گلکسی اس ۲۰ اولترا
هم Honor V30 Pro و هم پرچمدار جدید سامسونگ یعنی Galaxy S20 Ultra از نظر عملکرد بوکه بسیار نزدیک به Note 10+ 5G هستند و ارزش نگاه دقیق تری دارند اگر پرتره های عکاسی با دوربین گوشی های هوشمند خود در لیست شما زیاد است.
نظر شما درباره این لیست برترین موبایل ها برای عکاسی چیست؟ هیچ گزینه ای از اپل وجود ندارد، گلکسی اس ۲۰ اولترا در هیچ کدام از زمینه هایی که ادعا داشت عنوانی ندارد، حتی به عنوان رقیب و درو شدن جوایز توسط هواوی برای بار دیگر نشان می دهد که اگر دوربین موبایل برای شما مهم است باید قید گوگل پلی سرویس را فعلا بزنید!
یعنی وضعش اینقد خرابه 🤔
پول خوبی میده حتماً
سقف اومد پایین
کمرا فونِ محبوب کانال یوتیوب Mrwhosetheboss , Supersaf هم پی ۴۰ پروعه. MKBHD و UnboxTherapy هم از دوربینش تعریف کرده بودن.
بررسی طولانی مدت جی اس ام آرنا از پی ۴۰ پرو هم منتشر شد …
تو اکثر مؤلفه ها بهترین دوربینو داره اما خیلی عجیبه که تو هیچ کدوم از پارامترها اسمی از آیفون ۱۱ پرو مکس نیست!!
حداقل تو اولتراواید میتونه کناره سامسونگ قرار بگیره .
گوگل هم که قافیه رو باخته
۱۱ پرو مکس و پیکسل ۴ قافیه رو نباختن، مشکل از DXOئه بزرگوار…
همیشه مشکل از اونه نه؟؟!!! تا بوده همین بوده … گوگل که اصلی ترین برتریش پردازش تصویر و نایت سایده ، آیفون هم طبق بررسی هایی که ازش دیدم، دیپ فیوژن و اولتراواید و تصاویر ثبت شده با رنگ های طبیعیش زبان زد بوده. اما با این وجود اون چیزی که واضحه ؛ تو هیچ کدوم از موارد و طبقه بندی های ذکر شده اسمی از این دو بزرگوار نیست و این ثابت میکنه که تو زمینه ی دوربین فعلاً از رقبا عقب افتادن.
اینکه میاد کامنتای مخالفشو حذف میکنه حتما یه مشکلی هست
مخصوصا که چندبارم گند کاریاش در اومده تو نمره دهی هاش
التبه خودتم داری میگی نایت سایت داره گوگل
اون عکاسی شبم حالت موده که خود dxo معتقده پی ۴۰ پرو داره منم میگم غلط میکنه :/
@نیما عرفانی
دوست عزیز جوابت داده شد…
https://toranji.ir/?p=1074801
هنوز پی 40 پرو پلاس عرضه نشده اون میتونه اختلاف را بیشتر هم بکنه
پی ۴۰ پرو و پی ۴۰ پرو پلاس با ویوو ایکس ۵۰ پرو و ایکس ۵۰ پرو پلاس رقابت دارن . البته هنوز قطعی مشخص نشده که ایکس ۵۰ پرو پلاسی در کار باشه . فعلاً ایکس ۵۰ و ایکس ۵۰ پرو حتمی شده.
عالی و دمش گرم پی ۴۰
ولی حسم میگفت تو فیلم برداری ایفون ۱۱ پرو مکس بهتر باشه
ک ب هر حال این سایت تخصصی تره
در کل حدس میزدم هواوی باشه تو اکثر موارد تا متن اول رو دیدم
بعله بهترین عکاسی شب و نایت مود رو هواوی داره
بهترین عکاسی زوم هم هواوی داره مخصوصا توی شب کههمه چیزو سیاه میندازه از بس سنسورش کوچیکه
این وسط حالت استروفوتوگرافی پیکسلا پشمک حساب میشن
اینجا قدرت پول و تبلیغاتو قشنگ میشه درک کرد
پی نوشت: مثل اینکه به هواوی بعد فشار اومده سر قضیه کل کل های این روزایی که با امریکا داره که همش میاد تو سایتای خارجی و ایرانی ( و با آی پی یکی از کشورای اروپایی وارد سایت یا اپی بشیم که توش تبلیغاته مثل یوتوب ) مدام داره تبلیغشو میکنه و یه رتبه بندی چرت دوربینم گفته dxo بده بیرون که اصلا مرتبط به تبلیغات زیاد هواوی نیست!
قضیه چیه؟
حداقل مثل اس20 آلترا مشکل فوکوس نداره😂😂😂
صرفا جهت اطلاع اس ۲۰ الترایی که بهش گیر میدین توی dxo نمره فوکوسش ۹۷ شده
اگر معتبره dxo پس نمره فوکوس اس ۲۰ الترام معتبره :/
ولی میگی مشکل فوکوس نداره رو خیلی باهات موافق نیستم صرفا از اس ۲۰ التره بهتره که به چش نمیاد وگرنه نبود دوال پیکسل روش باعث میشه هنوز کیلومترا با ایفونا و سامسونگای سال قبل و حتی اس ۲۰ فاصله داره مقایسه هاشو بری ببینی
آلترل !!!🤐
انتی ترول اب رو بزار اونجا که میسوزه…
به جای اینکه گیر به دگزومارک بدین،از شرکت محبوبتان بخاین بهترین فناوری ها را بزند و در اون انباره که فناوری توشه و داره خاک میخوره را باز کند!.
جسارتا اون دی ایکس او خونده میشه نه دگزو
واقعا معلومه بچه ای هستی…
وقتی نمیدونی دکسومارک یا دگزومارک چیه… واقعا خاک…
بعد میگی دی اکس او است؟
اون مخففشهذبرای این که حوصله نوشتن ندارن
@persepolis
دی اِگز او مارک خونده میشه عزیزم…
همش شد هوآوی که! البته کسی منکر قدرت دوربین های گوشی های پرچمدار هوآوی نیست و خودم هم از عکاسی در شب P40 pro شگفت زده شدم ولی ایکاش به جز دکزومارک یه مرجع دیگه هم دوربین گوشی های مختلف رو با هم بررسی میکرد و اون ها رو رتبه بندی میکرد.البته طبق گزارشی که اومده و سایت های همسایه هم پوشش دادن دکزومارک یه گزینه ها و استاندارد های خاصی برای نمره دهی توی بخش های مختلف عکاسی و فیلم برداری داره و بر اساس اون ها گوشی ها رو بررسی میکنه و به شرکت های گوشی سازی مختلف در ازای ساپورت مالی راهکارهایی برای بهتر شدن کیفیت عکاسی دوربین گوشی ها مطابق با اون استاندارد ها و شرایطی که تست میکنه ارائه میده که البته اسم این رو نمیشه رشوه و….. گذاشت ولی خب تفاوت برای یه شرکتی که این کمک ها رو مطابق اون استاندارد ها میگیره و یه شرکتی که نمیگیره توی نمره دهی ایجاد میشه.مطمئنا اگر یه مرجع دیگه هم بود توی دقیق تر بودن و واقعی تر شدن نتایج مطابق با شرایط تجربه کاربری تاثیر زیادی داشت.
یا علی s20 اولترا که بعضی از ترول ها می گفتن : دوربین فقط s20اولترا کجا هستند😂😂
من با خوندن این مطلب فاتحه سامسونگ را خوندم شما هم بخوانید🙏🙏
من هنوز نمی دونم چه جور هواوی p40 Pro با اون سنسور بزرگی که برا الترا واید گذاشته، از پس s20 u بر نیومده؟!!
ابعاد سنسورش بزرگه و نقش سنسور اصلی دوم برای فیلم برداری رو ایفا میکنه(مثل میت ۳۰ پرو) و به دلیل سایز بزرگ سنسورش نورگیری خوبی هم حین فیلمبرداری داره اما زاویه اش نسبت به رقباش کمتره و همین باعث میشه جزئیات کمتری داخل کادر قرار بگیرن. به عبارتی هواوی اومده سنسور اختصاصی برای فیلم برداری موسوم به cine camera گذاشته ولی زاویه دیدشو کاهش داده. البته اینم باید گفت که اصولاً نمیشه گفت این حرکت بعده منفی داره و از طرفی هم چون زاویه دیده اولتراوایدش کمتره ، کمترین اعوجاج رو در گوشه های تصویر داره.
پرو پلاس چی پس
نصف پستا شده هواوی
این که پست نبود عزیز من..😂😂خوب دوربین هوآوی خوبه دیگه…وقتی خوبه ما بگیم بده؟!🤯
خبری اگه در مورد میت چهل خاستین با زدن گزینه تیکت تایید کنید اگه نمیخاین ضربدر بزنید.
آخ آخ لذت حرص خوردن ترول ها. میبینم. حس خوبی بهم دس میده
اس 20 اولترا واقعا گند زده 😐
سامسونگ با همین فرمون پیش بره اوضاع براش سخت میشه!
دوربین های هواوی جدا خوبن👌