به نظر می رسد وان پلاس تصمیم گرفته تا چهار هفته پیش از مراسم معرفی پرچمداران سامسونگ، از نمایشگر ۱۲۰ هرتزی خود در گوشی جدید وان پلاس ۸ پرو رونمایی کند. در حقیقت تاریخ معرفی وان پلاس ۸ پرو با نمایشگر ۱۲۰ هزتر به ۲۳ دی ۹۸ منتقل شد. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.
وان پلاس پس از معرفی گوشی مفهومی خود در نمایشگاه CES 2020 با نام Concept One دعوتنامه رسانه ای دیگری را جهت گردهمایی روز دوشنبه ۲۳ دی ۹۸ منتشر کرده است. این رویداد غیر منتظره در شنژن چین و با عنوان همایش ارتباطات فناوری نمایشگر OnePlus 2020 برگزار خواهد شد. البته هنوز مشخص نیست که این شرکت چه برنامه ای برای این روز خاص زیر سر دارد، اما با توجه به نام رویداد می توان حدس زد که به زودی خبری درباره نمایشگرهای جدید به گوش می رسد.
وان پلاس اولین برندی بوده که از نمایشگرهای 90 هرتزی در گوشی OnePlus 7 Pro استفاده کرده است. پس از گذشت هشت ماه، این نمایشگر به گوشی های پیکسل گوگل اضافه شد و ظاهرا به زودی در پرچمدارانی مانند هواوی P40 پرو نیز به کار گرفته می شود.
با این حال شرکت چینی تصمیم گرفته تا برای حفظ جایگاه خود در بازار و همینطور رقابت با محصولات جدید سامسونگ، خصوصا سری گلکسی اس ۲۰ از نمایشگر جدید ۱۲۰ هرتزی در گوشی وان پلاس ۸ پرو استفاده کند. با اینکه پیشرفت این نمایشگر نسبت به مدل قبلی چندان قابل لمس نیست، اما مالکین گوشی های قدیمی تر به راحتی تفاوت آن ها را تشخیص می دهند. باید خاطر نشان کرد که OnePlus 8 Pro نخستین گوشی با نمایشگر ۱۲۰ هرتزی خواهد بود.
البته باید گفت که گوشی پرچمدار جدید، تا قبل از ماه مارس، یعنی یک ماه پس از رونمایی سامسونگ از محصولات جدید خود، عرضه نمی شود. شاید به همین خاطر است که این کمپانی به منظور حفظ لقب فعلی خود به عنوان یک برند خلاق، تصمیم گرفته تا فناوری نمایشگر آینده را در روز دوشنبه، یعنی چهار هفته پیش از رونمایی های سامسونگ، در معرض نمایش بگذارد.
نظر شما چیست؟ منتظر وان پلاس ۸ پرو و معرفی آن در دوشنبه همین هفته هستید؟
بی صبرانه منتظر مراسم رونماییش هستم.
برای من، یکی از اولویت های خرید هستش.
فقط باید دید با چنین رفرش ریت بالایی در بحث بهینگی و کنترل مصرف انرژی وان پلاس چه تدبیری براش اندیشیده . امیدوارم حجم باتریش حداقل ۴۵۰۰ میلی آمپر باشه .
آقا نیما سلام،، پس گوشی بعدیتون وان پلاسه
سلام آقا وحید
والا فعلاً تصمیمی برای خرید ندارم و حداقل تا تابستون همین میت ۲۰ پرو نگه میدارم چون واقعاً ازش راضیم اما اگه بخوام روزی گوشی جدید بگیرم قطعاً یکی از گزینه هام از وان پلاس هست.
@نیما عرفانی
استاد دیروز میزان SAR گوشیهای شیائومی و وانپلاس رو چک کردم دیدم واقعاً فاجعهان… فک نمیکردم انقد زیاد باشه، مخصوصا وانپلاس 5t و فکر میکنم شیائومی می مکس ۳ که تقریباً خط قرمز رو رد کردن… سریهای ۷ وانپلاس هم متاسفانه SAR بالایی دارن و خب همین SAR ممکنه حتی باعث سرطان خون هم بشه… همین عددهارو که دیدم کلاً از پیشنهاد گوشیهای شیائومی و وانپلاس به دیگران منصرف شدم، حالا نظر شما چیه؟…
@دکتر ناظر
اون گوشی های قدیمی شرکت ها هست و محدود به شیائومی و وانپلاس نیست و خبرش مال 2 تا 3 سال پیشه…
همین آیفون که میخواستی بخری صدر بود یه مدت…
خبر بیرون از محدوده مجاز بودن سامسونگ و اپلم هست تو همین ساین…
در ضمن بالاتر از حد مجاز نبود…
الان میزان سار برای گوشی های جدید تو gsmarena هست میتونی ببینی که کمتر از قبله… تازه تو اروپا گوشی هاشون تاییدیه میگیرن و فروش میرن پس مشکلی از این بابت نیست…
چاکر آقا نیما والا من که خرید سری اس جدید از گزینه هام بیرون اومد چون فک نکنم حس نویی بهم بده چون رابط کاربری one ui 2 تفاوت چندانی با one ui 1نکرده و اگه اس 11 رو تهیه کنم مطمئنن جذابیتشو خیلی زود از دست میده برام و بهبودها و پیشرفتهایی رو هم که احتمالا توش اعمال میشه تو بخشهایی هست که زیاد واسه من اهمیت نداره جز باتری و صفحه 90 هرتزی و یا شاید 120 هرتزیش،، هواوی p40 هم که یکم ادمو دچار تردید میکنه ساپورت نشدن از طرف گوگل هست،، راستش خیلی دوس دارم ی محیط جدید کاربری البته توی اندروید رو تجربه کنم، البته بین دو تا برند شیائومی و وان پلاس،، تصاویر و اخبار وان پلاس 8 پرو و شیائومی می میکس 4 رو دنبال میکنم خوب اخبار می میکس واقعا جذابتر از وان پلاسه ولی از طرفی وان پلاس رو بیشتر قبول دارم،وانپلاس از اون دسته گوشیاس که قیمتش تو ایران خیلی کاذب هست و اصلا به بازار جهانی نزدیک نیست،، والا تو وسایل جانبیم تو ایران باید گفت که به صفر نزدیکه ولی صفحه 120 هرتزی رو خیلی دوست دارم تجربه کنم،، از طرفیم دوربین زیر نمایشگر اگه تو می میکس استفاده بشه واقعا اقوا کنندس،،شما بین این دوتا کدوم رو بیشتر تایید میکنین و اینکه ایا رابط های کاربریشون از هواوی و سامسونگ زیباتر و بهتر و کاربردی تر هست اگه تجربه استفاده از گوشیهای شیائومی و وانپلاس رو دارید؟؟
بسیار عالی ناظر جان
ممنون از اطلاع رسانی 👌
پس باید دست نگه داشت تا ببینیم گوشی های جدیدشون چه میزان SAR دارن اما واقعیت اینه؛ در خصوص محصولات هر برندی ، نکات مثبتش تأثیرگذارتر از معایبش هست به شرطی که به سلامتی و جان انسان لطمه نزنه(مثل همین سرطان خون که شما بهش اشاره کردی).
جالب اینجاست وان پلاس با همین میزان SAR تونسته جایگاه الجی رو در بازار آمریکا تصاحب کنه!!!.
و ی سوال دیگه آپدیتی رو که چند وقت پیش راجبش صحبت کردین رو دریافت کردین؟ من در یافت کردم،،باگ موزیک پلیر رفع نشد البته فک کنم 2 هفته پیش دریافت کردم و به شما هم گفتم فک کنم ندیدید
بزرگوارین آقا وحید. در مورد پرچمدار آینده ی سامسونگ و هواوی قبلاً راجع بهش مفصل صحبت کردیم و میتونم با قاطعیت بگم هرکدوم رو تهیه کنید به هیچ عنوان پشیمونتون نمیکنه حتی سری پی ۴۰ هواوی که بر اساس خبرها به مانند سری میت ۳۰ سرویس های گوگل رو پشتیبانی نمیکنه اما میتونه دیزاین ، باتری لایف و دوربین مجذوب کننده ای داشته باشه . در مورد إس ۱۱ اولترا هم یکبار ازش به عنوان دوربین انقلابی یاد کردم.
و اما در خصوص شیائومی و وان پلاس ؛ بله من هم با شما هم عقیده ام و با اینکه تجربه ی استفاده ی طولانی مدت از رابط کاربریشون رو نداشتم اما شخصاً وان پلاس رو به خاطر رابط کاربری سبک و اینکه در رنکینگ پوسته های سفارشی اندروید رتبه ی یک هست و خواهان زیادی هم داره به علاوه نمایشگر فوق العاده اش قبولش دارم و در مورد پرچمدار آتیِ شیائومی ۲-۳ بار در جهت توصیفش کامنت فرستادم و به نظرم جدای از بحث دیزاین و پرفورمنس ، در رنج قیمت خودش پرچمدار ایده آلی هست و جهش فوق العاده ای در زمینه ی دوربین داره و مطمئناً در این مورد نسبت به وان پلاس حداقل یک سرو گردن بالاتره و رابط کاربریش هم نسبت به رابط هواوی و سامسونگ اگه چیزی اضافه نداشته باشه ، کم و کسری هم نداره و حداقل امکاناتش از اکسیژن او إس بیشتره.
در مورد آپدیت هم بله در پستی که درباره اش کامنت فرستادین جواب دادم . بله همون اول که آپدیتش اومد بروز رسانی کردم و باگ موزیک پلیر برای من رفع شده. کلاً سرعت رابط کاربری روون تر شده
@M.b
مصطفی جان برادر دو سال پیش کجا بود؟! این میزان SAR هارو ببین (همه به استاندارد آمریکا هستن – حداکثر : ۱.۶) :
شیائومی می ۹ : روی سر (۱.۳۹)، روی بدن (۱.۳۰)
سامسونگ گلکسی نوت ۱۰ پلاس : روی سر (۳۵/.)، روی بدن (۷۰/.)
وان پلاس ۷ پرو : روی سر (۱.۲)، روی بدن (۱.۱۹)
شیائومی می نوت ۱۰ : روی سر (۱.۱۹)، روی بدن (۱.۱۸)
سامسونگ گلکسی اِی ۵۱ : روی سر (۸۰/.)، روی بدن (۶۷/.)
شیائومی می ۹ تی : روی سر (۱.۱۹)، روی بدن (۱.۱۸)
و حالا توجه شمارو به این موارد جلب میکنم :
شیائومی می میکس ۳ : روی سر (۱.۴۵)، روی بدن (۱.۵۷)
شیائومی می مَکس ۳ : روی سر (۱.۵۸)، روی بدن : (۱.۴۲)
روز خوش (😂🤦♂️)
@دکتر ناظر
همونطور که گفتم میبینی که همه کمتر از حد قانونی هستن و باز همونطور که گفتم همه کمتر از می مکس 3 شدن و هر چه به حال نزدیک شدیم کمتر و کمتر شده…
دعوت میکنم به دیدن عکس که آیفونی که میخواستی بخری هم وضعش همینه…
ولی نشنیدم کسی آیفون بخاطر سار بالاتر از سامسونگ نگیره…
کافیه تا زیر مقدار قانونی باشه تا خطرناک نباشه که همشون هستن…
تازه ربطی به کیفیتهم نداره چون آیفون به اون گرونی از پوکوفون 300 دلاری سار بیشتری داره…
سختگیری اگر قراره بشه همون اول باید راجب آیفون این حرفا رو میزدیم که باهاش شروع شد ماجرا…
واقعا ممنون آقا نیما از راهنماییهای همیشگیتون،، البته نطر شما راجب اس 20 الترا و دوربین انقلابیش کاملا درسته ولی همونطور که میدونید من دوربین جزو معیارهای اولم نبوده هیچ وقت
خواهش میکنم، لطف دارین.
پس با این تفاسیر باید کلاً سامسونگ رو از لیستی که برای خریدتون در نظر دارین خط بزنید 😅
خیلی وانپلاس دوسش دارم 🙆😍
منم خیلی تو رو دوست دارم
😱خطر ناک شدی
Wooow😊
فقط ی چیزی اگر وان پلاس سه روز دیگه وان پلاس 8 معرفی کنه شیائومی یا سامسونگ لقب اولین استفاده از چیپست جدید اسنپ دراگون از دست میدن
وان پلاسم از دست داده
۸۴۸۸ اولین بود
آها آره اونم بود
همین الانم از دست دادن…
ZTE Axon 10s pro اولین بود اگه اسمش رو درست گفته باشم…
باید خاطر نشان کرد که OnePlus 8 Pro نخستین گوشی با نمایشگر ۱۲۰ هرتزی خواهد بود!!
ایسوس rog phone 2 اولین با صفحه نمایش 120 هرتز بود.
Razer phone اولیش بود ، نسخه ی دومش هم نمایشگر ۱۲۰ هرتز داره اما اینا به علاوه همین ایسوس که بهش اشاره کردین همگی جزو گوشی های گیمینگ محسوب میشن و جدای از اینا ردمی و اوپو هم گوشی با چنین رفرش ریتی دارن اما فکر کنم منظور نویسنده اولین در سطح گوشی های فلگشیپ غیر گیمینگ باشه.
خیلی مشتیه وانپلاس مخصوصا اینکه مثل اپل فقط پرچمدار میزنه فقط خیلیا از این امواج sar نگرانن که تو گوشی های وانپلاس از بقیه گوشی ها بیشترن
تا حالا تمام سری های تی و پرو اون رو داشتم اما هنوز نتونسته اوایل دوربینش و این اواخر باطری اش راضی کننده باشه وقتی با رفرش ریت ۹۰ هزار عمر باطری کاهش پیدا میکنه باید فکری به حال بهینه سازی مصرف باطری بکنه یا باطری اش و بزرگتر کنه وگرنه بازم بخواد با همون حجم باطری بیاد وسط گود عملا نمیشه از این فن آوری استفاده کرد یا باید همیشه شارژر بزرگش توی جیبت باشه البته خوب فناوری wrap charge فوق العاده است اما هنوز وانپلاس با وجود افزایش قیمت اش نتوانسته مثل یک پرچمدار تمام عیار مشتری را راضی کنه امیدوارم این سری این کار رو بکنه تا بشه به عنوان یک پرچمدار یک ساله نگهش داشت
وانپلاس هشت پرو اس۲۰ اولترا می ۱۰ پرو گزینه های وسوسه کننده ایی برای عزیزان ایرانی که قصد خرید پرچمدار رو دارن ای کاش بیشتر روی حذف پانچ هول و ناچ و این چیزا کار می کردن و دوربین زیر صفحه می رفت ولی این رقابت هرتز ها رو خیلی دوست دارم در اینده نزدیک ۱۴۴ هم اضافه می شه بکا خیلی عالیه باتری های بزرگ هم و فست شارژر ها و سنسور های بزرگ دارن رقابت می شن کاهش حاشیه به حذف دوربین سلفی و رفتنش به زیر صفحه منجرب می شه فقط امیدوارم امیدوارم بعد این ها که یک سال زمان می بره سال دیگه سر نوع پنل میکرو ال ای دی روشنایی پنل و تنظیم دستی غلظت رنگ و کنتراست و تنظیماتش پیشرفته صفحه نمایش و همین طور باتری هایی با ابعاد کوچک تر اسپیکر های قوی ترررقابت داشته باشن
گوشی خوبی به نظر میرسه