دو ماه پیش بود که در ترنجی خواندیم گوشی گیمینگ ZTE نوبیا رد مجیک ۳ با فن داخلی معرفی شد. نوبیا برای این گوشی از قدرتمندترین تراشه پردازشی این روزها، یعنی اسنپدراگون 855، استفاده کرده و در کنار آن 12 گیگابایت حافظه رم و 256 گیگابایت فضای ذخیره سازی نیز در نظر گرفته است. حالا می بینیم که زد تی ای نوبیا رد مجیک ۳ در بنچمارک AnTuTu بالاترین امتیاز را ثبت کرد. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.
با انتشار لیست بالاترین امتیازات بنچمارک Antutu می بینیم که دومین ماه صدرنشینی زد تی ای نوبیا رد مجیک ۳ رقم خورده است. این گوشی ماه میلادی گذشته نیز توانسته بود لقب سریعترین گوشی هوشمند دنیا را در بنچمارک آنتوتو به دست بیاورد. زد تی ای نوبیا رد مجیک ۳ با اختلافی کم، بالاتر از شیائومی بلک شارک ۲ قرار دارد. رتبه سومین سریعترین گوشی دنیا بر اساس فهرست امتیازدهی AnTuTu، باز هم به یک پرچمدار شرکت شیائومی تعلق دارد؛ شیائومی می ۹ اکسپلورر اکنون سومین گوشی سریع دنیا محسوب میشود.
حداقل بر اساس سیستم امتیازدهی آنتوتو، شیائومی اکنون با اقتدار سازنده قدرتمندترین گوشی های هوشمند دنیا است، چرا که رتبه چهارم سریعترین گوشی هوشمند طی ماه ژوئن نیز در اختیار محصولی از این شرکت یعنی شیائومی می ۹ قرار دارد. اختلاف امتیاز گوشی های شیائومی در آنتوتو با گوشی زد تی ای نوبیا رد مجیک 3 چندان زیاد نیست. در رتبه پنجم و ششم فهرست ماه میلادی گذشته، وان پلاس ۷ پرو و میزو ۱۶ اس قرار دارند.
بعد از آنها وان پلاس ۷ و شیائومی ردمی کا ۲۰ پرو، در رتبههای هفتم و هشتم، دیده میشوند. پرچمداران کنونی پرفروشترین گوشیساز دنیا، سامسونگ گلکسی اس ۱۰ و گلکسی اس ۱۰ پلاس، در انتهای فهرست سریعترین گوشی های هوشمند کنونی بر اساس امتیازهای آنتوتو، جا خوش کردهاند.
نظر شما چیست؟ بنچمارک Antutu برای شما اهمیت دارد؟
هر گوشیای چینی که میاد اول م.ی.رینه به سامسونگ 👌
سامسونگ چی بود این وسط گ*ز گ*ز میکنی
برو به داد کرین برس😂
رو پرفورمنس ۳۰۰۰۰۰ 😄👌
هردوشون باید یه فکری برای خودشون بکنن…
سال دیگه معماری اسنپ هم عوض میشه و EUV هست و اگر یه فکری نکنن باز هم عقب خواهند افتاد…
خصوصاً هواوی که تا همین الان هم بخاطر بهینه نبودن به اندازه اسنپدراگون و قدرت کمتر، مجبور بوده نانومتر معماری رو کمتر و کمتر کنه و زودتر از همه دست روی معماری 7 نانومتری بذاره که حداقل با بیشتر شدن بهینگی نسبت به پردازنده قبلی خودش، بتونه حالت پرفورمنس رو ارتقاء بده و پردازش رو سختگیرانه تر کنه که قدرتش به همینجا برسه حداقل…
سال دیگه وضع با معماری جدید اسنپ و روند رشد سعودیترش کار برای هوآوی سخت تر از این خواهد شد…
صعودی👌🙄
سامسونگ برای چی!
خیلی وضعش بهتره که
در خصوص اون لیتوگرافی ببخشید که مال سامسونگه و رو چیپستای خودشم قراره بذاره😑
آره میدونم که خود سامسونگم قراره بسازه و این هم برای سامسونگ خوبه هم کوالکام…
اما سامسونگ هم خب بجز یک یا دوبار که اسنپ گند زد، دیگه هیچوقت نتونسته بهینگی، سرعت و قدرت بیشتری رو نسبت به اسنپدراگون ارائه کنه…
خصوصاً بهینگی…
چون بهینگی اگر بیشتر از همه باشه، میشه با پردازش های سختگیرانهتر هم قدرت رو از همه بالاتر برد با کمی کمتر کردن بهینگی و هم در بهینگی هم در سطح بقیه بود…
(برای همین مورد هوآوی داره سریعتر از همه نانومتر معماریش رو کاهش میده که بتونه تو بهینگی جلو بیافته و کمی از بهینگی رو به قدرت بیشتر اختصاص بده)
(کلاک پردازنده هوآوی همین الانشم روی حالت پرفورمنس 0.1 تا 0.2 شروع فرکانس کاریش از بقیه بالاتره که یعنی مصرف انرژی بیشتر (اینکار رو کرده که تو بنچمارک ها عقب نیافته و در عوض معماری 7 نانو بهینگی که با خودش آورده باعث شده این مصرف انرژی بیشتر تاثیر زیادی روی عملکرد نداشته باشه در حقیقت عکس تئوری تکنولوژی biglittle عمل کرده و با کم کردن نانومتر، تاثیر این استراتژی روی افزایش مصرف رو کمتر کرده تا حدی)
ترکیب تکنولوژی ساخت سامسونگ و فناوری و تجربه کوالکام، احتمالاً اسنپ 865 رو بی رقیب تر از همیشه میکنه…
اپل هم فکر کنم بیش از همیشه تحت فشار باشه چون سایرین وارد دنیای 5g شدن و خواهند شد در حالی که اپل در آخرین پله های مسیر 4g هنوز ایستاده و این سال ها براش خیلی سخت تر خواهد گذشت تا مثل انقلابی که در طراحی کرد(iphone x)، بتونه در زمینه 5G هم بعد سال ها فشار سایر چیپست های 5g یه انقلابی بکنه و نکات برجسته چیپستش رو تو اولین نسلی که از 5G استفاده میکنه، درخشانتر از همیشه کنه…
صحیح🤔
گوشی گیمینگ یعنی همین…
یعنی سیستم خنک کنندگی پیشرفته تر از بقیه گوشی های معمولی…
یعنی پردازندهای که تخصصی روش کار شده تا با نرم افزار بهترین عملکرد رو داشته باشه…
یعنی رابط کاربریای که برای سریع بودن طراحی شده…
انتظار همچین عملکردی رو از zte داشتم اما اینکه گوشی های غیر گیمینگ شیائومی پشتش صف کشیدن، نشون از موفقیت همکاری lab این برند تو آمریکا با کوالکام داره…
همچنین افتتاح تمامی چهار پردازنده 712 و 710 و 665 و 730 و جز اولین ها بودن در استفاده از 675 و 636 و 625 نشان از پیشرو بودن این شرکت در استفاده به موقع از بهترین پردازنده های موجود هست…
و این سیاست درستیه…
در حالی که بعضی برند ها منتظر کاهش قیمت پردازنده ها میشن و حتی تا یکسال هم صبر میکنن و بعد تازه از اون پردازنده استفاده میکنن که سود بیشتری ببرن…
منتظر معرفی نسخه سوم گوشی گیمینگ بلکشارک هستم تا ببینم اون چیکار میکنه…
مگه redmi k20 امتیازش 388000 نشده بود؟
نسخه پرو
نسخه چین و گلوبال فرق داره…
الان تو نسخه گلوبال وانپلاس 7 پرو از mi 9 بالاتره در حالی که تو نسخه چین که بروزتر هم هست و گوشیها معمولاً اول تو اون وارد میشن(مثل همین خبر که عکس از نسخه چینه) mi 9 بالاتر از وانپلاس 7 پرو هست…
یعنی توان سخت افزاری چین و گلوبالشون فرق داره؟!
😐
آنتوتو صرفاً قدرت سختافزار رو نمیسنجه که…
مهمه که رام گوشی چطور با سختافزار هماهنگ شده باشه و در امتیاز تاثیر بسیار زیادی داره(دلیلی که اپل با رم کمتر امتیاز بالاتری میاره خیلی وقتا همین هماهنگی بسیار خوب رابط و سختافزار هست و عوامل دیگری مثل سیستم عامل بهینه و…)
پس دو تا نکته رو باید بگم…
اول اینکه بسته به اینکه رام گوشیتون رام چین باشه یا گلوبال، نتیجه ممکنه کمی متفاوت باشه…
دوم هم اینکه آنتوتو امتیاز یک گوشی رو لیست نمیکنه که و یه حدنصابی برای ورورد یک گوشی به هر کدوم از لیست های چین و گلوبال داره…
مثلا این حد نصاب رو 10000 عدد گوشی فرض میکنیم…
نتیجه این میشه که اون امتیازی که آنتوتو لیست کرده تو لیست نسخه چین، میانگین امتیاز 10000 گوشی از اون مدل در چین بوده…
حالا این نمره ربطی به خارج از چین نداره و اسامیای که به همراه نمرات تو لیست گلوبال میبینی، هر کدومشون میانگین امتیاز 10000 عدد گوشی از اون مدل در خارج از چین رو شامل میشن…
(البته اینکه نمرات کسایی که تو چین زندگی میکنن رو وارد نسخه جهانی هم میکنه و تو اون لیست هم نمرات چینی ها تاثیر داره یا نه رو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم دخیل نکنه… 👌)
حله؟ 😅
اوکی جناب
چرا تو بنچمارک قبلی ردمی کی بیست پرو اول بود بلک شارک دوم الان کی بیست پرو رفته پایین؟؟؟!!!