حدودا ۷ ماه پیش گوگل آخرین آمار مربوط به توزیع نسخههای مختلف اندروید را منتشر کرد که با توجه به آن، اندروید نوقا (اندروید ۷ و ۷.۱) با ۲۸.۲ درصد توانست در رتبه یک محبوبترین سیستم عامل اندروید قرار بگیرد. در حال حاضر سهم اندروید ۹ از بازار به بالای ۱۰ درصد رسیده و در ادامه با هم درباره آن صحبت می کنیم، با ترنجی همراه باشید.
روز گذشته گوگل این آمار را آپدیت کرد و اگر لیست جدید را ملاک قرار بدهیم، اندروید اوریو (۸ و ۸.۱) موفق شده جایگاه اندروید نوقا را بهدست بیاورد. در آمار جدید ۲۸.۳ درصد از دیوایسهای اندرویدی به اندروید اوریو مجهز شدهاند و در رتبه بعدی نیز اندروید نوقا با ۲۰.۲ درصد قرار گرفته است. در کنار رقابت بین اوریو و نوقا، گوگل بالاخره اولین اطلاعات از میزان توزیع اندروید پای یا همان ۹ را هم منتشر کرد؛ اندروید ۹ حالا روی بیش از ۱۰ درصد از دستگاههای اندرویدی نصب شده است.
برای مقایسه اندروید ۹ دو ماه سریعتر از اندروید ۸ توانست به این رقم برسد. اندروید ۸ و بهخصوص اندروید ۹ برپایه پروژه اندروید Treble بنا شدهاند؛ این پروژه که به همراه اندروید اوریو انتشار یافته تغییرات عمده ای را در معماری فریم ورک سیستم عامل ایجاد کرده و هدف از آن ارائه سریعتر بروزرسانی ها به تولیدکنندگان است.
بههمین خاطر دو نسخه آخر سیستم عامل اندروید توانستهاند رشد سریعتری نسبت به ورژنهای قدیمیتر داشته باشند. در پایان بد نیست به این نکته اشاره کنیم که نسبت به آمار قبلی، اندروید جینجربرد (اندروید ۲.۳.۳ تا ۲.۳.۷) با یک دهم درصد رشد مواجه شد و حالا این سیستم عامل در ۰.۳ دستگاه ها نصب است.
نظر شما درباره شیب رشد سرعت ارایه آپدیت اندروید چیست؟
واقعا قابل مقایسه با دنیای ios نیست
گوگل باید با ماژولار کردن اپدیت دهی اندروید و ادامه پروژه تریبل سرعت اپدیت دهی رو تسریع ببخشه.
البته منظور تحت فشار قرار دادن کمپانی ها یا تعریف استانداردی جدید یا ارایه روش های جدید هستس