دیروز روز مهمی برای شرکت کوالکام بود، چیپست اسنپدراگون 845 رسما معرفی شدند و اعلام شد که لپتاپ هایی با این چیپست و چیپست اسنپدراگون 835 ارایه خواهند شد. دیدیم که دیروز کوالکام مشخصات کاملی از این چیپست را ارایه نکرد و قرار شد در کنفرانسی دیگر ارایه شود. در ادامه با ترنجی همراه باشید تا مشخصات سخت افزاری اسنپدراگون 845 را با هم بررسی کنیم.
اسنپدراگون 845 تا 30% در مصرف انرژی بهینه تر از اسنپدراگون 835 ارایه شده است. همچنین به لطف Adreno 630 که پردازنده گرافیکی این چیپست است عملکرد گرافیکی نیز تا 30% افزایش پیدا می کند. این عملکرد گرافیکی در پردازش ویدیو و بازی های گرافیکی می تواند موثر باشد.
این SoC یا همان چیپست مجتمع کوالکام برای مواردی پردازشی دیگر نیز از پردازشگرهای زیر استفاده می کند:
اجازه بدهید با هسته های Kyro 385 که معماری اختصاصی کوالکام است آشنا شویم. این هسته ها تا فرکانس 2.8 گیگاهرتز تنظیم می شود که تا 25٪ سریع تر از نسل پیشین است. همچنین بالاتر خواندیم که در مصرف انرژی 30٪ بهینه تر است که این خیلی عالی است. این پردازنده مرکزی با معماری 10 نانومتری FinFET طراحی شده است.
پردازشگر تصویر Spectra 280 می تواند فیلم برداری حرکت آهسته به رزلوشن HD تا نرخ 480 فریم بر ثانیه را به شما بدهد. شاید از این مهم ترین بتوان فیلم برداری 4K به نرخ 60 فریم بر ثانیه به صورت HDR را اعلام کرد.
همچنین از نظر راه های امنیتی اسنپدراگون 845 با تمام راه های موجود از جمله تشخیص چهره سه بعدی، اسکنر عنبیه چشم، اثرانگشت و تشخیص صدا سازگار است. در پایان می توان به صدای AQustic اشاره کرد که باعث بازتولید صدای بهتر می شود.
اجازه بدهید دو ویدیو رسمی اسنپدراگون 845 را ببینیم:
سال 2018 پرچمدارای اکثر شرکت های مطرح اندرویدی از چیپست اسنپدراگون 845 بهره خواهند برد. نظر شما درباره این چیپست چیست؟
مودم x50 نیست؟
از چیزی فکر می کردم فراتره
چیپست خوب و قوی هست ولی نسبت به نسل قبل جهش حساب نمیشه.
همون 30% رشد را داشته.اگه هر سال همین اندازه رشد داشته باشه خیلی خوبه.
ولی امسال هم جهش خاصی نبوده.مثل هرسال.
امیدوارم امسالم مثل پارسال این چیپست در انحصار Samsung نباشه
نه ظاهرا الجی اولین گوشیو با این پردازنده میزنه.
نتونست مثل پارسال يه ارتقا حسابي بهش بده و بهتر بود اسمشو بزاره ٨٤٠