تا همین چند سال گذشته کسی به تلفنی بالاتر از ۴٫۰ یا ۳٫۵ اینچ فکر نمی کرد. بازخورد های اولین گوشی ۴٫۳ اینچی از سری محبوب Desire شرکت HTC بسیار تعجب برانگیز بود و اولین نوت ۵٫۳ اینچی سامسونگ بازخورد ” تلویزیون گرفتی دستت؟ ” را در خیابان ها به شما برمیگرداند. حال پس از مدتی کوتاه شاهد آن هستیم که تلفن های ۴٫۷ اینچی از بیشترین محبوبیت برخوردار شده اند. با ترنجی همراه باشید تا به تحلیلی کوتاه در این باره بپردازیم.
نکته قابل توجه این گزارش که DeviceAtlas آن را منتشر کرده تنها یک چیز است : ” توجه مردم به سایز صفحه و رزولوشن معطوف شده “. این برای شرکت ها بدین معناست که رزولوشن بیشتر، فروش بیشتر! شاید به همین دلیل بوده که اپل چندین و چند عقیده استیو جابز را زیر پا گذاشتند. ولی چرا تمام دنیا باهم به این اندازه از صفحه نمایش مهاجرت کردند؟ دلیل اصلی تمام این تغییرات اینترنت و تمام بازی ها و برنامه های مربوط به آن است. به نظر می رسد کسی دیگر از بازی های تحت وب ( مثل کلش آف کلنز، ۸ بال پول، آجار.آیو و …. ) و وب گردی با صفحه هایی که در کف دست جا می شوند لذت نمی برد. در زیر می توانید آمار اندازه های صفحه ها را کشور به کشور مشاهده کنید. بیشترین اندازه صفحه برای آمریکا می باشد. این آمار ها توسط ترافیک های وب گرفته شده :
همچنین اگر به رزولوشن این صفحه ها دقت کنیم رزولوشن ۷۵۰*۱۳۳۴ محبوب ترین بین بین بقیه و پس از آن ۱۰۸۰*۱۹۲۰ یا فول اچ دی و ۱۲۸۰*۷۲۰ یا اچ دی بیشترین محبوبیت را دارا هستند. البته ورود تلفن های ۲K و صد البته اکسپریا زد۵ پریمیوم با رزولوشن ۴K خود در حال رشد هستند و به نظر می رسند که در چندین سال آینده شاهد استاندارد شدن این رزولوشن ها برای تلفن های همراه باشیم.
در نمودار بالا رزولوشن ها از تلفن های زیر به عنوان نمونه انتخاب شده اند و در واقع به معنای آمار هر تلفن هستند. به نظر می رسد اپل پیروز میدان در بسیاری از کشور هاست :
پس از بحث رزولوشن می رسیم به دو رقیب و جنگی که در چند سال اخیر شاهد آن هستیم! اندروید علیه iOS و صد البته سامسونگ علیه اپل. بگذارید در ابتدا به اندروید و iOS بپردازیم. دیروز با منتشر کردن آمار ۱۳٫۹ درصدی سهم اپل و iOS از بازار جهانی تلفن های همراه به وضوح دیدیم که اندروید بازار تلفن های هوشمند را به دست دارد و ویندوز و بلک بری در حال دست و پا زدن هستند هر چند که مایکروسافت بسیار خونسرد و با برنامه در حال ادامه دادن راه خویش است. با این حال بگزارید نگاهی بندازیم که محبوبیت این دو سیستم عامل در کدام کشور ها بیشتر و یا کمتر است. اپل بازار آمریکای شمالی، اروپای غربی، استرالیا، کویت و سنگاپور را در دست دارد اما در باقی کشور ها اندروید پیروز میدان است. به نمودار زیر توجه کنید.
در این میان بهتر است نگاهی به محبوبیت ویندوز فون نیز داشته باشیم. با توجه به آمار ها در سه ماهه اول امسال افت این سیستم عامل را شاهد بودیم ولی با توجه به حرکت های درست مایکروسافت شاهد رشد این سیستم عامل بودیم و به نظر می رسد که آمار های مثبت و بیشتری از ویندوز ببینیم. با کمال تعجب محبوبیت ویندوز در هند بیشتر از هر جایی در دنیاست و در ژاپن و آمریکا به نظر می رسد کمتر کسی ویندوز پسند باشد. البته با توجه به پیش فروش بی سابقه لومیا ۹۵۰ و ۹۵۰ ایکس ال در آمریکا باید شاهد تغییر این امار در سه ماهه چهارم ۲۰۱۵ و سه ماهه اول ۲۰۱۶ باشیم. نمودار محبوبیت این سیستم عامل را در زیر مشاهده می کنید.
با اینکه بیشترین رشد و محبوبیت به نظر می رسد برای هند باشد ولی اینطور نیست. مردم فنلاند هنوز به تلفن های نوکیا/مایکروسافتی خود پایبندند و بیشترین تراکم و محبوبیت ویندوز فون در فنلاند و سپس در اروگوئه آرزانتین است. در زیر می توانید نمودار را مشاهده کنید.
و حالا میرسیم به بررسی محبوبیت تلفن ها و برند های موبایل در کشور ها مختلف. بی شک سال های سال است که طرفداران سامسونگ و اپل در کشور های مختلف با هم رقابت می کنند. ولی پیروز میدان تا به امروز در کشور های متفاوت کدام یک بوده؟ به نمودار زیر دقت کنید.
به نظر می رسد در ژاپن کشوری که خود سازنده محصولات سونی است نه تنها اثری از ویندوز نمیبینید بلکه خبری از خود سونی هم نیست چه برسد به سامسونگ و با توجه به نمودار از محبوبیت بسیار بالای اپل و اسمارتفون هایش در این کشور هستیم. سامسونگ با وجود فروش بالا مغلوب اپل در بیشتر کشور های بالا بوده. ولی بقیه برند ها چطور؟ بیایید نگاهی به مقایسه موتورولا، ال جی، اچ تی سی و اپل در کشور های بالا نیز داشته باشیم.
هرچند که سونی مغلوب اپل در کشور خود است ولی باز به نظر می رسد عملکرد مثبتی در اکثر نقاط جهان دارد. با این حال فروش نه چندان بالای این غول ژاپنی باعث شده در آمار های گارتنر اشاره ای به آن نشود. باید دید که واکنش و حرکت بعدی این شرکت چیست. موتورولا/لنوو همچنان در رکود است و در کنار آن اچ تی سی و درگیری همیشگی فروشش وجود دارد. سردرگمی این دو شرکت در طراحی و ساخت مدل ها مشهود است با این تفاوت که موتورولا سری های قدیمی Atrix، Milestone و … خود را کنار گذاشته و با یک خط طراحی مناسب همچنان به کار خود ادامه می دهد. باید دید سردرگمی اچ تی سی تا کی ادامه خواهد داشت. ال جی نیز فروش بالایی ندارد ولی سود بالای این شرکت در بخش تلویزیون و لوازم خانگی هنوز بخش موبایلش را سرپا نگه داشته و قدم های مثبتی از هر دو رقیب کره ای تا کنون دیده ایم. بیایید قبل از آنکه این تحلیل را به پایان برسانیم نگاهی هم داشته باشیم به انکه کدامین مدل از تلفن های پرفروش آیفون اپل در حال حاضر بیشترین استفاده و محبوبیت را دارند. به نمودار زیر توجه کنید.
شاید کمی شوکه شده باشید. بله؛ آیفون ۵/۵s هنوز بیشترین محبوبیت را در تمامی کشور های ذکر شده دارند و هنوز پس از دو سال پر سروصدا برای سری جدید آیفون های ۶ و مشتقات آن رقابت وجود دارد و به نظر نمیرسد حالا حالا ها شاهد سبقت گرفتن این سری جدید باشیم. و بلاخره معلوم شد که محبوبیت بالای آیفون در ژاپن بخاطر سری آیفون های ۶ نیست بلکه هنوز آیفون های ۵ دلیل پس زده شدن باقی برند ها در این کشور هستند. همچنین هنوز بیشترین ترافیک وب توسط تلفن های سامسونگ اشغال شده. ولی هنوز نوت های جدید سامسونگ از لحاظ استفاده وب و تعداد بیشتر از سومین عضو این خانواده نبوده اند. در زیر نیز می توانید نگاهی بر سهم بیشترین اشغال کننده های ترافیک وب یا به عبارتی پر فروش ترین تلفن های سامسونگ داشته باشید.
با توجه به آمار امروز و دیروز نظر شما درباره برند محبوب و اندازه صفحه نمایش خوب چیست؟ آیا شما نیز ۴٫۷ اینچ را مناسب میدانید یا ترجیح می دهید با صفحه های بزرگتر یا کوچکتر استفاده روزانه خود را داشته باشید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید
شما می توانید گزارش DeviceAtlas را نیز دانلود کنید : [su_button url=”https://toranji.ir/wp-content/uploads/2015/11/DeviceAtlas-Mobile-Traffic-Report-Q3-2015.pdf” target=”blank” background=”#29976c”]DeviceAtlas[/su_button]
گذشته :
ویندوز و بلک بری در حال دست و پا زدن هستند هر چند که مایکروسافت بسیار خونسرد و با برنامه در حال ادامه دادن راه خویش است.
بزودی :
مایکروسافت بسیار خونسرد و با برنامه در حال ادامه دادن راه خویش است.اندروید و اپل در حال دست و پا زدن هستند.
یادتون باشه در سال ۱۹۹۷ پس از نزدیک شدن اپل به ورشکستکی و بازگشت استیو جابز به آن، جابز به سراغ بیل گیتس رفت و او را متقاعد نمود که ۱۵۰ میلیون دلار در اپل سرمایه گذاری نماید.
در اصل با کمک مایکروسافت بود که اپل امروز توانسته تبدیل شود به با ارزش ترین برند جهان
و یادتون باشه مایکروسافت خیلی راحت بلک بری را نابود کرد.
شما سعی کن تو سایت باشی
حالا در آینده افراد زیادی تخیلاتشون رو با شما درمیون میزارن و بیانات گهربارشون رو در مقابل اعتقادات شما علم میکنن ولی شما باش
هر بار که ترنجی رو باز میکنم فکرم میره ب دوستانی که بودن و خیلی خوب بودن و حالا نمیدونم چرا نیستن
رک گفتم بدونی و بدونن
خوشم اومد سونی در کشورهای جهان اول فروش فوق العاده ای داره. تو ژاپنم دومه بعد از اپل.
اس ۴ من هنوز تو ترافیک دومه :yahoo: :yahoo: :yahoo:
تو تمام کشور ها دوّم بود :yahoo:
تحلیل کاربران ترنجی:این ارور ها داره اذیتمون میکنه، خیلی خیلی خیلی(۵۰۴)
با عرض پوزش! هم ترافیک بسیار بالا بوده و هم یک سری مشکلات فنی سرور مواجه هستیم
به زودی برطرف میشه
دوست عزیز خیلی بهتر شده
یادتون هست یک دورانی چقدر زیاد بود :))
باز هم بهتر میشه به مرور
واقعا قویترین ۴٫۷ اینچی جهان تا الان Z5 COMPACT :rose:
به نظر منم ۴٫۷ اینچ عالیه.
من خودم گلکسی آلفا دارم.
۴٫۷ اینچ با پردازنده ی اگزینوس ۵۴۳۰ + حسگر اثر انگشت.
تو این رنج قیمت هم واقعا یه سرو گردن که سهله چنتا سروگردن از بقیه بالاتر بود.
گوشی فقط ۶ اینچی هنوزم تو کف لومیا ۱۵۲۰ هستم حیف سخت افزارش قدیمی شد