سوالی که در چندماه اخیر بارها و بارها توسط بسیاری از افراد از من پرسیده شده و هر بار سعی کردم تمامی نقاط ضعف و قوت را بگویم تا خود فرد به جواب برسد. سوالی که ذهن بسیاری از گیکها را فرا گرفته و هیچکس نتوانسته است جواب دقیقی به آن بدهد.
آیا ویندوز ۱۰ موبایل موفق میشود؟ چه دلایلی برای موفقیت و یا شکست احتمالی ویندوز ۱۰ موبایل وجود دارد؟ آیا دوست دارید پاسخی نزدیک به واقعیت را بشنوید؟ مقالهی اختصاصی ترنجی را از دست ندهید…
هیچکس پیشگو نیست. هیچکس جزو خداوند از آینده خبر ندارد. وقتی که هنوز معلوم نیست که ویندوز ۱۰ موبایل چه زمانی عرضه میشود و چه امکانات جدید دیگری به این سیستمعامل افزوده میشود چرا برای خودمان ببریم و بدوزیم؟ برخی از وبسایتهای تکنولوژی از هماکنون آگهی مجلس عزای ویندوز ۱۰ موبایل را با حضور ساتیا نادلا و بیل گیتس منتشر کردهاند. اما واقعیت چیست؟ این سیستمعامل میتواند ردموندیها را موفق کند؟
بگذارید اول با یک جمله سوالی شروع کنیم
اگر مایکروسافت امیدی به سیستم عامل خود نداشت آیا هیچوقت دست به توسعهی ویندوز ۱۰ میزد؟ اگر مایکروسافت امیدوار به آینده نبود هیچگاه پروژههای ویندوز اینسایدر و استوریا را راه نمیانداخت و عملا کانتینیومی وجود نداشت. مایکروسافت به شدت بر روی ویندوز ۱۰ موبایل سرمایهگذاری کرده است و به موفقیت سیستمعامل خود تقریبا اطمینان دارد.
۱- نرمافزارهای یونیورسال و دسترسیهای بیشتر
مایکروسافت در ویژال استودیو ۲۰۱۵ دست برنامهنویسان را بسیار باز گذاشته است. بسیاری از دسترسیها که قبلا در ویندوزفون موجود نبود هماکنون در ویندوز ۱۰ موبایل موجود است. برنامه نویسان میتوانند برنامهای بنویسند که هم در ویندوز ۱۰ موبایل اجرا میشود و هم در ویندوز ۱۰ کامپیوتر. چه چیزی از این بهتر؟ کدام سیستمعامل این قابلیت را دارد؟ وقتی که شما توسعهدهنده باشید میتوانید یک نرمافزار بسازید که هم بر روی ویندوز کامپیوتر شود و هم ویندوز موبایل. آیا کسی وجود دارد که این قابلیت را دوست نداشته باشد؟ مسلما بسیاری از توسعهدهندگان این موقعیت بینظیر را دوست دارند
بعضی در پاسخ به این موضوع میگویند که این قابلیت نوشتن نرمافزار یونیورسال در ویندوز ۸٫۱ نیز وجود داشته است.
اما این قابلیت با گذشته متفاوت است به دو دلیل:
آیا برنامه نویسان جذب استور ویندوز ۱۰ میشوند؟ قضاوت با شماست
احتمالا شما هم اسم این دو پروژه را حداقل یکبار شنیدهاید. این دو پروژه ابزار دیگری است که به تننهایی میتواند توسعهدهندگان را سمت ویندوز جذب کند. اما اصل ماجرا چیست؟
پروژههای Astoria و Windows Bridge دو بخش مهم از استراتژی مایکروسافت را برای جذب کاربر تشکیل میدهند. این دو پروژه به برنامه نویسان امکان پورت (تبدیل) نرمافزارهای اندروید و iOS به ویندوز ۱۰ موبایل را میدهد. دیگر لازم نیست برنامهنویس وقت زیادی برای نوشتن برنامه صرف کند و میتواند تنها با تغییر چند کد نرمافزار خود را برای ویندوز ۱۰ موبایل منتشر کند. جالب است بدانید که در بیلدهای قبل از بیلد ۱۰۵۱۲ ویندوز ۱۰ موبایل امکان نصب برنامههای اندروید با یکفرآیند بسیار راحت بر روی گوشی ویندوز فراهم بود. اما در بیلد ۱۰۵۸۱ ما موفق به نصب برنامههای اندروید نشدهایم. اما این قابلیت با تغییراتی جزیی به طور حتم در نسخهی اصلی وجود دارد.
پروژه بهقدری جالب است برنامهنویسان زیادی در این رابطه اظهار نظر کردهاند و برای انتشار اپلیکیشن خود در استور ویندوز ۱۰ ابزار علاقه کردهاند. یکی از کسانی که در این رابطه اظهار نظر کرده است کسی نیست جز مارک زاکربرگ! مدیرعامل بزرگترین شبکهاجتماعی جهان که در سخنانی گفته است:
ما قصد داریم تا نرمافزارهای فیسبوک و اینستاگرام را به صورت یونیورسال برای ویندوز ۱۰ عرضه کنیم
چندی پیش مدیر بخش توسعهی واتساپ نیز خبر از ساخت نرمافزار واتساپ مخصوص ویندوز ۱۰ موبایل داد و این همه نشانه تنها یک معنا دارد: توسعه دهندگان به ویندوز ۱۰ علاقهمند هستند. جالب است بدانید که فیسبوک هیچعلاقهای برای بروزرسانی نرمافزار اینستاگرام در ویندوزفون ندارد و این نرمافزار چندی پیش پس از دو سال بروزرسانی شد.
ویندوزفون ۸٫۱ نقصهای زیادی دارد. هیچکس [حتی متعصبترین مایکروسافتی روی کرهی خاکی] منکر این موضوع نیست و خود مایکروسافت نیز متوجه کمبودهای بعضا عجیب و غریب ویندوز ۱۰ موبایل شده است. ویندوز ۱۰ موبایل تلاش دوبارهی مایکروسافت برای ساخت یک سیستمعامل جدید با همان پوستهی قدیمی است. در قسمتهای اول و دوم توضیح دادیم که مایکروسافت تغییرات گستردهای را درون ویندوز ۱۰ موبایل ایجاد کرده و این نشان از عزم راسخ مایکروسافت برای ساخت یک سیستمعامل عامه پسند است. ویندوز ۱۰ موبایل علاوه بر تغییرات گستردهی درونی٬ تغییرات ظاهری زیادی را نیز تجربه کرده است.
کاشیهای بیشتر و با اندازههای مختلف٬ امکان قرار دادن عکس بر پشت کاشیها و منوی اصلی٬ اپ سویچر بهتر و قویتر ٬ اکشنسنتر باز طراحی شده ٬ نوتفیکیشنهای تعاملی٬ فونت جدید سیستمعامل ٬ باز طراحی نرمافزارهای سیستمی همانند برنامه موزیک٬ ویدیو ٬ گالری و تقویم٬ تنظیمات باز طراحی شده٬ اضافه شدن قابلیت OTG و وایفای دایرکت٬ مرورگر جدید مایکروسافت اج
رفع تقریبی رزیومینگ و لودینگ در هنگام باز کردن دوبارهی نرمافزار ها٬ اپلیکیشن دوربین جدید و با قابلیت ضبط ویدیوی اسلوموشن و شناخت صورت افراد در دوربین جلو٬ کورتانای بهبود یافته٬ نرمافزار جدید پیامک و ادغام با اسکایپ٬ نرمافزار جدید مخاطبین٬ امکان جابجایی کیبورد در صفحه نمایشهای بالای ۵ اینچ٬ نرمافزار جدید اوتلوک٬ باز طراحی فروشگاه نرمافزاری
امکان نصف کردن تصویر با استفاده از دکمهی استارت و استفاده از تلفن با یک دست٬ اضافهشدن پروتوکلهای جدید اتصال ایمن٬ انیمیشنهای جدید هنگام باز یا بستهکردن نرمافزار و …
اگر واقع بین باشیم تقریبا ویندوز ۱۰ موبایل از لحاظ امکانات نهتنها چیزی از اندروید و iOS کم ندارد بلکه با اضافه شدن قابلیت جدیدی تحت عنوان کانتینیوم شاهد شکستهشدن مرز بین سیستمعاملهای موبایلی و کامپیوتری هستیم. نزدیکی بیشتر معماری ARM و X86 میتواند یک بستر بینظیر را برای کاربر فراهم کند.
اگر بخواهیم از بروزرسانی بینظیر صحبت کنیم باید به اپل و سری نکسوس اشاره کنیم. گوگل و اپل تا جایی که ممکن است برای گوشیهای خود بروزرسانی عرضه میکنند و این موضوع بسیار قابل تقدیر است. اما تاکنون چیزی در رابطه با بروزرسانی سری لومیا شنیدهاید؟ به نظر من بروزرسانی سری لومیا واقعا گستردهتر و عظیم تر از بروزرسانیهای دیگر شرکتها است.
سری لومیا خانوادهی بسیار گستردهای است و تمامی گوشیهای سری لومیا که با ویندوزفون ۸ به بعد وارد بازار شدهاند به ویندوز ۱۰ موبایل بروزرسانی میشوند. لیست کامل گوشیهایی که مایکروسافت به آنها ویندوز ۱۰ موبایل را هدیه میکند در پایین مشاهده میکنید
بهراستی که این مهاجرت٬ مهاجرت بزرگی است و کاربران ویندوزی از این حرکت مایکروسافت بسیار خشنود هستند. مایکروسافت فرقی بین میانرده و پایینرده نمیگذارد و تمامی سریهای خود از سال ۲۰۱۲ تا سال ۲۰۱۵ به ویندوز ۱۰ موبایل میفرستد.
هر چه که باشد مردم بیشتر به حرف خودشان گوش میدهند تا به تبلیغات شرکتها. مردم به یکدیگر بیشتر اطمینان دارند و این میتواند بهترین تبلیغ برای یک شرکت باشد. متاسفانه در بین بسیاری از مردم اللخصوص مردم کشور خودمان موضوع ناقص بودن ویندوزفون بسیار همهگیر شده و به نوعی مردم از ویندوزفون میترسند. ممکن است برخی بهخاطر همین دیدگاه غلط هیچگاه حتی طرف ویندوزفون نروند و این موضوع میتواند زنگ خطی برای مایکروسافت باشد
مایکروسافت اگر همت کرده است تا ویندوز ۱۰ را به جایگاه واقعی خود برساند باید تبلیغات گستردهای انجام دهد و کاری کند تا لومیا ۹۵۰ و لومیا ۹۵۰ ایکسال برای همگان شناخته شده باشد. همانند تبلیغاتی که اپل برای سری آیفون و سامسونگ برای سری گلکسی انجام میدهد. مایکروسافت باید تلاش کند تا خود بیشتر معرفی کند و اگر این اتفاق نیوفتد سرنوشت خوبی پیشروی ویندوزفون نخواهد بود.
هرچه قدر هم مایکروسافت خوب باشد گوگل و اپل نیز خوب هستند. سیستمعاملهای اندروید و ios نیز به بلوغ کافی رسیدهاند و طرفداران زیادی دارند. کاربری که سالهاست در اکو سیستم اندروید حضور دارد آیا حاضر است به راحتی جذب ویندوز ۱۰ موبایل شود؟ ممکن است موضوع به همین راحتی نباشد.
البته یک موضوع دیگر نیز وجود دارد و آنهم سیاست دیگر شرکتهاست. شرکت گوگل سنگهای زیادی را جلوی رشد ویندوزفون انداخته است و بهغیر از نرمافزار جستجوی خود که ۴ سال پیش عرضه شد تاکنون هیچنرمافزاری برای ویندوزفون عرضه نکرده و همین موضوع میتواند موجب مردد شدن برخی از افراد برای انتخاب ویندوز ۱۰ موبایل شود
مایکروسافت ابزار خوبی را برای جذب برنامهنویسان ایجاد کرده و این موضوع میتواند بسیاری از کاربران را به رونق ویندوز ۱۰ موبایل امیدوار کند. اما برخی از توسعهدهندگان تنها به صورت انحصاری برای یک سیستم کار میکنند و هیچ علاقهای برای رفتن به سیستمعامل دیگر ندارند [هر چهقدر سیستمعامل دیگر خوب باشد یا بد برای برخی فرقی ندارد] و این موضوع میتواند کمی ناراحت کننده باشد. مایکروسافت باید تلاش کند تا توسعهدهندگان جدید و با ایدههای جدید را جذب ویندوز ۱۰ کند تا ویندوز بتواند جلوی رقبا عرض اندام کند
[اختصاصی ترنجی]: در هنگام خرید گوشی های ویندوزی ، چه نکاتی را باید بدانیم
[اختصاصی ترنجی]: هرآنچه که باید قبل از خرید یک گوشی ویندوزی بدانید
ذره وین: من چرا باید یک گوشی ویندوزی بخرم؟
[تحلیل ترنجی] : ویندوز ۱۰ موبایل ، حسی غریب ولی آشنا
یک عذر خواهی: در پستهای قبلی قول داده بودیم که امشب بررسی نقاط و ضعف ویندوز ۱۰ موبایل بیلد ۱۰۵۸۱ را منتشر کنیم اما به دلایلی تصمیم گرفتیم تا نگاه موشکافانهتری به این نسخه داشته باشیم و بعد از چند روز کار با آن اقدام به انتشار نقد این نسخه کنیم. در روزهای آینده منتظر سورپرایزی باشید.
نظر شما در این رابطه چیست؟ آیا ویندوز ۱۰ موبایل میتواند موفق باشد؟
اقا عارف دمت گرم
حال کردم با این پست
بازم ممنون :rose:
سلام ببخشید یه چندتا سوال داشتم خوشحال میشم شما یا بقیه دوستان راهنماییم کنین:
من الان اس۶ دارم ولی خیلی دوست دارم به ویندوز فون مهاجرت کنم بنظر شما ارزششو داره اس۶رو بفروشم و ۹۵۰بگیرم؟ و اینکه ویندوز فون نرم افزار هایی مثله ADM و MXplayer و بعضی از اپ های معروفه دیگه اندروید رو داره؟ من با گوشی بازی نمیکنم فقط نرم افزار های متفاوت استفاده میکنم بنظرتون ویندوز فون میتونه نیاز هامو رفع کنه؟
سلام دوست عزیز
عرضم به حضورتون که ویندوز ۱۰ موبایل در حال حاضر نرم افزاری مثل ADM ندارم و معلوم نیست که کی براش عرضه بشه
در مورد MX player. هم باید بگم توی ویندوزفون وجود داره اما بهترین نیست. توی ویندوزفون اگر اهل فیلم دیدن باشید moli player بهترینه
اگر به گوشی خودتون عادت کردید و به نرم افزارهای اندروید وابسته شدید فروش اس ۶ اصلا عقلانی نیست چون ممکنه ویندوزفون برای شما مناسب نباشه
ابتدا با یک پایین رده ویندوزفون رو تست کنید و بعد به سراغ پرچمدار برید
hazhparsa
بهت پیشنهاد میدم اس ۶ رو نفروش
اول ی پایین رده ویندوزی بگیر (مثلا ۵۴۰) ی چند وقت باهاش کار کن اگه تونستی با ویندوز کنار بیای و ب نیازات پاسخ داد(چون بعضیا رو دیدم میرن طرف ویندوز ولی بعد چند وقت ازش زده میشن) بعدن برو سراغ برچمدار و لذت ببر
البته از نظر من هیچ چیز کم نداره و عالیه ولی بازم بستگی ب خودت داره
باشه چشم
ممنون از راهنماییتون :rose:
منم اولش از اینکه ویندوز فون بخرم شک داشتم . من یه اندرویدی بودم ولی باید بگم که ویندوز فون هنگ های اندروید رو نداره ، خیلی روونتره و به شخصه تا حالا هیچ کمبودی رو از لحاظ نرم افزاری تجربه نکردم .
خب واضحه که تا به حال با اندروید بالای ۴٫۲ کار نکردید
هنگ و لگ از بعد ۴٫۲ مرد تو اندروید
الان چنتا گیم نام میبرم کمبود احساس کنید
فال اوت شلتر
سری گیم اف ترونز
فیفا جدید
تایتان فال که داره میاد
سری واکینگ دد
سیمز سیتی
و در نرم افزار ها همون adm و ام اکس پلیر کافیه فعلا
ضمن اینکه الان هرروز عنوان های جدید برای ای او اس عرضه میشن مثلا نینتندو زده تو کار گیم موبایل و اصلا وینفون رو ادم حساب نمیکنه
دیگه انصافا استور مایکی قابل دفاع نیست
بقیه جاهاش تقریبا قابل دفاعه
ولی خواهشا از استور نگید
بنده از جی ۲ رفتم ۷۳۵ خریدم تا چند ماه میخواستم سر به دیوار بکوبم
تا اس ۶ نجاتم داد
قربان من نوت ۸ دارم با اندروید ۴٫۴٫۲ و سی پی یو ۱٫۶ چهار هسته ای و دو گیگ رم.. پدرم با لگ و کندی این تبلت در اومده… شما دلت خوشه ها
اه هنگ و لگ از ۴٫۲ به بعد مرد؟؟ من هم با همه ی اندرویدای بعدیش کار کردم اصلا گوشی داشتم توی دوره هر اندرویدی هنگ وجود داره ولی درصدش کم شده لگ هم که هست اندروید توی این دوتا زمینه به گرد پای ویندوز نمیرسه به نظرم تا حالا از دو کیلومتری یه ویندوز رد نشدی الکی داری نظر میدی استورشم لنگت نمیزاره اگه یه برنامه ای نداشته باشه ۹۹% جایگزین داره باسش من که به شخصه از ۸٫۱ به اینور ابدن احساس کمبودی توی این زمینه نداشتم اون بازیایی رو هم که گفتی تا حالااسمشونو نشنیده بودم (جز فیفا)این آشغالا چیه ولی مطمئن باش برای هر کدوم یه جایگزین داره
مقاله ی بسیار خوبی بود عارف جان!
تحلیل هات به واقعیات نزدیک بودن
مرسی :good:
۱۰ خیلی خوب شده…من تو هفت هیچ رابطه ای بین خودم و سیستمم نمیدیدم ولی یه حس تعامل عالی ورای یه ارتقای معمولی و ظاهری میبینم. حسی که از اراقا از xp به ۷ نداشم.
یکپارچگی بینظیر ۱۰ تو پی سی و موبایل هم خیلی دوس داشتنیه
ولی من از لومیای جدید فراتر از یه مکعب خوش چشم تکراری انتظار داشتم!
در کل راضیم ازش
ممنونیم
من ۱ سال هست ویندوزفونی شدم،۹۳۰ و ۵۳۰ دارم.منطورم به اینه که تفاوت عملکرد این سیستم عامل رو بین پرچمدار و پایین رده به خوبی لمس کردم.
برادرم زد ۱ داره،از کیفیت سونی راضی هست اما از اندروید خیر.یه ۵۴۰ گرفته به عنوان گوشی دوم،احتمالاً با اومدن ۹۵۰ بگیردش.
واقعیت اینه مشکل اصلی ویندوز موبایل کمبود اپ نیست.نمیگم استور غنی به حد دو اکوسیستم دیگه داره.اما داغون نیست،
مشکل اصلی اینه که موبایل اولویت اول مایکروسافت نیست.پس هزینه تبلیغات کمی براش میکنه،دوستانی که الان کامنت بنده رو میخونند یا گیگ هستند یا فارغ التحصیل آی تی،تو خیلی از نقاط دنیا مردم گوشی هوشمند رو مساوی با اندروید میدونند.
تبلیغات مایکروسافت واسه موبایل عملا چهره به چهره است،هرکسی راضی بوده به بقیه توصیه کرده.پس نمیشه انتظار رشد انفجاری داشت،مایکروسافت اگه این ۳٪ سهمش رو در عرض ۲ سال به ۱۰٪ برسونه موفق عمل کرده
حتما پیشرفت میکنه من به همه ی کسایی که اندروید یا ios دارن. پیشنهاد میکنم یه میانرده یا پایینرده ترجیحا ۸۳۰ یا ۵۴۰ بگیریم و یه مدتی باهاش کار کنید توی این مدتم برای خرید پرچمدار ویندوزی آماده بشید چون عمرن بتونید ازش دل بکنید مخصوصا از. رابط مترو امتحان کنید تا بفهمید
با تشکر از نویسنده محترم اقای کمانی
به نظر من این راهی که مایکروسافت در پیش گرفته خیلی اینده روشنی نداره!
کافیه شرکت هایی که در این عرصه موفق بودن و هستن رو با شرکتهایی که دارن درجا می زنن یا متضرر شدن مقایسه کنیم
به عنوان مثال اپل:
۱-به عنوان یک برند لوکس شناخته شده ۲-نواوری های جالب نرمافزاری و سخت افزاری داشته ۳-کیفیت بالای محصولات ۴-سیستم عامل و اکوسیستم انحصاری که جایگاه خودش رو تثبیت کرده
یا سامسونگ:
۱-نواوری های جالب نرم افزاری و سخت افزاری ۲-قابلیتهای نرمافزاری فوق العاده مثل مالتی تسکینک که حتی تا حدودی تونسته مالتی تسکینگ ویندوز دسکتاپ با قابلیت لمسی رو شبیه ساری کنه در حالیکه خود مایکروسافت نتونسته چنین کاری انجام بده!! ۲-کیفیت بالای محصولات(در بخشهای دوربین و نمایشگر و سنسور ها کاملا خودش رو از رقبا جدا کرده)
۳-میشه گفت مستقل ترین شرکت از نظر تامین قطعات در حد استقال کامل! ۴-تقریبا هر محصولی که باز بشه حداقل یک قطعه به اسم سامسونگ رو میشه توش پیدا کرد!(برای کسانی که متوجه این موضوع میشن میتونه خیلی تاثیر گذار باشه)
یا میشه هواوی رو هم موفق قلمداد کرد!بدلیل:
۱-اولین و مهم ترین دلیل موفقیت میتونه جمعیت بالای کشور خودش باشه(اگر بتونه حتی ۱۰ درصد از جمیعت کشورش رو جذب کنه میتونه پرفروش ترین شرکت دنیا بشه!!) ۲-بحث قیمت به کارایی
و متاسفانه بقیه شرکت ها تمام تلاششون فقط محدود به بالا بردن کیفیت هست و جالب اینجاست که در این مورد هم نتونستن در حد شرکت های اپل و سامسونگ باشن!!(به حدی که طرفدارهای این شرکت ها تنها انتظارشون شده کیفیت بالاتر! و انتظار نواوری هم ندارن!)
برای جمع بندی میتونم بگم مایکروسافت برای موفقیت نیاز به نواوری داره نه نرمافزار بیشتر!
یا حداقل داشتن یک شریک خوب و قدرتمند مثل سامسونگ(کاری که با اندروید برای گوگل کرده رو میتونه برای ویندوز و مایکروسافت هم انجام بده)
به شدت باهاتون موافقم
وجود یک شریک قوی برای ویندوز ۱۰ موبایل میتونه واقعا موثر باشه
در مقالهی بعدی به شرکای احتمالی مایکروسافت در توسعهی ویندوز ۱۰ موبایل خواهیم پرداخت
نوکیا پس چی بود. الان نوکیارو خریده، رسما دیگه ماله خودشه. یه شریکی که دعوتش کردی تو خونه ی خودت باهات کار کنه و البته به اسم خودت. نوکیا درسته اسمشو از دست داده. قدرتشو که از دست نداده فقط الان از نظر سخت افزاری هم با مایکروسافت شریکه.
دوست عزیز اشاره کردم که نیاز به نواوری داره
و متاسفانه نوکیا در این مورد عملکرد ضعیفی داشته و داره
دوست عزیز نوکیا تو نیمه دوم سال ۲۰۱۶ شروع به تولید گوشی های اندرویدی احتمالا با شراکت چینی ها می کنه . ویندوز فون بای بای
ویندوز ۱۰خیلی بهتر شده. و شایسته اینه که خیلی ها از اندروید مهاجرت کنن ولی از یه نظر از اندروید هم نمیشه دل بکنی منکه خودم رو برای z5p و یه ویندوزفون عالی خودم رو آماده میکنم فقط دوست داشتم نوکیا برگرده یه لومیا از جنس نوکیا بگیرم نمیدونم چرا مایکروسافت تو دل برو نیست شما اینطوری نیستید ولی یه اندروید و یه ویندوز عالی میشه 🙂 🙂
من یه ال جی optimus داشتم… یه بار تم ویندوز ریختم روش و واقعا حال کردم باهاش
الانم ۲ ساله که لومیا ۵۲۰ دارم و واقعا راضیم
با این که قدرت زیادی نداره ولی فوق العاده روون و خوش ساخت و محکمه
ویندور فوق العادس
داداش ب فکر ارتقا باش و ۵۲۰ رو ب عنوان گوشی دومت استفاده کن
الان ۹۳۰ عالیه و قیمتشم خیلی مناسب شده
داداش به ۵۵۰ فکز میکنم…
پایین رده کارمو راه میندازه :good:
من که دیگه از آندروید خسته شدم. با ios هم حال نمیکنم.
تا عید ۹۵۰ Xl رو میخرم.
من کاملا استور رو گشتم با ۲۰ تا ۳۰ دلار میشه همه چیز داشت.
پس دوستانی که مثل من میخوان گوشی ویندوزی بخرن یه ۱۰۰ تومن هم برای گرفت کارت مایکروسافت کنار بزارن.
یه سوال یکی از رفقا می خواد یه ساعت هوشمند بگیره پول مول مساله براش نداره تو زمینه ساعت زیاد وارد نشدم و مطالعه نداشتم گفتم یه سوال بپرسم معزز اگه هستی تو هم یه راهنمایی بده بقیه هم بلدید یه نظر بدید دمتون گرم سونی اسمارت واچ ۳ و اپل و…..
سلام
تو ساعت ها گیر اس ۲ مدل کلاسیک رو میپسندم با توجه ب زیباییش و قدرت سخت افزاری مناسبش
موتو ۳۶۰ هم گذینه مناسبیه
بازم خودت ی چرخی بزن و مقایسشون کن ،اینجوری بهتره
مقاله کامل و عالی بود عارف جان.
دلایل احتمالی عدم موفقیت ویندوز ۱۰ موبایل مورد یک و که بیخیال من یکی فقط واس خودم زندگی میکنم و با عقل خودم تصمیم میگیرم ولی مورد ۲ و ۳ درست همون دلایلی هستن که منو همیشه از خرید وینفون مردد میکنه.
از آندروید خیلی خسته شدم از ios هم بدلایلی خوشم نمیاد بدجوری تشنه یه سیستم عامل سوم هستم، ویفون یا اوبونتو میتونه این خلع رو واسه خیلیا پر کنه، به امید پیشرفت هر دو.
و به احتمال زیاد بعد ورود ۹۵۰ به ایران یکی میخرم :good:
اوبونتو تاچ که پیر کرد مارو تا بیاد 😥 ولی با وجود اینکه هنوز بطور کامل نیومده بعضی از شرکتهای بزرگ شروع کردن به الگو برداری(و درمواردی کپی برداری)ازش 😉
ویندوزفونی ها خبر خوش اینکه مایکروسافت گوشی های لومیای جدید را از حالت Coming Soon خارج کرد و آماده به فروش گذاشت.
عارف جان مقاله خوب و کاملی بود :good:
جای این نوع مقاله ها توی سایت خیلی حس میشه و میتونه کمک بسزایی به خیلی از افراد بکنه و نظرشو رو درباره وینفون عوض کنه
من لومیا ۶۴۰ ایکس ال دارم… در حقیقت سومین گوشی ویندوزفونیمه.. قبل از این HTC 8x و Lumia 630 داشتم. به شدت از این پلتفرم راضی ام.. تا قبل از خرید ویندوزفون یکی از طرفدارای پرو پاقرص و جدی اندروید بودم… اما الان واقعا دنیای ویندوزفون رو به اندروید ترجیح میدم. ویندوز ۱۰ رو هم نصب کردم رو گوشی…. همه چیز عالیه و بسیار راضی تر از قبلم. :yahoo:
خدمت آقای کمانی و دیگر دوستان متخصص
سلام
من به تازگی عضو سایت شده ام و چند وقتی است پیگیر مباحث ویندوز فون هستم دوست دارم گوشی بعدی ام یک گوشی ویندوزی باشد
در حال حاضر دو انتخاب دارم
یکی صبر برای خرید لومیا ۹۵۰ که احتمالا با قیمتی حدود ۱۷۰۰ تا ۲ میلیون تومان خرید کنم
و دوم خرید گوشی لومیا ۹۳۰ همین حالا با قیمت حدود ۱۱۰۰
از جهت طراحی لومیا ۹۳۰ را بیشتر می پسندم و مسئله ضعف باتری را هم می شود با خرید یک پاور بانک بهبود بخشید به همین خاطر به نظرم می رسد خرید ۹۳۰ مناسب تر باشد ولی مشکلی که دارم آن است که شنیده ام گوشی لومیا ۹۳۰ مشکل میکرفون دوم دارد و گرمای خیلی زیادی هم تولید می کند البته نقل قول های غیر موثقی هم شنیده ام مبنی بر اینکه این دو مشکل در ویندوز ۱۰ برطرف شده یا می شود
حالا لطفا شما من رو راهنمایی کنید که
اولا در ویندوز ۱۰ مشکلات گوشی لومیا ۹۳۰ برطرف شده است یا خیر؟
و ثانیا به نظر شما در کل ۹۳۰ را با قیمت یک میلیون و صد بخرم یا منتظر لومیا ۹۵۰ باشم؟
من ۹۳۰ دارم مشکل میکروفون نداشتم در مورد داغی هم باید بگم وجود داره ولی شدتش کمه و اذیتتون نمیکنه توی ویندوز ۱۰ بهترم میشه و داغیش دیگه احساس نمیشه در مورد خرید ۹۳۰ یا انتظار برای ۹۵۰ خوب ببین باید ببینی نیازات چیه ۹۳۰ به راحتی انتظارایی که از یه گوشیو دارین بر آورده میکنه ولی اگه به قابلیت کانتینیوم یا ویندوز هلو احتیاج دارید ۹۵۰ قطعا انتخاب بهتریه اگه اولین گوشیه ویندوزی هستش که میخوای بخری به نظرم ۹۳۰ بگیر تا ببینی میتونی با ویندوز کنار بیای یا نه انکار نمیکنم ویندوز کاستی هایی داره ولی نقاط قوت خیلی خوبی هم داره من به شخصه عاشق ویندوزم و بدون اون نمیتونم سر کنم ولی علف باید به دهن بزی شیرین بیاد(بلا نسبت شما)
دوست عزیز خرید ۹۳۰ اصلا عقلانی نیست در حال حاضر
۹۵۰ گزینه بهتریه
میشه بفرمایید برای چه خرید لومیا ۹۳۰ عقلانی نیست؟ ایا بخاطر همان مشکلات منحصر به فردش است یا چیزی دیگری؟
خوب بالخره امروز گوشی ویندوز فون منم دستم رسید
لومیا ۵۳۲ یه پایین رده فوق العاده ارزون
اما همینجا بگم واقعن ازش راضیم حتی با اینکه ویندوز فون ۸٫۱ یکم سادست اما رون و کاملن کاربردیه
خوده گوشیم هم کیفیت خوبی داره هم نسبت به قیمتش در مواردی مثله دوربین و صفحه نمایش واقعن عالیه
تموم برنامه هایی که رو گوشی اندرویدم داشتم اینجام موجود بودو نصبشون کردم پس همینجا بگم به دوستانی که قصده خرید دارنو اما مرددن اونم به خاطره حرفه یه عده که میگن کمبوده نرم افزاری داره
مطمین باشید نود درصده اپهای مورده نیازتون رو پیدا میکنید تو استور
در کل من که از خریده این گوشی واقعن راضیم
دوستان لدفن یکی بهم بگه کلش میاد برای ویندوز فون یا نه؟
فعلا من با لومیا ۴۳۵ شروع کردم عالی بود B-)
محصول بعدی ای هم که خواهم گرفت سرفیس بوکه احتمالا
سلام
در مورد کلش او کلنز نمیشه نظری داد
شاید در اینده عرضه بشه
خیلی متشکر و بیشتر متشکر بابت مطلبتون :rose: