حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

نفس‌گیرترین نظرسنجی‌ها و جدال‌ها – اکسپریا Z5 پریمیوم یا گلکسی نوت ۵؟

نوشته

10 سال قبل | 159 دیدگاه | ترنجی

باز هم پنجشنبه و جدالی دیگر فرا رسید و این بار شاید هیچ جدالی نفس‌گیرتر از این نباشد که آخرین دستاوردهای سونی و سامسونگ را در بوته‌ی آزمایش قرار دهیم. ۲ پرچمدار این شرکت معرفی شدند و در شرایطی که همسن هستند می‌توان مقایسه‌ای بسیار پایاپای و دیدنی را در بین آنها شاهد باشیم. در ادامه با ما همراه باشید.

قبل از هر چیز لازم است که اشاره‌ای به نظرسنجی هفته‌ی گذشته داشته باشیم یعنی جایی که قید تکنولوژی را زدیم و یک بحث کاملا داغ فوتبالی را برای علاقه‌مندان به این رشته‌ی ورزشی تدارک دیدیم. در این نظرسنجی وضعیت هوادارای تیم‌های پرطرفدار پایتخت را مطرح کردیم و در بین گزینه‌های سرخابی از شما عزیزان همراه ترنجی درخواست کردیم که گزینه‌ی مورد نظر خود را انتخاب کنید. اکنون با اتمام زمان شرکت در نظرسنجی، نتیجه‌ی نهایی بدین صورت است :

Capture

اما اکنون تکنولوژی حرف اول را می‌زند و در صدر اخبار منتشر شده از IFA 2015 بدون شک محصولات جدید سونی خودنمایی می‌کنند و این شرکت توانست که با ۳ محصول جدیدی که معرفی کرد نظر مثبت بسیاری از کاربران دنیای مجازی را بدست آورد.

قبل از سونی، سامسونگ نیز حدود ۲ هفته قبل اقدام به رونمایی از آخرین پرچمدار خود از سری نوت با نام گلکسی نوت ۵ کرد و اکنون شاهد تقابل ۲ فبلت قدرتمند هستیم که در واقع می‌توان به آنها لقب ابرقدرت فیلت‌ها را داد چرا که از هر نظر شایستگی کسب این عنوان بزرگ را دارنند.

سونی در کنفرانس دیشب از ۳ مدل اکسپریا Z5، اکسپریا Z5 Compact و از همه مهمتر Z5 پریمیوم رونمایی کرد که هریک برای مشتاقان خود شاید بهترین انتخاب‌ها باشند و به نوعی می‌توان گفت سنگ تمام گذاشت.

sony_xperia_z5_premium_10.0

اما سامسونگ نیز بیکار ننشست و ۲ مدلی را معرفی کرد که شاید از لحاظ زیبایی و کارایی رقابت را بر هر رقیبی تنگ کرده است و در آزمایش‌های مختلفی که از گلکسی نوت۵ گرفته شد، این فبلت محبوب توانست که در بسیاری از موارد سربلند بیرون آید.

gsmarena_001

اکنون فرصت رویاروییست! مسلما سونی و سامسونگ هریک خود را برای چنین روزی آماده کرده بودند و بخوبی می‌دانستند که محصولی که قصد معرفی آن به بازار را دارند، باید با رقبایی سرسخت مانند اپل، ال‌جی، اچ‌تی‌سی، مایکروسافت و … دربیفند و در این راند قصد داریم که ۲ سوپرفون دنیای فبلت‌ها را رو در روی هم به مبارزه بطلبیم. هریک برتری‌هایی بر دیگری دارند و واقعا نمی‌توان گفت کدامیک برنده‌ی مطلق این دوئل جذاب است. شاید بهترین لقبی که می‌توان به این رویارویی داد ۵ در برابر ۵ باشد که دو بازیکن تکنیکی و خوش نقش در مقام کاپیتان‌های سونی و سامسونگ در برابر هم قد علم کرده‌اند!

با هم نگاهی مختصر به برتری‌های هریک در بخش‌های مختلف می‌اندازیم :

برتری‌های گلکسی نوت ۵ نسبت به اکسپریا Z5 پریمیوم :

– قلم جادویی S Pen با انبوهی از قابلیت‌ها و جذابیت‌های مختلف
– پردازنده‌ی کم مصرف ۱۴ نانومتری در برابر پردازنده‌ی ۲۰ نانومتری
– شارژ وایرلس بسیار سریع
– رابط کاربری متنوع‌تر و امکانات بیشتر نرم‌افزاری
– سنسورهای وسیع‌تر مانند ضربان قلب و…
– وزن کمتر ۱۷۱ گرم در برابر ۱۸۰ گرم
– رم ۴ گیگابایت در برابر ۳ گیگابایت

برتری‌های اکسپریا Z5 پریمیوم نسبت به گلکسی نوت ۵ :

– صفحه‌نمایش بی‌نظیر ۴K در برابر ۲K
– دوربین ۲۳ مگاپیکسل در برابر ۱۶ مگاپیکسل
– اسپیکرهای باکیفیت استریو در برابر مونو
– فوکوس هیبریدی ۳ برابر سریعتر
– سرعت بیشتر رابط کاربری با توجه به مشکل مدیریت رم نوت ۵
– زوم کردن تصویر دوربین تا ۵ برابر بدون افت کیفیت
– باتری بزرگتر ۳۴۳۰ میلی‌آمپری در برابر باتری ۳۰۰۰ میلی‌آمپر
– اسلات افزایش حافظه تا ۲۰۰ گیگابایت، در نوت ۵ خبری نیست!
– ضد آب و گرد و غبار IP65 و IP68

تقریبا می‌توان گفت که تمامی موارد را اعلام کردیم و به نوعی می‌توان گفت که برآیند عملکرد هر دو در کل عملکرد یکسان است و لزومی ندارد که حتما تعداد گزینه‌ها یکسان باشند و این وزن آنهاست که از اهمیت بیشتری برخوردار است. وقت آن رسیده که تریبون را به شما عزیزان بسپاریم تا نظر شما را در این باره جویا شویم.

[poll id=”115″]

مجدد از تمامی دوستداران سونی و سامسونگ تمنا دارم که با احترام متقابل و پرهیز از هرگونه توهین و تخریب به بیان دیدگاه‌های خود پیرامون این ۲ اسطوره بپردازید. بدیهیست تیم مدیریت با ترول‌هایی که صرفا قصد برهم زدن نظم و آرامش سایر کاربران را دارند برخورد شدید خواهد کرد.
این گوی و این هم میدان…

اشتراک در
اطلاع از
159 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
mahziyar

سلام دوستان عزیز کاملا معلومه سامسونگ نوت۵بهتره
این ی نوع نظر سنجی هست که کاربرا نظر میدن نه اینکه سایتای معتبر مقایسه بکنن مثل دیسپلی و غیره شما وایس بیاد سایتای معتبر بزارن مقایسه رو بعد میفهمید بدرد نمیخوره زد۵پریمیوم

MahyarZAD

آقا سونی مگه s pen داره .
هر کدوم از این گوشی ها تو کلاس خودشون هستن .
اصلا نباید با هم مقایسه بشن .
لطفا تکنولوژی نوت رو از بقیه گوشی ها بزارید کنار که وقتی گوشی سری نوت اومد خیلیا مسخره کردن پس هیچوقت هیچکس نمیتونه هیچ گوشی رو با سری نوت مقایسه کنه .
الان هم شما باید sony z premium رو با galaxy s6 plus مقایسه کنید نه با نوت . کلمه note رو گوشی هست . هر وقت سونی اپل هواوی نوت زد اونوقت میتونید با هم مقایسه کنید . پس مقایسه درست انجام بدین!!!!!

far_zad

افرین. کاملا موافقم

نوت تو کلاس خودش فعلا رقیب درست و حسابی نداره.
زد۵پریمیوم بیشتر با اج پلاس آیفون۶پلاس هواوی میت جدید جی۴ و اینها باید مقایسه بشه.

ولی این مقایسات انجام خواهد شد. چون میشه نوت رو کمی پایینتر آورد و بهش به عنوان یه اسمارتفون بزرگتر نگاه کرد. کاری که بعضی ها انجام میدن و به خاطر بزرگ بودن صفحه نوت رو یخرن نه به خاطر امکانات اون.

Myxperia

از اکثر جهات برتری با Z5 Premium هست… موفق باشین.

pika

من به شخصه علاقم به برند سونی خیلی بیشتر از سامسونگه و انتخابم اصولا سونی هست ولی اگه منظور از این نظرسنجی مقایسه ی دو تا “فبلتِ” خب مشخصه سونی حرفی برای گفتن نداره! واسه همین ترجیح میدم رای ندم چون نمیتونم خودمو راضی کنم به سامسونگ رای بدم :scratch:

Amir Sepehr Ghasedi

جفتشون فوق العادن. سونی عالی کار کرد و این می تونه طلوع دوباره سونی در دنیای تکنولوژی باشه. امیدوارم یه روز بیاد که این برندای بی خاصیت چینی از صحنه ی روزگار حذف بشن و برندای با اصالتی مثل سامسونگ و سونی و الجی پا بر جا بمونن و این برندا به جایگاهی که لیاقتشو دارن برسن. بین این دو شاهکار هم واقعا انتخاب بسیار سخته ولی با تمام احترام برای سونی، من به نوت ۵ رای دادم.

iPhone 6s

بنظرم امسال هم مثل سال قبل بهترین گوشی جهان آیفون های جدید میشن واقعا پیشرفته تر شدن؛ آیفون۶ با دوربین ۸ مگا به راحتی با بقیه رقابت میکرد ، حالا که ۸ شده ۱۲، از دوربین که بگذریم آیفون ها همیشه توی زمینه ی سخت افزار اول بودن و همچنین سیستم عامل آی او اس بهترین و بالغ ترین سیستم عامل جهانه، پس بنظرم امسال هم این اپله که گوی رقابت رو از رقبا می ربایه

iPhone 6s

کلا بنظرم سیستم عامل اندروید واقعا افتضاحه

pika

داداش سال قبل که آیفونا توی لیست ۳ تای اولم نبودن! از نظر کجا بهترین شد نکنه دیجیکالا رو میگی!؟ بهترین گوشی سال G3 شد که! :scratch:
راستی همین سیستم عامل افتضاح الگوی ios 8 و ios 9 شد برای الهام گیری (بخوانید کپی برداری)

Sattar Panjehshahin

الان داشتم تو نت میگشتم این مطلبو دیدم، با اینکه خیلی ربطی به این مطلب نداره، ولی خیلی به اتفاقات این چن مدته سایت ربط داره:
“دعوا یا بهتر بگوییم نبرد بین اپل و سامسونگ مدت هاست که ادامه دارد و به نظر می رسد به این زودیها هم به اتمام نخواهد رسید. مدت هاست که این دو شرکت به حق یا ناحق همدیگر را محکوم به نقض حقوق، کپی برداری و … می کنند. نمی خواهیم وارد بحث حقوقی این دو شرکت در دادگاههای مختلف بشویم بلکه هدف این است که به موضوع مهمی بپردازیم که مدت هاست باعث عذاب و حتی پسرفت شده است نه تنها در بین ما ایرانیان، بلکه این موضوعی است که در همه جای دنیا دیده می شود اما متاسفانه باز هم ما با ادعاهای تمام نشدنیمان اینبار هم زیاده روی میکنیم.

نبرد و رقابت بین این دو شرکت کره ای و امریکایی امری کاملا طبیعی است، حتی می توان گفت اگر این رقابت به این شکایت ها و دعواهای آشکار نمی رسید جای تعجب داشت،اما آیا دعوای طرفداران این دو شرکت هم دلیل قانع کننده ای دارد؟ هدف نصیحت نیست،چون در مجموع نصیحت ابزار قدرتمندی برای اصلاح به حساب نمی آید، اگر نصیحت سلاح قدرتمندی برای اصلاح بود حتما در این چندین هزار سال که از تاریخ بشریت می گذرد اتفاقات بسیار زیاد خوبی برای بشر رخ می داد.

هدف این است که دیدمان را به موضوع تغییر دهیم، واقعا چه اشکالی دارد که سامسونگ در یک دادگاه از اپل شکست بخورد یا برعکس؟ چه اشکالی دارد که یک دستگاه به آمار بسیار بهتری نسبت به رقیب خود دست یابد؟ چرا بسیاری از ما تحمل دیدن پیروزی شرکت رقیب را نداریم؟ اصلا سود من از پیروزی سامسونگ در دادگاه اگر یکی از طرفداران این شرکت باشم چیست (و یا اپل)؟ چرا من که در حال نوشتن این مطلب هستم در این مطلب می بایست به همان تعداد نام اپل را بیاورم که نام سامسونگ را برده ام؟! (چون اگر به غیر از این باشد من محکوم به جانبداریم) و ۱۰۰۱ چرای دیگر؟

اما بگذارید قبل از اینکه ادامه مطلب را بگویم یک سئوال مهم دیگر که می بایست همه ما از خود بپرسیم نیز مطرح کنم. آیا سهم من و شما از دنیای تکنولوژی و طرفداری از شرکت ها فقط دعوا ست؟

متاسفانه جواب کاملا روشن است و دلیل و سند آن را در بسیاری از وبسایت ها می بینیم (بسیار بیشتر از حد طبیعی و بالاتر از استانداردهای جهانی!). راه حل چیست؟ چگونه این مشکل را حل کنیم؟ چگونه به دوست و هموطنم که طرفدار اپل است یا سامسونگ بگویم، دوست من، سلیقه،حس و علم من می گوید فلان دستگاه را انتخاب کنم و به خدا اشتباه نمی کنم.

اما چگونه یک شرکت بزرگتر و قدرتمندتر است؟ معیار انتخاب چیست؟ بگذارید یک مثال بزنم، شما تیم فوتبالی را که در لیگ ۲ ما قهرمان می شود، قدرتمندتر می دانید یا تیمی که در لیگ برتر ما قهرمان می شود؟ شاید بطور قطع و ۱۰۰ درصد نتوان قدرت یکی را برتر دانست اما اکثر کارشناسان و هواداران تیم قهرمان لیگ برتری را قدرتمندتر می دانند و دلیلش هم کاملا مشخص است، چون رقبایی سرسخت تر و قدرتمندتر داشته و موفق شده از نبرد با آنها سربلند بیرون آید.

خب شرکت سامسونگ هم دقیقا به همین دلیل شرکت بزرگی به حساب می آید چون رقبایی همچون اپل، سونی، ال جی و دهها شرکت بزرگ چه درکره جنوبی و چه در سطح دنیا دارد که در حال رقابت با این شرکت هستند و خود سامسونگ می داند که لحظه ای غفلت و اتلاف وقت می تواند آنها را مدت ها عقب بیاندازد. در مورد شرکت های دیگر همچون سونی و اپل و … همینطور است، آنها بزرگند چون رقیب بزرگی چون سامسونگ دارند. پس بیایید قبل از اینکه بیشتر از آنچه که تا به امروز وقت و انرژی خود را هدر دادیم ما هم از محصول شرکت رقیب تعریف و تمجید کنیم، خوبیهایش را ببینیم همانطور که ضعف هایش را دیده ایم چرا که هر چه این محصول قدرتمند تر باشد محصول شرکت مورد علاقه ما نیز قدرتمندتر می شود.

بیایید به جای اتلاف وقت خود بر سر مسائلی اینچنین سعی در یادگیری مطالب مختلف علمی داشته باشیم. سعی کنیم با دوستمان بحث و گفتگو کنیم که چطور آیفون ۵ با این پردازنده که برروی کاغذ زیاد قدرتمند نیست اینچنین نتایج خوبی از خود بجا گذاشته یا بفهمیم که چرا کیفیت صفحه نمایش گلکسی اس ۳ اینقدر بالاست و یا سونی چطور اسمارت فون های خود را با بازدهی بالا وارد بازار می کند و صدها سئوال مهم دیگر.
نویسنده: امین قهاری
تاریخ: ۲ مهر ۱۳۹۱ ٫ ۰۰:۵۷”
واقعا خیلی با حرفاش حال گردم، بیاید ما هم همین کارو کنیم و در مورد خبر کامنت بزاریم به جای توهین به بقیه برندا، مخصوصا فن های سونی خیلی تو این سایت توهین میکینن، بعدشم فن های سامسونگ (قربون فن های چیز فهم اپل برم که خودشون فهمیدن با بحث به جایی نمیرسن و خودشون کمرنگ شدن) ، اول از فن های برند مورد علاقم(سام)تقاضا میکنم که ترول بازی در نیارن، و همچنین بعدشم از فن های سونی (مخصوصا آقایون معزز، عسکری و بردیا) خواهشمندم که زیر هز پست درمورد خود پست کامنت بزارید تا ما استفاده کنیم، نه اینکه سونی فن ها بحثو به سمت برتری سونی و نابودی بقیه میبرن وسام فن ها هم سامی میکنن برند برتر و بقیه برندا رو به توهین میکنن، بیابن مثه یه مشت آدم متمدن در مورد تاپیک اصلی کامنت بزاریم.
ممنون که این کامنت دو متر رو خوندین. :rose:
(SAMSUNG GALAXY NOTE 5 … Feel The Power)
(الکی مثلا خودم به حرفای خودم اهمیت نمیدومو ترول بازی در میارم 😉 )

master

✰ BARDIYA ✰
شما ادعای منطقی بودن داری.دوست دارم بدونم چطور این حرفتون رو توجیه می کنید!
“بعدشم توی دقت رنگ صفحه نمایش های سونی کجا که مطمئنا توی Z5P به اوج خودش رسیده با پنل جدیدی که داره و صفحه نمایش های سامسونگ کجا که تداخل رنگی دارن و سفید رو زرد یا کرم و قرمز رو نارنجی نشون میدن”

✰ BARDIYA ✰

دوست عزیز اولا این جوابم به اون ترول بود که میگفت صفحه نمایش Z5P به درد نمیخوره!!
ثانیا توی این پاراگراف از حرفم نکته مبهمی وجود نداره که بخوام توجیه کنم اگه غیر از اینه شما بگید سونی قدرت صفحه نمایشش رو توی Z3+ به همه نشون داد که عالی بود صفحه نمایش Z5P هم بهتر از Z3+ نباشه بدتر از اون نخواهد بود دیگه جایی برای توضیح بیشتر نمیمونه
این تداخل رنگی توی صفحه نمایش های سامسونگ هم برای همه اشکاره پنهون کاری نداره مشکل اصلی صفحه نمایش AMOLED سامسونگ همینه که این دوتا رنگ رو بد نشون میده
موفق باشید :rose: :rose:

master

شما میتونستی بگی بهتره منتظر بررسی تخصصی بمونیم
در مورد اون جمله هم درسته نکته مبهمی وجود نداره.در عوض دروغ شما کاملا اشکاره و دوباره هم این حرفتون رو بدون مدرک تکرار کردین
شما که دیگه مثل بعضی ها بیسواد نیستی که نتونی اطلاعات تست شده نمایشگر رو تحلیل کنی و فکر کنی نقاشی هستن!!
به نظر شما نتایج این تست نشون دهنده چیه؟(در مورد Z3+)
https://hi-tech.imgsmail.ru/pic_image/10a8b92bdd765a97983b31d6e7d7ee20/1920/-/1183998/
و در مورد نوت ۵
https://hi-tech.imgsmail.ru/pic_image/da37a3cffd2c9d7c3a4c64e72ef68319/1920/-/1191231/
و اگر فکر میکنید مقایسه کنار هم درسته نظر شما در مورد این عکس چیه:
http://s1.upload7.ir/uploads/NeZOyNPOkFEUsS5J52fX8AQeDmqETP2yTQdjtTYE

✰ BARDIYA ✰

دوست عزیز خواستم جوابتونو ندم اما دیدم نمیشه لطفا توهین نکنید کجای حرف من دروغه سفید رو زرد نشون دادن سامسونگ یا قرمز رو نارنجی نشون دادنش؟؟!! شما صد بار این تصاویر رو گذاشتید و جوابتونو گرفتید اما بازم قبول نمیکنید…
میدونید مشکل شما چیه اینه که طرفدار سامسونگ هستید و نمیتونید ببینید که برندتون توی برخی موراد ضعیف عمل میکنه!!
در ثانی من به چندتا نمودار و عدد و امتیاز اهمیت نمیدم من به چشمای خودم از هر چیزی بیشتر اعتماد دارم من که نمیخوام امتیاز و نمودارها رو بذارم جلوی چشمم ببینم چیزی که من میبینم صفحه نمایش گوشیه نه چندتا نمودار و عدد و رقم الانم که شما به چشمای خودت اعتماد نداری همش از عدد و نمودار حرف میزنی من دیگه حرفی ندارم…
راجب اون تصویر هم که گذاشتین باید بگم صفحه نمایشش از این زوایه با ایفون یکی هست اما اگه این تصویر رو کامل مشاهده کنید از بین این ۶ تا گوشی صفحه نمایش ال جی و سونی بهتر از بقیه عمل کردن و رنگ قرمز رو عالی نشون دادن
http://itresan.com/wp-content/uploads/2015/07/Mobile-Display-Competition5.jpg
وقتی هم که این تصویر با زاویه بیشتر مشاهده کنید میبینید که کاملا صفحه نمایش سامسونگ تغییر رنگ داره و قرمز رو نارنجی نشون دادنش اشکاره
http://itresan.com/wp-content/uploads/2015/07/Mobile-Display-Competition6.jpg
من دیگه بیشتر از این بحث نمیکنم چون میدونم الان باز حرف خودتون رو تکرار میکنید پس موفق باشید روز خوش :good:

mehdi sami

بردیا جان با احترام بنظرت اما فکر نکنم تا حالا اس ۶ رو از نزدیک دیده باشی برو یک بار ببین بعدش با دوربین موبایلت ازش فیلم بگیر میبینی که در مقابل دوربین رنگ های مختلفی از قرمز نشون میده مثلا دوربینو نزدیکش کنی کاملا قرمز میشه کمی ازش دور کنی نارنجی میشه اما در حالت عادی و وقتی با چشم داری بهش نگاه میکنی در هیچ زاویه ای تغییر رنگ نمیده اگر دوست داری فیلمشو بگیرم نشونت بدم.

امیر

میدونستم در z5 خیلی تغییرات بزرگی بوجود میاد مخصوصا نسخه پریمیوم که البته من فقط با سایزش مشکل دارم و z5 رو ترجیح می دم.اگر بخام بین سامسونگ و سونی انتخاب کنم مطمعنا با اون نتایج که از z3+ دیدم در ال سی دی و دوربین و …انتخاب z5 هست.
با وجود اینکه برند اپل رو خیلی دوست دارم و تنها گوشی هست که بدون تست و بنچمارک و … چیزای دیگه میشه بهش اعتماد کرد از ته دل میگم سونی با این نسخه از گوشیت واقعا جاتو تو دلم باز کردی!
نا گفته نماند یک زمانی از k310 تا p990 تمام گوشیای سونی اریکسون رو داشتم قبل اینکه این دوشرکت سوییسی و ژاپنی از هم جدا بشن!یک مدت سمت گوشی نرفتم تا سری z که متاسفانه گم شد.
فقط باید دست نگه دارم برای خرید ببینم اپل چه می کنه هفته آینده و تا اونوقت هم جواب تست ال سی دی و دوربین برای سونی بیاد.
مسلما انتخاب یکی از دو موارد بالاست سونی به دلیل تجربه زیاد در صنعت گوشی سازی و طراحی مهندسی و دوربین و ال سی دی و آیفون هم به دلیل لوکس بودن و کم عیب و نقص بودن و سیستم عامل. :mail:

hossein s

من تنها مشکلش را در حال حاضر که هنوز مشخصاتش به روی کاغذ است ، پردازنده اش میدونم و معتقدم که تموم خوبی های این گوشی رو از بین میبره و ای کاش با پردازنده قوی تری رونمایی میشد.

هیولای فیلم برداری و عکس برداری

گزینه هر دو رو هم اضافه میکردین.

مثلا من از هر دو خوشم میاد الان تکلیف چیه؟

Shahrooz Azarpour

خوب از جهاتی پاسخ به این نظر سنجی از دید هر کسی می تونه ساده شه.
به عنوان مثال کسی که دنبال امکانات و قابلیت sPen هست دیگه گزینه های دیگه که حالا یکیشم می تونه z5p باشه رو از تو لیستش حذف می کنه و یا در مقابل کسی که به دنبال عمر باطری بهتر هست میره سراغ z5 (البته با توجه به تجربه سری های z گذشته سونی و نبود بررسی رسمی از z5p).

ولی به طور کلی از نظر بنده مسائلی مثل قابلیت افزایش مموری کارت که در این نظر سنجی مطرح هست و یا قابلیت تعویض باطری که در این نظرسنجی مطرح نیست چندان مهم نیست. چون من بعید می دونم که شخصی بتونه به طور مثال ۶۴گیگ رو پر کنه مگر اینکه ۵۰درصد محتواش بلااستفاده باشه یا اینکه حداقل بخواد به ندرت بهش سر بزنه یا اگه کسی ام بخواد ویدئو ببینه لزومی نداره که بخواد تو گوشی یه آرشیو فیلم راه بندازه! یا مورد باطری، مگر افرادی که در حال حاضر از گوشی های با قابلیت تعویض باطری استفاده می کنن یه باطری یدک تو جیبشون هست یا اینکه چند درصد احتمال داره در ۲ یا ۳ سالی که این گوشی همراهمون هست دچار افت کیفیت شارژدهی شه یا از کار بیوفته که بخواد تبدیل به یکی از معیار های انتخاب ما بشه.

در این نظر سنجی نکاتی هست که در دید منطقی میشه ازشون چشم پوشی کرد و در مقابل نکاتی هم هست که می تونه چشم گیر و وسوسه کننده باشه. به عنوان مثال برای من تفاتی نداره که در کدام گوشی از پردازنده ۱۴ نانومتری استفاده شده یا ۲۰ و یا هر چیزه دیگه ای، چیزی که من به عنوان یک استفاده کننده برام مهمه و بهش توجه می کنم نتیجه بررسی ها است که هم در مصرف انرژی و هم در کارایی بهینه باشه. همین مسئله در میزان به کار برده شده رم هم هست. رم ۴ یا ۳ یا ۲ یا ۱٫٫٫ چه تفاوتی داره وقتی که نرم افزار بهینه نیست !؟ حکایت مثل عقل سالم و بدن سالم است. زمانی که دستگاهی حال چه یک گوشی موبایل چه یک pc با ۴ گیگابایت رم نتونه بازدهی مورد قبولی داشته باشه یه جورایی میشه اون رو به عنوان فاجعه مدیریت نرم افزار دونست ! ۴ یا ۳ گیگابایت اصلا کم نیست حتی در کار های روزمره امروزی رو pc. پس به نظر شخصی رم ۴ گیگابایت در برابر ۳ گیگابایت برتری محسوب نمی شود و مگر مشخص شدن برتری آن در نتایج بررسی کارایی که البته اگر بخواهیم دنبال بهانه جویی و ایراد گیری باشیم افزایش رم اصلا راه حل مناسبی نیست و باز به قول معروف به یاد مثلی می یوفتیم که میگه : “راه حلی جز فرار رو به جلو نداریم !”.

شارژ سریع در این زمان با توجه به کمبود وقت اکثر افراد جامعه می تونه فوق العاده تاثیر گذار باشه پس باید دید که در نتایج کدام گوشی نسبت سرعت زمان شارژ و نگه داری شارژ مناسب بهتری داره. مثلا مدت زمان شارژ شدن ۰ تا ۱۰۰ بین ۸۰ تا ۹۰ دقیقه باطری Note5 به نظر من عالیه چون اولا که در استفاده روزمره مگر چقدر اتفاق میوفته که شارژ باطری ما به صفر برسه؟ معمولا ۲۰ تا ۳۰ درصد یا چیزی در این حدود در پایان روز شارژ داریم و شما تصورش را بکنید که پس از پایان روز در هنگام خوردن شام گوشی رو به مدت ۳۰ تا ۴۰-۵۰ دقیقه به شارژ می زنید و پس از آن به اون درصد قابل قبول از شارژ دلخوه می رسید.
سنسورهای وسیع‌تر مسئله ای که به شخصه اصلا نمی پسندم. برام اصلا جالب نیست که بخوام ببینم الان ضربان قلبم با این دستگاه که اصلا هم درست و دقیق کار نمیکنه چند است! بیشتر جنبه سرگرمی می تونه داشته باشه تا کاربرد! پس این قضیه می تونه کاملا شخصی و سلیقه ای باشه.

اما مسئله ابعاد و وزن که در این زمانه قول پیکر شدن روز افزون گوشی های موبایل داره تبدیل به یک معضل و یه آیتم حیاتی در انتخاب میشه. از نظر من ابعاد گوشی های اخیر سامسونگ تحسین برانگیزه. فقط کافی است نگاهی به ابعاد بدنه و صفحه نمایش Note5، iPhone6 plus و z5p بی اندازید تا به حرف گفته شده در کنفرانس رونمایی note5 برسیم، که : “ما در note5 چه کرده ایم و دیگران در این ابعاد چه کرده اند.” باز به نظر شخصی در این مبحث note5 رو شدیدا می پسندم.
اما مسئله داغ این روز ها، hd، ۲k، ۴k مساله این است ! اگه یه کمی با سینما آشنا باشید حتما اسم سینما های iMax به گوشتون خورده. تا حالا تحقیق کردین که این سینماها با پرده های نمایش غول پیکر ۳۰ تا ۴۰ متری فیلم رو با چه کیفیتی روی پرده نمایش می دن؟ اگه یه دور کوچیک توی این مقوله بزنین متوجه می شین که چه فاجعه یا در تعبیر دیگه چه معجزه ای داره توی گوشی های موبایل امروزی رخ می ده ! به نظر من که به غیر از فیلم هایی که خودم با گوشی می گیریم کو دیگه محتوای ۴k ای که بخوام تو گوشیم ببینم. من یه توجیه برای این بخش می یارم؛ حالا زوده تا ۴k یا حتی ۲k بزرگ بشه تو زندگی روزمره ما.

اما دوربین ! همه می دونن که سامسونگ تو گوشی های اخیرش جهش های خوبی تو این زمینه داشته و یه جورایی امتحان خودش رو پس داده و همه ام می دونن که دوربین های ۲۰ مگاپیکسی سونی چه ایراداتی داشته. اما ظاهرا سونی اومده پا پیش گذاشته واسه حل مشکلات مشتریاش. فوکوس هیبریدی ۳ برابری، زوم کردن تصویر دوربین تا ۵ برابر بدون افت کیفیت و ۲۳ مگاپیکسلی بودن دوربین وسوسه برانگیزه. باز باید دید نتیجه آزمایش ها چی هست. این آیتم از اون آیتم ها است که اگه در عمل خوب باشه می تونه سهم خوبی از بازار مشتریانی که دنبال دوربین هستم رو به خودش جلب کنه.

به حال هر از نظر بنده، هیچ گوشی نسبت به گوشی دیگه برتری نداره از ۱۱۰۰ سنتی بگیر تا z5p و note5 ! کاربری که گوشی رو در دست می گیره با توجه به شرایط خودش (هزینه، نیازها و…) تعیین می کنه که بهترین گوشی دنیا برایش چی هست !

iman

فن سونی ام اما بنظرم این مقایسه درست نیست ! نوت از نظر کلاس تو یک کلاس متفاوت ای قرار داره و باید با اس۶اج+ مقایسه می شد این گوشی ! چون همین نداشتن پن می تونه دلیل کافی ای باشه که طرف بره سراغ نوت۵ ! چون مشتری های نوت۵ فقط بخاطر پن میرن سراغش ! اما اگه با اس۶اج+ مقایسه میشد هم کلاس ها برابر بود هم درست تر بود ! که به هر حال تو هر شرایط من خودم به زد۵پ رای میدادم چون بنظرم هیچ کمبودی در برابر نوت۵ و اس۶اج+ نداره بلکه امکانات بیشتری هم داره !(بجز قلم نوت۵ که برای من کاربردی نداره شاید برا بقیه داشته باشه )
این نظر رو اشتباه تو یه پست دیگه گذاشتم حواسم نبود اصلا :))

masoud

بچه ها میدونستید زد۵پریمیوم از قاب استیلی استفاده میکنه :yes: :yes: :yahoo: :yahoo:
و این یعنی بسیار از فریم های آلمینیومی محکم و مستحکم ترههه… http://www.aparat.com/v/8Zi5G
والا من خودم فن سونیم اما انتظاره چنین پیشرفتیو طی سه ماه از سونی نداشتم….
شرکتای دیگه باس پند بگیرن :yes: عاشق حرکتای ناگهانی سونی امممم :heart:
ژاپن همیشه بهترین بودهههه :rose: :rose: :rose:

master

در جواب ✰ BARDIYA ✰
بارها گفتم و باز هم می گم طرفدار هیچ شرکتی نیستم و برای اثباتش هم می گم هر طور دوست دارید به سامسونگ توهین کنید.اصلا برای من اهمیتی نداره و هیچ مشکلی با این موضوع ندارم
مشکل من با حرفهای دروغ و بی اساس مثل حرفهای جنابعالیه که حرفهای دوتا ترول رو دارین تکرار می کنین
حتی تو کامنتها تون هم حرفهای قبلی خودتون رو زیر سوال می برید!
شما مدعی شدی که اس۶ تو نمایش رنگ سفید مشکل داره! و این لینک رو دادین
http://itresan.com/wp-content/uploads/2015/07/Mobile-Display-Competition5.jpg
در مورد رنگ قرمز شما از کجا میدونی رنگ واقعی اون میوه ها به چه شکل هست؟اگر دقت کنی رنگ قرمز تو ایفون هم شبیه اس۶ هست که تو ازمایشها نتیجه خوبی کسب کرده بود
http://itresan.com/wp-content/uploads/2015/07/Mobile-Display-Competition6.jpg
عکس بالایی هم مربوط میشه به زاویه که اس ۶ رنگ سفید رو خوب حفظ کرده ولی رنگ قرمز رو روشن تر کرده

“من به چندتا نمودار و عدد و امتیاز اهمیت نمیدم من به چشمای خودم از هر چیزی بیشتر اعتماد دارم من که نمیخوام امتیاز و نمودارها رو بذارم جلوی چشمم ببینم چیزی که من میبینم صفحه نمایش گوشیه نه چندتا نمودار و عدد و رقم ”
شما که اینقد به چشمات اعتماد داری میشه بگی میتونی متوجه تفاوت بین عکس مقایسه ای با دوتا گوشی واقعی که کنار هم هستن بشی؟
یا میتونی با نگاه کردن به اجسام فاصلشون رو به میلی متر و نانومتر و .. بیان کنی؟!
یا وقتی به نمایشگر نگاه میکنی میتونی رنگهایی که میبینی رو دقیق تحلیل کنیو بگی گاما و درصد RGB و نیت هر رنگ چه مقدار هست؟
وقتی از چیزی سردر نمیاری دلیل نمیشه که بگی اشتباهه
جواب شما رو هم به این خاطر دادم چون فکر میکردم مثل اون دوتا نیستی! انتظار جواب هم از کسی ندارم و فقط حرف خودم رو میزنم
در ضمن توهین هم نکردم و نیازی به توهین کردن ندارم.اگر فکر میکنی توهینی به شما شده برداشت شخصی شماست و فقط کافیه اشاره کنید کجای کامنت بنده به شما توهین شده

Dr. Strange

با نقاشی هات خوش باش :bye:

By:Askari

master

کامنت هات شبیه ترولی به اسم عباس عسکریه که بلاک شده!
حالا هرکسی هستی اینو بدون از این به بعد از این به اصطلاح شما “نقاشی ها” زیاد می بینی
قصد دارم این خوشی رو ادامه بدم و حتی با کاربرای اکسپریان هم این خوشی رو تقسیم کنم!( به این شکل که فقط حرف خودم رو با مدرک می زنم و منتظر جواب هم نمی مونم و جواب های ترولها رو هم اصلا نگاه هم نمی کنم! عدم مشاهده جواب منطقی رو تایید حرفهای خودم قلمداد می کنم و همین روال رو ادامه میدم)
در جواب هم شما اگر دیدی نمیتونی تحمل کنی و برات سخت بود شروع کن به سامسونگ و هرکسی که دلت میخواد توهین کردن!!

mostafam

هر دو خیلی خیلی عالی هستند که اگه بخوام تا ۴ یا ۵ میلیون هزینه کنم هر دو تاشو میخریدمو حالشو میبردم.البته هنوز تا بررسی های کامل سخته انتخاب کردن تا ببینیم با بررسی های ترنجی عزیز از هر دو گوشی کفه ترازو بسمت کدوم سنگینی میکنه.ولی خوب دیگه مثل چند سال پیش نیست که کیفیت صفحه نمایش گوشیهای سونی در حد خوبی نباشه یا گوشیهای سامسونگ جنس بدنه خوبی نداشته باشند و حس یک کالای لوکس رو ندهند.نظر شخصی من اینه که تنها مشکل سونی رابط کاربری اونه البته اینکه خیلی روونه خوبه ولی ظاهر خوبی نداره که اگه دستی به اون بکشه خیلی عال میشه. دوست دارم این انتقاد به گوش سونی هم برسه تا شاهد تغییر بزرگی در این بخش بشیم.از لحاظ صفحه نمایش دوربین کیفیت ساخت و زیبایی هردو عالی هستند فقط دوربین نوت کمی بیرون زده و خوب سونی هم از طرف بالا و پایین گوشی حاشیه نسبتا زیادی داره که خوب اینم مربوط به طراحی میشه که دلیلش اینه که در سونی دوربین پشت صفحه نمایش قرار نگرفته و خوب بیرون هم نزده ولی باعث حاشیه بالاتری شده و در سامسونگ هم دوربین پشت صفحه نمایش قرار گرفته و به ناچار بیرون هم زده. خوب حالا اگه بخوام یکی رو انتخاب کنم بخاطر رابط کاربری و قلم note 5 رو انتخاب میکنم ولی دلم پیشه سونی گیر گیر گیر میمونه

Ehsan.YZ

فقط اینو میدونم معنی واقعی فبلت یعنی خانواده ی نوت!!!

میثم نورالدین

کاش Z5 pre اخرین گوشی از سری z باشه .
و سونی ی سری جدید و متفاوت با Z برای پرچمداراش راه بندازه .
احساس میکنم سری z به قله رسیده .

milani

آقایون و خانم ها
اصن هرکی بره هرچی دوس داره بخره هرکی یه اعتقادی داره که واسه خودش مقدسه
اینجا واسه اعلام نظراته نه بحثو جدل
هرکی نظر خودشو بده تموم شه بره دیگه
هرکی به چیزی اعتقاد داره اینهمه تنوع اختلاف رو هم در سلیقه میطلبه
ولی هرکی با هرچی حال میکنه بذارید حالشو ببره
من به شخصه دلیلی واسه توجیح کردن و عذر میخوام فروکردن اعتقادم به کسی نمیبینم
هرکسی دید شخصی داره و برای خودش (فقط خودش)قطعا قابل احترام هستش
و هیچ دلیلی واسه بی احترامی و جنجال بیخودی وجود نداره
یا علی…

Ali Amini

سونی توی سری گوشی هاش اون چیزی که باید میبود نبود و حالا یکم درست شده شما فکر میکنید ترکونده.اون زد۲ یا زد۳ که شیار های خطر روی گوشی رو اعصابه.اون از بدنش که بد یه مدت رنگش میره.سامسونگ نوت۵ همین قلمی که داره صد تای سونی میارزه سونی مگه چه خلاقیتی داره اون زمانی که lg g3 کیفیت ۲k رو گوشی گزاشتی با لگ و باگ همراه بود و هنگی زیادی داشت سونی یا باید ۲k روی گوشی مزاشتی نه اینکه بیاد ۲k نزاره ۴k زیادی زیاده و باعث هنگی میشه.صفحه نمایش سری سامسونگ بدلیل سوپر امولد کیفیتی برتر زد۲ دارند.الان بهترین گوشی نسبت به قیمتش oneplus two هست این گوشی عالیه. :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail: :mail:

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
پویا رحمانی
عاشق دنیای تکنولوژی، خودرو و فوتبالم! عشق به تمام معنا...