حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

نقد و بررسی سونی اکسپریا زد ۴ تبلت

نوشته

10 سال قبل | 43 دیدگاه | ترنجی

طراحی

Sony Xperia Z4 Tablet (40)اکسپریا زد ۴ تبلت از نظر طراحی یکی از تبلت های خیلی خوب بازار است. طراحی آن سر راست است و مورد اضافه ای ندارد، یک نمایشگر که در قاب ساده ای جای گرفته تا با کمک گرفتن از سخت افزارش دستورات شما را انجام دهد. جنس بدنه این تبلت از پلاستیک است اما حس خوبی برای در دست گرفتن دارد. خوشبختانه این پوشش لیز نیست و در دست به خوبی می نشیند. جلوی دستگاه یک دست با شیشه پوشیده شده است و هیچ دکمه ای روی آن نیست.

Sony Xperia Z4 Tablet (54)قبل از هر چیزی باید از باریکی کم نظیر این تبلت گفت. درست است که چند روز پیش گلکسی تب اس ۲ با ضخامت ۵٫۶ میلی متر معرفی شده است اما این تبلت مدت ها پس از زد ۴ تبلت به بازار آمده است و حجم باتری کمتری هم دارد. زد ۴ تبلت با حجم باتری ۶۰۰۰ میلی آمپر تنها ۶٫۱ میلی متر ضخامت دارد که ستودنی است. زد ۴ تبلت نسبت به زد ۲ تبلت ۰٫۳ میلی متر باریک تر شده است و از این نظر در کنار آیپد ایر ۲ قرار می گیرد.

Sony Xperia Z4 Tablet (17)

گوشه بالا سمت چپ دستگاه همانند تبلت زد ۲، جایگاه برند سونی است که کمی برجسته می نماید اما جالب آن که زیر شیشه است. به صورت افقی که تبلت را در دست بگیرید، در دو لبه سمت راست و چپ و زیر خط افقی منصف دستگاه، بلندگوهای این تبلت جای گرفته است. یک جفت بلندگوی استریو در جلوی دستگاه که صدای خوبی دارند. هنگامی که صدای تبلت را حداکثر کنید، پشت دستگاه می لرزد و این هم به دلیل ضخامت کم و هم بلندی و کیفیت قابل توجه صدای خروجی است.

Sony Xperia Z4 Tablet (69)به نسبت تبلت زد ۲، بلندگوها کمی بالاتر از لبه پایینی قرار گرفته اند و این موضوع خوبی است. خوب از آن جهت که وقتی در تبلت زد ۲، این دستگاه را به صورت صحیح در دست می گرفتید بلااستثنا و حداقل، یکی از بلندگوها توسط دست شما پوشیده می شدحالا و در این طراحی جایگاه بلندگوهای بهتر تعبیه شده است.به غیر از لبه بالایی که جایگاه دوربین جلو و حسگر تنطیم نور بر اساس نور محیطی است، دیگر مورد قابل ذکری درباره جلو دستگاه نیست جز این که حاشیه های اطراف نمایشگر کمتر شده است و نسبت نمایشگر به بدنه از ۶۴٫۷٪ در تبلت زد ۲ به ۶۹٫۷٪ در تبلت زد ۴ رسیده است. این نسبت برای آیپد برابر ۷۱٫۶٪ و برای گلکسی تب اس ۲ برابر ۷۲٫۷٪ است.

Sony Xperia Z4 Tablet (68)

لبه ها دیگر همانند اکسپریا زد ۲ تبلت یک نوار فلزی ندارند و سونی ترجیح داده است تا کل بدنه دستگاه پلاستیکی بماند. بر خلاف موبایل های سونی، این بار همه دکمه ها در لبه سمت چپ قرار گرفته اند. این یک تصمیم صحیح نیست چرا که اکثر اوقات شما تبلت را با دست چپ نگاه داشته اید و با دست راست با تبلت کار می کنید، این باعث می شود ناخواست دست شما روی این دکمه ها قرار بگیرد. دکمه هوم از طراحی سری زد ۴ بهره نمی برد و هنوز حلقه دور خود را که در طراحی سری زد ۲ دیده بودیم، حفظ کرد است. خوب آن که دکمه افزایش حجم صدا یم برجستگی کوچک دارد تا در هر حالتی که دستگاه در دست است، شناسایی اش ساده باشد.

Sony Xperia Z4 Tablet (63)

به نظر ما برای تبلتی که اساس افقی طراحی شده است، شاید لبه بالا-سمت چپ یا سمت راست بهترین موقعیت برای قرار گیری این کلید ها باشد، چرا که چنین مشکلاتی ایجاد نمی شود. این مسئله فشردن ناخواسته کلیدهای کنترلی دستگاه به خصوص در بازی ها خود را نشان می دهد، جایی با هیجان در حال بازی هستید و نا خودآگاه دکمه قفل می خورد، گویی یک سطل آب یخ روی شما خالی می شود!

Sony Xperia Z4 Tablet (61)

لبه بالا-سمت چپ میزبان جک ۳٫۵ میلی متری هدفون است که یک تغییر دیگر در طراحی تبلت زد ۴ است. در تبلت زد ۲ این جک در لبه پاییت و سمن چپ دستگاه بود که باعث می شود وقتی در حال تماشای محتوا هستید، هدفون شما را اذیت کنند اما دیگر اینطور نیست. کمی پایین تر شکاف مموری و سیم کارت است. در همین شکاف یک کاغذ وجود دارد که مشخصات دستگاه روی ان نوشته شده است تا پشت دستگاه با نوشته های بی مورد زشت نشود.

Sony Xperia Z4 Tablet (60)در تبلت زد ۲ شاهد قابلیت خوبی به نام فرستنده مادون قرمز بودیم که متاسفانه در زد ۴ تبلت حذف شده است. از این بابت ناراحتیم اما اگر واقع بین باشید کاربران زیادی با تبلت ۱۰ اینچی خود هوس کنترل کردن تلویزیون یا کولر خود را نمی کنند، معمولا این فرستنده در موبال ها طرفدار بیشتری دارد. خوشبختانه میکروفون دوم هنوز حذف نشده است و در لبه بالا قرار دارد.

Sony Xperia Z4 Tablet (59)

لبه سمت راست جای پورت میکرو USB است که حالا دیگر درپوشی ندارد و همچنان دستگاه ضد آب است. این خیلی خوب است. اما دوباره یک سردرگمی در طراحی وجود دارد، تبلتی که به صورت افقی طراحی شده است اساسا پورت میکرو USB آن در میانه لبه سمت راست قرار نمی گیرد، این طراحی معمولا برای دستگاه است که به صورت عمودی طراحی شده است. اگر بخواهید زد ۴ تبلت را به صورت عمودی در دست بگیرید، دکمه های کنترلی در لبه بالا قرار می گیرند و …! به هر روی!

Sony Xperia Z4 Tablet (65)

دوربین در همان محدوده قبلی قرار دارد اما کمی پایین تر تا جایی برای قرار گرفتن یک انگشن در بالای آن وجود داشته باشد. فضای اشغال شده توسط شیشه و فریم این دوربین هم کمتر شده است که به به نظر ما بهتر است. همانند اکسپریا زد ۳ پلاس یا همان اکسپریا زد ۴، پین داک شارژر مغناطیسی حذف شده است و دستگاه بسیار زیبا تر شده است.

Sony Xperia Z4 Tablet (64)

در مجموع طراحی اکسپریا زد ۴ تبلت، با توجه به ۴۶ گرم سبک شدن و رسیدم ضخامت به ۶٫۱ میلی متر بسیار خوب است. شاید بهتر باشد سونی در نسل بعدی تبلت خود به فکر بدنه ای با جنس مرغوب تر باشد و کمی جایگاه پورت و کلید ها را سنجیده تر طراحی کند. به غیر از این موارد در طراحی این تبلت مشکلی دیده نمی شود.

اشتراک در
اطلاع از
43 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
rishsefid

برای مطالعه به نظر شما کدام بهتره.مدل سامسونگ خیلی دوست دارم اما نمیدونم تغییر ابعاد که سامسونگ انجام داده با سیستم عامل اندروید به مشگل برنمیخوره؟(اگه سامسونگ یا اپل از پردازنده های جدید با لیتوگرافی۱۴ استفاده میکردند به نظرم میتونستد بازم وزن تبلت پایین بیارن.)ایا تبلت سونی وارد بازار ایران شده؟

Moazez

اصولا برای کسایی که مطالعه زیاد میکنن و وب گردی هم انجام میدن تبلت با صفحه نمایش آمولد بدرد نمیخوره و LCD پیشنهاد میشه.

Sina Saffarian

سوپرامولد سامسونگ به درد وب گردی و مطالعه نمیخوره؟!!!!!
مزخرف نویسی هم حدی داره. من با نوت ۳ Neo فقط دارم لذت میبرم از کیفیت و زیبایی رنگ چه برای وب گردی، چه برای سرگرمی های دیگه. اصلا LCD قابل مقایسه با Super Amoled نیست.

Moazez

آقای عطایی هم برای وب گردی در گوشیها بین z3+ و s6 این گوشیو پیشنهاد داد چون LCD بهتره برای وب گردی بخاطر رنگ سفید بهتر.

ســـیـــنـــا

نقد و برسی خوبی بود اما اگه نقد و برسی هاتون رو تویه یه صفحه بزارین به نظر من بهترم بازم خودتون بهتر میدونین :rose:

ســـیـــنـــا

نقد و برسی خوبی بود اما اگه نقد و برسی هاتون رو تویه یه صفحه بزارین به نظر من بهتره بازم خودتون بهتر میدونین :rose:

Heisenberg

بهترین تبلت اندروید تا به این تاریخ!

mohammad soleimani

امولد به چشم اسیب میزنه نور مصنوعی وغیر طبیعی داره ولی ال سی دی نور طبیعی و رنگ طبیعی دقیقا مثل لینا لوله ای والا شیشه نزدم

Reza sony 5

بهترین تبلت دنیا از تب اس۲ مسخره خیلی بهتره ترول های دامدونگی برید دیگه زد۵ همتون رو میخوره :yahoo: :yahoo:

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
آینده روشن با انتخاب بهتر ✨ در ترنجی سعی دارم تا بهترین محتوا رو برای انتخاب صحیح‌ت ارائه کنم، ممنون از همراهی‌ت 🙌🏼❤️