وان پلاس در نهمین سالگرد تاسیس خود، کنفرانسی را برای ۲۶ آذر ۱۴۰۱ در چین برنامه ریزی کرده است. این برند هنوز به صراحت اعلام نکرده که ما از این رویداد چه انتظاری داریم. با این حال به نهمین سالگرد اشاره شده است. اینکه وان پلاس ۲۶ آذر ۱۴۰۱ میزبان یک رویداد خواهد بود می تواند به ما بگوید معرفی وان پلاس ۱۱ محتمل است.
در حالی که بسیاری از کاربران شاید به این نتیجه برسند که این رویدادی برای رونمایی OnePlus 11 (به عنوان جانشین OnePlus 10 Pro) اما باید بگویم که OnePlus تا کنون هنوز حتی وجود این تلفن هوشمند را به هیچ وجه رسمی تایید نکرده است.
با در نظر گرفتن میزان تبلیغاتی که معمولاً این برند قبل از عرضه گوشی هوشمند پرچمدار سالانه خود ایجاد می کند، بعید به نظر می رسد که وان پلاس 11 را در این مدت کوتاه و در این رویداد عرضه کند.
البته این امکان وجود دارد که رویداد مذکور بدون رونمایی سخت افزاری نباشد و مثلا نسخه ویژه ای از یک گوشی هوشمند موجود توسط این برند را ببینیم. با این حال، در حال حاضر این فقط یک فرض است و بهتر است منتظر خبر رسمی از سوی برند بنشینیم. بیاید مروری روی اطلاعاتی که از وان پلاس ۱۱ داریم، داشته باشیم.
ما یک ماه پیش در ترنجی برای شما نوشتیم که وان پلاس گوشی آینده خود را تنها با نام OnePlus 11 و بدون پسوند پرو معرفی خواهد کرد.
تقریبا هر پرچمدار اندرویدی در سال آینده از تراشه Snapdragon 8 Gen 2 بهره خواهد برد و وان پلاس ۱۱ هم از این قاعده مستثنی نیست. با این حال لزوما همه پرچمدارهای آتی یک مدل با 16 گیگابایت رم نخواهند داشت اما این دستگاه خواهد داشت.
وان پلاس یازده از باتری 5000 میلی آمپر ساعتی تغذیه می کند، حجمی که در بازار پرچمدار به نوعی عادی شده و امیدواریم عمر باتری را در این پرچمدار جدید OnePlus تضمین کند.
این باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری با شارژ 100 واتی عرضه خواهد شد و در مقایسه با پرچمدارهای اپل، سامسونگ و گوکل یکی از سریع ترین نمونههای موجود در بازار خواهد بود. انتظار داریم شارژ کامل آن حدود 30 دقیقه طول بکشد.
یکی از دغدغه های OnePlus همیشه دوربین بوده است. علیرغم سرمایهگذاری هنگفت و مشارکت با برند مشهور Hasselblad محصولات OnePlus هرگز به خودی خود شهرت «پرچمدار دوربینمحور» را به دست نیاوردند. آنها همیشه از پیکسلهای گوگل، گلکسیهای سامسونگ و آیفونهای اپل عقبتر ایستادهاند.
برای OnePlus 11 گفته میشود که این شرکت روی سیستم دوربین سه گانه با دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین فوق عریض ۴۸ مگاپیکسلی و دوربین ۳۲ مگاپیکسلی با زوم ۲ برابر برنامهریزی کرده است.
در حالی که دوربین های اصلی و فوق عریض یک انتخاب استاندارد هستند، ما در دستگاههای متمرکز بردوربین به ندرت دوربینی با بزرگنمایی 2X را می بینیم و کنجکاو هستیم که بدانیم چرا وان پلاس تصمیم به استفاده از این دوربین گرفت.
درست است که دوربین 2X مزایای مهمی مثل میدان دید 50 میلیمتری را به کاربران میدهد. این نزدیک به آنچه که چشم انسان میبیند بوده و میتواد انتخاب مناسبی برای عکسهای پرتره باشد، با این حال این همزمان یعنی زوم دوربردی که از نقاط قوت گلکسی اس ۲۲ اولترا، هواوی میت ۵۰ پرو یا گوگل پیکسل ۷ پرو است را نخواهد داشت.
منتظر وان پلاس ۱۱ هستید؟ فکر می کنید در این رویداد معرفی می شود.