خرید و فروش خودرو هیچ وقت از حرکت نمی ایستد و در این بهبوهه موضوع کارت سوخت یکی از مهم ترین پرسش ها این است که برای فروش خودرو اصطلاحا چطور باید کارت سوخت را به نام فرد مقابل زد؟ خبر می رسد که تغییر مشخصات کارت سوخت برای فروش خودرو ممکن شده است و در ادامه با هم درباره آن صحبت می کنیم، با ترنجی همراه باشید.
مالکان خودرو و موتورسیکتی که فاقد کارت سوخت بودند، از سوم آذر تا اول دیماه فرصت داشتند که برای ثبتنام کارت سوخت المثنی، اقدام کنند و با ثبتنام، کارت سوخت را به کارت بانکی خود متصل کنند. اگرچه مهلت ثبتنام به پایان رسیده اما خرید و فروش خودرو ادامه دارد و افرادی هستند که خودرو خریداری کردند اما کارت سوخت خودرو به عابربانک صاحب قبلی خودرو متصل است. در این شرایط، تدابیری برای انتقال کارت سوخت فراهم شده است. اگر از افراد جامانده از ثبت نام کارت سوخت هستید نگران نباشید، ثبت نام کارت سوخت در دفاتر پلیس +۱۰ همچنان ادامه دارد.
هرچند زمان استفاده از کارت سوخت هنوز مشخص نشده اما این قانون بهصورت قطعی در سراسر ایران اجرایی خواهد شد و همه مالکان خودرو و موتورسیکلت باید با کارت سوخت خود به سوختگیری اقدام کنند. در این راستا، افرادی که فاقد کارت سوخت بودند، طی حدود یک ماه فرصت داشتند برای ثبتنام اقدام کنند و کارت سوخت آنها به کارت بانکیشان متصل شد.
یکی از ابهامات موجود در این زمینه، این است که فرد اقدامکننده برای دریافت کارت سوخت المثنی که در فرآیند ثبتنام، کارت سوختش را به کارت بانکی متصل کرده، چنانچه به فروش خودرو اقدام کند، تکلیف کارت سوختی که برای این خودرو ثبت شده چه میشود؟
در این راستا، زیبا اسماعیلی – سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فراورودههای نفتی – توضیح داد:
امکان ویرایش اطلاعات ثبت شده برای کارت سوخت همواره فراهم است و زمانی که فردی خودرویی را که نوشماره نیست، خریداری میکند، میتواند با همکاری مالک پیشین به سایت www.mob.GOV.IR مراجعه کرده و با ورود به سامانه دولت همراه نسبت به ویرایش اطلاعلات و تغییر هویت مالک خودرو و کارت سوخت اقدام کند.
بر اساس این گزارش، طبق آخرین آمار ارائه شده، حدود سه میلیون نفر برای دریافت کارت سوخت ثبتنام کردهاند که از این تعداد بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار نفر بهصورت غیرحضوری و بیش از ۵۰۰ هزار نفر به صورت حضوری برای دریافت کارت سوخت المثنی ثبتنام موفق داشتهاند. البته از این تعداد، ۲۶۰ هزار نفر صاحب کارت سوخت بودند اما کارت سوخت آنها در شرکت پست جا مانده بود که برایشان ارسال خواهد شد. به عبارت صحیح تر بیش از ۸۲ درصد ثبت نام کارت سوخت با سامانه دولت همراه انجام شده است.