
اپل امروز رسماً از تغییر نام تجاری سرویس استریم خود، +Apple TV، پرده برداشت و با بهروزرسانی صفحه مربوط به این سرویس در وبسایت خود، نام آن را به «Apple TV» تغییر داد. این شرکت همچنین یک ویدیوی کوتاه در یوتیوب برای اعلام این تغییر نام منتشر کرد که در آن یک لوگوی متحرک و رنگینکمانی از Apple TV بههمراه صدایی که توسط فینیس (Finneas) ساخته شده، بهنمایش درمیآید. عنوان این ویدیو «این تازه آغاز ماجراست» (This is just the beginning) است.
موسیقیدان و آهنگساز برندهی جایزه گرمی، فینیس اوکانل، در اینستاگرام خود ضمن به اشتراک گذاشتن این ویدیو، اعلام کرد که افتخار ساخت این صدا را داشته است. او نوشت: «هرگز فکر نمیکردم بتوانم چنین کاری انجام دهم، اما بسیار مفتخرم و واقعاً از کار کردن روی آن لذت بردم. امیدوارم این قطعه موسیقی کوتاه، حسی را منتقل کند که با چیزهایی که من درمورد اپل دوست دارم، مطابقت داشته باشد؛ آنها ابزارهای بسیار زیبایی میسازند.»
بهگفته فینیس در مصاحبه با مجله Variety، صدایی که اپل امروز به اشتراک گذاشته، قبل از هر فیلم و سریال اورجینال اپل پخش خواهد شد. این صدای نمادین دارای سه نسخه متفاوت است:
دیوید تیلور، مدیر بخش موسیقی اپل، گفت که فینیس یک «صدای کاملاً اصیل که حسی سینمایی و جادویی دارد» به اپل ارائه کرده است.
این تغییر نام هنوز درحال اعمال شدن روی محصولات اپل است و اپلیکیشن TV درحالحاضر همچنان نام +Apple TV را نمایش میدهد. بهاحتمالزیاد، اپل تمام عبارات +Apple TV را در اپلیکیشن TV با بهروزرسانیهای آینده iOS 26.1 ،iPadOS 26.1 ،tvOS 26.1 و macOS Tahoe 26.1 بهطور کامل تغییر خواهد داد.
نظر شما درباره این تغییر نام و صدای جدید اپل چیست؟ آیا این سادهسازی برند را میپسندید؟