حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

آموزش حذف دائمی اکانت گوگل به روشی ساده و کاربردی

نوشته

2 ماه قبل | بدون دیدگاه | آموزش و راهنمایی

حساب کاربری گوگل یا Google Account، یک حساب الزامی برای استفاده از سرویس‌های مختلف گوگل همچون جیمیل یا یوتیوب است. ممکن است پس از مدتی استفاده از سرویس‌های گوگل، حالا قصد کنار گذاشتن آن را داشته باشید. در این مطلب به شما آموزش حذف دائمی اکانت گوگل به روشی ساده و کاربردی را خواهیم گفت. پس تا پایان با ترنجی همراه باشید.

آموزش حذف دائمی اکانت گوگل در کمترین زمان ممکن

اولین چیزی که احتمالا به ذهن شما می‌رسد این است که چرا کسی باید حساب گوگل خود را حذف کند؟ در واقع بسیاری از کاربران باید به این فکر کنند که چگونه آن را ایمن کنند، نه اینکه آن را حذف کنند. با این حال، توجه به این نکته مهم است که افراد مختلف، دلایل متفاوتی برای انجام کارهای متفاوت دارند. دلایل زیادی وجود دارد که باعث می‌شود کاربر بخواهد حساب گوگل خود را حذف کند. پس لازم است علاوه بر آن که می‌گوییم چگونه این حساب کاربری را راه اندازی کنیم، باید بگوییم که در صورت نیاز چگونه آن را نیز حذف کنیم؟

برخی از افراد حساب گوگل خود را به دلیل قدیمی بودن حذف می‌کنند. این کاربران ممکن است از آن زمان به یک حساب جدید نقل مکان کرده باشند. آن‌ها ممکن است نیاز به حذف دائمی حساب منسوخ شده خود داشته باشند. مثلا گاهی اوقات، ما برای هزاران خبرنامه ثبت نام می‌کنیم که از میزان دریافتی روزانه آن‌ها خسته می‌شویم. یک میانبر برای دور شدن از این مشکل، شروعی دوباره است!!!.

آموزش استفاده از داشبورد حریم خصوصی در اندروید 12

این به معنای حذف حساب قدیمی و ایجاد یک حساب جدید است. البته این دلیل هم وجود دارد که شاید شما از گوگل خسته شده‌اید و به یک ارائه دهنده خدمات جدید نیاز دارید که حریم خصوصی داده‌ها را در اولویت قرار دهد. در این صورت، حذف حساب کاربری گوگل، تنها راه حل شما است. صادقانه بگویم، در نگاه اول به نظر می‌رسد که حذف این اکانت کار دشواری خواهد بود. اما باید بدانید که حذف این حساب کاملا آسان است. در واقع، در حین حذف اکانت، چندین گزینه و انتخاب دارید.

می‌توانید انتخاب کنید که سرویس‌های فردی مانند جی‌میل، یوتیوب و غیره را حذف کنید یا اینکه کل حساب را به‌طور کامل حذف کنید. علاوه بر این، ممکن است لازم باشد قبل از حذف حساب، از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. در این مقاله به شما نشان می‌دهیم که چگونه می‌توانید سرویس‌های شخصی و حتی حساب گوگل را حذف کنید. همچنین آموزشی در اختیار شما قرار خواهیم داد که چگونه از داده‌های خود قبل از حذف آن‌ها، یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.

آموزش حذف دائمی اکانت گوگل

حذف سرویس‌های خاص گوگل

لطفا توجه داشته باشید که قبل از حذف هر سرویس، مطمئن شوید که از داده‌های خود، در صورت مهم بودن فایل پشتیبان تهیه شده باشد. اگر می‌خواهید یک سرویس خاص گوگل را حذف کنید، لازم نیست کل حساب را حذف کنید. مراحل زیر را برای حذف سرویس‌های خاص گوگل دنبال کنید.

  • ۱- به تنظیمات حساب Google خود بروید.
  • ۲- در صفحه اصلی Google، روی تصویر حساب خود در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
  • ۳- روی Manage your Google Account کلیک کنید.
  • ۴- جایگزین دیگری برای مرحله بالا این است که برنامه Google را باز کنید و روی تصویر حساب خود در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید. سپس می‌توانید روی گزینه Manage your Google Account کلیک کنید.
  • ۵- سپس روی Data & Privacy کلیک کنید.
  • ۶- حالا به پایین بروید تا جایی که گزینه «Download or delete your data» را پیدا کنید و Delete a Google service را انتخاب کنید.
  • ۷- در این مرحله باید رمز عبور خود را تأیید کنید.
  • ۸- سپس روی نماد سطل زباله در کنار سرویسی که می خواهید حساب خود را از آن حذف کنید ضربه بزنید.
  • ۹- در پیام نمایش داده شده، گزینه «Yes, I understand» را در پایین تیک بزنید.
  • ۱۰- سپس دکمه Delete را در گوشه پایین و سمت راست کلیک کنید.
  • ۱۱- پس از انجام مراحل ذکر شده، حساب شما برای آن سرویس دیگر در حساب گوگل در دسترس نخواهد بود.

آموزش استفاده از برنامه دانلود رایگان یوتیوب برای تماشای آفلاین ویدیوها

چگونه اکانت Google خود را به طور کامل حذف کنیم؟

اگر کل اکانت گوگل را می‌خواهید حذف کنید، این شرکت به شما امکانی را می‌دهد که به راحتی این کار را انجام دهید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مراحل زیر را دنبال کنید.

  • ۱- به تنظیمات حساب گوگل خود بروید.
  • ۲- در صفحه اصلی Google، روی تصویر حساب خود در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید و Manage your Google Account را انتخاب کنید.
  • ۳- جایگزین دیگری برای مرحله بالا این است که برنامه گوگل را باز کنید و روی تصویر حساب خود در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید. سپس می‌توانید روی Manage your Google Account کلیک کنید.
  • ۴- سپس روی گزینه Data & privacy کلیک کنید.
  • ۵- به قسمت “More options” در پایین این بخش بروید.
  • ۶- بر روی Delete your Google Account کلیک کنید.
  • ۷- دو کادر پایین را علامت بزنید، سپس DELETE ACCOUNT را انتخاب کنید.

اگر هر داده ای که در حساب کاربری خود دارید و حفظ آن برای شما مهم است، باید با دنبال کردن مراحل زیر از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. پشتیبان گیری از داده‌ها بسیار مهم است. زیرا پس از حذف حساب کاربری، همه اطلاعات موجود در آن، از بین می‌رود.

آموزش حذف دائمی اکانت گوگل

چگونه از داده‌های خود نسخه پشتیبان تهیه کنیم؟!

توصیه کلی این است که کاربران از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنند. حتی برای کسانی که فکر می‌کنند چندان نیازی به این کار ندارند، این امر واقعا ضروری است و همچنان توصیه می‌شود که از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. این موضوع به این دلیل است که داشتن داده‌ها و عدم نیاز به آن بهتر از نیاز به آن و نداشتن داده‌ها است. برای تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات خود، این مراحل را دنبال کنید:

  • ۱- به تنظیمات حساب گوگل خود بروید.
  • ۲- در صفحه اصلی Google، روی تصویر حساب خود در گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید و Manage your Google Account را انتخاب کنید.
  • ۳- جایگزین دیگری برای مرحله بالا این است که برنامه Google را باز کنید و روی تصویر حساب خود در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید. سپس می‌توانید روی Manage your Google Account کلیک کنید.
  • ۴- حالا روی بخش Data & Privacy کلیک کنید.
  • ۵- به قسمت پایین بروید تا بخشی تحت عنوان «Download or delete your data» را ببینید. گزینه Download your data را انتخاب کنید.
  • ۶، گزینه Google Takeout روی صفحه نمایش شما ظاهر می‌شود.
  • ۷- در این بخش، می‌توانید داده‌هایی را که می‌خواهید از سرویس‌های مختلف ذخیره و بایگانی کنید را انتخاب کنید.
  • ۸- پس از انتخاب داده‌هایی که می‌خواهید ذخیره کنید، بر روی Next Step کلیک کنید.
  • ۹- فرمت پشتیبان گیری از داده‌ها را انتخاب کنید.
  • ۱۰- فرمت‌های .zip یا tgz. بیشتر برای لینوکس مناسب هستند.
  • ۱۱- داده‌های خود را یک بار ذخیره کنید یا از گوگل بخواهید به طور خودکار داده‌های شما را هر شش ماه یکبار ذخیره کند.
  • ۱۲- انتخاب کنید که چگونه داده‌ها را می‌خواهید دریافت کنید.
  • ۱۳- می‌توانید آن را در فضای ذخیره سازی ابری دیگر یا مستقیما در ایمیل خود داشته باشید.
  • ۱۴- روی Create export در بخش پایین کلیک کنید.

آموزش حذف دائمی اکانت گوگل

بعد از حذف حساب کاربری گوگل باید چه کار کنیم؟

به گفته GizChina، هنگامی که حساب کاربری گوگل خود را حذف می‌کنید، باید انتظار داشته باشید که داده‌های شما از سیستم گوگل خارج شود. در هر صورت، همیشه این موضوع صادق نخواهد بود. طبق سیاست حفظ حریم خصوصی گوگل، پس از حذف حساب شما، این شرکت می‌تواند یکی از این دو کار را انجام دهد. اینکه می‌تواند داده‌های شما را حذف کرده و آن‌ها را از سرورهای خود نیز پاک کند یا اطلاعات ناشناس را حفظ کند. این بدان معناست که حفظ اطلاعات دیگر به شما وابسته نیست. در زیر گزیده‌ای از سیاست حفظ حریم خصوصی گوگل آمده است.

آموزش دانلود آهنگ از SoundCloud ؛ دسترسی سریع و آسان به هزاران آهنگ مختلف

گوگل در این مورد می‌گوید که:

وقتی داده‌ها را حذف می‌کنید، ما یک فرآیند حذف شدن را دنبال می‌کنیم تا مطمئن شویم که داده‌های شما به طور ایمن و کامل از سرورهای ما حذف شده یا فقط به صورت ناشناس نگهداری می‌شوند. ما سعی می‌کنیم اطمینان حاصل کنیم که خدمات ما از اطلاعات شما در برابر حذف تصادفی یا تخریب شدن محافظت کند. به همین دلیل، ممکن است بین زمانی که چیزی را حذف می‌کنید و زمانی که کپی‌ها از سیستم‌های فعال و پشتیبان ما حذف می‌شوند، تاخیری وجود داشته باشد.

نظر شما در مورد آموزش حذف دائمی اکانت گوگل چیست؟ آیا تا به حال حساب کاربری خود را در گوگل حذف کرده‌اید؟ اگر روش‌های دیگری برای انجام این کار سراغ دارید، در بخش نظرات آن را با ما به اشتراک بگذارید.

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
safarmarket
رپورتاژ آگهی پربازده
محسن علیرضائیان