حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

سفارش ۱۲۰ میلیون پنل اولد سامسونگ توسط اپل برای استفاده در آیپدهای آینده

نوشته

3 سال قبل | بدون دیدگاه | اپل، سامسونگ

بی‌شک سامسونگ را باید یکی از غول‌های تولید پنل‌های نمایشگر دانست. شرکت اپل به تازگی اقدام به سفارش ۱۲۰ میلیون پنل اولد سامسونگ برای استفاده در آیپدهای آینده خود کرده است. حالا می‌توان گفت که بازار سامسونگ حسابی پر رونق خواهد شد زیرا سفارش پنل اولد سامسونگ توسط اپل سود بسیار زیادی را نصیب این شرکت خواهد کرد. در ادامه با ترنجی همراه باشید.

با سفارش پنل اولد سامسونگ توسط اپل، بازار فروش این شرکت حسابی پر رونق خواهد شد!

نمایشگر محصولات اپل به تدریج از LCD به OLED تغییر کرد. حالا به نظر می‌رسد که نوبت آیپدهای این شرکت است که به نمایشگر‌های OLED مجهز شوند. هرچند که شروع این تغییرات ابتدا با نمایشگرهای mini-LED بود. مثل همیشه ، انتظار می‌رود سامسونگ قسمت عمده ای از این سفارشات را انجام دهد. طبق گفته منابع آگاه، این غول کره‌ای، ۱۲۰ میلیون سفارش برای پنل‌های OLED جهت استفاده در آیپدهای اپل دریافت کرده است.

علت عدم استفاده اپل از نمایشگر Mini-LED در آیپد پرو ۱۱ اینچی چیست؟

اپل با استفاده از نمایشگر های OLED سامسونگ از خود این شرکت پیشی می‌گیرد

امضای قرارداد اپل با سامسونگ و ال‌جی برای تامین پنل‌های OLED

از سوی دیگر، اپل نیز برای تأمین پنل‌های OLED جهت استفاده در مدل‌های جدید iPad خود با سامسونگ و ال‌جی قراردادی را امضا کرده است. از آن سو نیز BOE تلاش می‌کند تا کیفیت نمایشگرهای OLED خود را برای استفاده در آیفون‌ها و آیپدهای آینده اپل بهبود بخشد. اما این شرکت برای انجام سفارشات خود بی شک به سامسونگ و ال‌جی وابسته است. روز یکشنبه، یک مدیر ارشد که به برنامه‌های اپل بسیار نزدیک است، تعداد سفارشاتی که هر دو تولید کننده قرار است دریافت کنند را اعلام نمود. بر این اساس سامسونگ درصد زیادی از نیاز اپل به پنل‌های OLED را تامین خواهد کرد.

این مدیر شرکت اپل در ادامه افزود:

این سوال هم‌اکنون مطرح است که چه کسی تامین کننده اصلی پنل‌های اولد مورد نیاز اپل است؟ همانطور که می‌دانید سامسونگ قرار است ۱۲۰ میلیون پنل اولد برای استفاده در آیپدهای اپل بسازد. پس بی شک تامین کننده اصلی نیازهای اپل نیز، همین شرکت خواهد بود. اما اپل به پنل‌های اولد ال‌جی نیز تمایل نشان داده است. این شرکت نیز برای تهیه ۵۰ میلیون پنل جهت استفاده در آیپدهای نسل بعدی اپل، سفارش دریافت کرده است.

سفارش پنل اولد سامسونگ توسط اپل

از طرفی دیگر، طبق گزارشات دریافتی، BOE نیز موفق به دریافت سفارشاتی از سمت اپل برای استفاده در محصولات refurbished شده است. محصولات refurbished (ریفربیشد) یا بازسازی شده، محصولاتی هستند که پس از عرضه در بازار به واسطه مشکلاتی که ممکن است در خط تولید برای آن‌ها پیش آمده باشد، از بازار جمع آوری شده و پس از رفع عیب و نقص آن‌ها، مجددا با قیمتی کمتر از قبل به بازار عرضه می‌شوند. با این وجود هنوز مشخص نیست که سفارشات BOE برای پنل‌های OLDE محصولات refurbished اپل قرار است در آیفون‌ها مورد استفاده قرار گیرد یا در آیپدها و یا در هر دوی آن‌‌ها.

 

سفارش پنل اولد سامسونگ توسط اپل؛ عرضه آیپد با صفحه نمایش OLED؟

وب سایت خبری wccftech می‌گوید، کمپانی اپل ممکن است اولین آیپد مجهز به پنل اولد را در سال ۱۴۰۲ معرفی و عرضه نماید. اگر چه گزارش دیگری ادعا می‌کند که این مدل خاص یک سال زودتر به بازار عرضه خواهد شد. یکی از دلایل تغییر سیاست اپل که موجب استفاده از پنل‌های OLED به جای پنل‌های mini-LED شد، مسئله blooming effect یا ایجاد هاله نور در نمایشگرهای mini-LED است.

نمایشگر Mini-LED چیست و چه تفاوتی با OLED دارد؟

مشکلات نمایشگر mini-LED آیپد پرو در حال نمایان شدن است

صفحه نمایش LTPO چیست؟ چه مزیت هایی نسبت به نمایشگرهای OLED دارد؟

به گفته Ross Young (راس یانگ)، تحلیلگر حوزه نمایشگر، صفحه نمایش mini-LED استفاده شده در آیپد پرو جدید اپل، به دلیل کمبود مناطق کم نور، باعث ایجاد مشکلاتی مانند سایه افتادن و وجود هاله‌های مختلفی می‌شود. blooming effect یا به زبان ساده‌تر، ایجاد اثر هاله‌ نور در نمایشگرها هنگامی رخ می‌دهد که صفحه‌نمایش دستگاه به رنگ سیاه بوده یا دارای تصویر پس‌زمینه تیره‌ای است که این نمایشگر هنگام نمایش المان‌های روشن‌تر یا سفیدتر روی صفحه نمایش، دچار یک هاله نوری در اطراف آن نقاط روشن می‌شود. برای درک بهتر می‌توان به تصویر زیر اشاره کرد.

Blooming Effect یا اثر هاله نور

مشکل به وجود آمدن هاله‌های نوری را می‌توان با استفاده از نمایشگرهای OLED برطرف ساخت. اما شرکت اپل در حال حاضر، برای استفاده از این نوع نمایشگرها در محصولات بعدی خود صبور است و عجله نمی‌کند. زیرا خرید و استفاده از نمایشگرهای OLED هزینه‌های بالاتری برای این شرکت در پی خواهد داشت. از طرفی، مشکل سوختن پیکسل‌ها در حجم بالایی از محصولات عرضه شده قبلی، دیده شده است.

مشکل Burn-in یا همان سایه افتادن روی نمایشگر OLED چیست؟ چطور جلوگیری کنیم؟

تیکه سامسونگ به ال جی برای Burn-In تلویزیون های OLED این شرکت

DxOMark ادعا می کند که نمایشگر های اولد برای شما ضرر دارند؛ اما علت آن چیست؟

نظر شما چیست؟ به عنوان یک مصرف کننده آیا دوست دارید ریسک روبرویی با صفحه نمایش‌های هاله‌دار را به جان بخرید اما مشکلات سوختن پیکسل را نبینید؟ به نظر شما کدام نوع نمایشگر برای استفاده در گجت‌های هوشمند مناسب‌تر است؟ آیا سفارش پنل اولد سامسونگ توسط اپل کار درستی خواهد بود؟

اشتراک در
اطلاع از
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
محسن علیرضائیان