ما در مورد گزارش هایی درباره Snapdragon 875 صحبت کردیم. این تراشه باید شاهد رونمایی رسمی در جریان Tech Summit باشد که از ۱۱ آذر ۹۹ برگزار می شود. امروز جزئیاتی بیشتر پیرامون اسنپدراگون ۸۷۵ کوالکام منتشر شده است. این تراشه تقریبا همان چیزی است که پیش از این انتظارش را داشتیم.
به گفته یک منبع در شبکه اجتماعی چینی Weibo، چیپست آتی کوالکام از نظر مشخصات فنی لو رفته است، بنابراین شما می توانید نحوه عملکرد آن را هنگام انجام آزمایش های دنیای واقعی تصور کنید.
این منبع همچنین اشاره می کند که اسنپدراگون ۸۷۵ می تواند پردازنده گرافیکی سریعتر Adreno 660 را همراه با سایر پیشرفت ها در سراسر سیستم-روی-چیپ (SoC) ارایه کند.
ما قبلاً دیده ایم که عملکرد اسنپدراگون ۸۷۵ در مقایسه با اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس چگونه است. نتایج بنچمارک که قبلا درز کرده بود، نشان می دهد تراشه آینده کوالکام 38 درصد افزایش عملکرد داشته است، اما امروز می توانیم مشخصات آن را بررسی خواهیم کرد. Digital Chat Station که یک منبع شناخته شده است، هنگام صحبت از اطلاعات مربوط به تراشه آتی موبایل های پرچمدار اندرویدی، مشخصات خوشه پردازنده Snapdragon 875 را ارائه داده است. جزئیات صحبت های او این هاست:
به نظر می رسد این همان پیکربندی باشد که از Snapdragon 875 انتظار داریم، اگرچه اگر بگوییم سرعت کلاک Cortex-X1 بالاتر از انتظار ماست، دروغ خواهیم گفت.
از این گذشته، امتیازات عملکرد Exynos 2100 که به بیرون درز کرده نشان داد که سریعترین هسته با کلاک 3.00 گیگاهرتز کار می کند. این به یک هسته با تولید گرمای اضافی و افزایش کارایی کمتر تبدیل می شود، که به نظر نمی رسد تمرکز اصلی Snapdragon 875 باشد.
این منبع اشاره می کند که در حالی که Snapdragon 875 “پیشگام” در عملکرد خواهد بود کوالکام می تواند به جای آن، بهره وری انرژی را هدف قرار دهد. با این حال، این ممکن است به عهده شرکای کوالکام باشد که چیپست را مطابق با میل خود تغییر دهند.
اگر تولیدکنندگان تلفن احساس می کنند سرعت کلاک اسنپدراگون 875 باید بیشتر باشد، شرکای کوالکام می توانند ویژگی های منفی هسته کلاک بالاتر مانند افزایش مصرف باتری و دمای بالاتر را با اضافه کردن یک راه حل خنک کننده بهبود یافته و یک سلول باتری بزرگ در گوشی های هوشمند پرچمدار خود جبران کنند.
مطمئناً هر سازنده گوشی اولویت خود را خواهد داشت، به این معنی که عملکرد اسنپدراگون ۸۷۵ ممکن است متفاوت باشد. این منبع خبر همچنین اشاره نکرده است که آیا مودم Snapdragon X60 5G در چیپست ادغام خواهد شد و در نتیجه به بهره وری کمک می کند یا اینکه جداگانه به آن اضافه می شود می شود. به نظر می رسد که ما در آینده به این جزئیات پی خواهیم برد.
نظر شما درباره تراشه آتی کوالکام چیست؟ منتظر آن هستید؟
ممنون اینا رو میدونستیم
این خبر بهتره که سرعت حافظه میت ۴۰ از حافظه های اپل بیشتر شده
فناوری حافظه SFS 1.0 هواوی : دو برابر سریعتر از UFS 3.1
در کالبدشکافی گوشی پرچمدار Huawei Mate 40 RS مشخص شد که هواوی تراشه حافظه داخلی اختصاصی خود را توسعه داده که حتی سریعتر از حافظههای UFS 3.1 موجود در گوشیهای اندرویدی رقبا است. این فناوری حافظه داخلی جدید هواوی SFS 1.0 نام دارد.
سرعت خواندن و نوشتن متوالی حافظه SFS 1.0 هواوی به ترتیب به 1,280 و 548 مگابایت در ثانیه میرسد که به طرز چشمگیری سریعتر از استاندارد UFS 3.1 است. سرعت نوشتن متوالی استاندارد UFS 3.1 به 700 مگابایت در ثانیه میرسد و سرعت نوشتن تصادفی آن بین 200 تا 300 مگابایت در ثانیه است.
این اعداد خنده دار از کجا میاری؟
این اعدا مربوط به ufs3.1 در نوت 20 الترا هست
سرعت خواندن متوالی:1772 مگابایت
سرعت نوشتن متوالی:781 مگابایت
منبع زومیت
قبل اینکه پستی بزاری یه بررسی بکنی بد نیست
😶
https://www.gsmarena.com/huawei_mate_40_rs_teardown_reveals_selfdeveloped_memory_chip-news-46090.php
بفرما
عزیز مشکل شما همون بخش خواندن و نوشتنه
توی لینک gsmarena فقط به نوشتن اشاره کرده و نه به خواندن
اما توی پستی ک شما گذاشتی به خواندن و نوشتن متوالی اشاره کردی
درحالی که نوشتن در حالت متوالی و رندم مدنظر بوده
بله در این حالت از تمام نمونه های اندروییدی خودش بهتر کار کرده
https://phonemantra.com/huaweis-sfs-1-0-flash-is-significantly-faster-than-the-fastest-ufs-3-1/
اینم خدمت شما
نمیدونم فنای سامسونگ چرا اینقدر ترولن
دیگه رقابت هرچی بیشتر بشه سودش برای مصرف کننده هست
پردازنده قوی
رم سریع
باتری گرافتی
دوربین با کیفیت
پنل ۱۲۰ یا ۱۴۴ هرتزی
و……
الان چون تو پرچمداران استفاده میشن گرانن ۲_۳ سال دیگه تو میان رده ها هم مرسوم میشن با قیمت کم ولی همون کارایی
دقیقا 👌 راستی توی مشخصات gsmarena هم SFS 1.0 ثبت شده بجای ufs 3,1 دم هواوی گرم که اینقدر حافظه اختصاصی سریعی داره .
@مهرداد و علی
زمانی که سری میت ۴۰ معرفی شد فقط داشتم به این موضوع فکر میکردم که واقعاً هواوی تحریمه؟؟! و اگه تحریم نبود چیکار میکرد؟؟؟! خدایی هیچکس نمیتونه منکرِ این قضیه بشه که چه تو بُعده نرم افزاری چه سخت افزاری هواوی از جانب آمریکا تحت فشار بود ولی با این حال همچین پکیجی رو ارائه داد .حداقلش اینه که بقیه برندها محدودیت های هواوی رو نداشتن و دست و بالشون بیشتر باز بود. برای یه قیاس کوچیک و پی بردن به اصل ماجرا ؛ خودتون گوشی مثل میت ۴۰ پرو پلاس رو با درنظر گرفتن قیمتش و همه جانبه بذارین کناره پرمیوم ترین گوشی های سایر برندها …
دیگه قضاوت به خودتون
قضاوت با خودتون
شوخی نکن نیمای عزیز
ما قلبمون ضعیفه!
خخخ
می خاستم پیام اول را اقای عطایی بگم که:
یه مطلب بزارید بخصوص کالبد شکافی ان را…
قبل از اینکه بحثی پیش بیاد خاتمه بدم…
سریعترین های اخیر مشخصه…
ممنون
اقای مصیب بفرمایید ببینید
اعدادت کاملاً درسته اما اون 1280 مال خواندن نیست… مال نوشتنه…
اونی که مصیب گفته مال هوآویش میشه این:
خواندن: 1966
نوشتن: 1280
که خصوصاً نوشتنش بسیار سریعتر از نوشتن ufs3.1 هاست همونطور که گفتی…
محشره واسه همین تو امتیاز حافظه از اسنپ ۸۷۵ بیشتر شد
منتظر اگزینوس ۲۱۰۰ هستم
اژدها وارد میشود 😛