حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام کنید

تلویزیون ۸۲ اینچی شیائومی Mi TV Master با اولین پنل mini LED و رزلوشن 8K

نوشته

4 سال قبل | 7 دیدگاه | تلویزیون، شیائومی

شیائومی از اولین تلویزیون مبتنی بر پنل mini LED در جهان رونمایی کرد. مجموعه ای عظیم ۸۲ اینچ که می تواند سینماهایی را که نمی توانید به آنجا بروید فراموش کنید. دو نسخه وجود دارد، Xiaomi Mi TV Master با وضوح 4K و نسخه Extreme با وضوح 8K که واقعا جذاب به نظر می رسد.

تلویزیون ۸۲ اینچی شیائومی

این تلویزیون 8K دارای رزلوشن 7،680 در 4320 پیکسل یا چهار برابر پیکسل در 4K است. این یک پنل واقعی ۱۰ بیتی با پشتیبانی از HDR10 ، Dolby Vision و HLG ، پوشش فضای رنگی 98٪ DCI-P3 است. این پنل می تواند 2000 نیت روشنایی را با نسبت کنتراست 400000:1 به تصویر بکشد.

پنل “Mini LED” یک راه حل کم نور پیشرفته محلی با 960 ناحیه است. هر منطقه با 16 LED که به کنترلرهای سفارشی متصل می شوند، روشن می شود که می تواند روشنایی آنها را در 4096 مرحله تنظیم کند. این LED ها ریز هستند و اندازه گیری هر یک فقط یک دهم میلی متر است.

یک چیپست Novatek 72685 تلویزیون را هدایت می کند، دارای دو هسته Cortex-A73 و یک هسته A53 است. به علاوه یک پردازنده گرافیکی Mali-G51 MP4 دارد. از شبکه های 5G پشتیبانی می کند و موتور AI می تواند 22 الگوریتم کیفیت تصویر را اجرا کند.

نسخه Extreme Edition همچنین دارای بلندگوهای جمع شونده است: باس 2x 20 وات ، بلندگوی 2x با فرکانس پایین ، 2x توییتر متوسط ​​و 2x است.

قیمت در حدود 50000 CNY یا (7،350 دلار / 6،300 یورو) تعیین شده است.

تلویزیون شیائومی Mi TV Master “معمولی” با یک صفحه ۸۲ اینچی به همان اندازه بزرگ است، هرچند با وضوح “فقط” 4K ارایه می شود این یک پنل 10 بیتی با 93٪ پوشش فضای رنگی DCI-P3 و رفرش ریت 120Hz است.

این منطقه دارای 240 منطقه کم نور محلی است که باز هم دارای 4096 سطح روشنایی است. در روشنایی کامل تلویزیون می تواند 1000 نیت با نسبت کنتراست 140000:1 را تولید کند. یک درگاه HDMI 2.1 با ورودی 4K 120 هرتز در دسترس است که با کنسول های نسل بعدی بسیار عالی کار خواهد کرد. چیپست انتخابی اینجا MediaTek 9650 با پردازنده چهار هسته ای A73 و پردازنده گرافیکی Mali G52 MC1 است.

این نسخه از تلویزیون مینی LED LED 10000 CNY (1450 دلار / 1250 یورو) هزینه دارد که برای هر نوع تلویزیون 82 اینچ کاملاً مقرون به صرفه است.

هر دو مدل MIUI را برای تلویزیون های هوشمند اجرا می کنند و شیائومی با چندین ارائه دهنده محتوا همکاری کرده است بنابراین خریداران در تماشای برنامه های خود کم نمی آورند.

ناگفته نماند که این تلویزیون ها فقط در چین در دسترس خواهند بود ، فروش آنها از 21 اکتبر ساعت 3:00 به وقت محلی آغاز می شود. برخی از تلویزیون های Mi به اروپا و هند راه پیدا کرده اند، اما ما این دو را نخواهیم داشت.

نظر شما درباره این تلویزیون های فوق العاده شیائومی چیست؟

اشتراک در
اطلاع از
7 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
The MTest MT

جناب عطایی خانواده می 10 تی معرفی شدند

MohammadFarhaadi

چه مشخصاتی!چه قیمتایی!!!واقعا عالین بخصوص مدل 4K.

UnderTaker

فناوری Mini-LED می‌تواند آینده‌ی صفحه‌نمایش دستگاه‌های مختلف مانند گوشی هوشمند و لپ‌تاپ و تبلت را تغییر دهد.

سال‌ها است که فناوری نمایشگرها در مسیر خود با ثبات مناسبی در حال پیشرفت است؛ البته پس از ساخت اولین صفحه‌نمایش منعطف تلفن هوشمند، محصولات مرتبط با این فناوری با جهش مواجه شدند. اکنون، نمایشگرهای OLED حتی در گوشی‌های میان‌رده نیز جایگزین فناوری LCD شده‌اند که این موضوع نشان‌دهنده‌ی پیشرفت شرکت‌های تولید پنل صفحه‌نمایش است. پنل‌ OLED آخرین ایستگاه پیشرفت نمایشگرها نیست؛ زیرا اکنون مدتی است که نام فناوری جدیدی در فضای مجازی منتشر می‌شود. باتوجه‌به اطلاعاتی که تاکنون منتشر شده، به‌نظر می‌رسد فناوری Mini-LED آینده‌ی نمایشگرها است.

اپل تا سال ۲۰۲۱ از فناوری Mini-LED در محصولات خود استفاده می‌کند
گزارش‌های منتشرشده از کمپ اپل (Apple Camp) حاکی از آن است که خط‌تولید آیپد و مک این شرکت تا پیش از پایان سال ۲۰۲۱ از نمایشگرهای Mini-LED استفاده خواهند کرد. به‌نظر می‌رسد اپل دو شرکت Epistar و Sanan Optoelectronics را به‌عنوان تأمین‌کنندگان بالقوه‌ی این محصول در نظر گرفته است. مسلما در ابتدا این نمایشگر جدید بسیار گران خواهد بود؛ زیرا این اتفاق برای تمام فناوری‌های نوظهور رخ می‌دهد. به‌نظر می‌رسد قیمت نمایشگرهای تولیدشده با این فناوری تا سال ۲۰۲۱ کاهش یابد؛ درنتیجه، انتظار می‌رود شرکت‌های مختلف در سال‌های آینده از آن در بخش‌های متعددی استفاده کنند.

حال، این فناوری جدید که شرکت اپل برای نسل بعدی محصولاتش قصد دارد از آن استفاده کند، دقیقا چیست و در مقایسه‌ با دیگر مدل‌های موجود فعلی مانند LCD و OLED چه مزایایی دارد؟ در‌ادامه‌ی این مقاله، فناوری مذکور را کامل توضیح خواهیم داد.

شناخت کامل فناوری Mini-LED

میکرو LED دربرابر Mini-LED؛ کدام‌یک فناوری انقلابی بعدی در تلویزیون‌ خواهد بود؟
فناوری Mini LED سلطه‌ OLED بر بازار تلویزیون را تهدید می‌کند.

تقریبا از نام این فناوری می‌توان اطلاعات آن را متوجه شد. صفحه‌نمایشی که با این فناوری تولید می‌شود، LEDهای بسیار کوچکی دارد که نورش را تشکیل می‌دهند. Mini-LED در فناوری قدیمی نور پس‌زمینه در نمایشگرهای LCD ریشه دارد. تفاوت این نوع نمایشگر با مدل‌های پیشین آن است که به‌جای استفاده از یک پس‌زمینه بزرگ یا چند نور پس‌زمینه کوچک، از هزاران LED برای ارائه‌ی بهترین کیفیت استفاده می‌کند. برای مطابقت با طبقه‌بندی Mini-LED، اندازه‌ی این دیودهای نور پس‌زمینه کمتر از ۰٫۲ میلی‌متر در نظر گرفته شده است.

در نمایشگرهای OLED برای نشان‌دادن بخش سیاه، پیکسل‌های قسمت مدنظر به‌صورت تکی خاموش می‌شوند؛ اما در LCD این‌‌گونه نیست و برای این کار، از رنگ مشکی استفاده می‌شود. در پنل‌های Mini-LED، می‌توان از این روش بهتر استفاده کرد و حتی پیچیدگی فرایندش نیز کمتر می‌شود.

هنگامی‌که در پنلی به‌جای صدها، از هزاران نور پس‌زمینه استفاده شود، مطمئنا کیفیت آن افزایش پیدا می‌کند. از تفاوت‌هایی که با انجام این کار می‌توان روی نمایشگر اعمال کرد، رنگ مشکی عمیق‌تر و نسبت کنتراست بهبود‌یافته و پنل روشن‌تر است. این ویژگی‌ها برای محتوای HDR بسیار مناسب است و باعث می‌شود خروجی بسیار بهتر باشد.

در فناوری Mini-LED محدودیت اندازه وجود ندارد.
از قابلیت‌های مطلوب Mini-LED می‌توان به محدودیت‌نداشتن در اندازه‌ی نمایشگر اشاره کرد؛ زیرا این فناوری به‌دلیل استفاده از نور پس‌زمینه بیشتر و کوچک‌تر، قابلیت بیشتری برای نمایش تصاویر در اندازه‌های مختلف دارد. بااین‌حال، نمایشگرهای ساخته‌شده با این فناوری هنوز به‌اندازه‌ی ‌ماتریس LCD محدود هستند؛ زیرا این بخش است که نور پس‌زمینه‌ی سفید را به رنگ تبدیل می‌کند.

فناوری‌های Mini-LED و Micro-LED تفاوت‌های زیادی باهم دارند. برای مثال، فناوری نخست براساس فناوری LCD با استفاده از دیودهای کوچک‌تر برای نور پس‌زمینه ساخته شده است؛ فناوری دومی درواقع تکامل‌یافته‌ی OLED است که با استفاده از LEDهای قرمز و سبز و آبی به‌صورت مستقیم نور رنگی را به‌وجود می‌آورد. به‌عبارت‌دیگر، هر پیکسل با Micro-LED نور خاص خود را تولید می‌کند؛ درحالی‌که Mini-LED هنوز از ماتریس LCD برای فیلتر‌کردن نور پس‌زمینه استفاده می‌کند؛ اما نور پس‌زمینه در این حالت کنترل بیشتری درمقایسه‌با LCD سنتی دارد.

این موضوع باعث می‌شود که Mini-LED در‌مقایسه‌با Micro-LED بسیار کاربردی‌تر باشد و درنتیجه، گزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه‌تر محسوب شود. قرار‌دادن تعداد زیادی OLED کوچک روی صفحه‌نمایش برای تلویزیون‌های بزرگ بسیار مناسب است؛ اما در نمایشگرهای کوچک‌تر با تراکم پیکسل فراوان، مانند لپ‌تاپ‌ها و تلفن‌های هوشمند، این کار بسیار دشوار خواهد بود. پنل‌هایی که با فناوری Mini-LED ساخته می‌شوند، کمتر با این مشکلات مواجه می‌شوند ،

UnderTaker

ادامه …

زیرا همان‌طور‌که پیش‌تر گفتیم به تراکم پیکسل محدود نیست. البته اکنون تنها چند محصول تلویزیونی تجاری از این فناوری استفاده می‌کنند.

فناوری Micro-LED هنوز در بخش نسبت کنتراست و رنگ مشکی عمیق با مشکل‌های مواجه و قیمتش نیز بسیار گران است. نکته‌ای که در این بخش مهم به‌نظر می‌رسد، کم‌شدن فاصله‌ی بین LCD و OLED با وجود فناوری Mini-LED است.

دلیل استفاده از فناوری جدید Mini-LED در محصولات آینده

دلیل اصلی استفاده از فناوری‌های جدید عموما برای بهبود وسیله است و دنیای نمایشگرها هم از این حقیقت مستثنی نیست. هنگامی‌که شرکت‌های مختلف فناوری‌های مرتبط به صفحه‌نمایش را بهبود می‌بخشند، به‌دنبال تصاویر واضح‌تر هستند. OLED می‌تواند از LCD بهتر باشد؛ اما هنوز بسیار گران است؛ به‌همین‌دلیل، این گزینه عموما برای نمایشگرهای بزرگ با چگالی زیاد، مانند لپ‌تاپ و تبلت، مناسب به‌نظر نمی‌رسد. در تئوری، Micro-LED فناوری برتر محسوب می‌شود؛ اما درحال‌حاضر، برای اپل نیز استفاده از چنین پنلی بسیار گران است. همچنین، نباید مشکل ساخت محصولات کوچک‌تر با این فناوری را فراموش کنیم.

در‌این‌میان، Mini-LED می‌تواند بهترین گزینه باشد. از دلایل انتخاب این فناوری می‌توان به کیفیت تصویر و نسبت کنتراست متناسب با OLED و روشنایی بیشتر از آن اشاره کرد. درضمن، فراموش نکنید که هزینه‌ی ساخت نمایشگر با استفاده از این فناوری ارزان‌تر از گزینه‌های دیگر است. ناگفته نماند نمایشگرهای اولیه‌‌ی Mini-LED قیمت گرانی دارند؛ اما در سال‌های آینده، این فناوری مقرون‌به‌صرفه‌تر خواهد شد. این فناوری می‌تواند یکی از اتفاق‌های مهمی باشد که در دنیای نمایشگرها رخ داده است.

Mahdi

وای خدا قلبم ضعیفه ، چقدر قیمتش بالاست

ARMTIN

چیزی که بهش اشاره نشده این TV از نسل پرسرعت 5G پشتیبانی می‌کنه …
ولی از همه مهتر این TV از پنل فوق العاده
[[ mini LED ]] مجهز شده ❤️

Milad7

شتتتتتتت عجب چیزیه لعنتی 🙂 بشه از بانه گیرش آورد خیلی خوبه

رپورتاژ آگهی پربازده
رپورتاژ آگهی پربازده
سینا عطایی
حال روزگارت به خودت بستگی داره :)