تا زمانی که وان پلاس ۸ و وان پلاس ۸ پرو روز سه شنبه هفته آتی یعنی ۲۶ فروردین ۹۹ رسما معرفی نشوند، شایعات منتشر می شوند! امروز مشخصات بیشتری از وان پلاس ۸ و مدل پرو آن منتشر شده که در ادامه با هم درباره آن صحبت می کنیم، با ترنجی همراه باشید.
مدل استاندارد وان پلاس ۸ از نمایشگر ۶.۵۵ اینچی اولد با رزولوشن ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ و رفرش ریت ۹۰ هرتز بهره میبرد. از طرف دیگر، وانپلاس ۸ پرو مبتنی بر نمایشگر ۶.۷۸ اینچی اولد با رزولوشن ۳۱۶۸ در ۱۴۴۰ و رفرش ریت ۱۲۰ هرتز است. این کمپانی مدتی قبل اعلام کرد که با بهرهگیری از تراشه MEMC میتواند فریمریت انواع محتوا را بهبود ببخشد ولی طبق این گزارش جدید، تراشه موردنظر محدود به مدل پرو خواهد بود. به نظر میرسد مدل پرو از لحاظ مقاومت در برابر نفوذ آب از استاندارد IP68 بهره میبرد ولی برای مدل استاندارد خیر.
به گفته منبع خبر، وان پلاس ۸ پرو از دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی مبتنی بر سنسور IMX689، دوربین اولترا واید ۴۸ مگاپیکسلی با سنسور IMX586، یک دوربین تلهفوتو با زوم هیبریدی ۳ برابری و سنسور فیلتر رنگ بهره میبرد. در گزارشهای قبلی هم به این مشخصات دوربینها اشاره شده ولی حالا میتوانید به جزییات بیشتری بپردازیم.
با وجود اینکه چیپست اسنپدراگون ۸۶۵ از فیلمبرداری ۸K پشتیبانی میکند، اما این دو گوشی به فیلمبرداری ۴K با سرعت ۶۰ فریم در ثانیه بسنده کردهاند. در عوض، وانپلاس قابلیت HDR برای رزولوشن ۴K را ارائه میدهد و با ترکیب لرزشگیر دیجیتال و اپتیکال کاربران میتوانند ویدیوهای روانتری ضبط کنند.
امسال سال موبایل هایی با ۳ میکروفون است و مدل پرو هم بهلطف بهرهگیری از سه میکروفون، از قابلیت زوم صوتی هم پشتیبانی میکند. این قابلیت به کاربران اجازه میدهد که با زوم کردن بر سوژه، صدای آن بخش از محیط را با وضوح بهتری ضبط کنند. پیش از این شرکتهایی مانند HTC، الجی و هواوی چنین قابلیتی را ارائه دادهاند. در رابطه با سنسور فیلتر رنگ هم گفته میشود میتواند فیلترها و افکتهای جذابی را امکانپذیر کند. باید ببینیم که این سنسور چه حرفی برای گفتن دارد. همچنین مدل پرو از حالت عکاسی ماکرو هم بهره میبرد که برای این کار از دوربین اولترا واید استفاده میشود.
در این بین، مدل استاندارد وان پلاس ۸ مجهز به دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی مبتنی بر سنسور IMX586، اولترا واید ۱۶ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی است. هر دو گوشی مجهز به دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی هستند که البته دیافراگم آنها یکسان نیست.
وانپلاس مدتی قبل اعلام کرد که تکنولوژی رم LPDDR5 روانهی این سری میشود اما در گزارش موردنظر آمده که تنها مدل پرو از این تکنولوژی جدید بهره میبرد. مدل استاندارد هم مجهز به حافظه رم مبتنی بر LPDDR4X است. همچنین هر دو مدل دارای حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی غیرقابل افزایش از نوع UFS 3.0 هستند.
مدتی قبل اعلام شد که وانپلاس ۸ پرو مجهز به باتری ۴۵۱۰ میلیآمپر ساعتی و دارای قابلی شارژ بی سیم است و مدل استاندارد از باتری ۴۳۰۰ میلیآمپر ساعتی بدون شارژ بیسیم بهره میبرد. در این گزارش جدید هم اطلاعات موردنظر تایید شده است.
نظر شما چیست؟ وان پلاس ۸ و وان پلاس ۸ پرو برای شما دستگاه های جالبی هستند؟
گوشی عالی دیگری از وان پلاس
مدل معمولیش چنگی به دل نمی زنه
6.5 اینچ
4300 میلیآمپر
باتری یگانه با توان 100 وات…
شارژ وایرلس 40 وات…
صفحه کواداچدیپلاس با رفرش ریت 120 هرتز دو طرف خمیده 90 درجه و دوربین زیر صفحه نمایش…
اسپیکر استریو دو گانه در دو طرف گوشی…
طراحی سرامیکی سفید عمیق…
دو عدد دوربین 108 مگاپیکسلی…
20 مگاپیکسلی واید…
پنج مگاپیکسلی ماکروتله…
بدون کلید و استفاده از کلید های حساس به فشار زیر صفحه…
وزن حدود 190 گرم…
ضخامت حدود 8.8 میلیمتر…
سه سال پشتیبانی مداوم اندروید و چهار سال پشتیبانی ایمنی و رابط…
در ضمن طراحی حاشیه جلو هم سفید رنگ مثل میکس 2s…
و همچنین اسکنر اولتراسونیک زیر صفحه…
دوتا ۱۰۸ به چه درد میخوره؟
این میکس ۴ هست؟ باتریش کمه به نظرم
این مشخصات گوشی ایدهآلمه… 😂
احتمالاً بلای دیشب دیجیتال چت استیشن رو پیاده کردم… 😂
چون میگن منظورش 144+48 مگاپیکسلی یا ترکیب چهار تا عکس 48 مگاپیکسلی(چیزی مثل نوت 7 و بلکشارک 3) هست نه سنسور 192 مگاپیکسلی… 😂
کسی هست بگه این گوشی ایده آل من نیست؟!
من باتری ۵۰۰۰ با شارژر وایرلس ۵۰ وات و سیمی ۱۰۰ وات و بیسیم ۱۵-۲۰ وات میخوام… با دوربین ۱۴۴ مگاپیکسلی ۱ اینچی با همکاری hassleblad، ماکرو تله، زوم اپتیکال ۱۲ و دیجیتال ۱۲۰، بدنه سرامیکی و فریم تیتانیومی… گوریلاگلس ۶ (چرا واقعا می ۹ ۶ داشت بعد تو می ۱۰ شد ۵؟ این بزرگترین سوال منه از شیائومی)، اسنپ ۸۶۵+، نمایشگر واترفال آمولد با دقت رنگ می ۱۰ پرو یا بیشتر و رزولوشن WQHD+ و رفرشریت ۱۴۴ هرتز… دوربین سلفی دوگانه و IR Face Unlock زیر صفحهنمایش (یکیش التراواید)… اثرانگشت التراسونیک نسل دوم کوالکام، اندروید، بدون دکمه فیزیکی… اینا همه مشخصاتی هستن که فک میکنم تا آخر امسال یا حداکثر نیمه اول ۲۰۲۱ ممکن باشن…
With easy access to google apps you use most
به نظر میاد گوشی خیلی کاملی باشه ،البته اگر طبق روال دوربینش پاشنه آشیل نشه!
دلم میخواد برم وانپلاس ۷ پرو بخرم
من هم از findx 2 pro خیلی خوشم اومده ولی فعلا داخل بازار نیست 🙂
احسنت
بیشتر فعال شدی👈💗
😛 قربانت
ای۵۱ و ای۷۱ نسخه های ۵ جی به علاوه ای۲۱ معرفی شدن جناب عطایی