کوالکام برخی سالها دو چیپست و برخی سال یک چیپست پرچمدار ارایه می کند. همان سالهایی هم که دو چیست ارایه می کند شاهد تفاوت چندانی نیستیم اما به هر حال یک موضوع است که می تواند جالب توجه باشد. پس از مدت ها کوالکام برای اسنپدراگون ۸۵۵ مدل پلاس در نظر گرفته است. با ارایه اسنپدراگون ۸۶۵ حالا این گمانه زنی آغاز شده که آیا کوالکام اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس سال ۲۰۲۰ ارایه خواهد شد؟ در ادامه با ترنجی همراه باشید تا درباره آن صحبت کنیم.
اولین گوشی های مجهز به پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵ به تازگی معرفی شده اند، البته هنوز قادر به خرید آن ها نیستیم. از این محصولات می توان به گوشی های خانواده گلکسی اس ۲۰ سامسونگ و شیائومی می ۱۰ اشاره کرد. البته خب قبل از آن زد تی ای اکسون ۱۰ اس پرو با این چیپست معرفی شد و چهارماه پیش هم Titanium M6 از شرکت 8848 دارای این قلب تپنده بود.
بر اساس جدیدترین شایعات احتملا کوالکام قصد دارد در سال جاری میلادی نسخه بهبودیافته این پردازنده را معرفی کند. به نظر می رسد چیپست اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس در سه ماهه سوم امسال از راه می رسد. بر اساس اطلاعات جدید، دستگاه آزمایشی مجهز به این پردازنده دو ماه دیگر معرفی می شود. سال گذشته میلادی این شرکت علاوه بر پردازنده اسنپدراگون ۸۵۵ از نسخه پلاس آن نیز رونمایی کرد. در حالی که شاهد معرفی نسخه پلاس پردازنده های اسنپدراگون ۸۳۵ و ۸۴۵ نبودیم، در سال ۲۰۱۶ چیپست های اسنپدراگون ۸۲۰ و ۸۲۱ وارد بازار شدند.
انتظار می رود اختلاف کمی میان عملکرد پردازنده های اسنپدراگون ۸۶۵ و ۸۶۵ پلاس وجود داشته باشد. به احتمال زیاد شاهد افزایش فرکانس هسته های پردازشی و پردازنده گرافیکی نسخه پلاس چیپست اسنپدراگون 865 باشیم. شاید کوالکام مودم 5G را درون این پردازنده ادغام کند، ویژگی که اسنپدراگون ۸۶۵ از آن محروم است.
در صورتی که این شایعه حقیقت داشته باشند، شاهد تامین قدرت پرچمداران نیمه دوم سال جاری میلادی توسط این پردازنده خواهیم بود. انتظار می رود شرکت های شیائومی، وان پلاس، ویوو و بلک شارک از محصولات خود مجهز به این چیپست رونمایی کنند.
نظر شما چیست؟ منتظر نسخه پلاس اسنپدراگون ۸۶۵ هستید؟
آنتوتو حدود 670هزار
این در حالیه که a14 حدود 648 هزار میاره…
هرچند که من با همون دلایلی که از پیش گفتم مقایسه این دو بزرگوار رو اصلاً درست نمیدونم…
A14 امتیاز بالای ۷۰۰ هزار میاره.چون هم ۵ نانومتری هست و یه جهش نسبت به A12 و A13 هفت نانومتری داره.همین الان A12X دو سال قبل نزدیک ۷۰۰ هزار آورده.
مراجعه شود به آنتوتو و پیشرفت سالانه اپل دیده شود… 👌 با یک محاسبه ساده مشخصه طبق روال گذشته باید 648-658 هزار بیاره…
نانومتر و… برای پردازنده 10 نانو به 7 نانو هم بود و میتونید امتیازات رو مقایسه کنید…
بذار کارتو راحت کنم…
حتی تو اون دورههایی که اپل کم کردن نانومتر داشته (مثل از 10 به 7) پیشرفت بیشتر از 110-120 هزار نبوده…تازه این بیشترین پیشرفتش بوده…حالا گیریم امسالم بیشترین پیشرفت رو داشته باشه…
جمع بزن روی 548 هزار a12 ببین میتونه 670 هزار برسه یا نه…
ولی من واقعا موندم اپل چجوری میتونه چیپست هایی به این قدرتمندی تولید کنه.A12X روی آیپد پرو ۲۰۱۸ وجود داره و با اسنپ ۸۶۵ پلاس دقیقا ۲ سال فاصله داره توی آنتوتو ورژن ۸ دقیقا امتیاز ۶۷۹ هزار گرفته!به این وجود به نظرم روی مک بوک اصلا نباید از پردازنده های AMD و اینتل استفاده کنه.
چون اون تبلته و فضای داخلش باز… پرچمدار اسنپ فقط روی گوشی سوار میشه…
اسنپدراگون چیپست مخصوص فقط برای تبلت نمیسازه…
یکی از دلایلی که مقایسه نمیکنم همینه…
خیلی دلایل دیگه هم نوشتم قبلاً…
نه اصلا! آیپد نه سیستم خنک کننده داره و A12X هم سایز خیلی بزرگی نداره و هم اندازه چیپست های موبایلی هست.الان لینکش رو میزارم
عزیزم ساخت فرق داره…
نه دقیقا همون معماری A12 رو داره ولی خب چون تا امروز تنها پردازنده هشت هسته ای اپل A12X هست انقدر امتیازش بالاست.A13 شش هسته ای و اگر A14 پنج نانومتری باشه و هشت هسته ای هم باشه خیلی راحت بالای 700 هزار میاره. << تراشهی A12X که اولین پردازندهی موبایل ۸ هستهای این شرکت صاحب نام است. اپل میگوید A12X بیونیک در پردازش تک هستهای ۳۵ درصد سریعتر از تراشهی پیشین خود A10X بوده و در پردازش چند هستهای تا ۹۰ درصد بهتر از آن عمل میکند. این تراشه نیز با فناوری ۷ نانومتری TSMC ساخته شده و هستههای پردازنده مبتنی بر معماری ۶۴ بیتی ARM توسعه یافته است. در این تراشه ۱۰ میلیارد ترانزیستور تعبیه شده که در مقایسه با ۶.۹ میلیارد ترانزیستور A12 بیونیک پیشرفت چشمگیری به شمار میرود. البته سطح مقطع Die در نسخهی پیشرفتهتر کمی بزرگتر از نسخهی پایه است.این پردازنده، ۴ هستهی Vortex با سطح عملکرد بالا و چهار هستهی پربازده Tempest دارد و حداکثر سرعت کلاک هستهها در آن ۲.۴۹ گیگاهرتز است. هستههای Tempest سطح عملکردی مشابه هستههای Cortex A73 دارد و بر پایهی هستههای Swift در تراشهی A6 اپل توسعه یافته است. پردازندهی گرافیکی A12X با داشتن هفت هستهی محاسباتی سطح عملکردی تا دو برابر بهتر ازA10X دارد. همچنین این GPU قدرت بیشتری نسبت به پردازندهی گرافیکی A12 دارد. واحد پردازش عصبی به کار رفته در این تراشه تفاوتی با پردازندهی A12 بیونیک ندارد.»»
A12X از نظر اندازه هم فقط ۲ میلی از A10 و A13 که اندازشون 10 میلی متر هست بزگتره ولی در عوض از حافظه کش و گرافیک خیلی قوی تری برخورداره.
دو میلیمتر روی 10 میلیمتر یعنی 20 درصد بزرگتر عزیزم!
هموطن… قربانَت… دو بار گفتم… اسنپدراگون پردازنده مخصوص تبلت نمیسازه که هی آیپد و نسخه x رو میاری وسط… هر وقت ساخت بعد…
الان که داری راه میری من مجبورم باز برم کامنت قبلیمو بیارم که اتفاقاً برای خودت بود…(که مشخص میکنه هر بار شما میای همچین حرفایی میزنی که مجبور میشم جواب بدم)
کامنت چند ماه گذشته من:
” به من باشه اصلاً مقایسه چیپست اپل رو که برای گوشی خودش فقط میسازه و نیازی نیست امکانات بیجا استفاده کنه که همه برند های خریدار راضی باشن رو با اسنپدراگون که حداقل 20 تا برند با 20 تا نیازات مختلف رو باید در نظر بگیره و بعد بسازه صحیح نمیدونم… کوالکام حتی برای افزایش قدرت قیمت رو هم نمیتونه از یه حدی بیشتر هزینه کنه براش چون 20 تا برند که توشون گوشی های اقتصادی هم هست قراره از پردازندش استفاده کنن…
اپل هر وقت واسه 20 تا برند یه چیپست پرچمدار واحد ساخت و عملکردش در همین حد بود و قابل استفاده در گوشی های اقتصادی هم بود، بعد بیاید مقایسه میکنیم…
دست و پای یارو رو بستن بعد میگن چرا فرار نمیکنی!!؟😑”
اضافه شود که اپل نرمافزارشم از خودشه و راحت سینگ میکنه…
اپل حتی پردازندهش روی سیستم عامل دیگری هم سواره…
شاید اگر امروز همچنان ویندوز موبایل به همراه یک پرچمدار خوب به همراه اسنپدراگون زنده بود حرفمو میفهمیدی که نمیشه گفت سیب بهتره یا پرتقال؟
حله هموطن؟!
والا منم زیاد حوصله ندارم😁ولی اگر به نگاه به پردازنده های 400-300 میلی متری اینتل یا AMD بکنی به قدرت TSMC و اپل پی میبری.مقایسه بنچمارک بین دو پردازنده با معماری های مختلف و سیستم عامل متفاوت کار درستی نیست ولی خب چند تا بنچمارک هستن که قدرت خام پردازنده مرکزی رو بدست میارن و میشه اینکار رو کرد.A12X با همین اندازه 12 میلی متری از 90 درصد پردازنده های دکستاپ قوی تره (البته اون زمان که معرفی شد) اینو هر سایت خارجی که این چیپست رو بررسی کرده تایید میکنه.اندازه بالای 10 میلی متر هم توی پردازنده های موبایل خیلی عجیب و غریب نیست و نمونه هایی از اون بوده.با اضافه شدن بخش هایی مثل مودم مجتمع 5G هم اندازه پردازنده های موبایل بزرگتر میشه.
اشتب شد 40-30 میلی متری
آیپد پرو ۳ نسخه ۱۲ اینچی امتیاز ۷۲۰٫۰۰۰ آورده
بالاتر گفتم که اسنپدراگون چیپست مخصوص تبلت نمیسازه… دنیای تبلت های پرچمدار با چیپست مخصوص تبلت فقط محدود به اپله… به بیان دیگه الان ipad و بنچمارکش رو دارید با هیچی مقایسه میکنید چون همونطور که گفتم اسنپدراگون چیپست تبلت جداگانه نمیسازه…
مصطفی این دیگه ربطی به من نداره من فقط خواستم بگم قدرت چیپ های اپل چه اندازه هست🌹☺️
آره بکی دوتا ویدیو توی یوتوب ازش هست.نسخه ۱۱ اینچی ۶۷۹ هزار آورده.
ویکی چیپ اطلاعات همه پردازنده ها رو میزنه.ازلحاظ. معماری و نکنولوژی ساخت دقیقا مثل سری A اپل هست. https://en.wikichip.org/wiki/apple/ax/a12x
قدرت لپتاپ 4 سال پیش منم از ایپد با چیپست مخصوصش بیشتره… الان حق اعتراضم نداری چون به من ربط نداره که چیپستشون در ساخت از یک خانواده و برای یک خانواده از محصولات محسوب نمیشند…
حرفت عین حرف منه… 👌
چیپست لپتاپ من مخصوص لپتاپ ساخته شده…
چیپست آیپد مخصوص تبلت…
چیپست آیفون هم مخصوص گوشی…
اگر میشه چیپست مخصوص تبلت رو با فضای کار به اون بزرگی با گوشی مقایسه کرد پس بذارید لپتاپ منم بیاد توی مقایسه تا کمی حرفتون رو مزمزه کنید و بعد تلاوت کنید…
امیدوارم معنای حرفاتون رو به درستی رسونده باشم…
مدلش رو بگو😉 geek bench که قدرت خام پردازنده ها رو مقایسه میکنه یکی از بالاترین امتیاز های بخش تک و چند هسته ای رو به آیپد داده.همین آیپد با A12X از مک بوک پرو13 اینچی 2017 قوی تره.بعید میدونم پردازنده لبتابت از پردازنده مک بوک پرو 2017 قوی تر باشه چون اپل با اینکه از پردازنده گرافیکی مجزا استفاده نمیکنه ولی همیشه روی مک بوک پرو در پردازنده مرکزی سنگ تموم میزاره.
A14 سلطان همه چیپست ها😍☺️
#این صفت سلطان برای a14 موقعه ای عملی میشد که استیو جابز نمرده باشه الان خیلی بخوان پیشرفت کنن اینکه پسرفت نکنن و حداقل یکم در بالای اسنپ قرار بگیرن.. اگر استیو جابز زنده الان شاهد چند شگفتی دیگه هم بودیم روحش شاد
عه گربه
با دمپایی بزنش 😂
غول😍
سلطان
جالبه!
یه خبر وزارت امور خارجه آمریکا داده
انگار هواوی با ج.ا.ا همکاری کرده توی شناسایی
اگه خواستید برید ت.هرات گوشی هواوی با خودتون نبرید
اگر روی گوشی های ویوو قرار بگیره دیگه هیچی …… همین الانش هم ویوو ت و سرعت از همه جلو تره حالا #این هم روش قرار بگیره اووف
کسانی که به حرف های من ایمان نمیارن که ویو تو سرعت بی رقیبه برید آنتو آنتو😂😂😂
آره دیگه طبق منطقی که در این کامنت ها هست
پردازنده اپل برای مک بوک ها کافیه و مک os رو راحت اجرا میکنه !!
این در حالی هست که اپل پردازنده ۱۲ هسته ای هم ساخته ولی بازم به نمونه های اینتل و AMD نرسیده .
اگه کوالکام هم دوتا هسته gold بزاره تو رقابت امتیاز گرفتن از اپل جلو میزنه
امتیاز تک هسته هم به میزان حافظه کش پردازنده ربط داره که اپل از حافظه کش بیشتری استفاده میکنه و البته چون اختصاصی خودش هست ۱۰_۲۰ دلار گرانتر در بیاد مهم نیست میکشه رو قیمت گوشی . دیگه محدودیت های پردازنده های اندرویدی رو نداره .
تا پردازنده a12 که کامل بررسی تخصصی میشد مصرفش ۲_۳ میلی وات بالاتر بود
ببشترین مصرف هم برای گرافیک مالی بود
باتری لایف بهتر محصولات اپل هم بخاطر سیستم عاملش هست
هرچقدر بیشتر پیش میریم بیشتر جرأت پیدا میکنم بگم واقعاً نه تنها در ایران بلکه در جای جای جهان اصلاً خریدار های اپل از نظر سواد تکنولوژی تو یه دنیای دیگری سیر میکنن… 🤦♂️
حالا خوبه خودمون یه مدت داشتیم…
آخ آخ نگو🤦♂️
تا دیروز خودت به اونایی که برند چینی رو مسخره میکردن خرده میگرفتی اما حالا یه چیز دیگه داری میگی.اون مهرداد حالا یه حرفی زد بله منم قبول دارم اسنپدراگون محدودیت داره و باید یه تناسبی بین قیمت و قدرت ایجاد کنه ولی بحث ما سر قدرت بود نه چیز دیگه.اتفاقا خود من همین هفته پیش آیفون 11 سفید 64 گیگ خریدم و قبلش هم چندین مدل از پرچمدار های سامسونگ و هوآوی و میان رده شیائومی داشتم و کاملا هم با فکر آیفون 11 خریدم و چون قبلش شارژ 10 وات اپل هم داشتم مدل پرو نگرفتم.گوشی فوق العاده ای هست.قبلش mi 9t داشتم و با اون تا 8 ساعت اسکرین میگرفتم ولی آیفون 11 بالای 10 ساعت بهم اسکرین داد(اسکرین شات ها رو دارم خواستی میزارم) من منکر جذابیت و ارزش خرید بالای گوشی های شرکت هایی مثل شیائومی و هوآوی نیستم ولی مطمئن باش آیفون هنوز یه جذابیت های خاصی داره که همه میرن سمتش. حالا شاید یه عده فقط برای پز دادن آیفون میگیرن ولی فکر هم نکنم خیلی از مدیرعامل های شرکت های تکنولوژی عوام باشن که آیفون میخرن.اپل با فروش گوشی بالای 700 دلاری رتبه سوم رو داره و سال ها دوم بود.اگر میتونست یه گوشی ارزون با سیستم عامل ios بیرون بده راحت رتبه ها رو جابه جا میکرد چون خواهان زیاد داره.
شاید مسخره بیاد ولی من برای اینکه اپل از قدیم درگیر اعداد و ارقام نمیشه ازش خوشم میاد.چک کردم همین 11 با رم 4 گیگ 16 تا بازی رو توی رم نگه داشت.خودم کلا شاید 2 تا بازی هم با گوشی نکنم ولی از همینه اپل خوشم میاد بدون درگیر شدن با اعدا و ارقام کار خودشو به خوبی انجام میده.اونم الان باز اسکرین شات ها رو چک کردم با 9/5 ساعت اسکرین صفحه نمایش (بیش تر وب گردی و دانلود بوده ولی خب 4-3 ساعت هم بازی بود) از 100 درصد شارژش به 23 درصد رسید که برای من که زیاد باگوشی کار نمیکنم 6 روز دووم آورد.
هرچند بالاتر گفتم علاقهای به مقایسه اپل با اسنپدراگون ندارم اما آنتوتو احتمالاً اسنپدراگون نیمه دوم رو صدره و اپل دوم…
در گیکبنچ اما احتمالا ماجرا فرق داشته باشه و اپل همچنان صدر گیکبنچ باقی بمونه…
کلا سالایی که کوالکام پردازنده میانسالانه داره کار برای بقیه سخته…
اسنپ فوق العادس😍
ریلمی ایکس۳پرو از اسنپ۸۶۵پلاس استفاده خواهد کرد
من واقعاً نمیفهمم قضیه مقایسه لیتوگرافی و بنچمارک های چیپست های اپل با کوالکام چیه که هر چند وقت یکبار بحث و جدل پیش میاد دربارش.
من در این مورد با کاربر فارکرای اتفاق نظر دارم اما با استدلال متفاوت نظرمو بیان میکنم .
دوستمون m.b میگه کوالکام چیپی برای تبلت نمیسازه و با همین جمله چندبار توپ رو انداخت تو زمین اپل ، انگار اپل مسئوله اینه که چرا کوالکام چیپ واسه تبلت های اندرویدی نمیسازه اما از زاویه ی دیگه به این موضوع نگاه نمیکنه که کوالکام جان شما هروقت صاحب اکوسیستم اختصاصی و انحصاری شدی بعد بیاد با چیپست های اپل رقابت کنه😉…
نه برادر سخت در اشتباهی
دلیل اختلاف تعداد هسته های چیپست آیفون ها با آیپدها برمیگرده به سیستم عامل آی او إس و نوع مصارف و نوع کاربریش در هرکدوم از این دیوایس ها. مثال ؛ شما همه ی کارهایی که با یه گوشی اندرویدی انجام میدی رو میتونی رو تبلت اندرویدی هم انجام بدی و تفاوتشون صرفاً بر میگرده به نمایشگر با ابعاد بزرگتر و وضوح بالاتر و اسپیکر قوی تر و نهایتاً اضافه شدن یه قلم وگرنه سیستم عامل اندروید برای تبلت ها و نمایشگرهای بزرگ بهینه نیست و به همین خاطر گوگل رفت سراغ توسعه ی سیستم عامل کروم که نسبت به اندروید بیس سبک تری داره و رو تبلت و دیسپلی های بزرگتر از موبایل بهتر جواب میده به عبارتی گوگل خواست با کروم او إس با یه تیر دو نشون بزنه ؛ هم بیاد رو تبلت ها و اولترابوک های هیبریدی به کار ببره که بشه رقیب آیپد و هم رو کروم بوک ها به کار بره و بشه رقیب مک او إس که البته من اعتقاد دارم رقابتش با مک او إس بیشتر باب مزاح و خنده داره(این کجا و آن کجا) پس یعنی همون چیپستی که کوالکام برای موبایل تولید میکنه رو تبلت های اندرویدی هم پاسخگو هستش حتی نمونه های مبتنی بر آرم مورد استفاده در اولترابوک های ویندوزیش آنچنان با چیپست های موبایلیش تفاوتی در قدرت نداره و فقط با ورژن های سبک ویندوز بهینه شده اما در دنیای آی او إس و روی آیفون ها شما آنچنان مصرف مالتی تسکینگ و باز کردن چند پنجره به صورت همزمان روی نمایشگر رو ندارین پس یعنی نیاز به قدرت مضاعف و دوچندان در هر نسل از چیپست های آیفون ندارین ولی رو آیپد وضعیت متفاوته چون شما باهاش طراحی های گرافیکی انجام میدین ، مالتی تسکینگ انجام میدین و بازی هارو با آخرین کیفیت و فریم روی نمایشگری که رزولوشن 3k و نزدیک به 4k داره انجام میدین پس لازم و ملزومه که یه چیپست ویژه هم برای آیپد تولید بشه که بیشتر از آیفون ها جنبه ی گیمینگ و کاربردهای حرفه ای و چند جانبه داره ، نمونه ی بارزش رو میشه به نرم افزار فتوشاپ آیپد اشاره کرد که نمونه اش تو دنیای اندروید به اون وسعت وجود نداره یا مثلاً خیلی از برنامه های کاربردی که برای ویندوز هست و شبیه سازی شده اش برای آیپد موجوده اما برای اندروید موجود نیست.
میشه یجور دیگه توصیف کرد؛ چیپست های آیپد در واقع یجور اورکلاک در فرکانس و در تعداد هسته های پردازشی CPU , GPU نسبت به چیپست های آیفون ها محسوب میشه و این حرکت رو میشه به اورکلاک های نسخه ی پلاس چیپست های کوالکام که صرفاً محدود به فرکانس CPU و GPU میشه و نه در تعداد هسته ها و تغییر در لیتوگرافی و این تغییرات جزئی در مدت زمان ۵ الی ۷ ماه نسبت به چیپست اصلی صورت میگیره.
اوج توانایی و مهندسی سخت افزار اپل چیپست های سری ایکس آیپدها هست و هدف هم مشخصه ؛ چون میخواد فاصله ی قدرت آیپد با لپ تاپ هارو به حدی کاهش بده که بشه با قاطعیت گفت میتونه جایگزین شایسته ای برای لپ تاپ و اولترابوک های ویندوزی و یا حتی مکبوک ها باشه اما همچین هدفی رو شما نمیتونی برای گوگل با سیستم عامل کرومش متصور بشی چون فقط اومده نمونه ی کامل تر و سبک تره اندروید رو ارائه کرده ، از اون طرف هم اوج هنر کوالکام استفاده چیپست هاش در گجت های ویندوزی مبتنی بر آرم هست. در حقیقت محدودیت کوالکام، اگزینوس و کایرین و مدیاتک مربوط به محدودیت های کاربری اندروید میشه و إلا محدودیت ارتقاء سخت افزاری ندارن پس اومدن یه راهکاری براش انتخاب کردن و میخوان این ضعفشون رو نسل به نسل با ارتقاء ظرفیت رم روی مادربرد دیوایس های مورد استفاده جبران کنن که در بنچمارک ها هم بی تأثیر نیست .
در حال حاظر بالاترین رم مورد استفاده روی آیفون ها , ۴ گیگ هست و در اندرویدی ها ۱۲ گیگ و الان هم به سمت ۱۶ گیگ قدم برداشتن .
و همچنین بالاترین رم مورد استفاده روی آیپد پرو , ۶ گیگ هست و در کروم بوک ها ۱۶ گیگ.
همه ی این توضیحات یعنی ضعف سیستم عامل اندروید نسبت به آی او إس. هرچقدرم که شما در دنیای اندروید آزادی عمل بیشتری دارین و برای عموم مناسب تره اما باید با این واقعیت کنار اومد که سیاست و هدفگذاری کمپانی ها با همدیگه متفاوت هست و نباید از یه زاویه و از یه جهت و حق به جانب به مطالب نگاه کرد و گفت اپل فقط چیپست پرچمدار میزنه و گستردگی و دامنه ی فعالیت کوالکام رو در سطح تولیدات پردازنده نداره ، در جواب میشه گفت کوالکام هم گستردگی محصولات اپل رو نداره و صرفاً یک تولید کننده ی تراشه و مودم های ارتباطی هستش.
دیگه هرچی نیاز بود گفتم
و من الله توفیق
شب همگی خوش
عزیز من… من نمیتونم کل دنیا رو مجبور کنم که هم نظر من باشن که…
بنده با دلایل کافی گفتم که خودم مایل به مقایسه این دو نیستم اما نوشتم اگر کسی هم میخواد مقایسه کنه، چیپست تبلت اپل مشابهی در برند های دیگه نداره که مقایسه بشه باهاش… اما در گوشی ها با توجه به دلایلی که گفتم من مایل به مقایسه نیستم ولی کسی رو هم مجبور نمیکنم نظرشو تغییر بده و هر طور راحتید عمل کنید…
اخرش باید مینوشتی روز خوش😑
سلام واقعا زیبا و کامل بود آقای عرفانی ممنون😎💗👌👍
کسی که فوتوشاپ و کارهای از این قبیل سنگین و گرافیکی انجام میده سراغ آیپد میره و شاید کوالکام به همین خاطره که سمت یه چیپ جدا برای تبلت ها نمیره ولی شاید در آینده عوض شد و بازار تبلت هم باز شدو بیشتر رفتن سراغ تبلت اون موقع هست که کمبود نسبت به آی او اس احساس میشه و به فکر جبران میفتن
آی او اس چند پله از اندروید جلوتره ولی انتظارات من رو اندروید برآورده میکنه و آزادی عملش رو دوست دارم
الان اوضاع مسکن واس خرید چطوره؟؟
بازم میگم …گفتم و خواهم گفت …که چیپ های اپل خداس 🌹☺️😍💡
استپ واقعا عالیه کاش همه گوشی های اندروید از این پردازنده استفاده میکردن.
اسنپ
البته بیشتر کمپانی ها از مدل معمولی استفاده میکنن
در کل بدون شک اسنپ دراگون در دنیای اندروید بهترینه 😀