تا پیش از این تست سرعت های مختلفی از گلکسی نوت ۷ در مقابل آیفون ۶ اس و وان پلاس ۳ دیده بودیم. در این تست ها مشخصا گلکسی نوت ۷ از مشکل مدیریت رم رنج می برد و عملکرد آن حتی در مقایسه با گلکسی اس ۷ اج که با مشخصات مشابه تست شده بود، پایین تر ارزیابی می شود. در آن مطالب نیز اشاره کردیم که باید منتظر ویدیوهای دیگر از منابع متفاوت نیز بود و حالا می خواهیم نتایج یکی از منابع دیگر را در زمینه مقایسه تست سرعت و مدیریت رم گلکسی نوت ۷ در مقابل آیفون ۶ اس با هم ببینیم، در ادامه با ترنجی همراه باشید.
ابتدا باید بدانید گلکسی نوت ۷ به هیچ عنوان رقیب مستقیم آیفون ۶ اس نیست و مشخصا باید با آیفون ۷ مقایسه شود منتهی به دلیل حضور آیفون ۷ در بازار به هنگام تهیه این تست، با آیفون ۶ اس مقایسه شده است. نکته دوم درباره چیپست گلکسی نوت ۷ است، این دستگاه با چیپست اگزینوس ۸۸۹۰ در مقابل آیفون ۶ اس در حال تست است.
اجازه بدهید این ویدیو را با هم ببینیم:
[aparat]http://www.aparat.com/v/gn9vz[/aparat]
همانطور که مشاهده می کنید گلکسی نوت ۷ در مقابل آیفون ۶ اس عملکرد بسیار خوبی دارد و می توان گفت که ایرادات تست های پیشین در آن دیده نمی شود اما احتمالا به دو نکته توجه کرده اید، ابتدا اینکه آیفون ۶ اس حاضر در این تست از iOS 10 آزمایشی بهره می برد و دوم اینکه بازی و برنامه های تست شده در این ویدیو در مقابل ویدیو پیشین سبک تر هستند.
همچنان باید منتظر بود تا تجربه شخصی ما و البته تست های دیگر نیز منتشر شوند اما تا به اینجای کار نظر شما چیست؟
[su_button url=”https://www.youtube.com/watch?v=EEmvbYvmnGE” target=”blank” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]XEETECHCARE[/su_button]
خدا رو شکر چقدر کاربر جدید اضافه شده.و به طرز حیرت آوری ۹۹% هم طرفدار سونی هستند. خوب با وجود اینهمه کاربر سونی احتمالا ایندفعه بیشتر از سه میلیون گوشی میفروشه و سودش از ۴ میلیون دلار بیشتر میشه.بماند اگر سمبوسه بفروشه بیشتر سود میکنه.
حیف ترنجی کامنت های گوهر بار سامسونگیارو پاک کرده :))) شما یه ترول دارید چالتون همین بالاس اندازه کل ترولا تروله:)))) کدوم کاربر جدید منظورته الان؟ من کاربر جدید ندیدما نشون بده بشناسیم ما ام!
جواب منطقی ندارید میاید با مسخره کردن جواب میدید کسی این زیر اصلا از گوشی های اکسپریا نظری داد مگه؟ کسی از فروش صحبت کرد اصلا؟
بالا برید پایین بیاید ترولید! شما که قبلا اثبات شده ای کاملا!
باز هم هجوم ترول jaredy،او محصولی هست که معزز پرورش داداه و او را تزریق کرد در سایت ترنجی،فشار فشار و باز هم فشار هست که طرفدارای سونی دارن تحمل میکنن،سونی اصلا مگه هنوز وجود داره؟مگه گوشی میزنه هنوز؟والا تو و امثال تو معروفیت به سوپر ترول اون وقت میای از بقیه ایراد میگیرید،این سایت هم شده بچه بازی امثال تو که معلوم چند سالتونه میاید سایت رو خراب میکنید
J
شما؟
عشق منی تو اصلا چالتون :))))))) همینجوری کامنت بزار مرسی