اوایل سال ۲۰۱۱ بود که گوگل، لپتاپهایی را تحت عنوان ” کروم بوک ” معرفی کرد. این لپتاپهای تازه از راه رسیده، سیستم عاملی متفاوت را به دوش میکشیدند. این سیستم عامل که تقریبا بیشتر کارهای خود را بر پایه اینترنت انجام میداد، Chrome OS نام داشت. از آن سال به بعد، شرکتهای بزرگی چون سامسونگ، ایسوس، ایسر، اچ پی و غیره مشغول ساخت چنین لپتاپهایی با همکاری گوگل شدند. این لپتابها به خاطر انحام کار های ساده با بالاترین سرعت ممکن، بین دانشجویان و دانشآموزان محبوب گشته و گوگل هم سرویسهای جدیدی را برای آنها ارایه داد. امروز ایسوس، یکی دیگر از این لپتاپهای محبوب را معرفی کرد. در ادامه با ترنجی همراه باشید.
این لپتاپ دوست داشتنی که به تازگی به خانواد کرومبوک اضافه شده است، صفحه نمایشی لمسی و ۱۰ اینچی داشته که میتواند از ورودی ده انگشت به صورت همزمان پشتیبانی کند. ضخامت آن حدود ۰.۶ اینچ بوده و سطح آن براق است. طبق گفته منبع، این لپتاپ قابلیت تبدیل به یک تبلت را داراست.
باتری این لپتاپ، تا ۹ الی ۱۰ ساعت میتواند شما را یاری داده که با توجه به مشخصات ظاهری و سختافزاری آن، زمان خوبیست. همانطور که گفته شد تمامی کروم بوکها از سیتستم عامل Chrome OS استفاده میکنند که این لپتاپ هم از این قاعده مستثنی نیست. یک پردازنده چهار هستهای با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز، ۲ یا ۴ گیگ حافظه رم، ۱۶ گیگ حافظه هارد داخلی، بلوتوث ۴.۱، یک پورت HDML، دو درگاه USB 2.0 و درگاه حافظه SD کارت از دیگر مشخصات این لپتاپ ۱۰ اینچی به شمار میآیند. شما میتوانید برای چت تصویری، از دوربین جلوی این دستگاه استفاده کنید که با کیفیت HD مشغول فیلم برداری میشود.
قیمت این لپتاپ ۲۴۹ یا ۲۹۹ دلار میباشد. تفاوت این قیمت نیز برای رم موجود در دو نسخه متفاوت است. هرچند که این قیمت برای یک لپتاپ با این مشخصات تقریبا کافی است.
نظر شما در مورد کروم بوکها چیست ؟ آیا یکی از آنها را تهیه خواهید کرد ؟ با ما در میان بگذارید.
[su_button url=”http://www.androidcentral.com/asus-launches-10-inch-chromebook-flip-c100-convertible-laptop” background=”#0fc5b7″]androidcentral[/su_button]
حقیقتش هیچ توجیهی نداره خریده این کروم بوکها
یه تبلت اندرویدی همین کارا رو با موارده بهترو بیشتریم انجام میده
حتی خریده یه لپ تاپه ویندوزی ارزون هم نسبت به این کروم بوکها برتری داره
میگم این کروم بوک ها ویندوز روشون نصب میشه آیا ؟؟ :unsure:
درود بر شما دوست عزیز
شرایط برای نصب ویندوز بر روی کروم بوک ها به صورتی هستش که میشه گفت سمتش نرید بهتره، با اومدن ویندوز ۱۰ این عمل آسون تر شده اما هنوز هم پیشنهاد نمیشه. تنها سیستم عاملی که میتونید در کنار کروم او اس در کروم بوک ها نصب کنید بعضی از توزیع های لینوکس هست به خصوص توزیع اوبونتو که اون هم باید به صورت تقریبا مجازی بوتش کنید و اون هم پیشنهاد نمیشه. در کل کروم بوک ها برای افراد خاصی تولید میشه. کروم بوک ها تقریبا مثله یک تبلت عمل میکنند اما با یک سری ویژگی های اضافی.
عجب دستگاه قشنگی ولی حیف این سیستم عامل روش نصبه و به هیچ دردی نمی خوره یک دانشجو چه استفاده از این می تونه بکنه که در ویندوز نیست کلاً گوگل تو پی سی خیلی عقب افتادن B-)