قصد داریم شما را با هفت مورد از بهترین درگاه های پرداخت آنلاین در ایران آشنا کنیم و لیستی از درگاه های پرداخت را برایتان آماده کرده ایم. اگر از کسانی هستید که صاحب فروشگاه اینترنتی می باشید و به صورت آنلاین خدمات و محصولات می فروشید، یا به تازگی کسب و کار آنلاین خود را راه اندازی کرده اید، قطعا به یک درگاه پرداخت آنلاین خوب نیاز خواهید داشت.
درگاه های پرداخت این قابلیت را دارند که مشتری وب سایت شما را به فضایی امن برای وارد کردن اطلاعات بانکی اش متصل کنند و به جای روش سنتی انتقال وجه مستقیم بین بانکی، پس از تایید، مبلغ را به حساب شما منتقل نمایند. این روش جایگزین روش های سنتی در فروشگاه های آنلاین امروزی شده و به شما امکان می دهد تا به صورت لحظه ای وجه را از مشتریان خود دریافت کنید. دریافت درگاه مستقیم از بانک ها نیازمند مراجعه به شعبه و طی کردن مراحل اداری است.
این نوع درگاه ها که شاید آن ها را با نام درگاه پرداخت اینترنتی وردپرس هم شناخته باشید، نیاز به مراجعه حضوری به بانک ندارند و می توانید بر اساس لیست بهترین درگاه های پرداخت آنلاین واسطه ای که در ادامه ارائه داده ایم از آن ها استفاده کنید. ثبت نام به صورت آنلاین در وب سایت آن ها انجام می شود و با ارائه برخی مدارک که به راحتی برایشان ارسال می کنید، می توانید از درگاه واسطه استفاده کنید. این فرآیند زمان بسیار کمی از شما خواهد گرفت. درگاه های پرداخت مستقیم معمولا بدون کارمزد هستند، اما درگاه های واسطه بر اساس سیاست های تجاری خودشان عمل کرده و برای هر تراکنشی که انجام می دهید کارمزدی دریافت می کنند. برای اطلاعات بیشتر باید به بخش شرایط و قوانین وب سایت آن ها مراجعه کنید.
وب سایت های درگاه های پرداخت واسطه، از جمله شرکت های جدید و استارتآپ ها، بسیار زیاد هستند. این درگاه ها به طور کلی مجوز پرداخت را از بانک مرکزی دریافت کرده اند، تحت نظارت آن فعالیت می کنند، به استانداردهای تعریف شده و مقررات جدی پایبند هستند و در عین حال خدمات خود را ارائه می دهند. این درگاه ها معتبر و باثبات بوده و به شما این امکان را می دهند که از آن ها در وب سایت تجارت الکترونیک خود استفاده کنید. به منظور دریافت درگاه پرداخت برای وب سایتتان، همیشه نیازی به مراجعه به بانک نیست. شما می توانید از درگاه های واسطه نیز استفاده کنید. کافی است به وب سایت آن ها مراجعه کنید، اطلاعاتی را ارائه دهید، منتظر تایید برای فعالسازی درگاه بمانید و سپس شروع به استفاده از آن روی فروشگاه اینترنتی خود نمایید. علاوه بر این، می توانید از درگاه های آنلاین برای کسب و کارهای تلگرامی یا برای مقاصد شخصی، مانند دریافت وجه از دیگران، حتی بدون داشتن وب سایت، استفاده کنید. این مقاله بر انتخاب درگاه پرداخت مناسب تمرکز دارد و در آن، برخی از مهمترین درگاه های پرداخت آنلاین را به شما معرفی می کنیم.
زرینپال به عنوان اولین درگاه پرداخت آنلاین شناخته می شود. به اعتقاد بسیاری از افراد این درگاه بهترین درگاه پرداخت اینترنتی می باشد. یکی از قابلیت های آن ارائه کارت زرین است. کارت زرین مانند یک کارت عابر بانک عمل می کند و همه افراد به راحتی می توانند از آن برای تراکنش های خود استفاده کنند. با داشتن این کارت می توانید از تمامی خودپردازهای عضو شبکه شتاب، وجوه خود را دریافت و یا به کارت های دیگر انتقال دهید. داشتن کارت زرین مزایای زیادی به همراه دارد، برای مثال هنگام درخواست تسویه حساب با این کارت تنها نیم درصد کارمزد کسر می شود. همچنین درخواست وجه در روزهای چهارشنبه به صورت رایگان و بدون هیچ گونه کسر مبلغ انجام می شود. نکته جالب توجه این است که با زرینپال می توانید به صورت آنلاین وجوه خود را به هر شماره کارت دلخواهی انتقال دهید. این درگاه پرداخت با اپلیکیشنی که ارائه داده است، امکان مدیریت حساب و سایر قابلیت ها را برای کاربران فراهم کرده است. مزایا و معایب درگاه پرداخت زرینپال عبارتند از:
راه اندازی درگاه پرداخت آنلاین جیبی مو از طریق وب سرویس یا پلاگین های آماده، بسیار سریع و آسان است. جیبی مو با داشتن مجوز پشتیبانی پرداخت از شبکه شاپرک بانک مرکزی و ماژول تشخیص و جلوگیری از تقلب های داخلی، فروش امنی را برای کسب و کارها به ارمغان می آورد. این درگاه گزارشدهی جامع و تسویه حساب آسان و سریع را برای مشتریان خود فراهم می کند. مزایا و معایب درگاه پرداخت جیبی مو عبارتند از:
این درگاه درواقع نسخه ی جدیدی از درگاه پیشین «پِیلین» است که حالا با نام جدید فعالیت می کند. این درگاه به شما امکان ایجاد کیف پول برای مدیریت آسانتر حساب هایتان را می دهد. همچنین می توانید بدون نیاز به عبور از درگاه پرداخت آنلاین شاپرک، وجوه خود را به اعضای این سایت انتقال دهید. یکی از قابلیت های این کیف پول این است که اگر چندین سایت دارید، می توانید بدون نیاز به حساب های جداگانه، حساب های خود را مدیریت کنید. مزایا و معایب درگاه پرداخت پی دات آی آر عبارتند از:
هنوز زمان زیادی از راه اندازی این درگاه پرداخت آنلاین نمی گذرد. فعالیت این شرکت از سال ۹۵ آغاز شده و از آن زمان تاکنون رشد قابل توجهی داشته است. شعار نکستپی، راه اندازی درگاه پرداخت آنلاین شما در کمتر از ۵ دقیقه است. یکی از ویژگی های عالی این درگاه، عدم دریافت کارمزد تا ۴۵ روز است. به این معنی که کاربران تا ۴۵ روز پس از ایجاد حساب کاربری می توانند بدون هیچ کارمزدی، درخواست تسویه حساب دهند. یکی از کاربردی ترین قابلیت های این سایت، سوئیچر آن است که در صورت اختلال، به صورت خودکار پرداختکننده را به درگاه دیگری متصل می کند. مزایا و معایب نکستپی عبارتند از:
این درگاه پرداخت به عنوان یک درگاه پرداخت شخصی برای وب سایت ها شناخته می شود. این ابزار تنها گزینه ای است که امکان انتقال وجه بین دو کاربر را فراهم می کند. با این حال، نمی توان از آن به عنوان یک درگاه پرداخت روی وب سایت استفاده کرد. نکته جالب توجه این است که این درگاه آنلاین با استفاده از یکی از سیستم های مدیریت محتوا، یعنی دروپال، ساخته شده است. این امر به کاربران امکان می دهد به راحتی صفحات پرداخت آنلاین شخصی ایجاد کرده و حتی محصولات خود را به فروش برسانند. همچنین، امکان ایجاد فرم ها و فیلدهای مختلف برای صفحه پرداخت، یکی دیگر از ویژگی های این درگاه پرداخت آنلاین است که می تواند از طریق پیامک، ایمیل و ربات تلگرام، اعلان های پرداخت را تسهیل کند. مزایای درگاه پرداخت IDPAY عبارتند از:
نتیجه گیری
به طور کلی تعداد وب سایت هایی که خدمات درگاه پرداخت آنلاین ارائه می دهند بسیار زیاد و البته متغیر است. با این حال، در این مقاله سعی کردیم تا ۷ مورد از مهمترین و بهترین درگاه های پرداخت آنلاین را برای شما جمعآوری و بررسی کنیم. امیدواریم این بررسی برای شما مفید بوده باشد.