در حالی که ویژگی های زیادی در یک گوشی همراه هوشمند وجود دارد، برخی از آنها هستند که ما مطلقاً به آنها نیاز نداریم و بیهوده محسوب میشوند. در واقع با پیشرفت مداوم فناوری، عملکرد تلفن های همراه نیز روز به روز قدرتمندتر می شود و در این بین نفوذ برخی از ویژگی های بیهوده مشهود است. شاید سوال شما نیز باشد. “بی فایده ترین ویژگی در یک تلفن هوشمند چیست؟” تاکنون پاسخ های زیادی به آنچه که کاربران در گوشی های هوشمند فکر میکنند بیفایدهترین است، وجود داشته است. بیایید ما نیز تعدادی از آنها را از دیدگاه کاربران نام ببریم.
بله یکی از پاسخ های کاربران تاکنون، و بالاترین رتبه در لیست، تکنولوژی شارژ معکوس است. بسیاری از کاربران حتی نمی دانند شارژ معکوس چگونه کار می کند. به گفته بسیاری از کاربران، آنها حتی نمی دانند چرا شارژ معکوس در گوشی های هوشمندشان وجود دارد! برخی دیگر ادعا می کنند که داشتن این ویژگی در گوشی هوشمند منطقی نیست. این به این دلیل است که قدرت شارژ آن در تلفن هوشمند حتی به اندازه کافی نیست، بنابراین استفاده از آن برای شارژ یک دستگاه دیگر احمقانه به نظر میرسد.
بسیاری از کاربران اینترنتی گفتند که “وجود این چیز غیر منطقی است و قدرت خود تلفن همراه کافی نیست”. به عبارت ساده، شارژ معکوس به این معنی است که باتری گوشی هوشمند شما در حال تخلیه است. اگر ساعت هوشمند یا بند هوشمند سازگار دارید، در صورتی که از شارژ معکوس پشتیبانی می کند، می توانید از گوشی هوشمند خود برای شارژ این دستگاه ها استفاده کنید. با این حال، بسیاری از مردم این ویژگی را دوست ندارند زیرا معتقدند که می تواند ظرفیت باتری گوشی هوشمند را پایین آورده و آن را ضعیف کند.
طراحی “صفحه نمایش خمیده” یکی دیگر از ویژگی های بی فایده در گوشی های هوشمند است که توسط کاربران اینترنتی نوشته شده است. برخی از کاربران میگویند این ویژگی “هیچ فایده ای جز گران شدن گوشی ندارد”. این ویژگی بیهوده است، زیرا به گفته کاربران اینترنت، هیچ کیفیت خاص دیگری به این ویژگی وصل نیست. با این حال، اجازه دهید برخی از مزایای صفحه نمایش خمیده را نیز بررسی کنیم.
ما نمی توانیم این واقعیت را انکار کنیم که هنگام استفاده از یک تلفن هوشمند بزرگ (6.5 اینچی و بالاتر)، یک صفحه نمایش خمیده، کار با آن را آسان تر می کند. البته، مهمترین مزیت صفحه نمایش خمیده این است که ظاهر گوشی را جذاب، عالی و آینده نگرانه می کند.
علاوه بر جذابیت بصری، نمایشگر های خمیده همچنین به کاربران این امکان را میدهند که اعلانها را بدون کاهش تمرکز بر روی صفحه نمایش مشاهده کنند. با این حال، آیا همه اینها لازم است؟ آیا ارزش صرف صدها دلار اضافی را دارد؟ توجه داشته باشید که اگر صفحه نمایش خمیده گوشی شما خراب شود، برای تعمیر آن به یک جیب جادار نیاز دارید! به عنوان مثال گلکسی نوت 20 اولترا را در نظر بگیرید، تعمیر صفحه نمایش خمیده این دستگاه 460 دلار هزینه خواهد داشت. این 100 دلار بیشتر از هزینه تعمیر صفحه نمایش تخت پرچمداران سامسونگ است.
یکی دیگر از ویژگی هایی که کاربران اینترنت آن را یک ویژگی بیهوده گوشی های هوشمند می دانند، کتابخانه برنامه های آیفون است. برخی از کاربران اینترنت به اشتراک گذاشتند که این کتابخانه در آیفون ها بیهوده است. در میان آنها، برنامه های نصبی بر روی آیفون به طور هوشمند طبقه بندی نمیشود و برنامه های جدید نیز به طور خودکار به طور پیش فرض به آنجا منتقل میشوند.
با iOS 14، اپل روش جدیدی را برای دسته بندی و کنار هم قرار دادن برنامه های دستگاه های خود برای کاربران معرفی کرد. برای کتابخانه در آیفون، انگشت خود را تا آخر و سمت راست ترین صفحه در آیفون خود بکشید. وقتی آنجا هستید، همه برنامه های موجود در گوشی هوشمند خود را در چندین پوشه گروه بندی می کنید.
این کتابخانه به شما امکان می دهد تا به سرعت برنامه های مورد علاقه یا پر استفاده خود را پیدا کنید. با این حال، برخی کاربران به آن علاقه ندارند و برخی از کاربران فقط وجود آن را نادیده می گیرند.
حافظه رم مجازی چیست و آیا واقعاً تأثیری در کارکرد گوشی دارد؟
فناوری گسترش حافظه یک فناوری کاملاً جدید است که هدف آن افزودن رم بیشتر به تلفن های هوشمند است. این کار با استفاده از اشغال برخی از منابع ذخیره سازی داخلی و تبدیل آنها به حافظه RAM انجام می گیرد. با استفاده از این فناوری، یک گوشی هوشمند با رم 8 گیگابایتی می تواند به اندازه 11 گیگابایت رم داشته باشد. این فناوری برای کاربران اندرویدی است اما کاربران اینترنت آن را دوست ندارند. آنها ادعا می کنند که افزایش حافظه در تلفن های اندرویدی بیهوده است.
در حالی که برخی از کاربران می گویند که این ویژگی به طور موثر کار نمی کند، برخی دیگر می گویند که این یک ویژگی ساده و بی فایده است. یکی از کاربران شکایت کرد که پس از فعال سازی قابلیت افزایش حافظه، گوشی او گیر کرده و خاموش شدن آن به سرعت انجام شده است. این ویژگی هنوز در حال توسعه است. ما امیدواریم وقتی بالغ شد، دیگر یک ویژگی بیهوده در گوشی های هوشمند نباشد.
سوال این است. چرا من واقعاً نیاز به استفاده از گوشی هوشمند خود برای عکس گرفتن از اتفاقات دوردست با کیفیت پایین دارم؟ این ویژگی با توجه به کیفیت پایین آن، برای یک گوشی هوشمند بیش از حد جاه طلبانه به نظر می رسد. “من حتی فراموش می کنم که گوشی هوشمند من یک دوربین پریسکوپ دارد.” اینها صحبت های برخی از کاربران اینترنت در مورد دوربین تله فوتو پریسکوپ است. دوربین پریسکوپی زوم عکس برداری بیشتری را در اختیار کاربران قرار می دهد. با این حال، افراد زیادی به چنین ویژگی هایی علاقه مند نیستند. نبود آن هیچ تفاوتی نمی کند و وجود آن به معنای ضخامت بیشتر برای گوشی هوشمند و هزینه بیشتر برای کاربران است.
هنگامی که گوشی هوشمند برای اولین بار ظاهر شد، به این دلیل که نیاز مردم به دوربین تلفن همراه زیاد نبود، لنز ها در آن زمان عمدتاً با فاصله کانونی کوتاه بودند. بنابراین دوربین گوشی می توانست کاملاً صاف با بدنه گوشی هوشمند و بدون برآمدگی دوربین باشد. این دوربین ها تنها زمانی می توانند تصاویر مناسبی را ثبت کنند که در فاصله مناسب و به سوژه نزدیک باشند. با این حال، در سال های اخیر، سازندگان تلفن همراه دوربین را به عنوان یکی از نقاط قوت فروش گوشی های هوشمند میدانند. اکنون برخی کاربران، گوشی های هوشمندی را که میتوانند از فاصله دور عکس های واضحی ثبت کنند، بهعنوان دستگاه درجه یک در نظر میگیرند. لنز معمولی با فاصله کانونی کوتاه نمی تواند به این هدف برسد. این امر منجر به محبوبیت لنز های تله فوتو شد که می توانند از اشیاء دور عکس بگیرند.
با این حال، همانطور که گفتیم، این موضوع مشکل دیگری را به همراه دارد: لنز تله فوتو به فاصله کانونی بیشتری نیاز دارد ولی ضخامت تلفن همراه محدود است. بنابراین باید برای دستیابی به آن، ضخامت بیشتر دستگاه و قیمت بالاتر آن را تحمل کنید.
علاوه بر این ویژگی هایی که در بالا گفتیم، چند ویژگی دیگر که به عنوان «ویژگی های بیفایده» در گوشی های هوشمند ذکر شدهاند، ماژول های دوربین با چند لنز بیهوده و اضافی، جسچر های حرکتی هوایی، NFC ، کنترل از راه دور مادون قرمز و… هستند.
آنچه در بالا میخوانید فقط ایده های کاربران گوشی های هوشمند است. به نظر شما در گوشی هوشمند شما چه ویژگی هایی بی فایده ترین هستند؟ در بخش نظرات زیر دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
یه دونه دوربین کافیه ، بیشتر از این الکیه
چه ویژگی هایی بیهوده هستن؟ خب اینایی که تو مطلب بودن همشون بیهوده هستن به اضافه : دوربین های اضافی گوشی مثل ماکرو و تشخیص عمق چون التراواید خودش ماکرو رو که میگیره ، دوما شارژ بی سیم که کلا یه چیز الکیه خب به جای اینکه گوشی رو رو شارژر بزارم میزنم به شارژر چرا فضایی که میشه باتری بزرگتر یا خنک کننده بزرگتر بزاریم رو بزاریم واسه این تکنولوژی مسخره ، بی سیم وقتی بی سیمه که مثلا شارژر تو برقه و من چند متر اون طرف با گوشی کار میکنم و اونم خودش شارژ بشه ، دکمه سایلنت آیفون ، دوربین های پر مگاپیکسل تو گوشی های شیائومی چون عملا واسه گول زدن کاربر ازشون استفاده میشه دوستم گوشی گرفته نوت ۱۱ پرو ولی ۱۰۸ مگاپپیکسلش مثل ۱۲ گوشی من عکس نمیگیره ، رابط کاربری های مسخره اندروید که فقط باگ بیشتری از رابط خام دارن
حالا چه چیزایی کمه و باید اضافه بشه : جک هدفون ، شارژر به جعبه برگرده ، حسگر اثر انگشت برگرده رو لبه یا پشت دستگاه ، پانچ هول گوشیا برگرده به گوشه بالا سمت چپ چون تو مرکز مزاحم پابجی میشه ، قاتل واقعی پرچمدار هم بسازن
این موارد که اشاره کردید دقیقاً بیهوده هستند بعلاوۀ چیزهای دیگه که چون خیلی زیاد و بیاهمیت و بیمصرف هستند یادمون نیست
در مورد دوربین: یه دوربین تک لنزی خیلی خوب و حرفهای برای گوشی کافیه. سه یا چهار دوربین فقط جهت عوامفریبی و گولزدن خریدار است. در واقع غیر از دوربین اصلی بقیه بیکار و تزئینی هستند